BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

De var på weekendtur med klubben. "De" var en gruppe af midaldrende mænd, hvoraf de fleste havde deres koner med. "Klubben" var en klub for ejere af klassiske og veteranbiler. I klubben gik man og restaurerede, reparerede og pudsede på de skønne gamle biler og sørgede for at holde dem i fin og køreklar stand. Det var mest mændene, der kom i klubben, men flere af konerne deltog også aktivt i vedligeholdelsen af de gamle klenodier, og nogle var kun med, når der var festlige ting på dagsordenen. En søsterklub i det nordtyske havde inviteret dem til at deltage i en lokal byfest, hvor de gamle biler skulle udstilles om lørdagen på torvet. De var derfor ankommet til byen i det nordtyske fredag eftermiddag.

De var blevet indlogeret på et hotel i byen. De havde fået et anneks med egen indgang, hvor nøglekortet også skulle bruges til indgangsdøren. Nu sad de i gårdhaven og hyggede sig efter aftensmaden. Stemningen var munter, og der blev skålet i såvel øl som vin og sodavand. Formanden sad ved siden af Anne, som var gift med John. De var begge aktive i klubben, og formanden kendte dem begge ret godt. Anne var i starten af tresserne og stadig en rigtig flot pige at se på. Håret var en sølvskinnende manke, som i pagefrisure indrammede et sødt ansigt. Hun vejede måske et par kilo eller fem for meget, hvis man skulle være rigtig kritisk, men de sad flot fordelt på en lille topmave, rundt om hofterne samt på bagdelen. Hun var skruet ned i et par skindbukser, som ydede hendes flotte røv fuld retfærdighed. Nu sad hun og formanden og lo og pjattede med hinanden. John var gået op på værelset og havde lagt sig. Han havde en dårlig ryg, og den lange køretur i en gammel og ikke alt for komfortabel bil havde ikke gjort godt.

SEX I DAG?

Formanden elskede det spil, hvor man flirtede lidt med hinanden og spillede op, uden det egentlig behøvede at betyde noget, og Anne var med på legen. Da Anne ville trække sig tilbage, sagde hun: "Ja nu kan jeg jo ikke komme ind i annekset, for John har nøglekortet." "Jeg skal nok låse op for dig" tilbød han. " "Ih tak vil du virkelig," sagde Anne smilende og lagde sin hånd på hans arm. "Ja selvfølgelig, men det koster," svarede han smilende og så hende ind i øjnene. "Uh tror du, jeg har råd til at betale?" smilede hun tilbage. Det mente han nok, hun havde. "Hvad er prisen?" spurgte hun og lagde hovedet flirtende på skrå. "Det er ligesom i eventyret om svinedrengen," sagde han, "det koster 10 kys af prinsessen." "Uha" sagde hun, "hvor finder man en prinsesse, nu om stunder?" "Tja" sagde han, "jeg synes, du til forveksling ligner en." "Tak, men er prisen ikke lidt høj? Husk på, jeg har jo ikke nogen hofdamer, der kan stå for. Du kan få et enkelt kys kan du." Og sådan blev det.

Formanden låste døren op for Anne, og da de var kommet indenfor og ikke kunne ses af de andre i selskabet, fik han et stort tungekys, før hun sagde godnat og forsvandt hen ad gangen. Han nåede lige at give hende et venskabeligt klap i bagdelen, før hun var udenfor rækkevidde. Han gik ud til de andre og drak sin øl færdig, før han selv gik i seng. Værelset var udmærket, og det var forbundet med naboværelset med sådan en dobbeltdør, hvor der er en dør fra begge sider som kan låses. Har man begge værelser, kan man gå mellem dem uden at komme ud på gangen.

Om lørdagen blev de gamle biler linet op på byens torv. Ejerne opholdt sig tæt på dem det meste af tiden, dels for at sikre sig, at de fine biler ikke led overlast men også for at svare på eventuelle spørgsmål fra interesserede tilskuere. Anne og Johns bil holdt overfor formandens bil med en gade imellem. Anne var iklædt en let sommerkjole. Temperaturen var behagelig med omkring 20-25 grader og en let brise. Anne gik omkring bilen og pudsede et par pletter væk hist og her. Formanden havde taget en baseball kasket og solbriller på, og nu sad han på en klapstol og holdt i smug øje med Anne og hvordan brisen legede med hendes lette kjole og flere gange gav ham et kig til et par velformede lår.

Han foregav at læse i et blad, men det var Anne, der havde hans fulde opmærksomhed. På et tidspunkt satte hun sig også på en klapstol med front mod gaden. Hun skiftede ofte stilling og sad snart med samlede snart med korslagte ben og indimellem også med let spredte ben. Hver gang hun skiftede stilling, og når vinden legede med kjolen, fik han et glimt af hendes lår og på et tidspunkt også et glimt af nogle røde trusser. En tanke strejfede ham, er det mon noget hun gør bevidst? Men han affejede den straks igen.

Om aftenen på hotellet gentog oplevelsen fra fredag aften sig. Man hyggede sig i gårdhaven, John gik tidligt på værelset for at pleje sin dårlige ryg, og Anne og formanden flirtede videre og spillede deres lille spil. "Vil du låse mig ind igen i aften?" spurgte hun. "Ja selvfølgelig," smilede han. "Men ligesom i Svinedrengen er prisen steget." "Uha, det lyder farligt," sagde hun og kiggede ham lige ind i øjnene. "Mon ikke vi skal diskutere prisen indenfor, hvor ingen kan se eller høre os?" foreslog hun. De gik indenfor, og hun fulgte med formanden ind på hans værelse. "I aftes var prisen et kys," sagde hun, "og nu er prisen så steget. Er det her gyldigt betalingsmiddel?" spurgte hun, samtidig med at hun lynede kjolens lynlås ned og lod kjolen glide ned så hun stod splitternøgen foran ham, mens kjolen lå på gulvet.

Formandens øjne var ved at trille ud af hovedet på ham. For ham havde det hele jo blot været en leg, et spil de havde spillet. Nu havde hun åbenlyst erklæret sig som vinder af spillet og krævet sin præmie: Ham. Han syntes ikke, det var en god ide at kneppe kammeratens kone, selvom hun var utrolig tiltrækkende, og han spurgte:

"Er det nu en god ide? Det var jo slet ikke meningen." "Åh hold op" sagde hun, "tror du ikke jeg så, hvordan du nærmest åd mig med øjnene ned på torvet." Og han som troede, han havde været diskret. "Hvad med din mand?" "Min mand og jeg elsker hinanden," svarede hun, "men det er ikke kærlighed, jeg er ude efter, det er bare sex. På grund af Johns dårlige ryg og den megen medicin, han indtager, så har vi meget sjældent sex. Jeg ønsker dog ikke at undvære det, og John har givet mig min seksuelle frihed." Med disse ord trak hun hans poloskjorte over hovedet og begyndte at trække hans bukser ned. Ud svirpede en pik, som var stor og mere end halvstiv.

Hun satte sig på knæ og befriede ham for bukserne, før hun tog ham i munden. Da hun havde suttet ham stiv, rejste hun sig op og gik baglæns til hun stod med ryggen mod døren til naboværelset. Da hun havde et solidt tag om hans pik, var han nødt til at følge med. Hun trak ham helt tæt på, så løftede hun sit ene ben og drejede det ud til siden for at give ham plads. Derpå styrede hun hans store pik ind i sin våde fisse, som var mere end parat til at modtage ham. Han gav et par små stød, og så var han i bund. Hun nød følelsen af at være fuldstændig fyldt ud, og sænkede det løftede ben ned, så hun nu stod med samlede ben med ryggen mod døren, mens formanden kneppede hende vildt og voldsomt. I denne stilling blev hendes klit påvirket maksimalt hver gang pikken gled ind i eller ud af hende. Der gik også kun et øjeblik, før hun kom i en højlydt orgasme. Formanden blev ved med at kneppe hende, han var ikke kommet endnu. "Stop, stop" sagde hun, "jeg må have en lille pause."

Så vaklede hun på sine ben, der føltes, som var de lavet af gummi over i sengen. Formanden lagde sig ovenpå hende og begyndte at kysse hende på munden, på halsen og videre ned til hendes dejlige fyldige bryster, som fik den helt store tur. Dernæst fortsatte han sydover til han nåede hendes kønsbehåring. Hun havde kønsbehåringen i behold på venusbjerget, men var glatbarberet på kønslæberne, og dem kastede han sig nu over med sin mund. Hun fik den helt store slikketur, til hun kom igen i en ny støjende orgasme. Så lagde han sig til rette med hendes ben på sine skuldre og så trængte han til bunds i hende igen. Han kneppede hende hårdt og stoppede først, da han var tæt på selv at komme. Så trak han sig ud og bad hende vende sig om på maven. Så trængte han igen op i hende og kneppede hende igen hårdt. Han elskede denne stilling, hvor hans maveskind for hvert stød med et højlydt klask blev mødt af en dejlig blød og fyldig numse. Da det nærmede sig for ham, trak han hende op på alle fire. Med et fast tag i hendes hofter satte han nu den sidste spurt ind. Mens han kneppede hende hårdt og kontant, brugte hun sine fingre til at stimulere sig selv, så de kom samtidigt i et brag af en orgasme.

Da hun kom til sig selv, gav hun ham et kys og sagde: "Tak for superdejlig sex." Så samlede hun kjolen op fra gulvet og erklærede, at hun ville gå ind til selv. "Skal du ikke have kjolen på først?" spurgte formanden. "Næh, det er ikke nødvendigt, jeg bor inde ved siden af." Så åbnede hun døren til naboværelset og gik ind til sin mand.

Formanden kiggede efter hendes flotte røv, da hun gik ud af værelset. Han tænkte, at det godt nok var frækt. Her havde han kneppet hende op ad døren mens hendes mand formentligt havde stået lige på den anden side og lyttet til det.

Da Anne kom ind på sit eget værelse blev hun modtaget af John, som gav hende et stort kram og et kys. "Var det dejligt skat?" spurgte han. "Ja, det var superdejligt." Svarede hun. "Kan der blive lidt sex til mig også?" spurgte han, "jeg blev så ophidset af at høre på jer, så jeg fik erektion for en gangs skyld." "Jeg kan sutte den af på dig," tilbød hun. "Nej," sagde han, "jeg vil sgu ha den op i varmen." Så kan du jo ikke gå i morgen," sagde hun, "jeg er i øvrigt også godt øm i kussen, så det er vist ikke nogen god ide." Så tænkte hun sig om et øjeblik, og tog dynerne og lagde dem ned på gulvet. "Læg dig på dem og lad mig gøre arbejdet," sagde hun. Så lagde han sig på ryggen. Dernæst bøjede hun sig ind over ham og tog hans pik i munden og sørgede for, den var helt fyldt med hendes spyt. Så satte hun et par fingre ned til sin fisse og samlede en blanding af hendes egne safter og formandens sæd op. Det brugte hun til at smøre sin anus med.

Så skrævede hun ind over John med ryggen til ham og satte sig ned over ham i en omvendt cowgirl, mens hun styrede hans stive pik op i røven. John havde ofte bedt om lov til at kneppe hende i røven, men hun havde altid sagt nej. Nu lod hun sig forsigtigt glide ned over pikken. Hun skar en grimasse, da den trængte gennem ringmusklen, men så gled hun helt ned over den. "Jamen skat," udbrød John, "du tager den jo i numsen." "Det har du jo altid gerne villet," svarede hun, og så begyndte hun ellers at hoppe op og ned på sin mands pik. Kombinationen af den snævre anus, og det at han kunne se det hele, gjorde at han snart skød sin ladning af længe opsparet sperm af op i røven på sin kone. Bagefter lå de i sengen og holdt om hinanden begge tilfredsstillede. Hun med to mænds sæd, der sivede ud af sine huller.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.