BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde fået en opmærksomhed for hanrejpar, hvor manden er ikke deltagende. Om det var via et møde med et andet par i Nordsjælland husker jeg ikke længere, men det er dog et faktum at min interesse for hanrejpar var blevet vakt, og jeg havde læst hvad jeg kunne finde om dette emne på nettet ligesom jeg havde læst en del noveller om samme.

Jeg var slet ikke i tvivl om at hanrejpar var noget for mig. Jeg finder det særdeles frækt at jeg som besøgsven kommer og knepper konen mens hendes mand ophidset kigger på.
Jeg var kommet i kontakt med et par ude på vestsjælland hvor manden netop var hanrej og vi havde fået aftalt et møde.
Da vi sad hos parret og snakkede fortalte de mig at hun havde været slavinde for en Master i københavn som hun troligt hver uge havde taget toget ind til. Dette var noget der tændte mig at høre om og det var noget som jeg absolut intet kendte til. 

Vi stod nu i deres soveværelse konen og jeg. Jeg stillede mig bagved hende og lod min hænder favne hendes lækre patter mens hun havde en hånd nede og havde fat i min pik som allerede var helt stiv.
- Orv den er allerede stor sagde hun. Således omfavnende og undersøgende hinanden stod vi tæt og hanrejen kom så også ind, nøgen og klar til at overvære og evt deltage lidt.

Hanrejen var også til fyre og jeg lod ham slikke mig klar. Derefter lagde jeg mig ned på sengen og anbragte mig ovenpå konen som lå klar med spredte ben. Jeg karvlede ned og begyndte at slikke hende barberede kusse. Jeg bemærkede hendes tattoo lige over kussen. Da jeg var færdig med at slikke hende, lod jeg hende slikke min pik og igen denne lykkefølelse af at have pikken i munden på en ny kvinde. Derefter lagde jeg mig ned på hende og lod min pik langsomt glide op i en ny kusse som nu skulle kneppes.
Jeg kneppede hende vildt og længe, og efter nogen tid kravlede jeg igen ned og slikkede hende, samt stak min tunge så langt op i kussen på hende som jeg kunne komme. Derefter vendte jeg hende om og kneppede hende bagfra. 

Under vores heftige seance lagde jeg mig så på ryggen og så lod jeg konen anbringe sig over mit ansigt så jeg kunne slikke hende og manden kunne så slikke mig. Jeg slikkede hende længe og mærkede mandens kontante mundarbejde arbejde om min pik. Vi lå længe i denne stilling indtil jeg syntes at de nu var tid til at kneppe hende igen. Hun blev anbragt på alle 4 og jeg lod igen min pik glide ind i hendes dejlige kusse og kneppede løs.

Jeg kneppede hende på alle leder og kanter og tilsidst vildt til jeg kunne mærke at det var ved at være op over. Jeg sprøjtede min sperm i kussen på hende og straks efter anbragte jeg hende overskrævs på hanrejens ansigt så han kunne slikke hendes kusse ren og det meste løb jo direkte ud i munden på ham.

Jeg spillede pik på ham til han kom mens han slikkede. Jeg var virkeligt kommet ud i nogle hardcore oplevelser og dette her var noget der tændte mig. Jeg havde kun dette ene møde med parret, men de dukkede op i mit univers flere år senere på en ret så kontant måde.....

Oplevelsen jeg havde med dette par satte sig virkeligt i mig. Jeg syntes at de var hardcore, hun var rigtig god at kneppe og hanrejen optrådte jo virkelig som jeg havde ønsket en hanrej skulle gøre.

Hun så da spændende ud - kvinde på 60 år.

Da jeg efter dette besøg var kommet ned på jorden igen begyndte jeg målbevidst at læse om slavinder på nettet. Det var virkelig læsning der betog og fascinerede mig. Jeg har levet et helt liv sammen med fruen og vi har altid haft god sex, men på dog mest på den traditionelle måde som ægtefolk er flest, og slavinder havde aldrig strejfet mig med en tanke.......
Det skulle jeg komme til at få stor interesse for derom senere......
Parret her hørte jeg imidlertid ikke mere til og jeg ville ikke selv kontakte dem. Jeg var stadig ny i faget og syntes at de skulle kontakte mig. Men jeg kom i kontakt med dette par flere år senere, og det har sin egen historie.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.