BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg og min kone har et par dejlige venner, som vi har kendt i nogle år. Vi tager på udflugter sammen og besøger hinanden. De bor i Sverige og er lidt ældre en os. Han er omkring 70 og hun er 64, men begge er meget velholdte. Hun hedder Ulrika og han hedder Sven. Mens Ulrika stadig arbejder, er Sven på pension. Hun har mellemlangt gråt hår og har et par dejlige bryster, som er velformede og pænt store. Hun er altid smilende og i godt humør. Sven er rar, omgængelig og driver sport og var i sit erhversaktive liv tandlæge.

En aften, da de holdt ferie i Danmark, havde vi inviteret dem hjem til os. Min kone Anna havde lavet lækker mad, hvortil vi drak rødvin. Efter middagen satte vi os over i sofaen og jeg tændte for noget god musik. Vi spillede kort og snakkede om alt det, som var sket siden, vi havde set hinanden sidst.

SEX I DAG?

På et tidspunkt rejste Sven sig og bad min kone op til dans. De dansede og jeg foreslog Ulrika, at vi skulle følge dem. Som sagt så gjort. Da vi havde danset i nogen tid, og var blevet rigtigt varme, kunne jeg ud af øjenkrogen se, at Sven dansede meget tæt med min kone. Han nussede Anna´s nakke og berørte hendes øre og hår. De så ud til at nyde det og jeg blev lidt opstemt ved at se deres leg. Som dansen skred frem, begyndte Sven at lægge sine hænder på hendes baller og trykke sit underliv ind mod hendes. Ulrika havde også se udviklingen og nu lod hun sin tunge glide ind i min mund og hånden ned i mine bukser, for at kærtegne min numse. Det var som om, at vores venner havde aftalt med hinanden at forsøge at få gang i noget partnerbytte. Der har altid være noget knitren i luften, men det er ikke blevet til mere og vi har heller ikke aftalt noget. Det var måske rødvinen, som gjorde os mere løsslupne.

Sven og Anna tungekyssede hinanden, samtidig med, at han åbnede hendes bluse og BH, så de dejlige bryster kom til syne. Jeg var ophidset og forventningsfuld. Det var dejligt at se en fremmed mand lægge op til sex med min kone. Ulrika og jeg stod og kiggede på. Hun havde vist også fået lyst til mere, så jeg befølte hendes bryster uden på tøjet. Hun begyndte at tage blusen af, så jeg nu kunne åbne hendes BH. Jeg kælede for hendes bryster og strøg hende over ryggen. Hun trak min skjorte og bukser af, samtidig med hun kælede for mig. Vi stod nu der, overfor hinanden, kun iført trusser. Sven og min kone var nøgne. Anna lå på knæ foran Sven og var ved at slikke hans pik. Hendes tunge røg op og ned af skaftet og rundt om hans pikhoved. Det var noget han kunne li´og for mig var det meget dejligt at se på. Anna er en dejlig kvinde, som jeg har kendt i mange år. I sengen er hun dejlig aktiv og ikke bange for at tage initiativet. Anna rejste sig op og tog Svens hånd og samme forsvandt de ind i vores soveværelse. Jeg kunne høre, at de lagde sig på senge og lidt efter kom en svage stønnen fra min kone. Sven måtte være ved at slikke hendes dejlige elskovgrotte. Jeg blev endnu mere ophidset og sammen med Ulrika gik vi ind på gæsteværelset, som støder op til soveværelset. Ulrika trak sine trusser ned og smed dem på gulvet. Hun begyndte at tungekysse mig. Hun var rigtigt liderlig og forsigtigt førte hun min hånd ned til hendes måtte. Hun var ikke barberet som Anna, men det er for mig ligegyldigt. Jeg kunne mærke, at hun var drivvåd. Jeg lod forsigtigt en finger glide op i hende, hvilket fremkaldte en lav stønnen. Jeg tog mine trusser af og vi lagde os i en 69ér. Ulrika slikkede mig, først langsom, men senere kraftigt, hvorved hun højlydt smaskede. Jeg lå ovenpå hende og med begge hænder spredte jeg hendes skamlæber og begyndte at masserer hendes klit, skedeindgang og anus. Hun stønnede og bevægede sit underliv op og ned, mens hun stadig slikkede og sugede på mit lem.

Vi kunne høre flere høje skrig og støn fra soveværelset. Det var Anna og Sven som var kommet. Jeg kunne lige forestille mig, hvordan Sven havde slikket hende, masseret hendes anus og hendes stive brystvorter. Det er noget som hun elsker og som forårsager en serie af kraftige orgasmer. Jeg blev endnu mere opstemt ved den tanke. Ulrika bad mig nu om at stikke en finger op i hende og forsætte med at slikke. Hendes mis smagte vidunderlig og den duftede dejligt at kvinde. Hun spredte med den ene hånds fingre sine skamlæber og med den anden strøg hun mig over baghovedet. Jeg kørte min tunge rundt om klitten, samtidig med at jeg stak to fingre ind i elskovsgrotten. Hun var plaskliderlig og kussesafterne løb ud af skeden. Da hun lidt efter kom, var det med en høj jamren og jeg kunne mærke, at hendes krop blev gennemmryste af flere kraftige orgasmer. Hun blev liggende på ryggen med spredte ben. Jeg bøjede mig over hende og kyssede hende og slikkede på hendes dejlige, lidt hængende bryster. Hendes brystvorter blev helt stive. Jeg lagde mig på hende og hun tog fat i mit stive lem og førte det mod hendes våde revne. Hun var meget våd og langsom gled jeg op i hende. Hendes skamlæber lukkede sig om min pik. Jeg begyndte at kneppe Ulrika samtidig med at vi kyssede hinanden hæftigt. Ulrika stønnede og begyndte at tage et fast greb i mine røvballer og presse mig endnu længere op i sig. Kneppebevægelserne blev kraftigere og kraftigere og Ulrika bad mig om at give hende hele ladningen i skeden. Den fik hun kort efter, da jeg gik med en høj stønnen.

Vi lå nu udmattede ved siden af hinanden og kunne høre at Anna og Sven stadig havde samleje. Vi blev enige om at liste ind i soveværelset. Lyset var dæmpet og vi kunne se, hvordan Ulrikas mand var ved at kneppe min kone bagfra. Hans store lem var vådt af Annas kussesafter og glemsede i lyset fra sengebordslampen. Vi blev enige om at blande os i legen, så jeg kyssede min kone og begyndt at kæle for hendes bryster, som gyndede frem og tilbage, hvergang Sven stødte til. Ulrika masserede sin mands store nossesæk, som var barberet og som dinglede kraftigt, når han ramte helt i bund. Deres åndedrag og stønnen blev hurtigere og kraftigere og med et´ brølede og sprøjtede Sven hele sin ladning over min kones numse og ryg. Det så utroligt liderligt ud og jeg dirrede over hele kroppen. Jeg slikkede Annas kusse ren og Ulrika gav Sven´s pik en ordenlig omgang. Min kone vendte sig om og hjalp med rengøringen. Nu så jeg, at de to kvinders munde mødes og de tungekyssede hinanden længe og intensivt. Jeg har aldrig set min kone kysse en anden kvinde, men det virkede meget ophidsende på mig at se to kvinder udveksle kærtegn.

Vi lå nu alle i ægtesengen og småkælede. Efter at vi havde taget bad sammen, tog vi tøj på og gik ind i stuen, hvor vi snakkede om det, vi lige havde oplevet. Vi var enige om, at det havde været dejligt for alle og at vi gerne ville forsætte vores elskovslege en anden gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 136 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.