Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En aften banker jeg på døren og er super spændt på at møde det lækre par, som har inviteret mig ind i deres hjem.. På turen derhen har jeg fantaseret vidt og bredt om hvad der kunne komme til at ske og har krydset fingre for, at der er lige så god kemi i virkeligheden, som der har været gennem Scors skriblerier.

Min pik begyndte allerede at blive hård på turen derhen, så jeg måtte krydse fingre for at ingen opdagede noget i toget.. Da der blev åbnet op for døren blev jeg glædeligt overrasket over modtagelsen og begge personer i parret bød mig velkommen med et kækt smil.

SEX I DAG?

De var begge frækt klædt på og rummet duftede skønt. Vi satte os ned i sofaen og jeg blev budt på en drink for ligesom at løsne stemningen lidt op. vi snakkede kort om løst og fast, men det lå ret hurtigt i stemningen at der skulle ske noget frækt. Q tog en slurk af sin vand og spurgte om hun måtte se nærmere på min krop, jeg sagde selvfølgelig ja og smed blusen og bukserne. hun begyndte at gnide mig på pikken og der gik ikke længe inden hun hev den frem og begyndte at sutte på mit svulmende pikhoved. Hun slikkede også blidt på mine boller og gav så et blink til manden om at jeg var godkendt.

Hun sagde dog at hun gerne ville vise mig en endnu større pik. hun gik over til M, hvis pik var blevet stiv, af at se hendes røv strutte, da hun lå på knæ og suttede min pik. Han trak bukserne af og frem kom den smukkeste og tykke pik jeg længe har set..

hun suttede ham stiv og jeg blev godt tændt at synet. så beordrede han mig ned på alle fire og sagde, at jeg skulle slikke q våd til ham. jeg trak trusserne af q og slikkede hendes våde fisse mens hun stønnede. Han sagde dog at det ikke var nok, og gjorde tegn til at jeg skulle slikke hendes røvhul også..

Hun spredte ballerne som var store og fyldige og jeg slikkede løs det bedste jeg havde lært.. så sagde hun at med den tunge måtte jeg da også lige vise hvordan man slikker pik.. jeg gik op ved siden af hende og gik på knæ sammen med hende, vi suttede i fællesskab løs på pikken som smagte vidunderligt. Q var nu så liderlig at hun ville kneppes..

Hun lå på alle fire og M gik over bag hende og trængte langsomt ind. Q suttede min pik imens og gjorde mig klar til at jeg også skulle trænge op i hende.. jeg kravlede ned under hende og M trak sig ud så der var plads i hendes fisse.. Han valgte selv hullet ovenover og vi sandwichede hende mens hun stønnede. Undervejs byttede vi plads et par gange, så også jeg kunne prøve hendes stramme hul.

Så spurgte M om ikke jeg ville smage q, nu hvor hun var så våd, jeg nikkede og Q kravlede op på mig, så jeg lå nederst i en 69er, m trængte op i hendes fisse og jeg slikkedes både hende og ham mens de kneppede, q stønnede nu højlydt og lige pludselig fik hun en voldsom orgasme og sprøjtede lige ned i munden på mig, jeg var chokeret og tændt på samme tid og M beordrede mig til at sluge hendes squirt, hvilket jeg gjorde med velbehag..

Da han kunne se at jeg kunne lide den slags førte han mig ud i badet hvor jeg gik på knæ og suttede ham. han sagde dog at jeg skulle gabe op og jeg troede lige et kort øjeblik at han ville sperme mig i ansigtet. Det var dog ikke det han havde i tankerne og jeg kunne se på hans lumske smil at han havde gang i noget forbudt. Han gned et par gange på hans våde pikhoved og lige som jeg mindst ventede det begyndte han at pisse mig lige i munden. jeg var i chok og hostede lidt, men han havde drukket rigeligt med vand den aften så det var praktisk talt rendt lige igennem ham. Jeg kunne ikke gøre andet end at sluge alle hans safter og jeg kunne se at det tændte ham helt vildt. han kaldte på q og beordrede også hende på knæ og vi suttede ham sammen. Så sagde han jeg skulle ligge mig på ryggen og derefter squattede q nedover mit ansigt og også hun pissede alt hvad hun havde i sig lige ned i munden på mig.

Så trængte M op i hendes røv og kneppede hende indtil hun sprøjtede igen, hun havde drukket rigeligt med vand den aften, så det var glasklare dråber;). Nu og da trak han sig ud af hendes røv og stak pikken i munden på mig. den var dejlig ren og smagte skønt af alle q´s safter.

M var nu godt tændt og det samme var Jeg, så der gik ikke mange stød oppe i Q, inden at han fyrede en kæmpe ladning sæd af op i hende. Han blev deroppe og tømte sig helt, inden han trak sig langsomt ud og jeg suttede hans pik ren.. Da han træk sig ud af Q stak jeg tungen op i hende og slikkede alt sæden I mig og slugte med velbehag, imens jeg selv fyrede en god ladning af i munden på q. Vi endte alle 3 fuldstændig udmattede på sofaen og havde alle haft så god en aften, at vi aftalte at det nok ikke var sidste gang sådan en seance skulle udspille sig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.