Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min kone Lise og jeg var i byen, vi spiste og bagefter hyggede os, var kommet ind et sted hvor der også var dans, jeg lagde mærke til to fyre, lidt ældre end Lise og mig, de havde i lidt tid kigget efter Lise, så jeg var spændt på hvad det ville udvikle sig til.

På et tidspunkt kom den ene hen og ville danse med Lise, de snakkede lidt under dansen, den næste dans var lidt langsommere og jeg så det lidt tættere og Lise lagde sin arm rundt om nakken på fyren, da dansen var færdig kom Lise tilbage til og sagde det var en sød fyr, lidt senere kom den anden fyr og bød Lise op, de dansede lidt tæt og han havde sin ene arm på ryggen af Lise lige over hendes numse, nu var jeg ikke i tvivl de var på jagt efter noget fremmed, jeg blev lidt tændt ved tanken hvad de kunne finde på.

En times tid senere foreslog Lise at vi skulle tage hjem til os og have de to fyre med, jeg blev tændt ved tanken om at se Lise med de to. Vi var kun kommet indenfor døren da den ene fyr giver Lise et tungekys og holder om det ene bryst den anden åbner sin livrem og lader bukserne falde ned på gulvet, tydeligt at se han har fået ståpik han går om bag Lise og trækker lynlåsen i hendes kjole ned imens har Lise åbnet bukserne på ham hun kysser med, hun træder ud af kjolen og lader den falde på gulvet.

Hun tager fat om pikken og løfter den ud, den anden begynder at trække trusser ned på Lise, så spændende hvem der først får pikken i fissen på hende. Fyren bag hende bøjer hende ned og gør sig klar til at give hende pik den anden står foran hende klar til at give hende pikken i munden, næsten samtidig får hun pik i begge huller, hun klynker og stønner da de begynder at kneppe hende, hurtigt bliver tempoet sat op og der går 4 - 5 minutter da de begge er klar til fyre deres ladninger af, Lise kommer i en stor orgasme og fyren bag hende tømmer sig i hende, hurtig skifter de plads og hun  får nu den andens pik i fissen og sutter så på den første ikke længe fyrer den anden sin sperm op i Lises fisse.

Jeg har siddet og leget med min pik og kom da den anden tømte sin oppe i Lise.

 

En fræk oplevelse 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.