Jeg løb ind i en gammel kæreste så usexet et sted som den lokale kirkegård. Hun var flyttet fra byen kort efter vores brud, men hendes forældre var begravet på kirkegården, og det var her, jeg stødte ind i hende. Jeg havde kun talt med hende ganske kort efter vores brud, men vi hilste pænt på hinanden og snart gik snakken om gamle dage. Jeg foreslog, vi fortsatte snakken hjemme hos mig over en kop kaffe, og snart sad vi i sofaen med vore kaffekopper og sludrede om alt mellem himmel og jord.

Jeg huskede godt tiden, hvor vi var kærester. Hun var ikke nogen bly viol, og vi dyrkede regelmæssigt sex, men hun fik aldrig rigtig noget ud af det. Om det var mig, der var for utålmodig eller hende, der havde blokeringer fandt jeg ikke ud af den gang. Tiden gik, og jeg bød på frokost. Karin sagde ja tak, og jeg fik tryllet lidt frokost på bordet. Vi skulle selvfølgelig også have både en øl og en snaps, ikke flere for hun skulle jo køre hjem senere.

Over frokosten blev snakken mere og mere intim. Karin fortalte om hendes to børn, som for længst var flyttet hjemmefra, og at hun ikke havde haft nogen fast partner i længere tid. Bliver man ikke frygtelig seksuelt frustreret af det? Ville jeg vide. Hun rødmede lidt og erklærede at, jo det gjorde hun godt nok. Så kiggede hun mig direkte i øjnene og spurgte: Ved du godt, at jeg aldrig fik udløsning sammen med dig den gang, vi var kærester? Jo, det havde jeg jo nok en formodning om. Nu smilede hun bredt og sagde: Så du skylder mig faktisk en masse udløsninger. Jeg var hurtig til at fange den og svarede: Jeg er da villig til at indgå en afdragsordning.

Hun var stille lidt, så spurgte hun lavmælt: Mener du det? Selvfølgelig mente jeg det. Hvis jeg havde været for klodset til at tilfredsstille hende i sin tid, ville jeg da gerne rette op på fejlen. Jeg tror, fejlen var lige så meget min, sagde hun. Jeg turde ikke rigtig give slip og bare nyde det. Hjemmefra var indstillingen sådan lidt, at det gjorde pæne piger ikke, og jeg lærte først at smide hæmningerne efter, jeg brød med dig. Du var også vild med at slikke mig, og det var jeg ikke så vild med den gang. Jeg syntes faktisk, det var ulækkert. Det har jeg først lært at sætte pris på senere.

Jeg vil gerne have et afdrag på din gamle gæld, sagde hun, men så må jeg låne badeværelset først. Jeg foreslog, vi gik i bad sammen, og det gjorde vi så. I sin tid havde hun bare haft de flotteste bryster, man kunne tænke sig. Pænt store og faste. Hun gik aldrig med BH. Hun havde også en flot røv med et par charmerende smilehuller på hofterne. Både brysterne og røven var stadig flotte selv om 40 år selvfølgelig gør noget ved begge dele. Efter at have vasket og tørret hinanden gik vi i soveværelset. Hun sagde: Jeg vil gerne have sex med dig, men jeg har været afholdende alt for længe, og jeg husker godt det store jern, du er udstyret med, så du skal give mig mindst en god orgasme, før du stikker den op i mig.

Der var intet, jeg hellere ville. Jeg kælede for hendes krop. De stadigt flotte bryster fik en meget kærlig behandling med kys og kram, før jeg bevægede mig ned over hendes maveskind. Hendes hovedhår var blevet helt stålgråt, men hendes kønsbehåring var stadig næsten sort. Ikke vildtvoksende men en tæt og flad bevoksning, som jeg også huskede det. Jeg kyssede og slikkede hendes inderlår fra knæene og op til skødet adskillige gange, før jeg tog fat på selve fissen. Da jeg skilte hendes kønslæber mærkede jeg, at hun var godt fugtig. Jeg borede først en og så to fingre op i hende og begyndte at bearbejde hendes G-punkt. Hun begyndte at stønne og vride med underlivet. Jeg tog den anden hånd til hjælp og satte håndroden på hendes venusbjerg, så den også dækkede hendes klit. Så begyndte jeg ellers at bearbejde hende med små roterende bevægelser mens jeg stadig stimulerede hendes G-punkt. Hun stønnede nu højere og højere og vred sig fra side til side, mens jeg intensiverede behandlingen. Pludselig stivnede hun og gav et højt skrig fra sig, og så stod der et sandt springvand ud af hende. Det var første gang, jeg oplevede en kvinde få en sprøjteorgasme. Bagefter fortalte hun, at det også havde været hendes første gang. Således opmuntret af min succes lagde jeg mig i stilling til at slikke hendes fisse.

Nu skulle hun få et solidt afdrag på den gamle gæld. Jeg startede med at slikke helt fra mellemkødet og hele vejen op til klitten uden at slikke direkte på den. Det gjorde jeg mange gange. Så gik jeg over til at slikke i selve revnen og slikke med blød tunge hele vejen op over klitten. Det fortsatte jeg med til hun kom i en ny orgasme. Jeg lod hende få et øjeblik til at sunde sig. Så angreb jeg klitten igen. Nu slikkede jeg mere direkte på den og snoede tungen rundt om den skiftevis den ene og den anden vej rundt for til sidst at angribe klitten direkte med en spids tunge. Så kom hun igen. Efter lidt tid til at falde ned, tog jeg fat igen. Nu formede jeg tungen som et U og slikkede op over klitten. På den måde kan man slikke på den på tre sider samtidigt. Det plejer at være et dødsikkert trick, og snart kom hun igen i en lang og klagende udløsning.

Stop stop, hviskede hun, da hun var kølet lidt af igen, den er så følsom, jeg kan ikke tåle, du slikker mere på den. Så gik jeg i stedet over til at sutte på den som man sutter på et bolsje. Jeg dækkede klitten med min mund og kyssede og suttede på den til hun kom igen. Så havde jeg et nyt trick, der skulle afprøves på hende. Jeg begyndte at tungekneppe hende, mens jeg samtidig brugte næsen til at stimulere hende på klitten. Resultatet udeblev ikke. Hun jamrede og stønnede sig igennem en ny udløsning. Hvad så Karin, må jeg kneppe dig nu? Spurgte jeg. Ja hviskede hun, men gør det forsigtig i starten. Jeg løftede hendes ben op til brystkassen og trængte langsom op i hende. Selv om hun var stram, var hun så velsmurt, at jeg let gled til bunds i hende. Hun sukkede dybt, da vore skamben mødtes. Så begyndte jeg ellers at kneppe hende i lange seje tag. Hun stønnede og pustede. Det var helt klart, at hun nød behandlingen. Jeg trak hende ben ned og samlede dem under mig, så min pik kom til at gnide mod hendes klit, når jeg bevægede mig ind og ud af hende. Så kom hun igen, og jeg lod hende få ro et øjeblik, før jeg trak mig ud og rullede hende om på maven.

Så trængte jeg op i hende bagfra og lagde mig ned over hendes dejlige bagdel og kneppede hende så mit maveskind klaskede mod hendes balder. Hun gjorde mig begribeligt, at hun ville skifte stilling og være øverst, så jeg lagde mig på ryggen, mens hun skrævede ind over mig og sænkede sig ned over min manddom. Nu havde jeg hænderne fri, så jeg kunne både kærtegne de dejlige bryster og bruge tommelfingeren på hendes klit. Jeg havde ikke langt igen og ville have hende med. Snart stivnede hun og udstødte en uartikuleret lyd, mens jeg pumpede min sperm op i hende mens jeg med hænderne på hendes balder pressede mig helt til bunds i hende.

Bagefter lå vi lidt og slappede af da hun spurgte mig, om jeg kunne huske dengang, vi var på campingtur sammen. Jo det kunne jeg skam godt. På et tidspunkt lå vi nøgne ovenpå soveposerne og lirede hinanden op. Pludselig havde hun stillet sig på knæ med hovedet helt ned på soveposen og kigget på mig mens hun vrikkede indbydende med sin flotte røv. Jeg stod lynhurtig på knæ bag hende og med et solidt tag om hendes hofter bankede jeg mig til bunds i hende. Ja sagde hun. Dengang tænkte jeg slet ikke over, at man kunne knalde i den stilling. Jeg havde ikke prøvet andet end missionærstillingen, og du bankede så hårdt i bund på mig, at det gjorde helt ondt. Jeg forsøgte at trække mig væk fra dig, men du fulgte bare med, og snart lå vi på siden i ske, og du pumpede bare videre, men nu kom du ikke så dybt ind, og det nød jeg. Jeg sagde: Nej så vidt jeg husker, så gik der ikke længe før jeg fyrede ladningen af. Nej sagde hun, og det var ganske pudsigt, for vi blev liggende, og jeg mærkede, hvordan du skrumpede ind inden i mig, og så gav jeg lige et lille koket vrik med røven for ligesom at få dig til at falde ud, men der skete det stik modsatte. Du begyndte at vokse indeni mig, og snart knaldede du løs igen og skød en ny ladning op i mig. Resten af dagen på vores bytur kunne jeg mærke din sæd sive ud af mig, og mine trusser var slimede og fedtede hele dagen.

Kan du så huske den aften vi var til fest og skulle sove i samme værelse som din veninde? Spurgte jeg. Hun blev rød i hovedet. Ja mon ikke. Vi havde begge en af den slags soveposer, som kunne lynes helt op, så den dannede et tæppe. Så vi lå på det ene og tog det andet over os, og min veninde lå på gulvet to meter fra os. Selv om jeg havde menstruation kunne du ikke lade være med at pille ved mig, sagde hun. Nej det var rigtigt nok, og pludselig hviskede du til mig: Vi kan godt gøre det rigtigt. Jamen, hviskede jeg. Har du ikke tampon i. Jo men bare gør det. Jeg fik lusket trusserne af dig og smed også mine egne. Vi var meget stille for ikke at vække din veninde, hvis hun i det hele taget sov. Hvordan jeg egentlig bar mig ad med det, ved jeg knap nok, for vi lå på siden med front mod hinanden, men det lykkedes at få listet pikken op i dig, og der gik ikke lang tid, før jeg skød ladningen af. Ja og dagen efter havde jeg et værre mas med at få fisket tamponen ud, sagde hun.

Efter således at have dyrket hed sex og udvekslet gamle minder stod vi ud af sengen og klædte os på. Da vi tog afsked gav hun mig et stort og meget intenst kys, hvorpå hun hviskede mig i øret: Hvis du havde givet mig lige så god sex for 40 år siden, så havde jeg aldrig sluppet dig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.