BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Bodil: Jeg kunne ikke rigtig finde ud af det der med mænd, - eller kvinder for den sags skyld. - Jeg var jo til begge.

Havde for et stykke tid siden afsluttet det forhold som var indledt da jeg stadig var gift med Keld. Vi havde mødt et par til en fest hos nogle venner og vi svingede enormt godt med dem og så endte vi hos dem og bollede på kryds. - Det havde holdt et lille år, men resulterede så i at Keld og jeg gik fra hinanden. Det samme gjorde det andet par og vi prøvede så at se om vi kunne finde ud af det med hver sin partner. - Det gik ikke!

SEX I DAG?

Havde efterfølgende været på skiferie med Lene, Hans, Hanne og Per. - Vi havde haft en fantastisk uge med skiløb, hygge og en masse sex.

Blev varm ved tanken og fik lyst til at masturbere. - Jeg sad foran fjernsynet da tankerne løb gennem hovedet. - Jeg søgte efter en kanal der viste porno, fandt en, og så tonede en stor pik frem. Ejeren var i gang med at gnide den mod en dejlig sorthåret kusse. – Jeg rejste mig fra stolen og tog hurtigt tøjet af.

Satte mig igen, lagde lårene op over armlænene på stolen så fissen var vidt åben, begyndte så at kæle for mig selv, medens jeg fulgte udviklingen på Tv'et.

Greb om brysterne, masserede dem og tog så vorterne mellem fingrene, - de blev altid stive og hårde når de blev klemt. - Elsker det.

Lod så højre hånd glide ned over maven for at havne over kussen. Klitten var allerede erigeret

Min pegefinger gled rundt om den, for så at glide op i fissehullet. Langemand fulgte efter og jeg masserede mig op mod g-punktet. Slap så brystet som venstre hånd havde klemt om, lod hånden komme ned til klitten og gnide den. - To fingre i fissen og en på klitten. - Jeg havde glemt alt om det skete på fjernsynet. - Sad med lukkede øjne og nød mine hænder arbejde. - Tænkte, - bare det dog var en pik jeg havde oppe i mig! – Orgasmen kom og min krop rystede i nydelse. - Jeg samlede benene og lænede mig afslappet tilbage i stolen.

Døsede lidt, men så ringede telefonen.

Det var Per. - Havde ikke snakket med ham siden vi var på skiferie. – Havde jo faktisk lige haft ham i tankerne, da jeg onanerede.

Vi snakkede lidt om, hvordan det gik med hinanden og kom så frem til at, vi jo nok skulle ses,

og det endte med at vi aftalte at han skulle komme til middag hos mig, - efterfølgende lørdag, jeg havde en noget større lejlighed end hans 1 værelses og havde ikke noget i mod at lave mad.

Lørdag kom. - Jeg havde forberedt en rejecocktail til forret og en coqavine som hovedret, desserten måtte blive mig, - det var så nemt.

Vi havde aftalt ved 18 tiden, og kl. var nu 17. Jeg gik ud i bad, sæbede mig ind og lod hænderne glide rundt på huden. - Gjorde meget ud af at vaske kusse og røv. - Kom så til at tænke på at desserten skulle foregå som det, man kalder nuru massage. - Jeg havde på et tidspunkt købt noget "erotisk" massageolie, - jeg skyllede mig af, tørrede mig, og fandt det frem, fandt også et plasticlagen og et alm. lagen.

Gik så ind i soveværelset og lagde lagnerne på sengen, - stillede olien på natbordet.

Så mig i spejlet. - Det jeg så, - var en ikke ret høj kvinde, hun havde lyst halvlangt hår (det var bleget), og et ret smukt ansigt, levende øjne og en mund med fyldige læber, lang hals der gik over i markerede kraveben og skuldre, - brysterne var fyldige, men ikke hængende, - vorterne havde en mørkerød areole på ca. 3 cm. og selve vorterne var ca. 1 cm. i omkreds. Maven var lidt rund, men fast og skødet var dækket at mørkt hår. – Hofter, røv og lår harmonerede med resten.

Jeg smilede til mig selv i spejlet, - følte mig tilfreds med det jeg havde set.

Jeg tog et par minimale sorte trusser på og en kort mørkerød nederdel. Besluttede at jeg ikke ville have bh på og tog så en lidt lysere rød knapskjorte på. - Satte lige håret så det lå rundt om ansigtet og faldt lidt ned over panden.

Gik så ud i køkkenet for at gøre det sidste klart.

Per kom ca. præcist, - tog imod ham ved døren og vi gav hinanden et knus. Han duftede maskulint og så ud som jeg huskede ham. Høj, kraftig bygget, men på igen måde fed.

Vi gik ind i stuen, hvor bordet var dækket. Per havde et par gode flasker vin med og vi trak den ene op. - Spiste og hyggesnakkede.

Vinen steg mig lidt til hovedet, og jeg spurgte frimodigt, om han havde bollet nogen her på det sidste. - Han grinte og svarede: - "Sikke dog et spørgsmål, - men det har jeg rent faktisk"!

Jeg frittede ham, og han forsatte: - Dorthe og jeg elsker stadig en gang i mellem og det er rigtig godt, men for ikke længe siden var jeg inviteret til middag hos Lene og Hans. De havde også inviteret et andet par, Gitte og Erik. - Det udviklede sig til en gevaldig aften med sex på alle mulige måder!

Jeg smilede og sagde: - "Jamen dog, - det lyder da spændende. – Kan jeg være med en anden gang"?

Han svarede: - "Lene snakkede om, at det kunne være dejligt, - hvis du kunne!".

Jeg blev varm ved tanken, og lod en hånd massere skødet (under bordet). Per så mig og jeg tror han fornemmede hvad jeg gjorde.

Så tog jeg mig sammen og sagde: - "Per, jeg har en dessert, - nemlig mig"! - Jeg knappede skjorteblusen op, - trak den til side, så mine bryster tittede frem. - Han stirrede på dem, og sagde: - "Ser godt ud, - må jeg smage"?

Jeg lo, og sagde: - Det kommer du til, men jeg har planlagt noget andet, - kom!

Jeg rejste mig, tog ham i hånden og førte ham ind i soveværelset. - Begyndte at klæde ham af. - Tøjet kom hurtigt af, (også mit) og jeg så hans dejlige nøgne krop.

Pikken var allerede erigeret og jeg greb om den. - Trak hans ansigt ned mod mit og vi kyssede dejligt liderligt.

Sagde så: - "Læg dig på maven, - så skal jeg massere dig". - Han gjorde som jeg sagde og jeg tog flasken med olie, smurte mig ind, og lagde mig på knæ bag ham. Tog igen olie på hænderne og begyndte at massere hans ryg og baller. - Kunne høre hvordan han nød det. - Jeg lagde mig ned over ham og gned min olieindsmurte krop rundt på hans ryg og baller. Pressede brysterne mod ham og nød hvordan mine vorter, stive og hårde, gled mod ryggen. Jeg gjorde det et stykke tid, men så stønnede han og sagde: - "Må jeg vende mig nu"?

Jeg greb om hans hofter og drejede ham rundt, så han lå på ryggen. - Hans pik lå op ad maven, dejlig stiv.

Jeg lagde mig igen over ham, lod brysterne glide op og ned over hans brystkasse for så bevæge mig ned mod pikken. –Gned brysterne mod den, greb om dem og pressede dem rundt om den. - Pikken gled imellem mine glatte babser, og Per begyndte at støde den op og ned.

Når den kom op, lod jeg lige tungen smutte rundt om pikhovedet. – Tænkte at det var på tide at få den helt ind i munden. - Greb om den og lod den glide ind. - Jeg elsker at sutte pik, så jeg gjorde alt hvad jeg kunne, - lod tungen arbejde, medens jeg sugede den.

Den fyldte munden helt ud og ind imellem måtte jeg lige have luft. – Jeg trak den ud og onanerede den, for så lukke munden om hans nosser som jeg så også suttede og slikkede. Han skubbede lidt til mit hoved, og jeg løftede det. - Så på ham og så hvordan hans ansigt fortrak sig i nydelse. - Han greb om pikken, lige under min hånd, stønnede og kom så med et brøl . - Jeg fik lige munden omkring pikhovedet igen, og så strømmede hans sæd ind i min mund. - Jeg tog det meste, men noget løb ned over hagen og ned på halsen. - Jeg samlede det op med et par fingre og suttede det i mig.

Per havde rejst sig op på albuerne og så på mig medens jeg nød hans sæd. – Han smilte til mig og sagde: - "Hold da op, hvor det lækkert. - Det var alle tiders dessert"!

Jeg grinte og svarede: - "Havde jo forberedt den"!. – Forsatte: - "Du nåede jo ikke at få pikken op min fisse, - så nu har bare at tage dig sammen"! - Han svarede: - "Lad os gå ud i bad og se hvad der sker"!

Vi gik ud i badet og sæbede hinanden ind for at fjerne olien. - Vores hænder gled rundt på kroppene. - Per tog om mit ansigt, begyndte at kysse rundt om det, for så at støde tungen ind i min mund. Jeg modtog den med min og tungerne legede ihærdigt med hinandens. Det var enormt dejligt.

Kunne mærke hans pik mod min mave. - Den rejste sig og lå så stiv op mod mit mellemgulv.

Jeg var jo ikke ret høj, så jeg skulle ikke sænke mig ret meget før den ramte et bryst, - jeg tog om det og gned brystvorten mod det blottede pikhoved. - Han greb om den og pressede imod vorten og mit bløde brystkød. - Hvor var det lækkert, men jeg ville jo have den i fissen, så jeg rejste mig igen og sagde: - "Nu skal du kneppe mig. – Lad os gå ind til sofaen" (sengen var jo indsmurt i olie). - Vi skyllede hinanden rene, tørrede os og gik ind i stuen.

Jeg satte mig på sofaen, løftede benene op på kanten, - jeg spredte dem, så han kunne se min kusse, åben og glinsende. - Per stod foran mig og onanerede sit stive lem. - Jeg lod et par fingre smutte op i fissen og fornemmede hvor våd jeg var.

Sagde så: - "Kom så med din dejlige pik, - stød den op i mig og knep mig"!

Han satte sig på knæ foran mig og lod pikken støde på min opsvulmede klit. - Hold da op hvor var det lækkert, - mine hænder havde spredt fisselæberne og hans dejlige lem gned rundt om hullet og klitten. Jeg kom i en lille orgasme og stønnede: - "Stød den så ind"! – Og det gjorde han. - Han ramte mig dybt oppe og jeg gispede af nydelse. – Jeg løftede benene op omkring hans skuldre og så kneppede vi det bedste vi havde lært. - Det var vidunderligt, - jeg fik en hånd ned mellem os og gned klitten medens han pik bankede frem og tilbage. – Jeg kunne ikke holde mig mere, og kom så i fantastiks orgasme, hele kroppen rystede, men han forsatte med at kneppe. - Jeg fik lige vejret igen og så på ham, - han kiggede på mig og stønnede: - "Jeg er tæt på, - hvor vil du ha'det"? – Jeg greb om brysterne og svarede: - "Her"!

Han trak pikken ud af fissen, rejste sig lidt, så han kunne komme op til brystet.

Jeg greb om den, og førte den mod brysterne, onanerede den hurtigt og så kom han i en heftigt orgasme. - Sæden sprøjtede ud over mine bryster, men jeg nåede lige at få noget i munden, lækkert. - Jeg smurte sæden rundt på brysterne og sagde: - "Det er absolut lige så godt som olie".

Han grinte og svarede: - "Jeg er leveringsdygtig til hver en tid, - så spar olien"!

Vi tog en slapper, - men jeg kunne ikke dy mig for at spørge om hvornår han troede, at der var mulighed for et træf med Lene og Hans. - Han svarede: - Jeg prøver at arrangere det snarest!

Vi blev enige om at gå i seng.

Jeg gik ind i soveværelset og ryddede op. - Vi faldt hurtigt i søvn, men om morgenen fik vi endnu et dejligt knald.

Det var dæleme en dejlig aften og morgen.

Kh. til alle.

Forsættes.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.