BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg var gået i en sexchat hvor jeg søgte en kvinde der kunne have lyst og interesse for at blive midtpunkt for en sexoplevelse i vores Herreloge. Jeg kom i kontakt med en kvinde på 41 år som var interesseret. Jeg fortalte hende hvad et besøg i Herrelogen ville indebære og hun var bestemt interesseret, og ville tale med sin kæreste om det. Hun fik min mailadresse for en videre kontakt. Efter et par dage modtog jeg en mail fra hende om at hun og kæresten gerne ville besøge logen som lå ude på Amager. Jeg gav de 3 andre logemedlemmer besked via mail og en dato blev aftalt.  Der var tale om en Herreloge med ældre medlemmer. To af dem var 74 år, jeg selv var 66 år og den yngste var 58 år. 

Logen holdt til hos en af de to ældre. Alle 4 havde en baggrund som Herrer og havde haft slavinder tidligere, men logens formål var dog mere almindeligt brug af de kvinder der havde en interesse for at være midtpunkt for 4 liderlige Herrer. Den 41 årige kvinde og hendes kæreste mødte op som aftalt og blev budt indenfor. Hun var en flot og velskabt kvinde og bestemt en type mænd kigger efter. Kæresten ville ikke deltage, men fotografere sin kærestes oplevelser undervejs i forløbet. De smed overtøjet og kvinden blev bedt om at klæde sig af til en passende beklædning.  Hun beholdt en lille rød overdel holdt oppe af et par tynde stropper, samt et par selvsiddende sorte strømper. Vi stillede os i en lille kreds foran hende og bad hende om at gøre os klar. Jeg vil her lige pointere at jeg er udstyret med en størrelser pik i normalområdet, hvor de 3 andre var veludrustede. Den ene af de to ældre var særdeles veludrustet. Hun gik i gang med at slikke vores pikke på skift og at stikke pikken ind i munden på en ny kvinde er altid spændende. Hvordan slikker hun, men kvinden her fejede enhver tvivl til side. Hun var god til det orale arbejde og hun så ud til at nyde at give hver af os en god mund og tungebehandling. Efter at vi hver især var blevet slikket flere gange var det ønskede resultat på 4 stive pikke opnået. Hun blev beordret op at ligge på elskovsgyngen som i princippet var en lang bred planke ophængt i 4 kæder hvor hun kunne ligge på ryggen. Den var naturligvis foret med en pude under hovedet og et tæppe så hun lå blødt. Hendes ben blev løftet op og fødderne stukket ind i to stropper så hun lå med spredte løftede ben. 

SEX I DAG?

Nu kunne der være en mellem hendes ben og en på hver side af hendes hovede. Den sidste af os kunne stå fore enden ved hendes hovede og kæle for hendes bryster mens hun på skift slikkede de to beredvillige pikke der var til disposition på hver side af hovedet. Jeg lagde mig på knæ mellem hendes ben og kussen var lige i den rigtige højde til at jeg kunne udforske og slikke den. Hun var godt våd og det lovede jo godt. Jeg slikkede og havde tungen så langt oppe i kussen på hende som jeg kunne få den. Lod tungen cirkulere om klitoris som var vokset. Selvom jeg elsker at slikke så måtte jeg overgive pladsen til den næste. Jeg rykkede op til hendes hovede bøjede mig ned og fik hendes brystvorte i munden mens hendes hånd masserede min pik og nosser. Hun slikkede fortsat pik på ham som stod på den anden side af hende, mens en ny tunge bearbejdede hendes fisse. Vi flyttede os igen og efter et par rokeringer var jeg igen nede mellem hendes ben. Nu var det tid til at lade pikken gå på opdagelse i denne vidunderlige kvinde. Jeg anbragte pikhovedet mellem hendes skamlæber og lod den langsomt glide ind i den varme grotte.  Jeg kneppede hende stille og roligt indtil den næste ville til. Efterhånden fik hun pik af os alle 4 og vi syntes at det var tid til at hun kom over på den store dobbeltseng.  Hun blev anbragt på alle 4 så vi på skift kunne tage hende bagfra mens en af os sad oppe foran så hun kunne have en pik i munden mens hun blev kneppet. Hendes kæreste så på og tog billeder efterhånden som vi byttede pladser. På et tidspunkt havde jeg anbragt mig foran hende og inden hun tog min pik i munden udbrød hun: - Hold da kæft jeg er sgu godt brugt nu. Hun fik min pik i munden og blev nu kneppet heftigt.  Vi byttede og jeg lod min pik finde vej ind i den  ophævede kusse. Nu kneppede jeg hende i et hurtigere tempo mens hun fik en ny pik i munden.  Jeg kunne mærke at min udløsning var på vej og kneppede hende hårdt.

Det var som om den kom nede fra hælene og overmandede mig. Jeg fik den heftigste orgasme og sprøjtede min sperm i hende. Der blev byttet og hun fik et et heftigt ridt en ny omgang sperm i hendes brugte kusse. De to ældre havde trukket sig tilbage. Hun rejste sig fra sengen og stillede sig op mellem de to ældre der kælede med hvert sit bryst. Hun hev sin kærestes pik frem og begyndte at give ham et blowjob. Vi to som var kommet i kussen på hende fik begge rejsning på ny og begyndte at spille pik mens hun slikkede kæresten. Han kom i munden på hende og hun slugte det hele.  Vi fortsatte med at spille pik og hun gjorde sig klar til to ladninger mere. Vi kom begge lige efter hinanden og sprøjtede på hendes ansigt og bryster.

Så var seancen på en god eftermiddag slut. Hun kom i tøjet og vi tog afsked med parret. På sådan en dag så er der noget ved at være med i en Herreloge.     

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.