BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Endelig sommerferie?.. Jeg var på vej til København for at holde ferie, men efter et par timer i bilen trængte jeg til at mærke solen på min krop og brisen mod min hud. Jeg kørte fra ved en lille skov, fulgte en smal grusvej og parkerede bilen i skyggen mellem træerne. Længere inde i skoven kunne jeg se en bil, men det lod ikke til at der var mennesker i nærheden. Jeg fortsatte ind mellem træerne, til jeg kom til en lille sø. "Skønt" tænkte jeg! Jeg trængte til at få skyllet bilturen af min krop, så jeg smed hver eneste trævl og lod min krop glide ned i vandet. Jeg blev helt salig af at mærke det kølige vand mod min hud, og mens jeg lod den stille strøm bære mig, kunne jeg ikke lade være med at kærtegne mine nu vægtløse bryster. Jeg klemte om mine brystvorter og tænkte, hvor dejligt det ville være at mærke en legende tunge hen over dem. Mine bryster voksede nærmest under mine hænder, og et højt støn undslap mine læber. Jeg gik op og lagde mig på græsset ved vandkanten. Det var skønt at mærke solens stråler tørre min krop, mens mine hænder fortsatte legen med mine spændte, ventende bryster. Jeg lod mine hænder bevæge sig ned ad min mave, til de nåede min drivvåde mis. Jeg skilte læberne ad og fandt vej ind til min smukke blomst, som higede efter at mærke en hård tunge på sig. Jeg var som i trance?. Helt væk i min egen verden, derfor så jeg ikke mine tilskuere, før de stod lige foran mig og skyggede for solen. Jeg fløj op, og fik i en fart dækket min nøgne krop nogenlunde til med min kjole, som lå smidt på jorden.

Foran mig stod to dejlige gutter. Den ene høj og mørk med de mest fantastiske grønne øjne, den anden en smule lavere og med hår så lyst som solen. Jeg var lidt pinligt berørt og vidste ikke rigtigt, hvad jeg skulle sige. De fortalte, at de var på en biltur rundt omkring i landet. De var stoppet ved den lille skov for at strække benene lidt. Da de kom forbi søen, så de, at jeg var på vej i vandet og besluttede sig for at vente lidt med at forstyrre mig. Men da jeg begyndte at lege med mig selv, var de blevet enige om, at jeg måske havde lyst til at lege lidt med dem også?. Og det havde jeg i allerhøjeste grad. Mr. Dark stillede sig tæt op af mig og fjernede kjolen, som jeg prøvede at dække mig med. Hans øjne stirrede sultent på mig, og jeg kunne mærke en sitren gennem min krop, hele vejen ned til min ventende mis. Han tog mit hoved mellem sine hænder, bøjede sig ned og kyssede mig vildt og dybt. Hans tunge borede sig ind i min mund og undersøgte hver eneste krog. Jeg mærkede at Mr. Sunshine stillede sig bag mig. Hans hænder fandt vej til mine bryster, og han begyndte at kærtegne dem. Først stille og blidt mens han kyssede og slikkede min nakke og mine skuldre. Alt imens hans vejrtrækning blev tungere, blev hans hænder mere og mere ivrige, og jeg kunne mærke den voksende bule mod min lænd. Jeg var i den 7. himmel. Jeg trængte til at smage en mand, så jeg bad Mr. Dark tage sit tøj af og lægge sig på græsset. Sikke en krop; spændstig og smuk som en græsk gud. Hans svulmende pik rejste sig utålmodigt mod mig, og jeg lod smilende mine læber omslutte den. Jeg tog den dybt i min mund og kunne smage de første dråber af mand. Jeg fortsatte legen med Mr. Dark og kunne samtidig mærke Mr. Sunshine?s læber og tunge glide ned ad min ryg mens hans hænder masserede mine balder. Han lagde sig ind mellem mine ben og pressede mit skød mod hans hoved. Pludselig stak han en finger dybt op i min fisse, og det gav et sæt i mig af fryd. Han trak den ud og begyndte at massere min klit. Jeg stønnede højt op kunne mærke, hvordan det sitrede gennem min krop.

Han masserede den hårdere og hårdere og jeg var allerede tæt på en orgasme?.. Lige inden jeg kom, stoppede han. Stille og roligt begyndte han at slikke mig, stak sin tunge dybt op i mig, men vendte et øjeblik tilbage til min hårde blomst. Han stak sin finger dybt op i mig igen, og våd af kussesafter lod han den finde vej til mit bagerste hul. Jeg skreg i en skøn blanding af smerte og fryd?. Han stak en finger mere op og begyndte langsomt at køre dem frem og tilbage, samtidig med at hans tunge og læber sugede og suttede på min klit. Jeg kunne ikke vente mere, men måtte skrige min orgasme ud gennem trækronerne. Min krop spændte sig i en bue, og nogle sekunder senere faldt jeg sammen omkring mine to vidunderlige elskere. Efter at have sundet os et øjeblik kunne jeg mærke deres uforløste hænder og tunger på min krop igen. Jeg fornemmede hurtigt den sitrende følelse af forventningens glæde?.. Blidt, men bestemt skubbede jeg Mr. Sunshine ned på græsset, tog hans stive pik i min hånd og begyndte at køre forhuden frem og tilbage. Jeg lod min tunge spille over hans pikhoved og ned i den lille sprække. Han stønnede og skubbede utålmodigt mit hoved ned over sin pik og fyldte min mund. Bagfra kunne jeg mærke Mr. Dark trænge dybt op i min fisse. Han tog mig hårdt - igen og igen. Hans lem dunkede dybt op i mig og hans nosser hamrede mod min klit. Jeg stoppede ham og viste ham blidt vej til mit bagerste hul. Langsomt trængte han ind i mit allerhelligste. Vi fandt langsomt rytmen, og nu ville jeg også have min mis fyldt ud med dejlig pik. Mr. Sunshine fyldte mig totalt og de begyndte at kneppe mig stille og roligt. Jeg skubbede hårdt mit underliv imod dem, jeg ville mærke dem og gerne hårdt. De forstod straks mit hint og kneppede mig hårdere og hårdere?? jeg fløj af sted på en bølge af glæde og smerte. Et sted dernede kunne jeg høre to vilde dyr brøle deres lyster ud, og jeg kunne mærke min krop blive fyldt op med den mest fantastiske livseliksir?? Sikke en vidunderlig start på min sommerferie.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.