Dette er mødet med hvad der blev mit absolutte favoritpar og forklaringen følger i denne ejendommelige fortælling som viser at denne verden åbenbart ikke er så stor. Vi skriver 2004. Jeg chattede på forumchatten og kom i kontakt med en mand i et par der søgte en mand der kunne "malke" hans kone. Vi fik god sympati for hinanden og aftalte at vi skulle maile sammen. Jeg sendte en mail afsted og hørte ikke noget, hvorefter jeg glemte alt om samtale og mail. Et sådant udgangspunkt på en chat er nok ganske almindeligt.

Efter en ugestid fik jeg imidlertid en mail retur fra manden der skrev at han virkeligt var i syv sind da han var sikker på at vi kendte hinanden og endda ret godt. Han satte ikke afsender på. Så var det mig der gik og tænkte, men jeg kunne ikke finde ud af hvem det kunne være. Der gik et par dage så fik jeg en ny mail fra ham. Han havde tænkt færdigt og var blevet helt afklaret med at vi da skulle mødes, og nu havde han underskrevet sin mail. Jeg har kendt dette par i ca 40 år, hende som datter af en kammerat som er noget ældre end mig, og ham fra han blev hendes kæreste da hun var omkring 19 år. Tænk at verden ikke er større. Jeg ville så gerne have at han skulle fortælle hende at vi nu var i kontakt, men han havde en helt anden vinkel på det. De havde som par levet igennem mange år med ham som en slags Herre og hende som en slutwife der tog de møder han befalede når han havde fundet nogle egnede emner for hende.

Han syntes at hun skulle blindfoldes og have et par ørepropper på og så kunne det fjernes når hun var godt i gang med at blive kneppet, og så ville hun ikke kunne protestere. Han havde fortalt hende at det var en hun kendte der ville komme og kneppe hende. Og sådan blev det første møde. Jeg ankom til parret og hun var i et nettricot hvor der var huller ved hendes store patter og ved fissen. Jeg fik hurtigt smidt det meste af tøjet og fik placeret mig bagved hende og gik i gang med at "malke" hendes store og dejlige patter. Hendes mand fotograferede på livet løs og jeg æltede og masserede hendes lækre kloder i mere end en time. Helt utroligt så hård en behandling hun kunne tåle, og de blev tilsidst meget bløde. Efter malkningen fortrak vi ind i deres soveværelse og nu blev hendes krop iøvrigt udforsket. Jeg slikkede hendes kusse og hun fik lov til at slikke min pik.

Mens hun lå på ryggen og stadig blindfoldet lod jeg min pik finde vej op i hendes kusse og nu begyndte endnu et eventyr at tage form. Jeg kneppede denne kvinde for første gang, men det skulle vise sig ikke at blive sidste. Hun blev kneppet i alle mulige stillinger og hendes mand fotograferede alt hvad han så, mens han kommenterede på det. Hendes måde at agere på når hun er liderlig er skøn, og jeg elsker at se i hendes øjne når hun får orgasme for de svømmer fuldstændigt hen. Der herskede en inderlighed imellem os alle 3 og det var underligt at føle sig så afslappet allerede ved det første møde. Hun var en spændende og lækker tøs som jeg havde haft stor lyst til at kneppe i mange år fordi hun jo altid har set godt ud.

På et tidspunkt da vi efterhånden var ved at nå til vejs ende var jeg i gang med at kneppe hende bagfra da manden trak hendes blindfold af. Hun drejede hovedet om for at se hvem det var og udbrød overrasket: - Hvad fanden er det dig ? Du stopper altså ikke nu! Jeg kneppede hende færdigt og skød min ladning op i hende og hendes mand fotograferede hendes brugte kusse hvor spermen nu begyndte at løbe ud.

Det blev det første af mange gode møder over en længere årrække og altid med malkning og fotografering på programmet. Vi har mødtes adskillige gange og det har hvergang været en udsøgt fornøjelse. Jeg har hundredevis af fotos fra vore møder. Hendes mand og jeg lavede mange gode planer for hvad hun skulle have af oplevelser, men desværre opstod der noget sygdom og vi har måtte holde pause. Vi kom igang igen efter et lille årstid og hendes mand og jeg lagde igen planer for gode oplevelser til hende. Vi havde også mange gode møder i denne anden omgang og jeg havde hende bl.a hjemme hos mig i udlån. Bandt hendes hænder op i loftet og bandt hendes store patter op så de stod som to bolde. jeg slog til de opbundne patter med min erigerede pik, stk den ind i munden på hende og nød hendes mund og tungebehandling af pikhovedet. Hun blev løsnet fra krogen i loftet og anbragt på en oppustelig pude som har en ret stor Dildo på siddepladsen. Hun sænkede sig langsomt ned over denne kæmpepik og mens hun sad der kunne jeg lade min pik glide ind i munden på hende.

Denne skønne kvinde var indbegrebet af sex. Vi endte selvfølgelig på sofaen hvor pikken fandt sin naturlige plads i kussen på min skønne veninde. Hun blev kneppet i forskellige stillinger og vi ramte begge den store udløsning. Med min sperm i kussen tog hun sine trusser på. Jeg havde gennemfotograferet vores seance og leverede hende spermfyldt tilbage til hendes mand som så overtog hende for videre brug. Han fik naturligvis en kopi af billedserien. Jeg havde i mellemtiden haft flere slavinder og da min veninde så absolut var til underkastelse var det naturligt at vi ændrede vort forhold til Herre / slavinde. Hendes mand syntes at ideen var glimrende og han udfærdigede en kontrakt mellem os som vi begge underskrev. Jeg blev nu ejer af min slavetøs som havde så meget at give af.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.