Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vil nu fortælle en historie om min kærestes liderlig fantasi

Det var sommer og jeg havde været sammen med min kæreste i et halvt år. Jeg kan fortælle at hun hedder Maria og er 19 år og jeg selv er 25.

SEX I DAG?

Vi havde i et stykke tid snakket om at hun måske havde lyst til at være sammen med en anden pige, så når vi havde sex sammen fortalte vi hinanden om de fantasier som vi havde.
Så en dag da vi lå ind i sengen og hygget os med hinanden sagde hun til mig, at oppe på hendes arbejde var der startet en ny pige som hedder Louise og som var 16 år.

Okay er hun sød spurgte jeg?

Ja hun er rigtig sød og dejlig, og her den anden dag var vi kun os to på arbejde og der fik jeg sådan en lyst til sex, fordi da hun på et tidspunkt skulle bukke sig ned efter noget og da jeg stod lige bag ved hende, og så kunne jeg se at hun havde G streng på.

Nå hvad gjord du så skat?

Jo jeg stod jo lige bag ved hende og da jeg jo skulle fordi, kunne jeg ikke lad være med at tage hende på røven, så jeg lod min hånd køre ned over hendes dejlig lille faste røv, og det gjord mig bare så liderlig at jeg kunne mærke at mine trusser blev meget våde. Og der gik jeg så hele dagen og var halv liderlig.

Jamen hvad skete der da du tog hende på røven?

Jo jeg kom da vist til at fortælle hende at hun havde en god røv, og om hun havde noget imod at jeg tog lidt på den.

Hvad sagde hun så til det?

Hun blev rød i hoved og så tak det har du da også Maria, og da vi så kom til pause spurgte jeg hende om hun havde prøvet at være sammen med en pige før, det havde hun ikke men hun havde da haft lyst til at prøve det.
Og så kunne jeg ikke lad være med at spørge hende om hun måske havde lyst til at være sammen med mig.

Hvad sagde hun så?

Hun fortalte at hun havde haft lyst til at spørge mig om det sammen, men at hun var bange for at jeg ikke ville da jeg jo havde dig som kæreste, men så fortalte jeg hende også at du ikke ville have noget imod at jeg var sammen med en anden pige.

Jamen har i så aftalt noget skat? Og må jeg se på, vis i nu skal være sammen?

Ja jeg har faktisk aftalt med hende at hun kan komme over til os i morgen, og så må vi jo lige se om du kan få lov til at kigge med.

Kanon skat fuck nu har du sku gjord mig rigtig liderlig! Så nu vil jeg slikke din fisse så kan du jo forstille dig at det er Louise der slikker dig.

Så da jeg begyndte at slikke Maria gik der ikke længe før at hun fik en orgasme.

Dagen efter gik jeg hele tid og vente på at det skulle blive aften så Louise skulle komme over.
Det var nu aften og Louise var lige kommet, og hold da kæft hun var en lækker lille sag så jeg kunne da godt forstå at Maria gerne ville være sammen med hende.

Vi satte os ind i stuen og snakket lidt sammen først, men efter lidt tid satte Maria sig over ved siden af Louise i sofaen, og begyndte at kysse hende blidt på munden og ned på hendes hals, hvor efter hun begyndte at køre sin hånd op og ned af Louises inderlår, da hun gjord det kunne jeg se på Louise at hun blev rød i hoved, men nu kom Maria sin hånd op under Louises bluse og tog hende på hendes bryster mens hun forsat kysset hende.

Jeg kunne se på Maria at hun var ved at være liderlig nu, så jeg sagde til hende at jeg syntes at de skulle gå ind i soveværelset og tage deres tøj af.
Da de kom der ind stod de lidt og kigget på hinanden, før Maria begyndte at knappe Louise bukser op og trak dem af hende.

Nu tog hun også blusen af hende så hun nu kun stod i bh og en lille sort G streng, og sagde så til hende at hun skulle tage tøjet af Maria også, der stod de to meget dejlig ung piger så og begyndte at tag lidt på hinanden.

Maria tog nu sin bh og trusser af og satte sig over på sengen, og sagde til Louise at hun skulle tage sit undertøj af og komme over til hende. Da hun kom der over tog Maria fat om hendes baller og spredte dem så jeg kunne se hendes unge fisse mens hun slikket hende på maven.
Det var bare et totalt liderlig syn at se de to unge piger sammen, og jeg ville bare se mere.

Maria trak nu Louise ned til sig og sagde til hende at hun skulle kysse hendes bryster, åh Maria du har nogen dejlig store bryster sagde hun, og så begyndte hun at kysse dem og bide i hendes stive brystvorter. Nu begyndte Maria at stønne og sagde så åh ja nu skal du slikke mig slik min fisse Louise, og så kørte hun sin tunge ned over Marias krop ned til hendes fisse, og da hun kom der ned kørte hun sin tunge rundt om hendes klitoris og ind mellem hendes skamlæber, og nu stønnede Maria endnu mere åh ja slik mig slik mig, ja ja jeg kommer åh jeg kommer og hun kom nu en kæmpe orgasme, så hele Louise ansigt var totalt vådt af hendes fissesaft.

Maria lå nu lidt og kom til sig selv, men så sagde hun nu er det min tur til at få dig til at komme, og sagde at hun ligge sig på ryggen. Og så begyndte hun at kysse hendes små faste bryster mens hun kørte en finger rundt på hendes klitoris, og det fik meget hurtig Louise til at stønne af liderlighed.
Maria bad hende nu om at sætte sig op på knæ og bøje sig forover, og da hun havde gjort det kørte Maria forsigtig en finger op i hendes stramme fisse mens hun kørte sin tunge rundt om hendes røvhul. Åh det er dejligt når du køre din tunge rundt der sagde hun, det gør mig så liderlig.
Jeg vil kneppe dig Louise sagde hun. Så Maria bad mig om at hente hendes påspændingsdildo så hun kunne kom op i hende.

Da jeg kom tilbage men den tog hun den på, og kørte den forsigtig mellem hendes skamlæber end hun stak den ind i hendes meget våde fisse, hun kørte den stille ind og ud i starten men efter lidt tid kom hun helt i bund på hende, og da hun kom det begyndte hun at kneppe hende med nogen hurtig og dybe stød, og Louise stønnede nu åh Maria knep mig knep mig.
Jeg var nu så liderlig af at se på den at jeg ikke kunne holde mig væk mere, så jeg gik hen til sengen og begyndte at tag Maria på hendes bryster, mens jeg spurgte hende om det var dejligt at kneppe en pige bagfra, ja stønnede hun mens at Louises røv klasket mod hendes mave.

Jeg lod nu min hånd køre ned over maven på hende og ned til Louises dejlige røv, jeg tog nu min hånd om foran hende og ned mellem hendes ben, og begyndte at kærtegn hendes klitoris end til hun også kom i en kæmpe orgasme og skreg åh Maria knep mig knep mig!

Nu ville jeg have sex så da Maria trak sig ud af Louise, trak jeg dildoen af hende og bad hende om at ligge sig ned på maven og sprede sine ben, nu sagde jeg så til Louise at hun skulle slikke Maria så hun kunne blive rigtig våd igen.
Så da hun satte sig med røven i vejet for at slikke hende, kunne jeg ikke lad være med at stikke en finger op i hendes unge fisse, og hold da kæft det var dejligt at mærke hendes dejlig unge og meget våde fisse, så jeg blev nød til at prøve at få min pik op i hende.

Så jeg kørte nu min pik op mellem hendes små søde baller for så der efter at føre den ind i hendes våde fisse, for satan hun var stram og hendes skamlæber stramt om min pik, og ved synet af at hun slikket Maria gik der ikke længe før jeg kunne mærke at jeg skulle komme, så jeg bad hende nu om at flytte sig og sagde så til Maria at hun skulle tage min pik i munden, da jeg fik min pik ind i munden på hende kom jeg med det samme og fyldte hele hendes mund med min varme sæd, og bad så Louise om at kysse Maria så de kunne dele min sæd.

Da de så havde delt og slugt min sæd, sagde jeg til dem at de skulle sutte den af på mig igen så min pik kunne blive stiv igen.
Maria sagde lad bare Louise sut den af på dig mens jeg kigge på, og det gjord hun så, da den var stiv igen sagde jeg til Maria at hun skulle ligge sig ned på siden så jeg kunne kneppe hende bagfra, jeg kom nu min pik op i hendes fisse mens at Louise tog hende på hendes bryster. Efter et stykke tid trak jeg min pik ud for nu ville jeg bolle Maria i røven, men end da bad jeg Louise om at kneppe hende i røven men en finger, og da hun efter noget tid kunne få to finger op i røven på hende, bad jeg Louise om at flytte sig og kom nu mine stive pik ind i hendes stramme røvhul, og kneppet hende blidt end til vi begge to kom i en meget stor orgasme. Og jeg nået da heller ikke at trække mig ud af hendes røv så jeg fyret min sæd op i hendes dejlige røv! Så da jeg endelig træk mig ud løb det bare ud af hendes røvhul med min varme sæd, og vi faldt nu helt sammen alle tre helt udmattet.

Det var så enden på denne vilde fantasi som min kæreste fik ført ud i livet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.