BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var et par jeg var kommet i kontakt med via Scor, hvor de havde sat en profil op og søgte en husven. Jeg skrev et længere brev til dem og fik svar. Det blev aftalt at jeg skulle komme til dem på deres gård i Odsherred en aften kl. 20.30 til middag og "dessert."

Jeg ankom planmæssigt og hilste på manden som gik udenfor. Han var en lidt ældre Herre men absolut en frisk mand. Sammen gik vi ind og hans kone var i køkkenet. Hun var en lille fiks dame. Vi satte os til bordet med middagsmaden og snakken gik om hvad vi tidligere havde bedrevet, og jeg undlod klogelig at fortælle alt. Det var jo et pænt par som for øvrigt altid havde haft husven, da det var en del af deres livsstil. Efter at vi havde spist satte vi os hen i sofaen med kvinden i midten og hendes mand sad på venstre side og jeg på højre.

SEX I DAG?

Vi sad og snakkede om alt muligt i en halv times tid, og så var det vist ved at være tid. Hendes mand lagde en hånd på hendes venstre ben over knæet og kørte den opad låret og jeg gjorde det samme på hendes andet lår. Mine hænder søgte dog hurtigt ned til trussekanten og jeg fik listet et par fingre ind under trusserne og fandt hendes kusse. Mandens hånd kom også derned og hun spredte benene. Jeg tog nu hendes ene ben og lagde det op over mit så jeg bedre kunne komme til. Nu var begge mine hænder beskæftiget med at undersøge en for mig ny kusse, og jeg sagde til hende, at hun skulle løfte enden, så jeg kunne trække trusserne af hende. Jeg trak hende længere ud på kanten af sofaen og skubbede hende bagover og spredte hendes ben. Hun var temmelig langhåret dernede, og nu fik jeg mit ansigt helt ned i skrævet på hende. Min tunge og læber undersøgte hendes kusse, som smagte utroligt dejligt. Jeg slikkede hende længe og lod tungen gå så langt op i kussen, som jeg kunne nå til. At slikke en ny uudforsket kusse er altid spændende. Hendes mand havde taget sine bukser af, og hun slikkede på hans pik, mens jeg slikkede hende.

Efter nogen tid begyndte orgasmerne at rulle ind over hende, og jeg slikkede fortsat heftigt. Han bad hende nu om at tage et par blanke sorte støvler på. De liggende militærstøvler og manden havde fortalt at han havde haft en militær baggrund. Så altså en form for uskyldig fetish. Vi blev enige om at forlægge resten af begivenheden til deres dobbeltseng, så jeg smed resten af tøjet og vi gik ind i soveværelset. Jeg lagde hende på ryggen og begyndte at slikke hende igen, og manden anbragte sig igen sådan, at hun kunne slikke ham. Da jeg syntes at det var tid til at give hende pik, kravlede jeg ind over hende og lod min pik langsomt glide ind i kussen på hende. Jeg begyndte at kneppe hende i lange seje tag, og tanken om at jeg nu var i gang med at kneppe en ny kusse var da fræk. Jeg satte tempoet op og kneppede hende hårdere. Hun begyndte at klynke, og jeg kunne mærke, at hun var ved at komme igen. Hendes mand spurgte hende om hun kunne lide at få en stiv pik, mens jeg pulede løs. Hun var på dette tidspunkt ikke rigtigt i stand til at svare. Jeg stoppede knepperiet trak mig ud og begyndte at slikke hende igen. Utroligt så dejlig en smag hendes kusse havde, det var virkeligt noget der betog mig.

Jeg vendte hende så om på alle 4 og anbragte mig bag hendes røv og lod min pik glide ind mellem balderne og i kussen på hende. Hun kæmpede lidt imod og trak sig frem da jeg åbenbart kom for langt ind, men jeg fortsatte ufortrødent med at kneppe hende da denne stilling er en af mine favoritstillinger. Hun blev desværre ved med at trække sig fremad og det tog lidt af fornøjelsen ved denne stilling. At se min pik arbejde mellem balderne er da et kønt syn. Hendes mand havde igen stillet sig foran hende så hun kunne slikke ham, imens hun blev kneppet. Nu syntes jeg, at hun skulle op og ride, så vi byttede plads, og jeg lagde mig på ryggen og bad hende om at tage plads med ansigtet mod mig. Hun sænkede sig langsomt ned over min stive pik, som jo også i denne stilling gik helt i bund. Hun red mig nu som en rytter rider sin hest og med ridestøvlerne på, mens hendes mand stod og spillede sin pik, som ikke var særligt stiv, men han var da liderlig nok alligevel, når han stod og betragtede skuet. Efter et heftigt ridt lagde jeg hende igen på ryggen og nu ville jeg gøre arbejdet færdig. Jeg lod pikken finde vej op i denne dejlig kusse og begyndte med det samme at kneppe hende hårdt.

Igen klynkede hun og orgasmen rullede ind over hende, mens manden stod og spille pik. Jeg kneppede hende, som var det det sidste jeg skulle i denne verden og sendte min sperm op i underlivet på kvinden. Hun faldt sammen som en klud og var helt færdig. Jeg gik ud og vaskede mig og sammen med manden satte jeg mig ind i stuen hvor han havde fundet et par kolde øl frem. Det var lige, hvad vi trængte til. Vi så ikke noget til konen og jeg spurgte: - kommer hun ikke ind? Joh, men det var en hård tur for hende så det varer lidt inden hun kommer til hægterne.

Efter et kvarters tid kom hun dog ind indhyllet i en badekåbe. Vi sad og småsludrede hvorefter jeg takkede af for en hyggelig aften, sagde farvel og kørte hjem.Jeg bør nok lige nævne at der ikke er tale om en flok teenagere, men nogle voksne mennesker i en alder der for os alle 3 havde passeret de 60. Manden var endog i 70´erne. Dette var mit første møde med dette par som jeg besøgte fast i de næste par års tid, hvorefter jeg måtte sige fra, da jeg havde fået lidt for mange par jeg skulle besøge.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.