Lørdag den 26. november 2011. Jeg var blevet besat af tanken om at jeg måtte prøve mig af i denne rolle som jeg nu havde set en del fyre have når de kom på besøg hos os og kneppede min kone. Dette at fyren bare kommer og knepper og går igen virkede dragende på mig og frækt er det da også.

Jeg havde fundet et par i det nordlige sjælland og kørte til dem som aftalt. De sad ved kaffebordet og hun var klædt i frækt lingeri med netstrømper osv.
Dette var mit allerførste møde på egen hånd og nu sad jeg her ved siden at en kvinde der var klædt ud til narrestreger i tøjet på billedet
Vi drak kaffe og talte om oplevelser m.m. og det var blevet tid til at jeg skulle i aktion.

Vi var i deres dobbeltseng og jeg lå jo snart med mit ansigt begravet mellem lårene på kvinden og min ivrigt arbejdende tunge forsøgte i alle måder at give hende en god oplevelse. Jeg slikkede hende faktisk rigtigt længe og jeg registrerede at manden fik udløsning, vist nok ved at hun spillede pik på ham. Da jeg var færdig med at slikke hende kravlede jeg op og anbragte mig ind over hendes hovede så hun kunne slikke pik på mig. Åhh det var skønt at have pikken. i munden på en fremmed kvinde.

Jeg skulle anvende gummi da jeg kneppede hende og et længere rid begyndte, mens manden gik rundt og fotograferede os i alle mulige vinkler. Jeg kneppede hende i missionærstillingen og jeg kneppede hende bagfra - nok min favoritstilling. Jeg kan godt lide at jeg kan se min pik køre ud og ind og i denne stilling flankeret af et par gode røvballer.

Dette at jeg kneppede hans kvinde mens han fotograferede os tændte mig i den grad og nogle nye følelser fødtes i mig. Vi kneppede i temmelig lang tid og endelig kunne jeg mærke at jeg var ved at være klar til eksplosion.

Vi havde aftalt at jeg skulle slutte af med at spille pik og komme i munden på hende.
Gummiet kom af og jeg spillede pik af hjertens lyst uden at komme til det forjættende resultat........men så kom jeg over det magiske punkt og det begyndte at spænde i hele kroppen. Hun blev nærmest plastret til med sperm i ansigtet og i munden. Dette var så mit første besøg hos et par og jeg var stolt over min egen præstation da jeg kørte hjem. Tankerne om at skulle optræde på denne måde med par var nu blevet udlevet i det første forsøg. De billeder der blev taget af mig i aktion lå 6 år efter mødet stadig på parrets profil på et sex site.


Efter denne oplevelse var jeg klar over at dette var vejen jeg skulle betræde fremover, men jeg var ikke klar over at mine interesser ville ændre sig flere gange undervejs.

Mit første par
I alt: 3.2 ud af 5 - fra i alt 16 stemmer

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.