BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

At slikke fisse er jo for mig en naturlig del af det intime samvær. Men her er en fortælling om en kvinde der kom på besøg hos mig med det formål at blive slikket.

Jeg blev via min profil kontaktet af en kvinde på 47 år der skrev at hun gerne ville slikkes af en Daddy. Vi skrev en del frem og tilbage og Hun fortalte bl.a at hun havde en Domina som befalede hende at få forskellige oplevelser. Vi fandt en dag hvor hun skulle komme til mig for at blive slikket "fra hus og hjem".

Hun trådte ind og der var ikke så meget snak så efter at have hilst bad jeg hende om at klæde sig af og jeg ligeså, jeg beholdt dog mine trusser på. Hun havde store bryster og var egentligt en ganske flot kvinde. Jeg guidede hende ind i soveværelset hvor jeg havde lagt et stort tæppe over min seng og bad hende tage plads. Derefter spredte hun benene og jeg gik i gang med at undersøge hendes kusse. Den var spændende og virkede lidt større end de fleste. Store skamlæber som begyndte at vokse efterhånden som blodet fyldte dem.

Jeg elsker at slikke og min tunge var overalt på og oppe i denne skønne kusse. Hendes kusse var spændende at slikke og begyndte at blive urolig og mere våd. Den første orgasme ramte hende, men jeg fortsatte slikkeriet temmeligt længe. Jeg prøvede at bruge den ene hånd hvor jeg lod et par fingre komme ind og bearbejdede kussen som man gør når man skal fremprovokere en sprøjteorgasme. Der gik ikke så længe så kom hun og der blev temmeligt vådt.

Jeg spurgte om hun kunne fistes og hun sagde, ja. Det måtte jo være en del af behandlingen så jeg prøvede at gøre min hånd våd over det hele og fik stille listet den op i hende. Denne følelse af at have hånden oppe i kussen på en kvinde er noget helt særligt. Mærke at den er omsluttet. Når hånden er inde bukker man fingrene sammen og følelsen er noget helt særligt, og det er altså ikke mange kvinder der kan dette. Jeg nød øjeblikket, trak min hånd ud og fortsatte slikkeriet og fornemmede nu rigtigt at dette var en stor kusse. Den var virkeligt lækker at bearbejde. Hun fik flere orgasmer og jeg slikkede hende som en gal.

Efter en times tid var vi færdige. Jeg havde under seancen taget nogle fotos 4 stk. som hun gerne ville have en kopi af. Jeg kunne sagtens have kneppet hende for hun var godt oppe at køre men syntes at hun skulle gå hjem med en fornemmelse af at have haft den oplevelse hun gik efter og kun det. Da hun var taget afsted sad jeg med en følelse af at have haft en nok lidt anderledes men dog god oplevelse.

Et par dage tænkte jeg lidt over det og det gik op for mig at det da var Dominaen der havde befalet hende at hun skulle slikkes af en ældre mand. Jeg sendte hende en mail og spurgte om det forholdt sig således, men fik aldrig svar...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.