Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi står og skal til at sælge vores sommerhus og har i den forbindelse bestilt en byggesagkyndig til at kigge på sommerhuset inden det blev sat til salg.
Så for 3 uger siden aftalte vi så et tidspunkt.
Kl 10.05 bankede det på døren, min kone og jeg kiggede forskrækket på hinanden, for vi havde helt glemt der kom nogen. Vi sad bare i undertøj i køkkenet og nød 1. feriedag i sommerhuset.
Jeg åbnede mens min kone løb ind i soveværelset.
Ind kom en friske mand, og fortalte om det han skulle undersøge. Han fik kaffe og begyndet stille at gå rundt og undersøge huset. Så kommer han til ekstraværelset, og "shit" tænkte jeg, for der er ikke blevet ryddet op fra aftens leg, så der ligger en del SEXLEGETØJ. Kan se han bliver helt rød i hovedet.
Frisk som jeg nu engang er kalder jeg på min kone og beder hende lige skynde sig at rydde op.
Han bliver stående inde på værelset, og min kone går derind for at hente legetøjet. Hun kommer ud igen, og kigger kærligt til mig mens hun giver tegn til mig. Går over til hende og hun hvisker at jeg lige skal se ind til ham. Går ind på værelset og ser han har en kraftig bule i bukserne.
Jeg kan ikke dy mig, så spørger ham om det er legetøjet eller min kone er det frækkeste.
Efter lidt tøven siger han at det altid er frækt med legetøj, især hvis kvinden er så fræk som din kone. Så skal du se hende lege, og som du kan se legede vi meget i går, svarede jeg.
Det hørte min kone og til min overraskelse kaldte hun, og sagde hvis han var frisk kunne han godt se konen og legetøjet i aktion samtidig. Han kiggede spørgende på mig, og jeg nikkede og sagde han bare skulle gå ind ved siden af og kigge. I det han går forbi mig hvisker jeg til han, at hvis han har lyst må han gerne bolle hende, bare han ikke kommer, for det er mit område.
Han går ind i soveværelset hvor min kone allerede ligger klar, og med hele arsenalet ved siden af sig, hun kigger op og spørger i hvad rækkefølge.? Han tager den sorte gummidildo og stikker hende. Min kone begynder stille at lege, tager den dybere og dybere ind. Kan se hans busker er ved sprænges og siger han bare skal smide tøjet. Han sidder nu helt nøgen bare og nyder synet, og kæmper for ikke at lege med eller med sig selv. Efter et stykke tid sætter min kone sig op, kigger på mig mens hun nikker mod ham. "Så gør det da" sig jeg.
Hun tager fat i ham og får ham lagt ned på ryggen, hun begynder langsomt at slikke hans pikhoved, tager den lidt ind i munden, men kun lige hovedet bliver suttet og slikket.
Da han nu er helt stiv og helt dunkende, sætter hun kondom på, og sætter sig ovenpå ham og ridder ham i lange træk. Hurtigt stopper han hende. De bytter plads og han tager hende ben op på skulderne og begynder at kneppe hende hårdt. Jeg har aldrig før set min kone have sex med andre, og af en eller anden grund tænder det mig helt vildt og vil faktisk gerne være med.
Han stopper flere gange og pauser, og kan se han har hørt efter med ikke at komme.
Efter nogle gange trækker han sig helt ud og kan se han virkelig presser for ikke at komme. Min kone retter sig lidt op på den ene albue, og tager fat i hans pik med den anden hånd, hun ruller kondomet af, og efter ganske få sekunder sprøjter han ud af hendes lår og fisse.
Hvad fanden råber jeg, du fik kun lov at kneppe hende hvis du ikke kom.. Havde du tænkt jeg skulle slikke hende efter det svineri, det får du selv lov til at slikke op. Han bliver helt mærkelig i hovedet, og min kone smiler bare frækt til ham. Kigger mig dybt i øjene og siger, nu er det måske nu du skal udleve din bifyr og prøve at kneppe en mand. Han kigger forskræmt på mig, og siger det ved han ikke om han vil være med til. Min kone hæver stemmen og siger "nu gør du som der bliver sagt, ellers må vi ringe til din chef og fortælle det hele." Læg dig ned på alle 4 og begynd at slikke mig ren, imens min mand knepper dig."
Han lagde sig lidt modvilligt ned, og jeg kunne nu for første gang prøve at kneppe en mand, rullede kondom på og smurte hans røv med glidecreme. Han virkede meget stram, og der gik lidt inden jeg var helt inde og kunne begynde at kneppe løs. Han pev lidt, men begyndte at slappe af.
Han havde nu slikket rent efter sig selv og var begyndt at slikke min kone. Hun kiggede rigtig kærligt på mig og spurte om det var dejligt endelig at kunne kneppe en mand. Jeg svarede ikke men nød bare den vildt stramme røv om min pik. Kunne se min kone var ved at komme. Slik hende til hun kommer stønnede jeg. Han slikkede på livet løs og få sekunder efter hun kom, så kom jeg også i nogle meget dybe huk i hans røv. Efter 30-40 sekunder træk jeg mig ud af hans røv.
Det var en lidt underlig fornemmelse at se ham ligge der mellem min kones ben, og hun bare var faldet helt sammen. Han rejste sig op og sagde at han nok heller måtte komme i gang, for at kunne nå alle dagens opgaver. Min kone kom nu til sig selv igen og rejste sig også op og forslog at han bare tog videre og at vi så ringede til firmaet og bad om en ny besigtigelse om et par uger. Så siger vi bare at vi havde rodet og glemt vores aftale.
Han pakkede sine ting og smilede da han gik.

Har lige ringet til firmaet og bedt om at få den samme byggesagkyndige til en grundig gennemgang fredag den 6. juli..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.