Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Den historie som jeg nu vil fortælle jer om er fundet sted i virkeligheden. Det skete for ca. 25 år siden og jeg var på det tidspunkt en ung knægt på 17 år, som var meget uerfaren indenfor det seksuelle område.

Jeg gik på det tidspunkt på handelsskole og i min klasse gik der en ung gift kone på ca. 30 år. Jeg kendte hende godt, for hun boede ikke langt fra, hvor jeg boede. Hun var gift med en mand som var selvstændig og skulle derfor have en uddannelse for at lave regnskaberne i firmaet.

Jeg lagde strakt mærke til hende. Hun skilte sig ud fra alle de andre piger i klassen ikke kun på grund af sin alder, men på grund af sit udseende. Pia (navnet er ændret) var lyshåret, en ægte blondine med tilpas dejlige bryster, og den flotteste røv man kunne tænke sig. Hun gik for det meste i stramt siddende bukser og T-shirt. Mange andre elever vendte sig om efter hende, når hun kom gående. Det hele startede ganske uskyldigt med at jeg nogle gange kørte med hende i bilen til skole. Da vi gik i samme klasse begyndte vi at lave lektier sammen efter skoletid. Det foregik hjemme hos hende. Hendes mand var sjældent hjemme, da han arbejded meget.

En varm dag i august kom jeg hjem til hende, fordi vi skulle lave et projekt sammen. Efter at ha' banket på gik jeg ind i huset, da døren var åben. Jeg råbte hallo, men fik ingen svar. Jeg gik gennem huset og fik pludselig øje på hende gennem et vindue. Hun lå ude på teressen og tog sol. Hun lå kun iført sine små hvide trusser. Hvilket syn!

Jeg blev stående og betragtede hende. Hun havde de flotteste bryster, som strittede lige op i luften. Jeg fik taget mig sammen og råbte hallo! Pia svarede, at jeg bare skulle komme ud på terassen. Jeg gik derud.

Pia spurgte om, det gjorde noget, at hun tog sol imens vi lavede lektier, hvilket jeg overhovedet ikke havde. Jeg havde meget svært ved at skjule den bule, som min pik efterhånden havde lavet i mine bukser. Pia kunne ikke undgå at se det og spurgte med et blink i øjet, om ikke jeg også ville smide tøjet og tage lidt sol sammen med hende. Jeg fik hurtigt smidt mit tøj og sad nu kun i mine underbukser med en stor bule i. Pia kom hen til mig, satte sig ned foran mig og uden at sige et ord tog hun min pik frem og tog den i munden. Den var ved at sprænges, så stiv var den og inden længe sprøjtede jeg i hendes mund. Hun slugte al spermen. Så rejste hun sig op og sagde, at nu kunne jeg vist bedre koncentrerer mig om projektet vi skulle lave. Men hun tog fejl. Inden der var gået ret lang tid stod min pik igen. eg ved ikke hvad der gik af min pik den dag.

Hun trak mig med ind i soveværelset, hvor hun tog sine trusser af og lagde sig i sengen. Jeg kastede mig ned mellem hendes ben og begyndte at slikke hendes behårede kusse. Selvom hun var en ægte blondine, så havde hun en masse lyse hår, der dog var bikinibarberet. Hun fik hurtigt en orgasme. Det var den første, som jeg har givet en kvinde. Hun bad mig lægge mig på ryggen. Hun tog nu fat i min halvstive pik og begyndte at slikke den igen. Den kom hurtigt op at stå igen. Så satte hun sig op på mig, og begyndte stille og roligt at ride mig. Hun øgede stille og roligt tempoet for til sidst at kaste sig frem og tilbage. Vi kom samtidig og Pia faldt sammen over mig. Det var den skønneste sexoplevelse jeg havde haft til dato.

Efter kort tid fortalte hun mig, at hun sjældent gik i seng med sin mand. Han havde været hende utro flere gange vidste hun og nu ville hun tage hævn, hvilket jeg ikke havde noget imod. Vi tog et hurtigt bad og jeg tog af sted igen.

Dette var ikke sidste gang at jeg kneppede Pia. På de 2 år som hun gik på handelsskolen var for os en skøn tid. Hun lærte mig alt om sex og jeg mener alt. Men det kan i høre om en anden gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 106 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.