BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

For et stykke tid siden inviterede et ægtepar i min vennekreds mig med ned i den lokale swingerklub.

Manden, som hedder Niels og konen, som hedder Gitta er begge omkring de 40 år. Niels fortalte mig, at han havde en drøm om at se Gitta blive elsket af en anden mand og derfor havde de tænkt på, at jeg ville være den rigtige og at swingerklubben ville være det bedste  sted at udleve drømmen. 

SEX I DAG?

Vi mødtes og drak en øl i baren. Det var hyggeligt og jeg var spændt på, hvordan det ville blive at have sex med Gitta, også i betragtning af, at der ville være en del fremmede tilskuere. Hun er en mager tøs, med små hængende bryster og store brystvorter. Det er noget, jeg tænder på, og da hun altid går uden BH og med en løs T-shirt, kan alle der har lyst, se hendes frække patter. 

Gitta havde en kort nederdel på og en løsthængende bluse, med en stor udskæring, hvilket betød, at jeg kunne se hendes dejlige bryster, hver gang hun bøjede sig forover. Jeg havde lyst til at stikke hånden ind under hendes bluse, men jeg lod være. Vi gik over til en sofagruppe, hvor Gitta og jeg satte os ned ved siden af hinanden og Niels satte sig overfor os, så han kunne se, hvad vi lavede.

Jeg tog hendes hånd og kyssede hende på munden. Hun stak sin tunge ind i min mund og vi begyndte at lege med hinandens tunger. Det blev til nogle meget våde, lange og ophidsende kys. Jeg førte min hånd ind under hendes bluse og rørte ved hendes slappe patter og de stive brystvorter, som blev endnu mere stive af at blive berørt. Jeg kælede for hendes nakke og bed hende let i øret. Hun omfavnede mig og strøg hånden over min ryg og numse.

Gitta trak op i nederdelen og satte sig på mit skød med ansigtet mod mit. Vi kyssede igen, mens jeg aede hendes bryster og trykkede hende ind til mig. Jeg snusede til hendes armhuler. De var ikke barberede, men de lyse hår var trimmede og armhulerne duftede af en sød blanding af parfume og frisk sved. Min pik var nu blevet helt stiv, men var stadig lukket inde i mine bukser. Gitta havde set bulen og nu åbnede hun min bukser og tog pikken ud. Med hænderne kælede hun for den mine kønsdele. Hun trak sine lyserøde trusser til side, så jeg nu kunne se hendes barberede mis og ikke mindst de store kønslæber. Hun spredte dem med den en hånd og nu kunne jeg se den store klit og jeg bemærkede også, at hun var drivvåd i missen. Hun stak en finger op i sig, for at vise, at hun var klar.  Hun trak forhuden tilbage og førte med øvet hånd min pik hen til hendes åbning og lod pikken glide op i sig. Hun sad nu på mig og begyndte at bevæge underlivet roligt frem og tilbage. Jeg kunne se at Niels var begyndt at lege med sin pik. Han var ikke alene mere, da en ung kvinde havde sat sig hen ved siden af ham. Hun bøjede sig ned i Niels's skød og begyndte at slikke ham, mens han strøg hende over håret og kiggede over på Gitta og mig. Jeg var stadig dybt oppe i hende skød. Hun fortsatte med at bevæge sit underliv langsomt frem og tilbage, så jeg hele tiden blev stimuleret. Hun havde taget blusen af, og var begyndt at bevæge sine bryster frem og tilbage direkte foran mit ansigt, så jeg begyndte at kærtegne dem med mine hænder, samtidig med, at jeg lod min tunge køre hen over de stive brystvorter. Det var noget hun kunne lide. Hun blev mere og mere ophidset og fissen var nu så fugtigt, at safterne begyndte at løbe ud af hende. Vi puttede os ind til hinanden og nu tog jeg fat om hendes små stramme baller og masserede dem, mens jeg skubbede hendes underliv op og ned af min pik. Jeg førte en finger hen til hendes numsehul og kørte rundt i kanten af det. Det nød hun i den grad, at hun hviskede, at jeg skulle presse fingeren mod hendes lukkemuskel og langsom trænge ind i hende. Hun pev, kyssede mig og trykkede sig endnu hårdere ind til mig, da min finger kom op i hendes varme anus. Vi  kyssede inderligt og længe, mens jeg stadig masserede hendes numse og trykkede hendes bryst mod mit. Det var herligt at mærke hendes små slappe bryster mod mit bryst. Vi faldt nu om på siden i sofaen og jeg begyndte at kneppe hende hurtigere med lange seje stød. Hendes varme og fugtige fisse klemte godt om skaftet. Vi var begge rigtig liderlige, og stønnede højlydt, hver gang pikken røg i bund. Jeg bed blidt i hendes frække brystvorter og masserede hendes klit, hvilket gjorde hende endnu mere vild. 

Gitta bad mig om at slikke hendes mis, så jeg trak mig langsomt ud af hende. Hun lagde sig om på ryggen og gjorde klar til at modtage min varme og våde tunge.  Jeg kunne fornemme duften af fissesaft og præsperm, da jeg satte min tunge mod hendes klit. Hun spredte de store kønslæber og min tunge begyndte at køre op og ned i revnen og rundt om klittens hudfold. Til sidst lod jeg min tunge rotere hen over klitten.  Hun var nu så ophidset, at hun i extase pressede mit hoved ned i hendes skød, så jeg næsten ikke kunne få vejret.

Jeg fortsatte med at  massere kussen og stak 3 fingre op i hende dejlige åbne fisse. Det var noget hun kunne lide, den liderlige tøs. Niels havde rejst sig fra sin plads og stod nu og kigge på. Han havde vel ikke set sin kone så ophidset længe. Hun vendte det hvide ud af øjnene og stønnede højlydt, mens jeg blev ved med at slikke og kneppe hende med fingrene. Hendes underliv bevægede sig hurtigt op og ned, og med et brøl kom hun, i en mega orgasme. Niels var lige begyndt at onanere, men på næsten samme tid, sprøjtede han ud over os. Han undskyldte og sagde, at han bare ikke havde været i stand til at beherske sig længere, da han var blevet så ophidset, over at have set vor hede elskovsleg. Det meste af hans sæd havde ramt Gittas bryst og ansigt. Jeg slikkede det væk, slugte en del af det og delte resten med Gitta. Hun havde nu rejst sig op på alle fire. Hun tog min pik i munden og begyndte at nusse og sutte på den. Hendes våde tunge slikkede undersiden, fra pungen og op til hovedet, som hun grådigt slugte.

Bagefter tog hun mine nosser i munden, samtidig med, at hun onanerede mit lem. Hun hviskede, at hun ville kneppes bagfra, og at når jeg var klar, skulle sprøjte i hende, selvom vi ikke brugte beskyttelse. Jeg vidste godt, at hun og Niels i lang tid, havde forsøgt at få barn, men at det ikke var lykkedes. Jeg tænkte, at hvis jeg kunne hjælpe dem på den måde, var det jo bare dejligt.

Gitta vendte numsen mod mig og Niels spredte nu hendes store skamlæber, så jeg let kunne tage hende. Jeg knælede ned bag hende og tog et fast greb om hendes hofter, mens jeg førte min pik ind i hendes våde og varme grotte. Hun peb lidt, da jeg røg i bund. Mine nosser klaskede mod hendes numse og jeg kunne høre missen smaske og prutte, hver gang jeg trængte op i hende. Jeg bøjede mig ind over hende og kælede for hendes små hængende bryster, som vippede i takt med hvert stød. Lidt efter trak jeg mig ud af hende og vi lagde os i missionærstillingen. Jeg lå mellem hendes ben og jeg kunne nu mærke, at Niels kælede for min nosser. Det gjorde godt at mærke dem begge, så var Niels jo også en del af fællesskabet. Gitta og jeg kyssede hinanden og nu var ophidselsen så stor, at jeg gik med et brøl. Gitta fik flere store kraftige sprøjt op i sig og nu faldt vi sammen over hinanden. Vi lå et stykke tid og nusse og kyssede alle tre.

Niels og Gitta begyndte at kæle for hinanden. Jeg kunne fornemme, at han også ville have et knald. De lagde sig i en 69ér og begyndte at slikke hinanden. Jeg blev liggende ved siden af dem og kunne nu fornemme, at vores leg havde påkaldt sig en del opmærksomhed fra de andre gæster i  swingerklubben, som havde fulgt med i, hvad der skete i sofaen. Flere af gæsterne stod nu i rundkreds om os, mens de onanerede. Det var et ophidsende syn at se 5-6 liderlige mænd stå der med deres stive pikke i hånden, mens de  masserede disse, og deres nosser dinglede frem og tilbage, mellem deres ben. De var alle forskellige af bygning og alder. Et par var unge og de andre var mere modne med topmave og hængenosser. Store og små pikke havde de, nogle glatte og andre havde kraftig grå behåring. Niels var nu  begyndt at bolle Gitta i munden, men holdt inde lidt efter,  for ikke at risikerer at få udløsning, inden at han havde pulet hendes lækre fisse.

Hendes skamlæber og klit var hævede og missen våd. Med sin stive pik gned Niels  først mod Gittas klit og siden kørte han den frem og tilbage mellem skamlæber, alt i mens jeg masserede hans nosser, som hang lange, behårede og fyldige mellem hans ben. Nu gled han ind i hendes skede og det varede ikke længe inden, at hendes hul igen var glat og slimet.

Jeg havde lirket min hånd hen til hendes numse og med en finger pressede jeg nu mod hendes lukkemuskel, for at hun skulle få en endnu kraftige udløsning. Jeg viste jo, hvad der skulle til, for at få hende helt op at køre. Det var noget hun kunne lide, den liderlige tøs. Da fingeren gled helt op i hende og Niels stadig pulede løs, gik der ikke lang tid inden,  at hun blev gennemrystet af en voldsom orgasme. Hendes krop direde og hun stønnede højlydt, så det kunne høres i hele swingerklubben. Nu kunne Niels og gæsterne ikke holde sig tilbage længere. Efter at Niels havde trukket sig ud og havde sprøjtet over hendes mave, var det nu gæsterne, som en efter en, stillede sig foran Gittas spredte ben og sprøjtede ud over hende.  Da alle havde afgivet deres sæd, kom et par af damerne, som havde set optrinet på afstand, hen og hjalp Niels med at slikke sæden væk fra Gitta mave og underliv. Vi lå nu alle udmattede og trætte, men det varede ikke længe, inden vi gik i bad, for at gøre os klar til nye oplevelser i klubben.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 41 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.