BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Nu vil jeg fortælle om mine erotiske oplevelser med min kollega Steen og hans dejlige kone Anita.

Hvergang jeg besøger dem, sender Anita mig kælne og lystne blikke, der får en kriblende lyst frem i mig, men jeg ved jo godt, at man ikke har sex med sin kammerats kone, så jeg har bidt lysten i mig. Anita er en flot kvinde midt i 30érne med lyst hår og bryster, der hænger lidt. Størrelsen og formen er lige det, som jeg, en moden, sportslig, gråhåret mand på 57 år, tænder på. Naturligvis ved Steen ikke, at hans kone har et godt øje til mig, men han ved godt, at hun er meget sexlysten og han har da også mistanke om, at hun ikke er ham helt tro. Det har han fortalt mig mange gange. Specielt når Anita har været til fester med hendes arbejdskolleger på skolen, har han fornemmelsen af, at hun ikke kommer helt uberørt hjem. Det kan jeg godt forstå, da hun er en dejlig varm kvinde, der ikke bleg for at drikke til en hyggelig sammenkomst, hvilket gør, at hendes sexlyst bliver endnu større.

SEX I DAG?

En dag fortalte Steen mig, at han havde haft en samtale med sin kone, under hvilken hun afslørede , at hun havde en ubændig lyst til at have samleje med mig. Hun fataserede dagligt om, at jeg skulle bolle hende, mens Steen skulle se på, uden at blande sig i legen. De havde talt længe om det og var blevet enige om, at Steen skulle spørge mig, om jeg var med på idéen. Jeg var overrasket, men ikke forundret. Jeg havde jo allerede bemærket, at Anita var lun på mig.

Vi aftalte, at jeg skulle komme hjem til middag hos dem i den følgende uge.

Aftenen oprindt. Anita og Steen havde lavet dejlig mad med rødvin og da børnene var lagt i seng, kunne vi så endelig komme igang med at udleve vore sexuelle drømme. Jeg sad i sofaen ved siden af Anita, mens Steen sad skråt overfor. Vi sagde frække ting til hinanden. Anita berørte min kind og begyndte at tungekysse mig og jeg strøg min hånd gennem hendes hår og kælede for hendes øre. Hun lagde sin arm om mig og viskede, at det vist var bedre at gå ind i soveværelset.

Det gjorde vi alle tre. Steen satte sig på en stol i et hjørne af det pæne og rene værelse. Vi satte os på sengekanten og holdt om hinanden. Mit krop var anspændt og forventningsfuld. Jeg trak forsigtigt hendes kjole lidt op, så hendes velformede lår kom til syne og alt imens vi kyssede, berørte jeg hendes nakke. Jeg kunne mærke, at hun også var ophidset. Jeg lynede hendes kjole ned og åbnede BHén, så hendes dejlige velformede bryster kom til syne. Jeg nussede dem kælent, mens jeg krammede hende. Så trak jeg hendes små lyserøde trusser ned, så hendes barberede mis kom til syne. Jeg kunne se og mærke, at trusserne var helt våde. Nu stod hun helt nøgen foran mig. Hun trak mine cowboybukser ned og lod hånden glide ind i mine underbukser. Min pik var allerede stiv og dryppende. Hun tog den frem og lagde sig på knæ, for at komme til at slikke den, alt imens hun masserede min svulmene nosser. Hendes mund lukkede sig om min pik, mens hun langsomt bevægede de bløde læber ned af skaftet og op til hovedet. Det var bare vidunderligt og meget ophidsende.

Jeg kiggede over på Steen, som i mellemtiden sad og legede med sit halvstive lem. Det var meget pirrende at se en anden mand lege med sin pik i natura. Han smilede og så ud til at nyde synet af hans smask liderlige kone, som ihærdigt suttede på min pik og kælede for min nosser. Hendes tunge bevægede sig ivrigt over mit pikhoved, som derefter forsvandt ind i hendes varme mundhule. Jeg skubbede Anita om på ryggen og forsatte med at kæle for hendes bryster og krop, samtidig med, at jeg at bøjede mig ned mod hendes lækre nybarberede skød. Jeg spredte hendes lår og så for første gang hendes flotte, åbne og glatbarberede kønsrevne. Min pik dunkede, mens jeg nu slikkede hendes dejlige fugtige skamlæber og klitoris. Jeg stak en finger op i hendes varme fisse. Jeg kunne lugte den særlige duft, som en fugtig og villig kusse afgiver. Anita var bare så fantastisk våd og ophidset. Hun vred sig af liderlighed, stønnede kraftigere og kraftigere alt imens hun uroligt bevægede underlivet fra side til side og op og ned. Jeg lod min tunge glide ind i hende. Missen smagte dejligt af hendes liderlige safter. Min tunge gled energisk over Anitas skamlæber og rund om skedeindgangen, samtidig med at jeg med en finger trykke mod hendes anus. Hun tog fat om min nakke og pressede min mund og næse mod kussen, mens hun igen fik en voldsom orgasme, som gennemrystede hele hendes lækre krop.

Steen sad stadig roligt på stolen og nød synet, samtidig med at han onanerede. Jeg blev fyldt af en underlig varm følelse og fik lyst til at kalde på ham. Det gjorde jeg nu ikke, da Anita ville have, at jeg skulle gennemkneppe hende alene. Efter endnu en voldsom orgasme, skubbede hun mig væk fra hendes grotte og bad mig istedet om at stikke min stive pik ind i hende. Hun lå på ryggen i sengen med spredte, lidt løftede ben, alt imens hun med fingrene åbnede den snævre kusse, så jeg kunne trænge op i hendes varme indre. Jeg førte min pik hen til skedeåbningen og stak forsigtigt hovedet ind. Det var en dejlig følelse. Anita tog lynhurtigt fat om min faste balder og tvang mig helt i bund, samtidig med, at hun stønnede og gispede.

Der var bare så varmt og vådt i hendes skede. Lige som jeg kan li´ det. Hun bed mig forsigtigt i øret og slikkede det for derefter at tungekysse mig. Min pik kørte igen helt i bund for kort efter at vende tilbage til åbningen. Jeg kunne se på Anitas ansigtsudtryk, at hun nød at blive kneppet. Anita holdt stadig fat i min røv samtidig med, at hun kørte en finger rundt om og ind i mit hul. Hun skreg, at jeg skulle kneppe hende hårdere, hvilket jeg gjorde alt i mens jeg masserede og suttede på hendes lækre modne brystvorter. Jeg må indrømme, at jeg nød samlejet og synet af min onanerende ven så tæt på. Anita stillede sig på alle fire og bad mig tage hende bagfra. Jeg placerede mig på knæ bag hendes dejlige lækre røv og med hånden greb hun om pikken og førte den ind i missen med et lille hyl. Mine barberede nosser klaskede mod hendes pæreformede numse alt imens jeg masserede hendes bagerste hul, hvilket gjorde hende endnu mere liderlig og vild. Mit erigerede lem bankede rytmisk op i hendes underliv. Anita skreg og bad mig om at sprøjte den varme sperm op i hende, hvilket jeg kort efter gjorde, da jeg ikke kunne holde min orgasme tilbage længere. Jeg gik med et brøl og fyldte Anita med flere store kraftige sædsprøjt. Da Jeg trak mig ud af hendes kusse kunne jeg se, at safterne sivede ud af hende.

Steen rejste sig fra stolen. Hans store pik var stadig stiv, da han endnu ikke havde fået udløsning. Anita bad ham om at slikke vore kønsdele rene. Han slikkede Anitas mis ren for min sæd for bagefter rengører min penis med sin varme tunge. Det var for os alle en helt ny oplevelse. Aldrig før har en mand rørt eller slikket min pik eller for den sags skyld kneppet mig. Det var meget pirende og ophidsende, så mit lem blev helt stift igen. Anita og jeg tungekyssede så spyttet løb ud af vores mundvige og dryppede ned på Steen, som suttede og sugede kraftigt på min pik, mens Anita nu begyndte af masserer min pung med sine bløde varme hænder. Efter den behandling kom jeg i endnu en stor orgasme. Anita tog sprøjtene mellem sine velformede bryster og sæden løb ned gennem kavalergangen og forsvandt i hendes våde skød.

Nu var det Steen tur. Han var vist temmelig liderlig og hans kæp stenhård. Vi blev enige om, at jeg skulle tage Steen ladning i munden, mens Anita kælede for hans endeballer, nosser og numsehul. Jeg var lige begyndt at kæle for hans pik og havde lukket munden om den, da han fik en voldsom orgasme og højt stønnende sprøjtede sin varme sæd ind i min mund. Anita ville også smage på den. Jeg åbnede munden og hun stak sin tunge ind i min mund for på den måde at få del i Steen dejlige safter. Det var en fantastisk oplevelse, så efter en tur under bruseren, fik vi nok et par øl og hyggede os hele natten.

Det var rigtigt dejlig liderlig aften og siden da har vi gentaget den mange gange.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 113 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.