Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var for nogle år siden ansat som maskinfører ved et entreprenørfirma, der have til huse langt fra alfarvej på et stort, men nedlagt, landbrug. Ved siden af gården var der et lille hus, det havde vist nok været en fodermesterbolig engang, hvor jeg boede billigt som en del af min ansættelse.
Jeg havde for et par måneder siden slået op med min kæreste, og gik nu alene ved huset i haven og nød min sommerferie. På den anden side af hækken for enden af haven lå haven til gårdens stuehus. I denne have rumsterede min chefs kone ofte rundt, hun kunne godt lide havearbejde. Lige for tiden var min chef til maskinmesse et sted nede midt i Frankrig, så der var kun chefens kone, Ulla, hed hun, tilstede indenfor de nærmeste par kilometers radius.
Ulla så mig i haven i færd med at slå græs med en ”håndskubber” og kaldte på mig.
”Jeg skal til byen efter nogle varer, vil du ha’ noget med?”, spurgte hun.
”Jo, tak, hvis du gider at ta’ en kasse øl med, ville det være dejligt, så gi’r jeg en” sagde jeg.
Hun startede Mercedes’en og kørte kort efter.
Der er ca. 5 km. Til den nærmeste landsby, hvoraf den ene kilometer er en ret ringe grusvej, så det ville tage noget tid inden hun ville vende tilbage, vidste jeg.
Det var varmt at slå græs, så jeg bestemte mig for at snuppe et hurtigt brusebad for at blive frisket lidt op. Det var hurtigt overstået, og i stedet for at tørre mig gik jeg bare ud i haven, iført mit adamskostume, for at lade sommersolen tørre mig.
Jeg sad og slappede af på den solvogn, jeg havde købt for et stykke tid siden i Jem og Fix. Der havde været to stk. på tilbud for bare 500 kr.
Jeg må have blundet et stykke tid, for jeg vågnede pludseligt ved, at Ulla sagde:
”Her er så dine øl, gi’r du så en?”
Jeg blev noget forfjamsket over min manglende påklædning, men det ville på den anden side også se dumt ud at begynde med alle mulige fagter for at skjule noget, så jeg lod bare som om, at hele situationen ikke rørte mig.
Ulla slog sig ned på den anden solvogn og fik sin øl. Vi skålede og øllet gjorde godt, det var nemlig blevet meget varmt. Jeg kunne se, at Ulla svedte en del af at bære den tunge ølkasse over til mig, så jeg spurgte om ikke hun gerne ville af med noget af tøjet.
Det ville hun gerne og smed først hendes T-shirt og cowboybukser, hvorefter hun skævede til min påklædning, og smed resten og lagde sig på ryggen på solvognen.
Hun var ikke en fotomodel-type, men lige tilpas med en lille topmave og dejlige faste, ikke for store bryster. Hun var pænt solbrændt, uden hvide aftegninger efter badetøj, så jeg spurgte hende om hun var blevet brun i solarium eller hvad.
Hun svarede, at hun da solbadede nøgen på deres terrasse, fordi hun kunne lide fornemmelsen af ikke at have noget tøj på, ja faktisk kunne hun blive lidt ophidset af at være helt nøgen.
Jeg sagde at hun da ikke var helt nøgen nu, og pegede på hendes viltre mis, der tydeligvis havde det med at blive til lidt af et vildnis.
Hun sagde først ikke noget, men jeg kunne se på hende, at bemærkningen rørte ved noget i hende.
Så sagde hun pludseligt, med et grin: ”Hvis du synes, at jeg skal være helt nøgen, så må du hjælpe mig, for jeg har ingen forstand på at bruge en skraber!”
Jeg kunne godt se, at jeg ville tabe ansigt, hvis jeg bakkede ud nu, hvilket jeg for øvrigt heller ikke havde lyst til.
Så jeg hentede min skraber og en flaske barberskum, sammen med en lille spand med varmt vand og en vaskeklud.
Hun rykkede ned for neden af solvognen og spredte benene, så jeg kunne komme til. Jeg vaskede først hendes mis grundigt, og klippede så missen kort med min saks.
Derefter kom jeg barberskum på, og begyndte forsigtigt at skrabe hendes køn. Hun sagde ingenting mens det stod på, men hun havde åbnet munden på klem og slikkede ophidset læberne. Efter først at have fjernet hårene over selve fissen, skrabede jeg nu ned langs siderne af revnen. Hendes skamlæber var blevet store af ophidselse og fissen havde åbnet sig lidt. Til sidst fjernede jeg hårene fra fissen og ned til hendes anus. For at hendes hud ikke skulle blive irriteret og tør, tog jeg en god klat lotion og begyndte at massere hendes køn grundigt ind. Hun kunne nu slet ikke skjule, hvor liderlig hun var blevet, hendes fisse stod åben, klitoris var stor og spændt og safterne formelig tapløb ned over hendes baller og anus. Jeg stak to fingre ind i hende og gned med den anden hånd på hendes klit. Hun rokkede i takt til rytmen og kort tid efter begyndte hun at klynke og støde underlivet op mod mine hænder. Hendes orgasme varede ved længe, og en klædelig rødme bredte sig ud over hele hendes dejlige krop.
Jeg selv var selvfølgelig heller ikke uberørt af situationen: Min pik havde rejst sig som en anden flagstang, hvor den pegede direkte mod hendes våde kusse.
”Kom”, sagde hun, ”jeg vil ha’ din pik nu!”
Jeg rykkede nærmere og hun førte med øvede hænder min pik indenfor. Jeg mærkede, hvordan hendes stramme fisse ligefrem malkede min pik og begyndte at bevæge mig frem og tilbage i hende. Det var afsindigt dejligt. Min pik var nu større og hårdere, end jeg nogensinde før havde oplevet det. Jeg kunne mærke hvordan jeg, hver gang jeg stødte helt i bund, ramte hendes livmoder med pikhovedet. Ulla holdt fast i solvognens sider med begge hænder og stødte imod det bedste hun havde lært. Nydelsen og liderligheden stod malet i ansigtet på hende, og hun stønnede frække ord med halvåben mund.
Dette her kunne jeg ikke holde til i længden, kunne jeg mærke, så jeg prøvede at skrue lidt ned for tempoet, men Ulla stødte bare endnu hårdere imod.
”Jeg bruger ingenting, så du må ikke komme inden i mig,” sagde hun, ”sprøjt ud over min mave og fisse”
Det blev bare for liderligt for mig, så jeg hev pikken ud, onanerede nogle gange og sprøjtede så min varme sperm ud over hendes svedige mave og glatbarberede fisse. Det sortnede for mine øjne og jeg lod mig falde hen over hende.
Efter at vi havde sundet os lidt ville vi have nok en øl, og jeg rejste mig op. Begge vore forsider var indsmurte i sperm, og jeg ville tørre det af med et håndklæde, men hun standsede mig.
”Lad det sidde, det er bare så liderligt at se,” sagde hun.
Vi sad et lille stykke tid i solen og så sagde hun:
”Ved du godt, at du har en vildt lækker pik?”
Jeg vidste ikke lige hvad jeg skulle svare, så jeg lagde nakken tilbage og drak en slurk øl.
Mens jeg sad sådan, mærkede jeg hendes læber omsluttede mit pikhoved. Hun var en mester i at bruge tungen, samtidig med at hun med hånden kælede for mine nosser, så der gik ikke lang tid, før min pik igen var kampklar. Hun trak forhuden hårdt tilbage og bed lidt i strengen under hovedet. Det gjorde ganske vist ondt, men var alligevel vildt pirrende. ”Du skal slikke mig nu!” sagde hun og vendte sig om, så hun lå på tværs på solvognen, med numsen ude ved kanten.
Hun spredte benene vidt, så jeg havde fri adgang til den nybarberede fisse. Jeg lod min tunge køre i lange strøg op langs hendes skamlæber. Så stak jeg tungen indenfor og tungekneppede hende lidt, hvor jeg kunne mærke hendes safter begynde at flyde igen. Hun smagte sødt. Min hage var nu drivvåd af hendes safter. Jeg satte munden til hendes klit og sugede kraftigt. Jeg havde aldrig før prøvet at dyrke mundsex på en glat fisse, og det var virkeligt lækkert. Mens jeg sugede på hendes klit, kunne jeg mærke hvordan den bare voksede sig større og større, til den til sidst næsten lignede en lille pik. Den var helt sikker også blevet meget følsom, for hver gang jeg rørte ved den gav det et helt ryk i Ulla. Min tunge slog smut over hendes klit og hun lå nu meget uroligt. Jeg stak en finger, vædet i hendes safter ind i hendes andet hul, og hun gav sig af nydelse. Det lykkedes mig at liste endnu en finger efterfulgt af først en så endnu en indenfor, så jeg til sidst havde fire fingre inde i hendes anus. Jeg begyndte at fingerkneppe hende, og hun kunne lide det, det var der ingen tvivl om. Jeg var nu selv så liderlig, at min pik hang stor og dunkende, med årerne tegnet langs skaftet, under mig.
Der løb et par dråber af smørelse ud af revnen i hovedet. Med liderlighedens grøde i stemmen sagde Ulla: ”Kom nu, min ven. Jeg vil røvpules af din store dejlige tyrepik. Knep mig bagi til jeg skriger!”
Hun vendte sig om og strittede med røven. Min pik gled let og ubesværet indenfor og jeg begyndte at kneppe langsomt, mens jeg holdt fast i hendes hofter. Hun hulkede af fryd. Jeg øgede tempoet gradvist for til sidst at banke pikken imod hendes røv, så mine hængende nosser klaskede mod hendes skedeåbning.
”Øj, det her gør godt, bliv ved, bliv ved,”
stønnede Ulla og jeg pulede løs, alt hvad jeg formåede.
”Må jeg komme i dig nu?” fik jeg fremstammet og hun nikkede og stødte endnu hårdere imod min pulserende pik.
Hun begyndte at kaste hovedet fra side til side og jeg kunne mærke hvordan hendes ringmuskel trak sig rytmisk sammen. Det var bare for meget og med et brøl begyndte min stenhårde pik at pumpe den ene ladning varm sperm efter den anden ind i hendes varme indre.
”Det er dejligt, åh-ja, fyld mig med din varme sperm, kom nu,” råbte Ulla og hendes røv malkede de sidste dråber fra min efterhånden ømme pik.
Vi var for forpustede til at sige noget lige med det samme, så vi sad blot tæt sammen i nogle minutter på solvognen, der af en eller anden grund var blevet noget leddeløs. For bedre at få pusten igen lagde Ulla sig på ryggen og strakte armene op over hovedet. Hun lå med et ben på hver side af solvognen, og jeg kunne se, hvordan min sæd nu sivede ud af hendes anus, der først nu var ved at trække sig sammen. Min pik var blevet helt slap, men var stadig klistret til i vores blandede safter. Vi havde begge to forsiden smurt ind i klistret sperm, så vi blev enige om at tage et brusebad. Det kølige vand fra bruseren var dejligt forfriskende. Ulla vaskede mig fra top til tå, med særlig kærlig pleje af min ømme pik. Jeg troede ikke at jeg var i stand til mere, men da hun tog pikken i munden og begyndte at suge rytmisk, begyndte den at rejse sig igen. Jeg var helt bange ved tanken om at skulle kneppe igen, men Ulla klarede paragrafferne:
Mens hun suttede og spillede min pik af med den ene hånd, legede hun med sin glatte mis med den anden. Efter bare to minutter kunne jeg mærke orgasmen nærme sig, og mens jeg tømte min sæd ud over hendes ansigt, kom hun selv med fingeren på sin spændte klit.

Vi vaskede os rene og gik ud i køkkenet for at smøre os en mad.
Mens vi stod der og tyggede, sagde Ulla:
”Min mand er ikke i stand til at få rejsning, så hvis du er bange for følgerne af dette her, så bare ta’ det roligt, han er helt indforstået, bare det foregår her hos dig. Og i øvrigt kommer han ikke hjem før om fem dage, så du vover bare på at tage tøj på, på noget tidspunkt.”
De næste dage var der ingen vækst i vasketøjsbunken, men til gengæld måtte Ulla se sig nødsaget til at pleje min ømme pik, hvis den ikke helt skulle give op.
Disse dage blev til den bedste sommerferie, jeg nogensinde har oplevet, men det er en anden historie…

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 66 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.