BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde lavet en aftale i januar 2019 med et par hvor kvinden 50 år og manden 65 skulle besøge mig og han ville så filme kvinden og mig i sexleg. Kvinden var ganske pæn og havde nogle meget store bryster. Jeg havde set billeder af hende nøgen på deres profil på Scor.

Vi havde flere gange liket hinandens profiler over nogle år. En dag fik vi så lavet en aftale om at mødes, og de kom hjem til mig en aften hvor jeg var alene hjemme. Efter at de var blevet bænket havde vi en lang snak om oplevelser og fælles bekendte mm. Det viste sig at de kendte flere af mændene fra mit tidligere netværk. Nu var det ved at være tid til den sexuelle foretagsomhed og manden riggede sit lys og filmudstyr op og da han tændte for lyset var det lidt voldsomt i den lidt halvmørke stue. Enhver som gik forbi udenfor ville kunne se at der var tændt meget lys.

Det var jo fuldstændig som i et PORNOFILM studie. Jeg havde udtænkt en plan om at lægge hende op på spisebordet så der var gode filmmuligheder der. Hans kone syntes at jeg skulle have min bukser af. Jeg sad i sofaen og hun gled ned på gulvet foran mig, fik åbnet mine bukser og trukket dem ned og jeg sparkede dem af. Hun gik i gang med at lege med min pik og begyndte at slikke den. Hun var faktisk ret ferm og lod tungen bearbejde mine nosser og opad pikken til hovedet som jo kom ind i munden og blev bearbejdet på bedste vis med godt tunge arbejde. Hun slikkede min pik efter alle kunstens regler og jeg vil tillade mig at kalde hende en suttedronning, for hun er formodentligt den bedste jeg har mødt på dette område, og jeg har i al beskedenhed mødt nogle stykker. Hun fortsatte med at bearbejde min pik på bedste måde. Havde den inde i munden slikkede op og ned af den og slikkede mine glat barberede nosser. Hendes store patter havde jeg fået hevet ud så de var i fri dressur.

Jeg kærtegnede disse kloder alt imens jeg nød hendes tungearbejde, og glædede mig til at skulle slikke fisse på hende. Hun lod min pik finde vej ind mellem patterne og lod den køre frem og tilbage der inden hun genoptog arbejdet med mund og tunge. Hendes mand filmede fortsat begivenhederne. Min plan var at vi skulle kneppe og det skulle gerne ske inden hun fik mig til at sprøjte, så jeg spurgte om ikke skulle slikke hende men nej hun mente at dette arbejde skulle gøres færdigt og fortsatte den heftige bearbejdning af min pik. Denne kvinde var vidunderlig og skabt til at slikke pik og mens de store patter gyngende ude var ophidselsen og virkningen af hendes dygtige arbejde ved at give pote. Når opbygningen til den helt store orgasme begynder at tage form er det svært at sige stop. Hun var virkelig dygtig med sin mund og tunge. Havde pikhovedet inde og lod tungen rotere om det, hvorefter hun lod pikken glide dybt ind. Slap taget med munden, spillede den med en hånd og tog igen pikken i munden og lavede det gode tungearbejde Det uundgåelig var på vej og jeg spurgte hende: - Vil du virkelig have at jeg skal komme ? - Ja kom med det sagde hun og fortsatte sit gode arbejde. Orgasmen ramte mig med en voldsomhed, startende helt nede i benene og bredte sig til hele kroppen, og hun malkede pikken til jeg var færdig.

Der er nogle orgasmer der er så voldsomme at man husker dem, og denne blev en af dem. Mødet udspillede sig noget anderledes end jeg havde forventet men på den anden side kunne jeg jo ikke klage over ikke at have fået en god oplevelse ud af det. Jeg blev senere inviteret til at deltage i et Gang Bang af kvinden, men det er jo en anden historie.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.