BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min historie udspandt sig for ca. 10 år siden, hvor jeg som så ofte var på besøg hos en arbejdskollega og hans kone, Sandra. Hun var en spinkel kvinde om de 40, med små hængende bryster og et fantastisk glimt i øjet. Hun kunne godt lide sex i alle afskygninger. Det havde hendes mand, altså min kollega, Flemming fortalt mig. Han havde for nogen tid siden afsløret, at han måtte på hende hver dag, ellers blev hun sur og tvær. Han mente, at det var for meget af det gode og specielt i den sidste til, ville hun gerne have analsex, hvilket han absolut ikke brød sig om.

Den aften havde Sandra lavet god mad og til den serverede hun rødvin. Efter aftensmaden satte vi os over i hjørnesofaen, hvor vi småsnakkede om familie og børn. Senere så vi lidt fjernsyn, hørte musik og spillede Matador. Det blev sent, og på et tidpunkt sagde jeg godnat og takkede for en dejlig aften og gik til ro. Sandra havde, sædvanen tror, redet op til mig i børneværelse, som stødte op til deres soveværelse.

SEX I DAG?

Jeg faldt hurtigt i søvn, men vågnede ved, at jeg høre kneppe- og smaskelyde fra soveværelset. Det var dejligt at ligge og lytte til deres hede samleje. Jeg forestillede mig, hvordan Sandra fik pik i hendes våde fisse. Min pik blev stiv og lysten. Jeg kunne høre deres åndedrag og deres liderlige visken i mørket. Sengen knirkede, hvergang de indtog en ny stilling. Jeg lå og tænkte på, at liste ud i gangen for at kigge gennem døråbningen til deres soveværelse. Kunne jeg være det bekendt? måske var det også med vilje, at de ikke havde lukket soveværelsesdøren.

Jeg listede ud i gangen og kunne nu i gadelampens skær se, at Sandra stod på alle fire og at Flemming var ved at bolle hende bagfra. Deres åndedrag var hæftige og de bemærkede ikke, at jeg stod at betragtede deres liderlige elskovsleg. Flemminges lår og nosser klaskede mod Sandras slanke numse. Sandra trak sig væk og lagde sig på ryggen med spredte ben ud til sengekanten. Flemming lagde sig på knæ på gulvet og hans hoved søgte ned mod hendes umættelige elskovsgrotte. Jeg hørte missen smaske. Den var sikkert plaskvåd. Sandra begyndte at stønne og bevægede underlivet, først langsomt, siden kraftigt, frem og tilbage og op og ned. Hun var meget ophidset og stønnede nu så højt, at jeg kunne se, at Flemming lagde sin hånd over hendes mund, for at minde hende om, at de havde besøg. At se en kvinde være så ophidset, er for mig en fornøjelse. Han slikkede videre og lidt efter kom hun med et stor skrig og højlydt stønnen. Hun satte sig op i sengen og trak Flemming hen til sig. Han pik var lidt slap, så hun tog den i munden. Jeg kunne se, hvordan hendes tunge gled op og ned at skaftet, alt i mens hun nussede hans nosser. Hun kunne få hele pikken ind i munden, selvom den ikke var så lille endda. Jeg hørte maskelydene i mørket. Det var vildt ophidsende for mig. Jeg fik lyst til at deltage i legen. Flemming´s pik blev stiv igen og han lagde sig på hende. Han førte sin penis ind i hendes våde skede og hun slog sine ben omkring hans ryg, for på den måde at forhindre ham i at spøjte andre steder end i hendes kusse. Jeg stod nu med min pik hånden og onanerede til deres elskovleg og med ét kunne jeg ikke holde mig tilbage. Min sperm sprøjtede, mens jeg fantaserede om at kneppe Sandras våde fisse.. Det varede dog ikke længe, inden at jeg hørte Sandra sige, at Flemming skulle tage hende endnu hårdere og fylde hendes dåse med den varme sperm. Han knallede hende hurtigere og hurtigere og lige med ét, hørte jeg, at de begge kom.. Jeg listede hurtigt og lydløs ind på mit værelse, hvor jeg lagde mig til at sove igen, som om intet var hent.

Jeg faldt hurtigt i søvn, men vågnede noget efter, da jeg skulle op og tisse. Mine værtfolk sov. Jeg kunne ihverfald ikke høre dem mere. På toilettet fik jeg også vasket min pik ren. Jeg var fyldt af en lykkelig følelse, sådan at være vidne til et dejligt samleje mellen ægtefolk. Jeg slukkede lyset og gik gennem den mørke entré og ind på mit værelse. Da jeg kom derind, lagde jeg mig i sengen, men kunne mærke, at jeg ikke var alene. Det var Sandra, som lå helt nøgen i sengen med spredte ben. Hun sagde, at jeg skulle kneppe hendes ellers ville hun skrige. Hun rejste sig og stillede sig ved siden af mig og stak hånden ned i mine underbukser. Der løb mange tanker gennem mit hoved. Hvad med Flemming og vort venskab?. Jeg var i vildrede. Jeg havde ikke fået fisse i meget lang tid og nu stod den liderligste, dejligste og varmeste kvinde og tilbød mig det, som jeg mere end alt andet længedes efter. Hvordan ville det være, igen at mærke en snæver kusse om pikken? Jeg kunne slet ikke overskue alle disse moralske spørgsmål her midt om natten og da jeg var liderlig og havde fået noget at drikke, så jeg lod det bare ske og håbede det bedste.

Alt i mens havde Sandra trukket mine bukser ned og var igang med at slikke mit lem. Jeg forsøgte at skubbe hende væk, men jeg var for svag til det. Jeg var smask liderlig og nu greb jeg Sandra mellen benene. Hun var våd, ligesom jeg godt kan lide at en kvinde er, når hun er parat til vild elskov. Jeg stak en finger op i missen, masserede klitten og hun pev lidt. Sandras våde tunge kørte op og ned af skaftet og rundt om min pikhoved, alt i mens hun masserede mit nybarberede klokkespil. Jeg mærkede, at hun masserede mit anus med tommelfingeren. Den kørte rundt i hullet, samtidig med, at hun slikkede og sugede på pikken, for til sidste at stikke pegefingeren helt op i min numse. Det var dejligt.

Sandra lagde sig på ryggen i sengen og for første gang tungekyssede jeg hende. Det blev til et meget langt og meget fugtigt kys. Min pik hamrede og jeg rystede af liderlighed over hele kroppen. Jeg tog fat i hendes ben og lod min hånd løbe langsomt over hendes knæ og op til inderlåret. Hendes hud var helt glat, varm og blød. Jeg kunne dufte hendes barberede skød, som udsendte en dejlig duft af naturlig kvindelig aroma.

Jeg åbnede hendes skamlæber med den ene hånd og begyndte at slikke hendes skedeindgang. Jeg synes, at jeg kunne smage Flemming´s sæd. Jeg stak tungen ind i den varme skede samtidig med, at jeg blidt masserede hendes svulmende klit samt anus med fingrene. Sandra stønnede og hendes kusse blev endnu mere våd. Det drev ud af skeden og lagnet var allerede meget vådt, længe før jeg havde fået lejlighed til at fylde hendes dejlige huller med sæd.

Min tunge gled over hendes klit og ind i skedeåbningen, alt i mens jeg med mine hænder æltede hendes små bryster. Vorterne blev helt stive og lidt efter kom hun i endnu en lækker og intensiv orgasme.

Vi lagde os i missionnærstillingen og kyssede igen hæftigt. Sandra strakte sin hånd ned mod min pik og førte den dem en øvet håndbevægelse ind i hendes varme grotte. Jeg føltes vanvittig godt, sådan at få fremmed fisse. Flemming måtte da være en lykkelig mand. Jeg kunne mærke, at hendes safter nu løb endnu mere end før. Jeg masserede hendes bryster, alt i mens Sandra begyndte at røre ved sin klit og min stive pik hamrede op i hendes liderlige skede. Sandra bed mig kærligt i øret og viskede, at hun havde lyst til at ride mig. Hun satte sig oven på mig og førte min penis ind i den dejlige kusse. Nu begyndte hun at ride, først langsomt, siden hurtigt. Jeg viskede, at hun skulle være forsigtig eller ville jeg komme alt for tidligt.

Jeg bad hende om at stille sig på alle fire. Jeg begyndte at slikke hende bagi. Jeg trak hendes røvballer fra hinanden og trykkede fingeren blidt mod hendes anus. Hun gispede og spurgte om det var min hensigt at trænge ind i hendes andet hul. Jeg bekræftede det og hun mente, at det var lige det, som hun havde længtes efter. Jeg slikkede hullet og gjorde det vådt med kussesafter og spyt. Hun viskede, at hun aldrig havde prøvet det før, så hun bad mig være forsigtig og give hende instruktioner. Jeg bad hende slappe af i numsen, mens jeg ført min knaldhårde pik mod anus. Jeg pressede mod stjernen og med et´ sank jeg langsomt i bund. Mine nosser klaskede med mod hendes bagdel og i natten synes jeg, at det lød som et højt brag. Jeg tænkte på Flemming og faren for opdagelsen af vores utroskab. Sandra gav et lille piv fra sig og jeg kneppede hende til anslag. Vi var begge meget ophidsede og det varede ikke længe før, jeg kom i en voldsom orgasme og fyldte hendes snævre røvhul med min varme sæd.

Efter samlejet lå vi udmattede og kælede for hinanden. Vi blev enige om, at bevare det skete som vore hemmelighed og hvis forholdet skulle forsættes, så kun med Flemming som deltager.

Vi kyssede hinanden godnat og Sandra forsvandt, nogen erfaring rigere, ind til hendes mand i soveværelse.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 132 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.