BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg har i et stykke tid arbejdet sammen med en kvindelig kollega Tina på jobbet. Vi har altid følt os på bølgelængde med hinanden, og vi har kunnet snakke sammen om alting. Efter hendes skilsmisse skete der dog en eller anden umærkelig forandring i vores kollega-forhold. Jeg var nok lidt lun på hende eller måske snarere betaget af hende, for selv om hun ikke var en decideret skønhed og måske også vejede et par kilo for meget, så var der et eller andet sexet og dragende over hende. Det var dog ikke så smart, da jeg er en del ældre og gift, og jeg mente nok heller ikke, hun var interesseret i mig på den måde. Jeg har ved flere lejligheder for sjov sagt til hende, hvis hun havde lavet eller sagt noget for at drille mig, at det kunne hun altid få en røvfuld for en gang ved lejlighed. Hertil har hun flere gange spurgt, hvad nu hvis jeg kan lide det?

Så jeg har gået og tænkt lidt på, om hun i virkeligheden var til smæk, eller det bare var noget, hun sagde for at tirre mig. En lørdag aften havde vi efter et firmaarrangement været nogle af kollegerne på en tur i byen, og stemningen var løssluppen. På et tidspunkt var Tina temmelig fræk overfor mig, men på en god måde, og jeg sagde til hende, at det vist var længe siden, hun havde fået en regulær røvfuld. Hun kiggede bestemt på mig og sagde provokerende: Ja, og ved du hvorfor? "Jeg har simpelthen ikke kunnet finde nogen, der var mand for at give mig den."

SEX I DAG?

Sådan en provokation er svær at overhøre, men jeg måtte lige tænke nærmere over, hvad jeg kunne gøre ved den. Min kone ville være bortrejst i den følgende uge, så efter lange overvejelser sendte jeg om søndagen en sms til Tina: "Jeg er alene hjemme næste uge. Mandag aften kl. 19,30 hjemme hos mig har du chancen for at få dit livs røvfuld og en oplevelse du sent vil glemme.

Jeg er ikke til hverken bondage eller SM, men jeg havde dog nok et par ideer om, hvad jeg kunne diske op med, hvis lejligheden bød sig. Hun svarede ikke på min sms. Det havde jeg heller ikke ventet. Om mandagen på arbejdet var der ingen af os, der lod sig mærke med noget. Jeg kunne jo dårligt spørge, om hun havde fået beskeden, og i værste fald kunne jeg måske risikere en sag om sexchikane for det, men nu var det jo gjort. Til fyraften udvekslede vi det sædvanlige "Ses i morgen" og kørte hver til sit.

Jeg tænkte, at hun helt sikkert ikke dukkede op om aftenen, men omvendt så havde jeg jo givet bolden op, og så ville det jo være pinligt ikke at være forberedt, hvis hun nu skulle komme. Så jeg tog en skumgummimadras og lagde på gulvet i stuen bag en fritstående sofa. Så fandt jeg forskellige remedier, som jeg mente at kunne få brug for og stillede dem i en kasse under sofaen. På sin vis følte jeg mig en smule dum, for hun kom sikkert slet ikke.

Der tog jeg imidlertid fejl. På slaget halv otte kørte hendes bil ind i indkørslen, og hun steg ud og ringede på døren. Hun var iklædt en kort cowboynederdel, sorte strømpebukser, t-shirt og en løsthængende skjorte.

Jeg åbnede smilende døren og bød hende indenfor. Det var selvfølgelig en fejl. Hun var kommet for at blive domineret, så jeg skulle ikke have været overstrømmende venlig overfor hende. Hun forsøgte da også straks at tage styringen: "Så du mener, du er mandfolk nok til at give mig en røvfuld, men det siger jeg dig. Der er både større og stærkere mænd end dig, der er gået baglæns fra at prøve på det." "Hvad fik dig så til at komme?" forsøgte jeg mig. "For at bevise at du er en vatpik, der har det hele i munden."

Nu var der to muligheder: Enten blev jeg ved med at være en flink fyr, og så ville jeg for altid være stemplet som en vatpik, eller også måtte jeg overtage styringen, og det skulle være lige nu. Jeg valgte det sidste. Jeg låste entredøren bag hende, og uden et ord bøjede jeg mig ned og snuppede hende i et brandmandstag over skulderen. Hun protesterede højlydt og skældte mig voldsomt ud, da jeg bar hende ind i stuen, men nu var jeg ligeglad, Hun skulle ikke beskylde mig for at være en vatpik. Jeg lagde hende ned på skumgummimadrassen og satte mig ovenpå hende, mens jeg holdt hendes arme fast for alle tilfældes skyld.

Nu spruttede hun nærmest af arrigskab, men om det var påtaget og en del af spillet, var jeg ikke klar over. "Slip mig, hvad bilder du dig ind, hvad tror du lige, du har gang i?" "Såmænd ikke andet, end du skal have den røvfuld, jeg har lovet dig." "Du kan lige vove på det." "Ja, det er lige, hvad jeg har tænkt mig, og bagefter vil jeg kneppe dig sønder og sammen."

"Så bliver der tale om voldtægt." Hvæsede hun. "Nej tværtimod, du vil tigge mig om at kneppe dig." Nu begyndte jeg at trække hendes skjorte af. Det var ikke helt nemt, for så snart hun havde en arm fri, brugte hun den til at slå mig og forsøge at kradse mig i ansigtet. Dernæst trak jeg t-shirten af hende og endelig BH´en. Hun havde nogle flotte bryster. Ikke særligt store men de var faste og højtsiddende og struttede som om de ville trodse tyngdeloven

Var hun arrig før, var det ikke blevet mindre nu. Hun kaldte mig en hel masse mindre pæne ting, men nu kunne det efterhånden være lige meget. Jeg vendte hende om på maven. Så fandt jeg kassen under sofaen og tog en plasticstrip og bandt hendes tommelfingre sammen, så hun lå med armene på ryggen. På den måde kunne jeg selv have begge hænder fri til mine gøremål. Jeg trak nederdel og strømpebukser af hende. Her måtte jeg passe på, for hun forsøgte hele tiden at sparke mig, men jeg undgik dog de fleste af hendes udfald.

Få sex i dag

Så lå hun i en lille sort g-streng. Den røg samme vej. Jeg smed mit eget tøj og satte mig overskrævs på ryggen af hende med front mod hendes bagdel, så jeg ret kunne beundre den. Og flot det var den. På sin vis kunne jeg næsten ikke nænne at slå den flotte røv, men nu skulle linen altså køres ud, og jeg landede det første slag på den ene balde. Jeg slog ikke voldsomt hårdt men alligevel så fast og bestemt, at det kunne mærkes. Hun gav et hyl fra sig. Jeg slog nu skiftevis på den ene og den anden balde, mens jeg varierede styrken i slagene. Jeg blev ved til begge balder var lyserøde og lignede en solskoldning.

Hun var efterhånden holdt op med at skrige og skrigene var nu gået over i en stønnen. Jeg spredte hendes ben, uden hun gjorde det mindste modstand. Nu skulle jeg sørge for, hun nærmest fik ild i røven. Fra kassen under sofaen fremdrog jeg et stort stykke ingefær og en urtekniv. Jeg skrællede ingefæren, så den fik form som en miniature buttplug. Så spyttede jeg på en finger og smurte spyttet i hendes lille brune numsehul. Derpå proppede jeg ingefæren op i numsen på hende. Så smækkede jeg hende på det nederste af balderne og det øverste af inderlårene helt tæt op til hendes fisse, til det blev ligeså rød som balderne. "Stop," stønnede hun, "hvad er det du gør ved min røv? Det føles, som om der er ild i den." Jeg svarede ikke, i stedet tog jeg en bøtte med mentolatum og begyndte at smøre hendes røde balder ind med det. Så skulle hun nok få det varmt nok i røven. Så tog jeg et nærbillede af hendes røv med min telefon.

Jeg klippede plasticstrippen af hendes tommelfingre og vendte hende om på ryggen. Nu havde hun opgivet at gøre modstand, så det var ikke nødvendigt at binde hendes hænder igen. Jeg tog to tøjklemmer og satte fast på hendes brystvorter. Hun gav sig men forsøgte ikke at fjerne dem. Hun havde en flot næsten sort bevoksning på missen, men den havde jeg besluttet at fjerne. Jeg satte mig mellem hendes bøjede ben og begyndte at studse hende med min skægtrimmer. Hun protesterede svagt. "Vil du ikke nok lade være, jeg kan ikke lide at være hårløs." "Nej, men sådan kan jeg bedst lide det," sagde jeg og fortsatte med mit forehavende.

Da jeg havde studset hele måtten til 3 mm længde, fandt jeg vandfad, vaskeklud, skraber og barberskum frem. Måtten blev gjort våd og smurt ind med et lag barberskum. Det tog jeg lige et billede af, og så gik jeg ellers i gang. Jeg startede med at skrabe skamlæberne, til de var helt glatte. Jeg måtte trække lidt i dem for at få det hele med, og jeg bemærkede, hvor våd hun var blevet. Jeg havde egentlig tænkt mig at lade en smal stribe stå for oven, men da jeg tog fat på den øverste del, bad hun så mindeligt, om jeg ikke nok ville lade være. Det gjorde udslaget, og jeg stoppede først, da hun var glat som en barnenumse. Jeg vaskede hende ren for barberskum og hårrester, og tog et nyt billede.

Så begyndte jeg ellers at slikke hende. Jeg slikkede hele området, jeg havde barberet. Jeg slikkede og suttede på hendes skamlæber før jeg gik til angreb på hendes klitoris. Jeg slikkede på den, mens jeg rullede dens tynde skaft mellem to fingre. Så kom hun i et brag af en orgasme. Jeg lod hende lige få et øjebliks ro, så begyndte jeg at sutte på den, som var den et bolsje, og få øjeblikke senere kom hun igen. Jeg gik over til at massere hendes g-punkt med to fingre oppe i fissen på hende. Hun var overraskende snæver, men også meget våd. Så placerede jeg håndroden på den anden hånd på hendes venusbjerg lige over klitorissen. Så masserede jeg hende med små rolige cirkelformede bevægelser mens jeg samtidig bearbejdede hendes g-punkt, og snart efter kom hun igen. Så kombinerede jeg g-punkts massagen med at slikke hende på klitorissen, og nu kom hendes orgasmer som perler på en snor.

Jeg var dog langt fra færdig endnu,, så jeg tog krukken med mentolatum, og så begyndte jeg ellers at massere hendes fisse med det. Nu skulle hun få ekstra varme på forsiden også. Skamlæberne fik en tur og hele området omkring klitoris blev smurt grundigt ind. Så fjernede jeg tøjklemmerne fra brystvorterne og smurte også brysterne ind i mentolatum. Jeg fjernede ingefærstykket fra hendes numse. Nu var det nok også efterhånden holdt op med at svie/brænde. I stedet stak jeg to fingre med masser af mentolatum op i numsen på hende. Så fik fisseindgangen også en tur, og endelig smurte jeg mit sprængfærdige pikhoved ind i det fedtede stads.

Nu var jeg virkelig parat til at kneppe hende. "Hvad så kære ven, skal jeg kneppe dig?" spurgte jeg. "Ja," hviskede hun. "Jeg kan ikke høre, hvad du siger." "Så knep mig dog for fanden," stønnede hun.

Jeg lagde hendes ben op på mine skuldre, og stak pikken ind mellem hendes skamlæber, så pikhovedet lige var halvvejs inde i fissen på hende. Det gentog jeg 9 gange, og hun vred og vendte sig for at få mere. Den tiende gang huggede jeg pikken i bund i et langt stød, og hun gav et højlydt gisp fra sig. Jeg har ikke en kæmpestor pik, men med en længde på 19 cm, og en diameter mellem 4,5 og 5 cm hører den heller ikke til de mindste. Så startede jeg forfra, men denne gang huggede jeg pikken i bund på både 9 og 10 og sådan fortsatte jeg ellers nedtællingen.

Så vendte jeg hende om på maven igen, og så fik hun den ellers bagfra. Jeg elsker at kneppe en kvinde bagfra, og føle hendes bløde numse mod mit maveskind, mens det klasker hver gang, jeg støder i bund. Jeg blev dog nødt til at stoppe, for jeg ønskede ikke at komme endnu. Måske fik jeg aldrig lejlighed til at kneppe denne skønne kvinde igen, så det skulle nydes så længe som muligt.

Jeg drejede hende om på siden, så hun lå med det nederste ben strakt og det øverste bøjet. Så satte jeg mig overskrævs på hendes strakte ben, og trængte op i hende igen. I denne stilling kan man virkelig komme helt til bunds, og jeg kneppede hende hårdt og helt i bund hver gang. Jeg tog tommelfingeren til hjælp på hendes klitoris, og hun kom i en kraftig orgasme.

Jeg trak mig nu ud af hende og lagde hende på ryggen igen med benene på mine skuldre. Så satte jeg pikken mod hendes fedtede stjerne og lagde pres på. "Vil du ikke nok lade være med at bolle mig i røven? Det kan jeg ikke lide, jeg har aldrig prøvet det før." sagde hun. "Hvis du ikke har prøvet det, ved du ikke, om du kan lide det," sagde jeg og pressede yderligere på. Jeg var nu maksimalt ophidset, og pikhovedet var faretruende stort og opsvulmet, og jeg begyndte at tvivle på, om hun kunne klare den bagi, men jeg lagde yderligere pres på og mærkede hvordan ringmusklen meget modstræbende gav en smule efter. Da hovedet var halvvejs inde, protesterede hun så højlydt, at jeg trak mig tilbage igen. Så lavede jeg et lille nummer. Med tre fingre klemte jeg blodet ud af pikhovedet, så det nu var mindre end selve skaftet. Så satte jeg det mod hendes ringmuskel og smuttede den indenfor, før blodet strømmede tilbage i den igen. Hun protesterede godt nok, men nu var jeg kommet indenfor, og jeg lå helt stille for at lade hende vænne sig til at have den bagi. Jeg mærkede, hvordan blodet strømmede tilbage i pikken og den voksede inde i hendes varme stramme hul. Så begyndte jeg forsigtigt at støde mig ind i røven på hende, til jeg var helt i bund. Det tog jeg også lige et billede af. Nu kneppede jeg hende med lange seje tag, mens jeg samtidig masserede hendes klitoris, og pludselig kom hun i et brag af en orgasme. Hun hylede og skreg, mens jeg tømte al min opsparede sperm ud langt oppe i hendes indre.

Jeg trak min halvslappe fedtede pik ud af numsen på hende og kravlede op og kyssede hende. Hun gengældte kysset med både varme og glød. Jeg spurgte hende om behandlingen havde været tilfredsstillende. "Hold da op, det er det vildeste sex, jeg nogensinde har fået." Sagde hun. "Men i starten var jeg nærmest parat til at slå dig ihjel, fordi jeg totalt mistede kontrollen, og det bare var så grænse-overskridende," sagde hun." "Jeg var ikke klar over, du var til smæk, sagde jeg. "Det var jeg heller ikke selv, men du virkede så selvsikker og skideirriterende, så jeg var nødt til enten at få det afprøvet eller få dig ned med nakken en gang for alle. Men hold da op hvor min røv, min kusse og mine bryster brænder. De føles nærmest rødglødende, hvad har du gjort ved dem?" "Tja min ven, det er sådan, det føles, når man har været under kyndig behandling," smilede jeg.

Næste dag på kontoret lod ingen af os sig mærke med noget. Jeg tillod mig dog et lille skævt smil, som hun besvarede, da hun som det første kørte kontorstolen til side og hævede skrivebordet op til stående arbejdsstilling. Helt rød i hovedet blev hun først, da jeg sendte hende billederne fra den foregående aften.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.