BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min kone er en dejlig kvinde på 40 år, som bare ikke kan få diller nok. Hun er besat af tanken om at få fremmed tyr, alt i mens, at jeg skal se på og eventuelt blande mig i legen. Hun finder normalt selv sine fyre, men denne gang fandt jeg en til hende.

Jeg traf ham i svømmehallen for et stykke tid siden. Han var venlig, noget buttet og selv om han vel vejede noget over 100 kg, var han en god svømmer.
Jeg sprang i vandet og begyndte på min svømmetræning. Vores veje krydsedes og jeg smilede til ham. Da vi senere holdt pause ved bassinkanten, talte vi om vores træning. Han, som iøvrigt hed Peter, mente også, at jeg var en ret habil svømmer. I omklædningsrummet kunne jeg se, at han havde en lille pik og et par store velformede hængende nosser. Mon ikke min kone ville kunne lide at få den op i sig? Det ville jeg tro, så jeg fortalte ham om mit "problem". Han var meget forstående og sagde, at han var bi, så hvis jeg også var med på lidt mandesex, synes han, at han gerne ville være med. Jeg sagde, det ville jeg og min liderlige kone, ikke have noget imod, men først skulle han ordne hende, mens jeg skulle se på, så ville resten nok komme af sig selv.

Vi gik ud til min bil, som holdt ude på parkeringspladsen. Han foreslog, at vi måske kunne slå et smut forbi købmanden for at hente et par bajere, for på den måde at komme vores naturlige nervøsitet til livs. Vi åbnede en øl i bilen og snakkede om min kones umættelige sexlyst. Peter spurgte om han måtte tage lidt forskud på glæderne ved lidt gensidigt slikkeri. Jeg syntes, at det måske ville være bedre, hvis vi ventede, ihvertfald ville jeg ikke have, at Peter fik udløsning på vejen hjem, så var der jo ikke sperm nok til min liderlige kone, når han skulle bedække hende. Vi åbnede endnu en øl og Peter begyndte at knappe mine bukser op. Han trak min halvslappe pik ud og begyndte at kæle for den, samtidig med, at han aede mit klokkespil. Jeg var nybarberet, så pikken og nossesækkene var silkebløde. Han trak forhuden tilbage og lod pikhovedet glide ind i sin mund. Han slikkede, sugede og onanerede mig. Jeg kunne se, at han havde fået en lille bule i buksen. Jeg strøg henover Peters pik. Det gav et spjæt i ham. Jeg holdt inde med berøringen, da jeg ikke ville, at han skulle gå. Jeg vil jo gerne se, at han bollede min kone og gav hende en fuld ladning i fjamsen. Han tunge bevægede sig op og ned af pikken og det varede ikke længe, inden jeg kom i hans mund. Han slikkede begærligt spermen i sig. Det var dejligt, sådan at tage forskud på glæderne.

Jeg ringede til min kone, Susanne, for at fortælle, at jeg havde fundet en tyr til hende og at vi var på vej, så hun kunne godt gøre sig klar til at få tissemand. Hun var glad for at høre det glædelige budskab, da hun allerede lå i ægtesengen og legede med sin DILDO samtidig med at hun drømte om fremmed pik. Hun sagde, at vi skulle skynde os, da hun allerede havde fået den første udløsning og ikke kunne vente længere. Jeg fortalte Peter, at vi var nødt til at få fart på, da min kone allerede var ved at gå ud af sit gode skind af liderlighed.

Da vi låste os ind i huset, smed vi hurtigt overtøjet og det vi havde i hænderne. Vi gik i retning af soveværelset, hvorfra vi kunne høre en stille stønnen. Da vi kom der ind, så vi, at Susanne lå splitternøgen på senge med vidt spredte ben og onanerede. Legetøjet og hendes lyserøde tangatrusser lå på senge ved siden af hende. Hun masserede sin klit med den ene hånd samtidig med, at hun havde et par fingre i den våde skeden. Vi stod lidt og betragtede hende. Jeg kunne mærke, at jeg fik en bule i buksen og det samme gjorde Peter. Han tog sit tøj af og stod nu bare i underbukser. Hans hængemave skjulte hans lille pik. Min kone holdt inde og hilste på Peter. Hun bad ham om at smide underbukserne og komme op i sengen og jeg fik anvist plads ved vinduet, hvor jeg satte mig på vores elskovsgynge. De stod på knæ i sengen og omfavnede og kyssede hinanden. Peter aede hendes patter og bed let i brystvorne samtidig med, at hun berørte hans kønsorganer. Han havde et par særligt store hængende tyrenosser, som sikkert ville dingle frem og tilbage, når han kneppede.

De lagde sig i en 69ér og begyndte at slikke hinanden. Peter skilte min kones skamlæber og med tungen slikkede han begærligt hendes klitoris. Han førte sin langefinger op i hendes skede og jeg kunne se, at hun blev rigtig våd. Hun spredte sine lår, så han rigtigt kunne komme til. Det var noget min liderlige kone kunne lide. Hun trak hans forhud tilbage, så pikhovedet blev blottet. Pikken var ikke så lang, men den var tyk og stiv. Susannes våde tunge kørte rundt om han pikhoved og op og ned af skaftet, samtidig med, at hun forsigtigt onanerede den. Peters nosser og pik var ikke barberede, men de var godt dækket af lange hår, hvilket formentlig, sammen med hans store mave, også var med til at få pikken til at se så lille ud. Susanne var næsten altid nybarberet, men ikke idag. Missen var dækket af små korte sorte hår, da det var omkring en uge siden, at jeg sidst havde barberet hende i skridtet. Hun rejste sig op på alle 4 og vente numsen mod Peter. Han søgte hen mod hendes bløde bagdel og snusede til den, som en anden hanhund. Hun vrikkede med røven og han skilte hendes baller og begyndte at slikke hendes numsehul og fisse, men med ét forlangte Susanne, at han skulle knalde hende. Peter førte sin pik op i fjamsen og den forsvandt ind mellem de varme, fugtige og opsvulmede skamlæberne. Han kørte pikken frem og tilbage, alt i mens han aede hendes gyngende bryster. Jeg sad og legede med mit lem, som nu var hårdt og nogle dråber prespermen fik mit pikhoved til at glænse. Peter og Susanne bollede stadig lystigt, men i mellemtiden havde de skiftet til missionærstillingen. Jeg kunne sidde og se, hvordan Peters pik gled ind og ud af min liderlige kones underliv. Skamlæberne var tæt lukket om hans lem og hvergang han stødte i bund, slog hans store, behårede nossesække mod hendes numse med en højt klask. Jeg nød at være tilskuer til dette dejlige samleje og jeg glædede mig til at deltage. Susanne havde slået sine ben op over hans ryg og taget et fast greb om hans store numse, imens tyren stadig pumpede på livet løs.

De bevægede sig hæftigere og begges stønnen blev højere, så der kunne ikke være langt igen. Peters kneppebevægelser blev kraftigere og kraftigere og med ét prøjtede han skrigende flere store ladninger op i hendes drivvåde fisse. Susanne blev gennemrystet af flere kraftige orgasmer og de lå nu ved siden af hinanden og slappede af. Jeg rejste mig og gik hen til dem og kiggede på min kones brugte fisse. Den glænsede af kussesaft og sperm og duftede dejligt. Spermen begyndte at sive ud af hende og jeg lod et par fingre glide op, for at mærke, hvordan hendes brugte mis føltes. Min kone tog min pik i munden og massere min numse. Peter stod på knæ ved siden af hende. Han ville også have min pik i munden. De tos tunger gled op og ned af skaftet, men med ét tog Susanne min pik helt ned i halsen. Hendes hænder var placeret på mine faste endeballer og med én finger masserede hun mit numsehul. Jeg begyndte at kneppe hende i munden, mens Peter masserede Susannes klit med hånden alt i mens han havde ført dildoen op i hende. Jeg trak mig ud af hendes mund og skubbede hende om på ryggen. Peter trak dildoen ud og jeg begyndte at slikke hendes skedeindgang. Jeg stak tungen ind og kunne smage sæd og fissesaft. Susanne stønnede og strøg mig gennem håret. Peter kyssede Susanne, bed hende kælent i øret samtidig med, at han masserede hendes patter. Det var noget hun kunne lide. Hendes åndedrag blev stækere og det samme gjorde hendes stønnen. Hun skubbede mig væk fra underlivet og trak mig op til sig. Jeg lå nu halvt oven på hende. Hun begyndte at gnide missen kraftigt op ad mit lår, samtidig med at hun tog mit lem i hånden. Hun lagde sig helt ned, trak min forhud tilbage og førte min pik og i hendes hede elskovsgrotte. Den var bare så våd og varm. Jeg kyssede hendes mund og slikkede hendes øre alt i mens jeg forsatte med at køre min pik ind og ud af hendes skede. Jeg anede, at Peter var bag os. Han stod og betragtede den liderlige leg, mens han onanerede sin lille stive pik. Han spurgte om han lige måtte få lov til at dyppe den igen. Jeg trak mig ud og Peter var hurtigt inde. Jeg stod nu ved siden af dem. Peter tog min pik i munden og suttede så det var en fryd. Susanne havde vist slet ikke opdaget, at hun igen fik fremmed pik. Hun var i extase og vred sig af lyst, samtidig med at hendes stønnen og skrigen blev kraftigere og kraftigere.
Peter fik igen udløsning i hende, så nu var det min tur. Peter tog fat om min pik og førte den hen til hullet. Jeg røg lige til bunds i den spermfyldte kusse. Han strøg mig over ballerne, aede min nossesække og trykkede let på min numsehul. Det var pirrende og inden længe sprøjtede jeg i Susanne. Det var bare så lækkert. Peter slikkede os begge rene og til sidst gik vi ud i badeværelset for at tage et bad sammen. Det havde været en fornøjelig oplevelse, men vi håbede ikke, at det var sidste gang, at Peter kommer på besøg.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 89 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.