BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg fik via Scor kontakt med en mand som var interesseret i at hans kone fik en Herre. og efter flere måneders skriverier os imellem var jeg blevet klar på at jeg gerne ville involvere mig i dette projekt.

Jeg kom i kontakt med tøsen og vi talte i telefon samt chattede og mailede sammen. Ved det første møde skulle hun vise sig frem for mig og jeg skulle afprøve hende for at se om hun havde potentialet til at blive min tøs. Hun var faktisk en ret lækker kvinde på 42 år, flot krop og hun viste gode tegn på at kunne blive min nye slavinde.

Jeg lavede en rapport som jeg sendte til hendes mand efter det første møde: Her følger så en rapport fra Herrens første møde med tøsen. Tøsen skulle testes for sin villighed og evner og der startedes med at Herren slikkede hende ganske længe således at hun blev varmet godt op. Derefter var det hendes tur til at vise hvad hun har lært og hun er dygtig til det orale arbejde også det dybe. Efter nogen tid blev hun lagt ned på ryggen og Herren trængte ind i hende for første gang. Det er altid spændende når man første gang trænger ind i en ny kvinde. Tøsen anvendte noget af det dirty talk sprog hun har lært og det var ganske rart at høre at hun beherskede det. Hun blev vendt om på alle fire og tog igen imod Herren hvorefter hun blev afprøvet heftigt. Tøsen var ganske højlydt med. Til slut blev hun bedt om at sidde op og ride Herren og kneppe ham. Dette arbejde gjorde hun også ganske tilfredsstillende. Herren synes at hun udviste nogle gode evner og spurgte hende om hun var klar til at blive hans tøs. Svaret var et ubetinget ja, hvorefter vi gik ind i stuen for at underskrive kontrakten.

Jeg havde medbragt et sort lys for at underskrivningen kunne være lidt højtidlig. Inden lyset blev tændt blev det dog stukket op i fissen på tøsen, og det spruttede en del da det skulle tændes. Ja, den Herre er lidt pervers. Du var der selv efter underskrivelsen og da du nævnte at klokken var 12,00 blev der lidt travlt med den næste afdeling: Herrens brug af tøsen. Tøsen blev iført et halsbånd hvorefter hun igen blev ført ind på sengen og Herren brugte hende nu som sin tøs. Igen startede vi med at hun lå på ryggen og først blev slikket grundigt, hvorefter Herren med en sort tuch malede et B over fissen. Tøsen fik besked om at fotografere dette B dagligt så længe det er synligt og sende foto til Herren på mms. Derefter trængte Herren igen ind i hende og begyndte at kneppe sin tøs. Hun spurgte pænt om hun måtte komme, og det fik hun lov til. Herren bad hende om at se sig i øjenene mens hun fik sin forløsning. Derefter blev hun igen vendt om på alle 4 og modtog Herren, som have en tommelfinger omkring området ved anus samt lidt inde. Ville dog ikke denne første dag går for hårdt til værks og lod det blive ved dette. Hun blev igen bedt om at bestige sin Herre og ride ham. Han besluttede at hun denne første gang skulle smage hans sperm og efter nogen ridning blev hun bedt om at sætte sig ud på sengekanten således at hun kunne slikke Herrens pik. Hun fik besked på at når spermen kom måtte hun ikke sluge, men skulle beholde den i munden således at dette kunne foreviges på foto. Efter billedet var taget fik hun besked på at sluge.

Dette var så det første møde mellem Herren og hans tøs og hendes indsats var absolut godkendt. Jeg nåede at have denne tøs i nogle måneder og jeg var oprigtigt glad for hende. Hun havde afgjort stof i sig til at blive en god tøs, og det var ærgerligt at vi ikke kunne være enige om et forløb. Jeg ville mere med hende end hendes mand ville acceptere, jeg ville gøre hende til en rigtig tøs. Men hendes mand var bange for at jeg ville ændre på hendes psyke hvilket dog ikke var tilfældet, men vi måtte bryde et lovende forhold alt for tidligt i forløbet på grund af hans manglende forståelse for projektet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.