Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Husven, ordet siger jo sig selv. En ven af huset.

Et ægteskab kan virkeligt blive styrket hvis det sexuelle er gået lidt i stå og parret får en husven. Der vil oftest opstå en form for venskab alle 3 imellem og det sexuelle bliver en helt naturlig del af forholdet. Hvor ved jeg så det fra ? - Jeg har været husven i flere længerevarende forhold og som regel men modne mennesker der har været sammen i en årrække. Fælles for de forhold jeg har været i var at manden nød at se på når hans kone og jeg kneppede. Et sådant forhold bliver anderledes end den måde en mand og kone lever på. Sexakten er absolut anderledes da der er tilskuer på og som husven har jeg altid været opmærksom på at betragteren skulle kunne se hvad der foregik.

Jeg har så vidt muligt altid sørget for at han kunne se de arbejdende kønsorganer. Det er jo lidt som i en PORNOFILM at man skal kunne se hvad der foregår. Når man har fået dette intime venskab til et par så er alt det der sker sexuelt helt naturligt, og man kan frit og uhæmmet tale sammen om lyster og ønsker. Noget der måske igennem et langt forhold forsvinder i et ægteskabsforhold. En vigtig ting i et sådant husven-forhold er at man ikke til dagligt lever sammen, så alle de trivialiteter et forhold også kan byde på oplever husvennen ikke. Han kommer frisk til parret og er opsat på nogle hyggelige timer og med god sex. Parret glæder sig til at han skal komme og gør sig også klar til nogle hyggelige timer hvor harmonien råder.

De oplever naturligvis det sexuelle samvær på hver deres måde og kvinden får jo udløst sine sexuelle spændinger sammen med husvennen. Ægtemanden nyder at se på, måske spiller han pik imens, men han får også rigtigt meget ud af det, da det tænder ham at se sin kone liderlig og se hende få det optimale ud af det sexuelle samvær. Tag ikke fejl, der er utroligt mange mænd i forhold der elsker denne form og udlever den . Jeg har været i 6 længerevarende forhold som husven og selvom menneskerne jeg har mødt ha været forskellige så har forholdene faktisk kørt på samme måde.

Hyggelige møder hvor man altid starter med at snakke om hvad man har oplevet siden sidst. I mine tilfælde har der i de fleste tilfælde været tale om at mødes ca. en gang om måneden. Dog havde jeg en anderledes aftale med et par som jeg fast besøgte hver 2. mandag formiddag. Et sådant forhold kan køre i flere år, og det længste af mine forhold varede i 6 år og var særdeles harmonisk.

Jeg er selv gift og vi har også som par dyrket møder med andre par som møder med fyre til trekanter. Det sidste var faktisk det mest interessante, da jeg jo også kom i rollen som ægtemanden der ser på. Jeg kan sagtens sætte mig ind i det der foregår i hovedet hos de ægtemænd der tænder på at de har en husven der knalder konen. Som husven er det altid spændende at møde ind hos parret, netop fordi der er længe imellem møderne. Man er anderledes opsat end tilfældet vil være i et ordinært forhold, og det er da dejligt at der er mænd i par der har lyst til at dele deres kone med en husven.

Læs erotiske historier om husven

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.