Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg bliver beordret til at være nyvasket og nybarberet, Så jeg går i bad og gør mig klar og lækker til ham som han elsker. Efter badet tørrer jeg mig, går ud og åbner døren på klem som aftalt. Herefter går jeg ud i køkkenet og tager bind for øjnene. Jeg stiller mig som befalet, helt nøgen med let spredte ben og begge hænder på bordpladen.

Jeg venter spændt på hvad der skal ske. Mens jeg står der blindfoldet er mine sanser fuldstændigt skærpet og pludselig hører jeg fodtrin i entréen. JEG kan høre nogen komme nærmere og pludselig mærker jeg en krop som presser sig ind mod mig og jeg fornemmer en fremmedes duft. Det giver et set i mig, men samtidigt ophidser det mig. Han presser sig endnu tættere ind til mig, så meget at Jeg kan mærke den fremmedes lem. Pludselig mærker Jeg en hånd på min ene balde. Den massér forsigtigt balden mens hånden langsomt kører ned mod min efterhånden meget våde fisse. Han fører armen rundt om mig og lader hånden glide opad så den rammer mine bryster og da han klemmer lidt i mine brystvorter giver det et suk fra mig

SEX I DAG?

Hans hænder leger med mine bryster og Jeg er efterhånden så opstemt at jeg presser mig ind mod ham for at kunne mærke ham endnu bedre. Mens hans ene hånd leger med mine bryster kører den anden hånd ned og finder rør min glatte mis. Jeg stønner højlydt i det hans finger rammer min klit. Nu er du klar siger han. Jeg bliver vendt om og han lægger sine arme på mine skuldre og presser mig ned. Mens jeg ligger på knæ kan jeg høre hans lynlås blive åbnet og så mærker jeg hans pik trænge ind i min mund.

Han holder mig om nakken og han presser hans pik helt ned i halsen på mig. Jeg nyder bare at mærke at den trænger længere og længere ind i munden på mig. Jeg er nu helt tændt og begynder selv at sutte hans pik. Først forsigttigt men efterhånder som Jeg bliver mere ophidset øger jeg tempoet med min drivvåde mund om hans pik. Jeg mærker hvordan pikhoved ryger helt ud mellem mine læber og så i bund igen.

Han trækker sin pik ud af munden på mig og tager let fat i mit lange hår og løfter mig op og stå. Han bruger hele sin krop til forsigtigt at skubbe mig bagud. Jeg ramler ind i køkkenbordet og det gør at jeg rigtigt kan mærke hans stive pik mod min mave. Han lægger en hånd på mit bryst og skubber mig bagover. Jeg lægger mig forsigtigt på ryggen ind over bordet og med mine ben hængende ud over. Jeg kan mærke han flytter sig lidt og med det samme tænker Jeg at nu skal den mærke den freemdes pik trænge op i dig.

Jeg mærker hans hænder begynder at sprede mine ben og jeg er så klar til at modtage han pik som jeg allerede har mærket i munden. Han tager fat og trækker mig helt ud til kanten af bordet. Jeg mærker hvordan han pludselig begynder at binde mit ene ben fast til køkkenbordet og herefter det andet ben. Nu tager han fat i mine arme og binder dem sammen og herefter trækker han mig baglæns så Jeg ligger helt udstrakt på bordet uden mulighed for at flytte mig Jeg kan ikke bevæge mig.

Det at være så pacificeret fuldstændig og liggende på den måde med en vildt fremmed mand i huset gør mig endnu mere ophidset. Jeg er nu fuldstændig overladt til ham og hans lyster. Jeg hører han går ud af køkkenet og kan høre han pludselig taler med én, men Jeg kan ikke høre nogen svare så jeg ved ikke helt hvad der sker.

Fyren kommer tilbage i køkkenet og pludselig mærker jeg ham igen mellem mine ben. Min fisse er nu drivende våd af optrindet, men samtidig banker mit hjerte helt vildt af spænding og for at vide hvad der nu skal ske.

Mens jeg ligger og spekulerer på hvad det næste bliver, bliver Jeg lige pludselig trukket tilbage i nutiden da han begraver sin tunge i min smakvåde revne. Jeg er så våd og ophidset at hans tunge bare glider lige ind mellem mine læber. Det giver et sæt i mig da hans tunge rammer min klit. Jeg giver et lille støn og kan mære at han værdsætter den form for anerkendelse. Hans tunge begynder at lege med min mis. Han bruger tungen godt skiftevis slikker min klit og graver sig langt ind i dig. Jeg stønner højere og højere, mens hele min krop vrider sig under hans behandling. Jeg kan mærke at jeg nærmer mig klimaks og hver en muskel i min krop begynder at spænde sig, men lige med et stopper han. Han trækker sig væk fra sig og jeg begynder at klynke og bede ham om at give mig noget pik og en orgasme. Jeg mærker ham igen imellem mine ben. Hans hænder begynder at køre op og ned at indersiden af mine lår og det forprovokerer med det samme en kriplen i hele kroppen igen, min vejrtrækning bliver hurtigere og hurtigere. Han flytter sig igen og nu går han op til hovedet ved mig. Jeg kan høre hvordan han smider bukserne. Han trækker mig hen så jeg ligger med hovedet ud over bordkanten og endnu engang mærker Ja hans pik i min mund. Jeg er nu så ophidset og klar at jeg bare sluger ham til roden hver gang han kører pikken ind i min mund. Efter et par minutter hvor Jeg bare fuldstændigt nyder følelsen af hans pik i min mund trækker han sig igen.

Endnu engang hører Jeg ham bevæger sig ned til den anden ende af bordet. Jeg mærker nu hans nøgne lår mod indersiden af mine og jeg er så liderlig og våd at jeg nærmest skriver til ham om at kneppe mig. Jeg mærker hans pik blive placeret ligt ved min drivevåde fisse. Jeg kan mærke hvordan spidsen af hovedet lige rør mine skamlæber. JA JA råber Jeg giv mig den. Nu banker han pikken i bund på mig hvilket får mig til at spænde i hele kroppen vælte hovedet endnu længere bagover mens Jeg stønner højt. Det resulterer i at jeg pludselig mærker en anden pik trænge langt ned i halsen på mig. Tankerne ryger gennem mit hoved. Hvad sker der lige. Men mere når jeg ikke at tænke for Jeg er nødt til at koncentrere mig om pikkene der banker ud og ind af mine huller. Jeg ligger bare og nyder deres behandling, kort efter kommer Jeg i den første store oorgasme som har ladet vendte på sig. Hele min krop spændes og min mund og fisse gør alt for at forsøge at malke pikkene. De to fyrer står bare og pumper løs mens orgasmen ruller ind over mig og jeg kan allerede mære den næste er på vej. Igen spændes min krop og nu kan jeg høre på fyren ved mit hoved at han også stønner højlydt. Nu skyller min næste orgasmee ind over mig og samtidig høre Jeg fyren brøle mens han afleverer hele hans ladning i munden på mig. Han bliver ved med at sprøjte og jeg er bare nødt til at sluge for at kunne blive ved med at trække vejret.

Fyren mellem mine ben begynder nu også at stønne og jeg kan mærke han har godt fat i mine lår for at kunne banke pikken ordentligt ind i mig hver gang. Pikken fra min mund har truket sig og jeg begyder at stønne højlydt mens den tredje orgasme er under opbygning. Endnu engang høre du et brøl da den første fyr kommer og jeg kan mærke hvordan han sprøjter dybt oppe i dig. Dette for mig til at komme og jeg kan mærke den tredje store orgasme som bare skyller igennem min krop og for min fisse til at malke fyres pik for den sidste dråbe sperm.

Han løsner mine ben og trækker sin pik ud af mig. Går op til min mund og beder mig slikke pikken ren, mens han løsner mine hænder. Han trækker sin pik ud af min mund og for første gang hører jeg ham sige noget. Tak - du var fantastisk. Herefter hører jeg ham tage sine bukser på og gå. Jeg ligger nu helt alene tilbage på køkkenbordet med safterne rendende ned at mine lår mens jeg prøver at få vejret igen og forsøger at komme til hægterne.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.