BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Normalt har jeg aldrig været min kæreste utro, med mindre det har været min onkel. Men en dag er jeg til firma fest. Jeg har en leder stilling i mit firma, og står og taler med min direktør til festen.
Han er en ældre herre på 57 han har kone og 3 børn.
Han spørger mig pludselig under vores samtale om jeg nogensinde har været min kæreste utro, jeg svare nej og spørge hvorfor.
Han svare mig ikke og kigger væk. Jeg spørger igen hvorfor. Han siger han bare ville høre. Senere på aftnen invitere han mig med videre på hotel, jeg undre mig og spørger hvorfor.
Han siger jeg ikke må sige noget til nogle men han vil gerne have sex med mig. Jeg bliver helt mundlam. Hvor til han siger han syntes jeg skal springe ud i det.
Jeg vidste jeg ikke burde gøre det, men et eller andet fik mig til og gå med. Jeg var meget fuld. I taxaen tænker jeg det hele igennem men der er noget der gør det spændende.

Vi kommer til hotellet, jeg er en meget genert pige så det føltes mærkeligt.
Han begynder og kysse mig mens han har taget sin pik frem og jeg begynder at røre den.
Han siger til mig, bare rolig din kæreste finder aldrig ud af noget. Normalt kan jeg ikke lide at sutte pik, men der er noget over situstionen der gør jeg af mig selv går på knæ og sutter ham, så godt jeg nu kan holde ud. Mens jeg sutter på ham får jeg mit tøj pillet af hvilket jeg hellere aldrig gør normalt. Da jeg næsten er nøgen ligger jeg mig på et bord. Jeg kunne slet ikke kende mig det var som om min krop af sig selv gjorde mig til en billig tøs.

Han kigger på mig, og siger hold kæft hvor er du fræk det mange år siden jeg har fået så ung og glat fisse.
Han begynder med det samme og kneppe mig meget hårdt, bryder mig aldrig om at blive kneppet hårdt men det var helt okay han gjorde det.
Jeg blev voldsomt liderlig og stønnede ynkeligt. Han tog kvæler tag på mig mens han anden hånd havde hårdt fast på min lille hofte. Han var meget større end mig han kunne gøre hvad han havde lyst til uden jeg kunne gøre noget. Jeg nyder hvert eneste hårde stød, jeg mærker hans ivrighed i mig. Han løfter mig og smider mig ned på gulvet og vender mig på maven.
Jeg tænkte ånej for jeg hader og få den bagfra det plejer og gøre så ondt. Han straffer mig voldsomt, han bunder mig. Det gjorde helt vildt ondt men alligevel strittede jeg imod hvert eneste stød så han fik hvad han ville.
Han siger han vil kneppe mig i røven, nej jeg har aldrig prøvet det før.
Han siger bare rolig jeg er forsigtig.
Jeg bliver meget nervøs men lader ham gøre det som om jeg er i chok mens jeg bliver voldtaget.
Han spytter mig i røven og begynder stille og roligt at trykke igennem. Jeg begyndte at græde men prøvede at skjule det. Af en underlig grund ville jeg have han gjorde hvad han ville. Han begynder og kneppe løs til sidst kan jeg ikke holde til det mere og siger av av av. Han trækker sig heldigvis ud vender mig om, og knepper mig med benene på hans skuldre.
Jeg roser ham og siger han rammer perfekt. Han begynde og pumpe langsomt i mig. Jeg kan mærke hans pik dunker, jeg nyder han kommer i mig.

Vi sidder lidt efter og kigger lidt.
Så siger han jeg håber vi kan blive ved med det her.
Jeg svare også mig er aldrig blevet taget sådan.
Siden har jeg haft en affære i det smu ingen ved noget om. 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 37 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.