TEST DIG SELVCORONATEST

Test dig selv hurtigt og enkelt med den nye Boson coronatest, der kan give dig svar på, om du er smittet med Covid-19 (SARS-CoV-2-virus) på blot 15 minutter. KØB TESTEN NU...


Hvordan ville det være at kneppe konen sammen med tre kolleger. Jeg havde aldrig haft seksuel aktivitet sammen med andre mænd, hvordan ville det gå, at stå nøgen med erigeret lem...

Min kone fortalte mig for et par dage siden, at hun i meget lang tid, havde gået rundt med voldtægtsfantasier og at hun
gerne ville omsætte disse i virkeligheden. Hun mente, at jeg skulle inviterer 3 af mine arbejdskolleger hjem til en
hyggelig aften med sex og voldtægt. Hun ville gerne have, at hun blev fasthold, mens hun på skift blev taget af os, både i fisse og numse.

Hun har altid været villig til lidt af hvert og har aldrig været bange for at prøve noget nyt i sengen, men hendes nye ønske kom
bag på mig. Vi lever i et åbent forhold, så vi har prøvet lidt af hvert, både alene og sammen med andre. Sidst ville hun prøve
pigesex. Jeg skulle se på, mens hun elskede med naboens unge datter. Det var rigtigt ophidsende at se Sandra, som min
kone hedder sammen Eva. Hun er bare 18, slank og har velformede ungpige bryster. De hyggede sig med gensidig slikkeri, hede kys og dildo, mens jeg stod og så på, med bankende pik i buksen. Det var ophidsende, men jeg måtte ikke deltage. Først da de var færdige, fik jeg lov at komme ind til dem i soveværelset. Her fik jeg et blowjob, som jeg ikke kan glemme igen. De to piger slikkede energisk på min pik og nosser, og det endte med, at jeg gik i Evas mund. Spermen delte hun med min kone og til slut kyssede vi alle tre.


Jeg aftalte med Sandra, at jeg ville snakke med kollegerne, om de havde lyst til en aften med øl og hjemlig hygge.
De kender godt min kone, som er en dejlig slank kvinde på 40, med langt lyst hår. Vi har tit været til fester sammen og der
har min kone også givet den gas og lagt op til flere kollegerne. Hun bliver specielt liderlig, når hun har fået noget at drikke. Kollegernes koner frygter altid for deres mænd, når hun er i farvandet.

Nogle dage senere fik vi så besøg af 3 af mine kolleger. Hans, Peter og Jens kom en lørdag aften. Vi havde rigeligt med øl, vin og snack, så vi startede med at få noget at drikke, mens vi sad i stuen og snakkede om løst og fast. Der gik ikke ret lang tid, før at stemningen var løst og min kone begyndte at spille op til kollegerne. Hun nød rigtigt af være ene kvinde med flere mænd.

For at sørge for lidt ekstra stemning, havde jeg lagt en en saftig pornofilm med høje stønne- og kneppelyde på CD-afspilleren.

Jeg var noget spændt på, hvordan det ville være at kneppe konen sammen med tre kolleger. Jeg havde aldrig haft seksuel aktivitet sammen med andre mænd og tænkte på, hvordan det ville være, at stå nøgen med erigeret lem foran dem, men det skulle jeg jo snart få at se. Sandra var nu blevet rigtigt varm og begyndte nu at strippe for os. Først røg kjolen, så BHén, strømper og til sidst smed hun trusserne, så hendes behårede kusse kom til syne. Jeg kunne se, at trusserne var våde, så hun var tydeligt ophidset over tanken om det, der skulle til at ske.

Vi mænd klædte os også af og nu stod vi alle fire nøgne i vores stue med halvstive pikke, men det rådede Sandra bod på. Hun knælede ned og vi stod nu i kreds om hende. Først var det Hans's tur til at få et blowjob. Min kone tog hans korte , men tykke pik i munden, mens han kælede for hendes patter. Jeg nød at se Hans få suttet pik. Vi blev alle slikket og til sidst var det min tur. Det var dejligt og det gjort ikke noget, at arbejdskollegerne så på; ja det gjorde det bare mere spændende og ophidsende.

Nu var det Sandras tur. Peter og Jens greb fat i hende og lagde hende ned på sofaen, mens de spredte hendes ben. Hans spyttede på fissen og trægte hårdt op i hende. Sandras lille, snævre fisse strammede godt om hans pik. Sandra skreg af fryd, mens hun blev kneppet og Hans råbte, at nu skulle hun have pik den lille so. Sandra var helt våd, og hun havde vendt det hvide ud af øjnene af bare vellyst. Lidt efter kom Hans oppe i hende, så nu var det Jens, som røg på hende. Han var veludrustet og ungkarl, så det var ikke hverdag, han fik fisse. Han pressede pikken op i hende, mens hendes ben blev spredt endnu mere. Sandra vred sig af lyst, og stønnede højt, da Jens kom i bund. Hendes fisse var nu så våd og velsmurt, at det var en fornøjelse. Jeg kunne fornemme lugten af sæd og fissesaft, og også hører, at hendes fisse gav smaskelyde fra sig, og det var noget, som fik min pik til at blive ekstra hård. Jens trak sig ud af hende og stak pikken ind i hendes mund, mens han onanerede. Efter et par sekunder kom han med et brøl og fyldte hendes mund med den varme sæd. Der var rigeligt af den, så det løb ud af hendes mundvige og dryppede ned på sofaen. Nu var det min tur til at holde hendes fast, mens jeg opfordrede Peter til at voldtage hende. Han spredte hendes skamlæber og bankede pikken op i hende. Hun gav et hyl fra sig, da hans store pik ramte helt i bund. Pikken var barberet og ret stor, og alt i mens han kneppede hende med lange seje bevægelser kælede han for hendes dejlige silkebløde bryster. Hans trak sig ud af hende og stillede sig hen over Sandras ansigt. Hun begyndte at slikke på hans store nosser og pik. Jens sprang nu på hende, alt i mens Hans fik suttet pik af Sandra. Hun slikkede op af det våde og slimede lem. Han stønnede højlydt og var nu så ophidset, at han kneppede hende i munden og endte med at sprøjte ud over hendes bryst og mave. Det var et dejligt syn. Jeg kunne snart ikke vente længere på at komme til at kneppe hende. Det var bare så lækkert at se kollegerne kneppe, sprøjte og høre Sandra stønne og skrige. Kort efter kom Jens med et brøl oppe i hendes fisse. Efter at han havde tømt sig, var de nu min tur. Jeg dirrede af ophidselse og mit lem var hårdt som jern. Jeg trak forhuden tilbage, så pikhoved var blottet. Jens havde nu spredt hendes skamlæber, så jeg kunne se op i hendes behårede fissen. Den var våd af saft og sperm, som langsom var begyndt at løbe ud.

Jeg stødte mod hendes åbning og mærkede, hvordan jeg let gled op i hendes fugtige fisse, der sluttede tæt om pikken. Det var bare så vidunderligt, og det hele blev bare bedre af, at have tilskuere til samlejet. Jeg bøjede mig ind over Sandra og vi kyssede hedt og inderligt. Hun viskede mig i øret, at jeg skulle blive ved med at kneppe, da hun ikke havde fået nok endnu.

Jeg knaldede løs og min nosser slog mod hendes numse, hvorgang jeg røg i bund. Jeg mærkede nu et par hænder, som spredte min baller og kort efter et par fingre, som masserede mit anus. De ivrige fingre blev presset ind i min numse. Det var vildt ophidsende at mærke et par kraftige mandefingre i numsen. Nu mærkede jeg også en hånd, som tog et fat greb om mine nosser. Det var mere en jeg kunne holde til, så det fik mig til at komme med et brøl. Jeg sprøjtede min varme saft langt op i min kones tissekone.

Jeg trak mig ud og begyndte sammen med kollegerne at slikke hende ren. Det fik hende også til at blive gennemrystet af et par voldsomme orgasmer. Nu ville Peter igen bolle min kone, men denne gang i numsen. Han var en ung og stærk knægt på omkring 20 år. Vi fik vendt Sandra om på maven. Hun lå nu der hjælpeløs og fastholdt. To af kollegerne spredte hendes ben, mens jeg spredte ballerne, så hendes lille numse- og kussehul kom til syne. Jeg lod min tunge køre rundt om lukkemusklen, og bagefter smurte Peter hullet ind med spyt. Hans pik var stor og stiv og den dryppede af presperm. Sandra var helt vild og ville bare have, at Peter skulle knalde hende. Jeg hold stadig hendes baller adskildt og hun slappede af i numsen, så Peter bedre kunne fører sin gevaldige pik op i hendes snævre numsehul. Inden trængte han dog ind i missen, for på den måde at få fugtet pikken, så den lettere kunne glide ind i hendes røvhul. Langsom forsvandt pikkehovedet ind i hendes numse og Peter gled til bunds i hende og hans barberede nosser slog mod hendes røv. Han lavede kneppebevægelser og jeg kunne se, at hendes lukkemuskel sluttede tæt om hans skaft. Det var liderligt at se på, og jeg fik rejsning igen. Jeg havde bare en ubændig lyst til at være aktiv, så jeg fik kollegerne til at løfte Sandra lidt, så jeg kunne krave ind under hende, for på den måde at komme ind i hendes mis. Det lykkedes, så nu var vi to til at pumpe løs i hende, hvilket Sandra nød i fulde drag. Hans og Jens begyndte nu at kæle for vores nosser, mens vi begge bollede i begge huller. Jeg kunne mærke Peters pik, bevæge sig i hendes endetarm. Sandra pep af fryd og det varede ikke længe inden at vi alle tre kom på engang. Jeg gik i hende, men Peter trak sig ud og sprøjtede over hendes baller og ryg.

Vi var nu så udmattede, at vi lagde os til at sove, men vi aftalte, at vi ville gentage voldtægten en anden gang

Sandra vil bare tages igen og igen
I alt: 4.6 ud af 5 - fra i alt 25 stemmer

Kommentarer  

#2 Wimmer1 01-11-2021 08:47
tak for roserne. Jeg er glad for, at du kunne lide historien. kh Wimmer
Citater
#1 AllanF 01-11-2021 07:45
Super ophidsende historie, dejlig inspirerende og detaljeret
Citater

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér