Jeg var gået ind på sexchatten med et nick som ældre Herre da jeg efter nogen tid blev kontaktet af en ung fyr på 26 år. Han skrev at hans kæreste godt kunne tænke sig at prøve at kneppe med en ældre mand. Han virkede seriøs og det endte med at jeg gav ham mit telefonnummer.

Vi talte i telefon et par gange og han var fast besluttet på at vi skulle lave en aftale, og det lykkedes så også. Jeg skulle stå ved en S togsstation hvor de så ville komme og samle mig op i deres bil. Jeg stod og ventede og tiden gik over det aftale tidspunkt og jeg begyndte at tænke på om jeg mon var blevet brændt af, da en flot Mercedes dyttede af mig. Der blev vinket til mig og jeg gik hen til bilen og jeg satte mig ind på bagsædet. vi hilste og gav hinanden hånden.

De var begge mørklødede og jeg spurgte om hvor de kom fra. De var fra Indien men han talte dansk. hun derimod talte kun en smule engelsk. Vi kørte til den blok som de boede i og hun blev sendt op for at gøre sig klar og skulle så ringe ned til os i bilen. Han sagde til mig at hvis jeg kunne tænde hende måtte jeg kneppe hende ellers ville han gøre det. Jeg syntes at dette lød lidt underligt men vi måtte jo se. Hun ringede ned og han sagde jeg kunne gå op på 2. sal og døren stod åben. Han skulle lige foretage nogle opringninger.

Da jeg trådte ind i lejligheden stod hun kun iført trusser. En flot pige med langt hår ned til røven, meget velskabt men dog med små bryster. Hun var 22 år og så dejlig ud. Jeg smed hurtigt tøjet og var straks hos hende og begyndte at kærtegne hende. Hun ville kysse dybt og hun blev hurtigt våd mellem benene hvor jeg havde min ene hånd. Da han trådte ind var jeg igang med at slikke hendes fisse og hun stønnede højlydt.

Kæresten begyndte at klæde sig af. Efter nogen tid var det hendes tur til at slikke mig og jeg måtte så derefter iføre mig et kondom. Hendes kæreste var i mellemtiden kommet af tøjet og vi gik nu i gang med en trekant hvor vi skiftedes til at kneppe hende i forskellige stillinger. Jeg var den første der førte pikken ind i hende og tankerne om den store aldersforskel kørte lidt rundt i hovedet på mig. Efter nogen tid var det kærestens tur til at kneppe og jeg anbragte mig sådan at hun kunne tage min pik i munden. Sådan skiftede vi ind i mellem ligesom vi skiftede stillinger.

Som 66 årig er det guddommeligt og meget tabubelagt at kneppe en ung kvinde på 22 år De talte indisk sammen under seancen og jeg forstod intet. Efter hånden nåede vi til en afslurtning og hendes kæreste kom i hende. jeg afførte mig kondomet og spillede pik til jeg fik udløsning. Da vi var færdige sagde han at hun syntes jeg var god og hun ville gerne møde mig igen.

Han ringede også et par uger efter men jeg var i Jylland den dag og kunne ikke nå hjem. Han ringede igen senere men jeg fik ikke taget min telefon og dermed røg kontakten til dem. Han ringede fra et taletidskort så jeg kunne ikke se nummeret der ringede til mig , og altså ikke ringe tilbage.

Hun var som nævnt 22 år og jeg var 66 år. Aldersforskel 44 år - ret flot.

Mødet med et meget ungt par 22 + 26 år
I alt: 2.5 ud af 5 - fra i alt 19 stemmer
Comments (1)
This comment was minimized by the moderator on the site
Kort og kedelig
Onkel
There are no comments posted here yet
Leave your comments
Posting as Guest
×
Suggested Locations
Type the text presented in the image below

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.