Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Først vil jeg sige at denne historie er for dem der tænder på bondage / SM, og hjælpeløse piger! Hvis du er en af dem, så historie 100% sikkert lige noget for dig :D ps. jeg staver af lort, det må i undskylde..

Åh mor, jeg er for gammel til en babysitter.
Henriette, vrissede hendes mor, nu holder du op. Maria kommer om en time og så opfører du dig ordentligt mens hun er her. Er det forstået.

SEX I DAG?

Ja mor sukkede hun tungt, så vendte hun sig om og løb op på sit værelse.

Hun sad og polerede sine ridestøvler da hendes lillesøster stak hovedet ind. Tror du at jeg vinder skøjtestævnet sagde hun og satte sig ned ved siden af sin søster.

Selvfølgelig smilede Henriette og satte støvlerne fra sig, så greb hun sin ridepisk og kiggede på sin søster, ellers skal jeg få dig til at fortryde at du ikke gjorde det. Hun slog forsigtigt pisken ned i sin håndflade.

Henriettes lillesøster kiggede ned på pisken så grinede hun højt, for min skyld kan du gøre hvad du vil, jeg ved jo at jeg vinder. Hun sendte Henriette et drillende smil og forlod så værelset.

Henriette brugte resten af ventetiden på sine støvler så læderet til sidst skinnede som en nyslået ti krone, så hørte hun at det ringede på døren og at hendes mor råbte at hun skulle lukke op.

Hun gik surt hen mod døren mens hun tænkte på hvor irriterende det var at hun ikke måtte være alene hjemme. For fanden, hun var fjorten år, kunne hun så ikke passe sig selv. Nå, der var i det mindste en god ting ved Maria. For det første var hun tyve år, for det andet så hun godt ud - det måtte hun indrømme - og for det tredje klædte hun sig på en måde som Henriette misundte hende. Hun havde prøvet at efterligne Maria men hun havde endnu ikke de rigtige former til den slags. Hun sukkede tungt ved tanken, så åbnede hun døren og prøvede ikke at stirre alt for meget på sin babysitter.

Hej Henriette sagde Maria, så er det bare os to hele weekenden. Hun sendte den lille pige et smil og gik så ind i huset. Mmm vrissede Henriette og lukkede døren, så gik hun sammen med Maria ud i køkkenet mens hun kiggede betagende på hende. Maria havde ligesom hende et par meget lange ben men hendes bryster var endnu ikke så udviklet som den voksne piges. Hun sendte et beundrende blik op og ned af Maria. Den lille top Maria havde på fremhævede hendes store bryster og den ret lårkorte nederdel viste en god del af hendes lår der glinsede når solen ramte dem. På fødderne havde hun et par ankelstøvler med en så lang hæl at Henriette ikke kunne lade være med at spekulere på om det ikke gjorde ondt i Marias fødder at have dem på. Hun gav et lille suk fra sig hvilket fik Maria til at sende hende et vidende smil.

Hej Maria sagde Henriettes mor da de kom ind i køkkenet, der er mad i køleskabet og her er et telefonnummer hvis du skal tale med mig. Vi regner med at være tilbage på søndag men hvis Carina kommer blandt de 5 bedste bliver vi nød til at være der til om onsdagen, men så ringer jeg. Så gav hun sin datter et kys på kinden, greb sin taske og lidt efter kunne Henriette vinke farvel til sin familie.

Nå sagde Maria da Henriette lukkede døren, hvad skal vi så lave. Har du lyst til at spille et spil eller se en FILM. Ikke lige nu sagde Henriette, desuden kommer Marlene snart herover. Hun havde lige afsluttet sætningen så ringede det på døren. Hun kastede endnu et blik på sin babysitter og gik så hen og åbnede døren. Hej Henriette smilede Marlene, så fik hun øje på Maria og hendes smil blev større. Hej Maria smilede hun, skal du være her i weekenden, så kiggede hun over på Henriette, må jeg så ikke sove her i nat. Hun kiggede skiftevis fra Henriette til Maria. Tja sagde Maria, det ved jeg nu ikke, hvad siger dine forældre. De er sikkert ligeglade udbrød Henriette, kom nu Maria, det bliver skønt, bare os tre alene hele weekenden. Hun forsatte med at plage sin babysitter og til sidst lykkes det de to piger at få overtalt Maria. En opringning til Marlenes forældre ordnede de sidste problemer.

De to piger sad nu inde på Henriettes store dobbeltseng og snakkede sammen. Maria havde sat sig i sofaen med en god bog. Du skal have tak fordi jeg må sove her i nat sagde Marlene smilende. Ja grinede Henriette, men jeg må nu indrømme at jeg fik en ide da du sagde det. Hun kiggede lidt forsigtig på sin veninde og udbrød så, jeg vil gerne have at du hjælper mig med at binde hende. Hvad for noget sagde Marlene overrasket. Hun kiggede forbløffet på Henriette der hurtigt begyndte at forklare sin plan.

?.så det vil give os en pragtfuld mulighed for at se hvordan en voksen pige ser ud sluttede Henriette, jeg glæder mig allerede til at se hvor store hendes bryster egentligt er når de ikke er pakket ind de stramme toppe hun altid går med. Tja sagde Marlene, det lyder spændende, så lyste hun op i et stort smil. Okay smilede hun, den er jeg med på, men hvordan får vi bundet hende. Vi kan jo ikke bare spørge om hun vil lade os binde hende, det går hun aldrig med til. Nej grinede Henriette, men den del har jeg allerede regnet ud, nu skal du høre hvad vi gør. Først skal vi bruge de to kosteskafter min mor har stående i køkkenskabet, så skal vi have fat i det reb min far gemmer ude i skuret og så?.

Der gik cirka ti minutter så gik de to piger ind i stuen til Maria og satte sig i sofaen ved siden af babysitteren. Maria begyndte Henriette forsigtigt, vi har siddet og snakket om de forskellige stunts man skal udføre som cheerleader, men Marlene tror ikke på at du kan gå i spagat. Vil du ikke nok vise hende det. Henriette sendte Maria et bedende blik.

Du ved jeg ikke kan sige nej til dig smilede Maria og rejste sig op, så vendte hun sig om mod Marlene. Det er faktisk ikke så svært når man først har lært det begyndte hun forklarende til Marlene, hvis du er interesseret kan jeg da godt lære dig det.

Det lyder dejligt smilede Marlene, så rejste hun sig op og stillede sig hen til Maria, men vil du ikke vise mig hvordan man gør.

Okay sagde Maria, så drejede hun kroppen til siden og gik lige så stille nedad til hun sad nede på gulvet i spagat. Det er faktisk ikke så svært. begyndte hun, så stak hun i et hvin da Marlene tog fat i hendes arme og vred dem om på ryggen af hende. Hvad laver du råbte hun vredt, kan du så slippe mig Marlene. Hun kæmpede for at komme op at stå, men måden hun sad på gjorde det mere end umuligt. Hun plejede at komme ud af spagaten ved at læne sig til den ene side så hun kunne bøje det ene ben men på grund af den måde hendes arme var vredet på kunne hun faktisk ikke bevæge sig en millimeter.

Nu slippe du mig råbte hun vredt til Marlene, men da hun ikke fik noget svar drejede hun hovedet og kiggede vredt efter Henriette. Hvad var de to piger ude på tænkte hun vredt, så blev hendes øjne store da hun så Henriette komme ind i stuen med to kosteskafter og en masse reb.

Jeg vidste at det ville virke jublede Henriette glad, bare hold hende fast Marlene, så binder jeg hende.

Binder hende tænkte Maria forvirret, hvad er de ude på. Hun kæmpede for at komme fri men uden held. Hvad fanden har i gang i råbte hun højt, så tav hun chokeret da Henriette lagde et kosteskaft på hver side af hendes ben og begyndte at binde dem fast med rebet. Kosteskafterne var så lange at de nåede fra ankel til ankel, selv i den stilling Maria sad i.

Jeg garanterer at hun overhovedet ikke kan bevæge sig når jeg er færdig grinede Henriette til Marlene, så bandt hun rebet fast om Marias ankel og begyndte at køre rebet rundt om benet op mod låret. Cirka hver tyvende centimeter bandt hun en solid knude så kosteskaftet blev holdt solidt fast til babysitterens ben.

Maria råbte og skreg af de to piger mens hun kæmpede for at komme fri, men til sidst var hendes lange solbrændte ben fastlåst til kosteskafterne. Hold hende bare et øjeblik endnu råbte Henriette til Marlene, så samlede hun et andet stykke reb op og begyndte at binde babysitterens albuer og håndled sammen. Der gik et stykke tid, men til sidst var Henriette tilfreds med sit arbejde. Slip hende bare Marlene grinede hun, så får vi at se om hun kan komme fri.

Maria gav et skrig fra sig da Marlene slap hende. Hun kunne slet ikke holde balancen og væltede tungt til siden. Hun hev og sled i rebene men knuderne var simpelthen for stramme og efter et lille stykke tid opgav hun. Maria pustede tungt oven på anstrengelsen ved at prøve at komme fri, nu binder i mig op pustede hun, ellers skal jeg banke jeg gule og grønne når først jeg kommer fri. Hendes lunger gik som blæsebælge, så blev hendes krop stiv da hun så Henriette trække en stor badesvamp op af lommen og grinende sige til Marlene at nu var det vist på tide at hun blev kneblet.

Marias øjne blev store af skræk da Henriette satte sig ned ved hende og holdt den store badesvamp hen til hendes røde læber. Nu er du flink og gaber helt op smilede Henriette, så jeg kan få den helt ind. Hun lod drillende svampen køre rundt i små cirkler. Nej nej stønnede Henriette, det behøves ikke, i må ikke knepp... mumf, muml, gaga. Marias desperate beden blev brat afbrudt da Henriette proppede svampen forbi hende perlemorshvide tænder og helt ind i munden. Kom med tørklædet råbte hun til Marlene der smilende stod og så på, så bandt hun det rundt om Marias hoved så svampen blev presset dybt ind i babysitterens mund.

Sådan smilte Henriette og rejste sig op, nu kan vi gøre lige hvad vi vil med hende og hun kan ikke gøre os noget. Hun smilte til Marlene, hvad syntes du vi skal starte med. Det ved jeg faktisk ikke sagde Marlene og kiggede ned på Maria der lå og kiggede ret nervøst på de to piger, hvad syntes du. Ja, jeg vil i hvert fald se om hendes bryster er så store som de ser ud til sagde Henriette og bøjede sig ned for at tage fat i Marias top, så hev hun hånden til sig da Maria begyndte at kaste overkroppen voldsomt fra side til side.

Mmmmhh, baaahhh, mmmffff skreg Maria fortvivlet mens hun hev og sled i rebene. Hun var meget nervøs for hvad de to piger var ude på, men samtidig gjorde det hende også vred. Meget vred.

Henriette og Marlene stod lidt og så smågrinende på at Maria kæmpede for at komme fri. Hun siger de mest mærkelige lyde fnisede Marlene til Henriette. Ja grinede Henriette, men nu vil jeg altså se hendes bryster, kan du ikke holde hende mens jeg hiver op i hendes top. Sagtens smilede Marlene og med den bemærkning gik hun om bag babysitteren og tog fat i hendes lange nøddebrune hår. Nu opfører du dig pænt hviskede hun stille ind i Marias øre, ellers bliver vi nød til at gøre slemme ting ved dig. Hun smilte da det gav et sæt i Maria. Hvis du ikke gør som vi siger forsatte Marlene kunne det jo være at vi klipper dit dejlige lange hår af og det ville da være synd, ikke. Marlenes stemme var nu så lav at Henriette ikke kunne høre hvad der blev sagt men virkningen på Maria var fantastisk. Først blev hendes krop stiv som et bræt, så faldt den helt sammen. Så er hun klar grinede Marlene og slap Marias hår, lad os så se hvor store hendes bryster er.

Maria kom med nogle fortvivlede små klynk igennem kneblen da hun mærkede at Henriette tog fat i hendes top og langsomt hev op i den, så gav det et sæt i hende da den med et ryk blev hevet helt op og hendes bryster et kort øjeblik pegede lige op i luften før de tungt faldt ned igen.

Der blev helt stille, de to piger gloede som hypnotiseret på deres babysitter så rystede Henriette målløs på hovedet. Jeg havde ikke regnet med at de var så store sagde hun betaget, de må mindst veje et par kilo stykket, hun lukkede langsomt munden der stod vidt åben. Jeg ved ikke hvad de vejer stammede Marlene, men jeg håber at mine bliver lige så store. Langsomt satte de to piger sig ned på hver side af babysitteren og begyndte at kærtegne hendes bryster.

Maria klynkede og peb igennem kneblen. Hun var på den ene side stolt af at pigerne fandt hendes størrelse DD bryster så fantastiske men på den anden side var hun ikke stolt af at ligge bundet med dem blottet foran to fjorten årrige piger. Hun bed hårdt i badesvampen af skam, så skreg hun højt da Henriette klemte hendes ene brystvorte hårdt sammen.

Hej grinede Henriette, det var vist noget hun kunne lide. Hun klemte atter brystvorten sammen og nød at se Maria vride sig, så rejste hun sig op. Jeg får lige en ide sagde hun til Marlene, jeg er straks tilbage og med den bemærkning løb hun ud af stuen. Marlene kiggede efter Henriette, så tog hun fat begge babysitterens brystvorter og klemte til.

Maria hev og sled i rebene for at komme fri. Det gjorde ondt i hendes brystvorter for Marlene trykkede godt til, men hun kunne ikke gøre det mindste for at stoppe den unge pige. Hun stønnede og skreg igennem kneblen men det så bare ud til at de svage lyde fik Marlene til at more sig endnu mere, så skreg hun atter højt da Marlene klemte hårdt om hendes brystvorter og løftede op i dem til de gled ud imellem hendes fingere.

Maria kiggede bedende op da Henriette vendte tilbage, så blev hendes øjne store da Henriette smed en stor håndfuld tøjklemmer ned på gulvet. Jeg kom til at tænke på at hvis hun så godt kan lide at få klemt sine brystvorter sagde Henriette forklarende til Marlene, så kan vi jo prøve at sætte en tøjklemme på dem og se hvordan hun reagere. Den idé er jeg med på grinede Marlene, så samlede hun en tøjklemme op og satte den fast på sin ene finger.

Avvv hylede hun og hev klemmen af fingeren, det gjorde ondt. Jeg troede ikke at de var så kraftige. Nej vrissede Henriette, men jeg hentede dem heller ikke for at de skulle sidde på dine fingere og desuden så gør det vel ikke noget at de bider lidt kraftigt. Jeg tror i hvert fald ikke at Maria har noget imod det. Hun samlede en tøjklemme op og holdt den drillende hen mod Marias ene brystvorte, har du vel noget imod det.

Maria nikkede voldsomt med hovedet. Hun havde bestemt ikke lyst til at få sat klemmer på sine brystvorter, desuden gjorde det ondt i hendes ben af at have dem fastlåst i spagat stillingen. Hun prøvede desperat at fortælle de to piger at de skulle stoppe, at hun ville sættes fri, men alt hvad der passerede kneblen var nogle svage utydelige lyde.

Jeg tror sørme at hun vil have at vi skynder os grinede Marlene og samlede en tøjklemme op, så åbnede hun den og satte den ned over Marias ene stive brystvorte. Helt sikkert smilede Henriette og satte en tøjklemme ned over den anden stive brystvorte, når jeg siger slip så slipper vi. Hun blinkede til Maria og kommanderede så slip.

Maria følte det som om hendes brystvorter blev mast da tøjklemmerne bed sig fast. Hendes krop spændtes i en bue så godt som den stilling hun nu var fastlåst i tillod så lod der et voldsomt skrig ud i rummet. Hun kastede sin krop fra side til side og hev og flåede kraftigt i rebene hun var bundet med. Der gik cirka et halv minut så havde hun mistet vejret og blev nød til at ligge stille for at få noget luft ned i lungerne. Det føltes som om der var ild i hendes brystvorter og hun prøvede fortvivlet uden held at få klemmerne skubbet af.

Henriette og Marlene grinede glad til hinanden. De var blevet lidt forskrækket over at Maria havde kunne skrige så højt igennem den kraftige knebel, men det var hurtigt glemt. Jeg sagde jo at hun ville kunne lide det smilede Henriette og kiggede betagende på klemmerne, skal vi ikke lade hende ligge lidt, så giver jeg et glas saftevand. Fint sagde Marlene, jeg er efterhånden også ved at være lidt træt, hvad er klokken egentligt. Den er...?. Henriette og kiggede ned på sit armbåndsur kors den er allerede elleve, så er der ikke noget at sige til at jeg også er træt. Hun skævede over til Marlene, hvad siger du til at sove sammen med mig i stedet for på luftmadrassen.

Marlene blev rød i hovedet. Men jeg har jo ikke min natkjole med her over, så skal jeg jo ligge nøgen, hun gik i stå. Nå ja og hvad så smilede Henriette, så lader jeg da bare være med at tage min på. Okay grinede Marlene, men så vil jeg ligge inderst. Hun sendte sin veninde en strålende smil og kiggede så ned på babysitteren, men ææh hvad gør vi ved Maria, jeg har ikke lyst til at befri hende allerede. Nej sagde Henriette, det har jeg da heller ikke tænkt mig, desuden er der tre dage til mine forældre kommer hjem og jeg har en masse idéer jeg har tænkt mig at gøre ved hende, hvis du hjælper mig med at få hende ud i garagen så skal jeg vise dig hvor hun skal tilbringe natten.

Maria gloede arrigt på de to piger da de tog fat i hende og begyndte at slæbe hende hen mod døren til garagen. Det gjorde ikke så ondt i hendes brystvorter som før, nok fordi de er ved at blive følelsesløse tænkte hun nervøst, men da de to piger begyndte at løfte på hende og trække hende hen over gulvet fik det klemmerne til at danse frem og tilbage hvilket straks resulterede i at den brændende fornemmelse vendte tilbage.

Der gik cirka et par minutter så havde pigerne fået slæbt Maria ud i garagen hvor de lagde hende på gulvet. Hvad har du så tænkt dig spurgte Marlene og kiggede sig omkring, skal hun bare blive liggende på gulvet. Nej da grinede Henriette og tog fat i noget der lignede en fjernkontrol, nærmest tværtimod, så trykkede hun på en knap og den store loftkran som Henriettes far brugte når han reparerede biler begyndte at sænke krogen ned lige hvor Maria lå.

Maria så forbavset krogen komme længere og længere nedad, så slog det hende pludselig hvad Henriette havde tænkt sig. Det kan de ikke gøre tænkte hun chokeret, så begyndte hun at flå i rebene hun var bundet med, det kan de ikke gøre mod mig, det er for ondt.

Langsomt sænkede Henriette krogen ned til den næsten rørte gulvet, så gik hun hen til væggen og tog et lang kæde med en krog i hver ende frem. Kan du ikke lige hjælpe mig med at sætte dem på hendes ankler sagde hun, så er vi snart færdig. Okay smilede Marlene og tog fat i den ene ende af kæden, så bøjede hun sig ned og tog fat i babysitterens ene ankel. Maria vred sig og prøvede at komme væk men til sidst sad der en krog fast til hver af hendes ankler.

Sådan sagde Henriette og satte kæden fast i krankrogen, lad os så få hende op at hænge, så tog hun fat i fjernkontrollen og trykkede på en knap. Maria skreg høj igennem kneblen da hun mærkede kranen løfte hende op i anklerne, hun prøvede fortvivlet at få fortalt de to piger at de skulle sætte hende fri samtidig med at hun desperat prøvede at komme løs, så mærkede hun sit hoved løfte sig fra garagegulvet og et øjeblik efter hang hun en halv meter over gulvet.

Sådan grinede Henriette og smed fjernkontrollen fra sig, nu kan hun hænge der og tænke over hvad vi har tænkt os at gøre ved hende i morgen. Ja smilede Marlene, men er det ikke for ondt at lade hende hænge der hele natten, jeg mener, med hovedet nedad og fastlåst i spagat stillingen, jeg tror ikke jeg ville bryde mig om det, hun kiggede nervøst op på Maria. Nej vrissede Henriette, men nu er det jo heller ikke dig der hænger der, bare sig til hvis du ikke vil være med mere for så kan du godt tage hjem nu. Nej, nej skyndte Marlene sig at sige, jeg morer mig lige så meget som dig, jeg syntes bare hun tav. Vrøvl vrissede Henriette, desuden så tror jeg at hun nyder de ting vi gør ved hende. Hun tog fat i Marias store bryster og rystede dem som en terrier ryster en rotte, er det ikke rigtigt Maria grinede hun, nyder du det ikke, så slap hun brysterne og gik smilende ud af garagen. Marlene kiggede nervøst hen på babysitteren, så lukkede hun døren og gik efter Henriette.

Maria følte alt håb forsvinde da hun så døren blive lukket. Det sved i hendes brystvorter efter den kraftige rystetur klemmerne havde fået og det bankede i hendes ben af at være ophængt i spagat stillingen. Hun kæmpede et lille stykke tid for at komme fri, så hang hun stille mens tårerne begyndte at pible ud af hendes øjne.

De to piger gik små snakkende ind på Henriettes værelse, så satte Henriette sig ned på sengen og begyndte at tage sit tøj af. Marlene kiggede lidt nervøst på hende, så begyndte hun også at tage tøjet af og til sidst stod de to teenager kun iført trusser foran hinanden. Kom så i seng gabede Henriette og lagde sig ned under dynen, hun klappede på pladsen ved siden af sig og smilede så varmt da Marlene kravlede ned under dynen.

Sengen var kun 90 centimeter bred så der var ikke den bedste plads til to personer, men det generede nu ikke Henriette. Ligger du godt hviskede hun og puttede sig tæt ind til Marlene, så hævede hun hovedet og gav sin veninde et kys på munden. Der gik et stød igennem Marlene, hvo...hvor hvorfor gjorde du det stammede hun. Fordi jeg godt kan lide dig, smilede Henriette, fordi du er min bedste veninde og fordi du gik med til at binde Maria, jeg havde aldrig turde gøre det alene. Hun smilede varmt.

Marlene lå lidt og kiggede op på Henriette, er jeg så god en veninde begyndte hun, at du vil kysse mig igen. Jeg ææh...jeg...hendes ansigt blev blussende rødt. Selvfølgelig smilede Henriette, jeg troede aldrig at du ville spørge, så satte hun sine læber mod Marlenes og gav hende et langt hedt kys. Jeg havde ikke troet at det ville være så skønt at kysse en anden pige sukkede Marlene da deres læber forlod hinanden, det havde jeg ikke. Nej gabede Henriette, hvis jeg ikke var så træt skulle jeg vise dig ting der er endnu bedre, men det må vente til i morgen, så rakte hun hånden ud og slukkede lyset. Marlene lå lidt og spekulerede over hvad hun mente, så lukkede hun øjnene og faldt i søvn.

Næste morgen vågnede de to piger samtidig klokken 07.00.

De stod op og tog tøj på, men gik ikke ned for at spise morgenmad, men for at se til maria.

Da de åbnede ind til garagen hang maria i en underlig stilling, hun brugte alle sine mavemuskler for at holde hovedet oppe (så alt blodet ikke gik hende til hovedet) Henriette grinede, "skal vi tage hende ned" spurgte Marlene, og Henriette nikkede, med et træt smil på læben.

de fik hende ned, og opdagede at hun havde pisset i bukserne.

"hva den af maria, kunne du ikke holde dig?"

Maria så ondt på Henriette der lige var gået ud af døren uden en lyd.

et lille stykke tid efter kom hun tilbage med en saks i den ene hånd, og endnu et reb i den anden.

"skal vi ikke tage hende ind i stuen" spurgte Henriette, og uden at svare tog Marlene fat i maria, og slebte hende ind i stuen og tog klemmerne af hendes brystvorder.

"HVAD LAVER DU!?" nærmest råbte Marlene da Henriett tog tørklædet, og badesvampen væk fra marias mund.

"hun skal jo have noget at spise, og desuden skal hun i en ny stilling i dag, syndtes du ikke?".

Maria sagde ikke noget lige med det samme af skræk for hvad de to piger kunne finde på, men så sagde hun, vil i ikke nok få mig op at stå jeg har så ondt i benene.

jo sagde Henriette, og klippede rebet på det ene ben løs.

NEJ! råbte malene, HVAD GØR DU?

Bare rolig, jeg har styr på det, hun får kun det ene ben løs.

Kan du ikke lige holde det?

jo svarede Marlene, og skyndte sig at holde om det, så maria ikke sparkede til alle sider.

De fik maria op at stå, men med kosteskaftet vandret mellem benene, for at holde dem adskilt.

Hun var nu bundet igen.

Nå, hvad skal vi så lave med hende i dag, spurgte Henriette.

jeg vil gerne se hendes tissekone sagde Marlene, men blev afbrudt inden hun begyndte på næste sætning.

SÆT MIG FRI! I KOMMER TIL AT BETALE FOR DET HER! maria råbte og skræk, I RØR MIG IKKE IGEN!

Denne gang tog Marlene saksen, som Henriette havde lagt på bordet, og gik hen og Holte saksen åben lige forand hendes hals, Du siger ikke en lyd, for næste gang klipper jeg vorden af dig!

Er det forstået?

Maria nikkede, men det var ikke godt nok for Marlene, SVAR MIG!

Ja, det er forstået...

en lille tåre trillede forsigtigt ned af marias kind.

I dag skal vi rigtig lege med hende, og du ville gerne se hendes tissekone, ikke Melene?

Jo, rigtig gerne, grinede Melene, og gik hen til maria og lynede hendes nederdel op, og tog den af, så hun kun stod med trusser.

Hiv dem af hende beordrede Henriette, og Marlene adlød med endnu et grin.

Der stod maria, helt nøgen, og hjælpeløs, uden at kunne røre sig en meter.

Uha den er flot din mis, sagde Henriette, og tilføjede, men der er hår på, det må vi vidst hellere gøre noget ved..

Men først skal du vidst have noget morgenmad.

Da de havde fodret maria (hendes hender var jo stadig bundet) tog hanriet te det ekstra reb frem, og sagde vi binder hende fast til min seng, ok ?

Den er jeg med på smilede Marlene, og en halv time senere, lå hun på henriettes seng, dog ikke bundet fast endnu.

de to piger gik ud for døren.

Hvordan får vi bundet hende fast til sengen ?

vi må løsne hendes hender, og binde hende, så hun er helt udstrakt på sengen..

men sagde Henriette, men der skal være to til at holde hende, en til vær arm, og så er der en der skal binde hende.

Hvad gør vi så spurgte Marlene..

Der gik 5 minutter før Marlene selv fandt svaret.

Vi ringer til stærke bo, fra klassen, han vil gerne hjælpe os!

Hvordan ved du det spurgte Henriette, jo han er jo en dreng, og vil sikkert syndes at det er kanon spændene, desuden tror jeg at han er vild med dig ..

VILD MED MIG?

Hun rødmede, og smilede lidt.

Ja, svarede Marlene, så vi har jo en chance ikke?

En halv time senere ringede det atter på døren, og Bo kom ind.

Hej bo, sagde Henriette, og gav ham et lille kys på kinden, som aftalt.

Nå, må jeg se hende?

Jeps, denne vej, Henriette og Marlene førte bo ind på værelset, og bo standsede op et øjeblik...

Han stirede på den 20 årige barnepiges flotte, og velskabte krop.

Marlene bemærkede en bule, ved bos bukser, der blev støre..

Henriette havde åbenbart også set det, og de kiggede på hinanden..

men sjovt nok syndtes de ikke det var morsomt, men naturligt, så de sagde ingenting.

Da maria åbnede øjnene, og så bo begyndte hun at skrige.

AARRRGG!!!!

Få ham væk, han rør mig ikke!!!!!

Henriette skar hendes håndreb over, så hendes arme var frie, og hun skyndte sig hurtigt at prøve at rejse sig op, men bo tog fat i den ene arm, og tvang den op mod jernstilasdset. Henriette skyndte sig at binde hånden fast, men det var ikke så nemt, fordi hun rev og sled, og dansede frem og tilbage, for at få hånden fri, men bo var stærk og tilsidst lykkedes det.. den anden hånd var noget sværere, den havde hun fået fri, men Marlene fik fat i den, og vred den om, så godt hun kunne, så maria ikke havde en chance.

Hun lå på sengen som et stort X, og bo smilede, godt gået tøser, hvad vil i med hende?

Vi ville bare gerne se hende nøgen, så vi bandt hende, og nu vil vi gøre livet surt for hende !

bo gik hen og tog fast i den ene brystvorde, og klemte til, igen skreg maria, men denne gang kneblede de hende atter engang.

Da de havde haft lidt sjov med hende, i en times tid sagde bo, Henriette, må jeg lige snakke med dig alene?

Ja da sagde hun, og de gik uden for døren..

Henriette ?

Vil du komme sammen? Henriette tøvede et øjeblik..

Ja, og nu smilede hun, hun var blevet så overrasket, og glad på en gang, at hun gav ham et ordentligt smæk kys.

Men først må jeg vide noget, elsker du mig spurgte bo - Ja, jeg elsker dig højere end nogen anden!

Ok, du må bevise at du elsker mig så meget at du vil bryde et venskab!

Henriette stirede på ham, og han fortsatte:

Jeg vil ha at vi også binder Marlene, vil du gå med til det ?

Henriette der havde været hemmeligt forelsket i bo siden 3. klasse og nu havde chancen for at blive kærster med ham, svarede ja.

Men vi gør hende ikke noget ondt så, ok?

ok svarede bo, og beordrede Henriette til at finde noget reb.

Hvordan gør vi spurgte Henriette.

jeg har en plan, og mens bo fortalte sin plan, kunne man høre maria lave et skrig der blev kvalt af svampen.

Bo og Henriette gik ind til Melene, og kiggede på hende..

Vi har en overraskelse til dig smilede Henriette, luk dine øjne, og tage hænderne om på ryggen!

Så får du en gave..

Marlene der ikke anede uråd, vendte sig om, lukkede øjne, og tog hænderne om på rykken..

Jeg er virklig spændt på hvad i mon..

Skriiiiig, bo Holte hendes hender på rykken, og Henriette spænede hen for at binde hendes arme sammen.

NEJ råbte Marlene, men det var for sent, hun var nu bundet og kunne kun bruge sine ben til at stå op.

Nå Marlene, skal vi ikke se dine fine små bryster? grinede Henriette, der slet ikke havde det dårligt med at have logget sin bedste ven med til det her.

Rør mig ikke!

Men Henriette kom med saksen, og uden at tøve klippede hun Marlenes tøj op, så hele hendes overkrop var totalt blottet.

Bo gik hurtigt hen og kærtegnede de små unge 14 årige bryster, og beordrede Henriette til at kysse Marlene, og Henriette ville ikke miste bo som kæreste, bare for sin bedste ven.

3 lange kys, og Henriette fik nu ordre på at tage Marlenes bukser af.. Marlene kæmpede det bedste hun havde lært, men det nyttede ikke noget, nu stod hun helt nøgen overfor bo, Henriette, og maria.

bo bandt et reb om halsen på Marlene, og begyndte at løsne hendes armreb.

Selvom hendes hender nu var løse turde hun ikke prøve på noget, for hvis bo hev i rebes, risikerede hun at blive kvalt.

Bo var helt tændt på denne situation, han havde nu den fulde magt over alle 3 piger i huset, maria, var bundet hjælpeløst til sengen, Marlene havde et reb om halsen, og var bange for at blive kvalt, og Henriette var bange for at miste ham som kæreste.

MARLENE! råbte bo, lig dig på maria NU!

Bo havde taget henriettes ridepisk, og slog Marlene over ryggen da hun ikke bevægede sig på hans ordre.

AAAVVV! rolig nu, jeg skal nok bo..

NEJ, sådan taler du ikke til mig min fine ven!

Du siger kun Javel når jeg ber dig om noget!

Er den sivet ind?

Ja svarede Marlene.

Og det samme gælder dig maria, du gør ALT hvad jeg siger, ok?

Han tog svampen ud af hendes mund men hun svarede ikke.

Han slog hende på hendes mave skind med ride pisken, og hun lavede en underlig lyd, da hun prøvede at undertrykke et skrig af angst for hvad der så ville ske.

Er det sivet ind maria?

Maria følte sig totalt ydmyget, at være hjælpeløst bundet til en seng, mens en 14 årig dreng gav hende ordre.

Men hun svare hurtigt ja.

Det var godt!

Marlene, lig dig så med din mave mod Marian mave, og så skal i snave!

Ingen af den turde gøre modstand, så de gjorde det.

Marlene, nu vil jeg have at du slikker marias fisse..

NEJ NU MÅ DET HER STOPPE, sagde maria og Marlene i kor.

De fik igen et slag med pisken vær, bare hårdere denne gang!

Gør det så Marlene!

Javel, svarede hun, og så følte hun sig også helt ydmyget, at grine over at binde en smuk pige, hvorefter ens bedsteven griner fordi hun selv er blevet bundet.

Hun slikkede og slikkede, så godt hun kunne, for vær gang hun Holte en pause fik hun et slag med pisken.

OOHHH,, NejNej!

Maria kom i en kæmpe orgasme, og vred sig som om hun var ved at dø..

Orrrr OH OH!

Hun faldt lidt til ro igen, men denne gang ville bo gøre det ultimative!

Han beordrede Marlene væk, og gik hen til maria, han tog sin stive pik ud af bukserne, og onanerede lidt,,, han fik en ide, han holdt en pause lidt..

Få sex i dag

og 1 halv time senere var alle faldet til ro..

Maria?

Nu skal du lide! sagde bo, jeg vil se dig lide som aldrig før!

Henriette, hent de stærkeste klemmer i har!

Maria blev bange, hun havde husket hvor hårde de klemmer var.

Hvis du skriver maria, så får du endnu mere smerte, er du med!

Javel sagde hun helt lammet af rædsel.

Henriette kom med 10 klemmer, og bo begyndte straks at pine hende.

Han startede med at kneble hende igen, hvorefter han satte en klemme på vær brystvorde..

Det var ikke til at holde ud at se på, maria skræk ikke, men vred sig af smerte, og bo var ikke færdig, han satte 2 til på hendes skamlæber, og et hyl kunne høres fra hende..

han satte 4 på hendes mave skind, og 1 i hendes tunge.

hun vred sig af smerte, men bo var ligeglad!

For nu skulle maria lide, så han sagde, hvis du ikke ligger helt stille uden en lyd, bliver det værst for dig selv..

Maria prøvede, men det var næsten umuligt, så bo tog den sidste klemme og satte den på hendes næste, så hun nu ikke kunne få vejret.

Jeg tar først klemmen væk, når du ligger helt stille uden en lyd!

Der gik 10 sekunder, før maria opfattede at hun ikke havde noget valg. hun lå nu helt stille.

han tog klemmen væk, og maria gjorde alt hun kunne for at ligge stille.

nu tog bo sin pik frem igen, og onanerede lidt, til den var stiv..

han gik hen til marias fisse og trykkede sin pik ind..

maria lavede lyde der helt klart betød at hun godt kunne lide det...

Lige før maria kom i en orgasme til stoppede bo..

NEJ!

bliv ved!

Bliv ved!!!!

Nej desværre, du må vendte lidt sagde bo.

Henriette, nu skal du også tage dit tøj af!

hun gjorde det uden en lyd, og fik ordren, slik marias fisse!

og hvis hun får en orgasme får du samme tur som hende er du med!?

Javel svarede hun, og begyndte, hun ville bare ikke have gjort så meget forgæves, så hun gjorde det.

5 minutter senere nærmest råbte maria:

STOP, jeg får snart en orgasme..

Man kunne tydeligt høre på hende at hun ikke ønskede Henriette samme skæbne som sin egen, så Henriette stoppede i et par sekunder, men fik nu med pisken..

Marlene, mens Henriette slikker marias fisse skal du slikke henriettes røvhuld, er du med..

hun turde ikke modsige ham.. javel..

Henriette sprang op da hun mærkede Marlenes tunge i hendes røv!

jeg tror vi er gået for vidt bo!

det må stoppe nu!

Bo grinede lidt, og tog et kamera op fra lommen..

BLINK!

HAHA, nu har jeg jer !

Hvis ikke du bliver ved Henriette, viser jeg disse billeder til alle i byen, både din far, mor, og alle fra klassen!

Henriette følte at hun ikke havde noget valg, og vidste at bo mente det, så hun lod sig bare blive slikket i røven, men pludselig kom både maria og Henriette i en kæmpe orgasme!

Og inden henriettes orgasme var færdig rejste han sig op, og sagde, bliv her til jeg kommer tilbage, hvis i stikker af gør jeg livet surt for jer!

Javel svarede alle 3 i kor der nu havde lært lektien.

han kom tilbage med en have slange, og noget.. noget SEXLEGETØJ..

Hvor har du det fra bo?

Min bror arbejder i en porno biks, så se lige hvad jeg har !

Først må i køle lidt ned!

Han tog noget gaffatape, og beordrede Marlene og Henriette op af væggen, og tappede dem fast i arme og ben, så de også var som et stort X bare op ad væggen..

Der var et mellemrum på ca 1 meter mellem dem, og der skulle maria op at stå.

det var svært, men efter et kvarter var hun også klynget op af væggen mellem de to andre piger.

Nu tog han have slangen, som var forbundet til toilettet, lige ved siden af dette rum.

han tændte for det kolde vand, og begyndte at sprøjte på dem..

de begynde at skrige, for det var iskoldt vandet, og lidt efter stoppede han..

Henriette, du fik jo lige før maria i en orgasme, og jeg lovede dig at du ville få samme omgang sagde bo på en meget ond måde, han tog nogle klemmer, og gav ende samme omgang.

Hun skræk ikke bare lige så højt som maria, men meget højere!

Hun prøvede at ryste dem af sig, men det virkede ikke..

HOLD KÆFT ELLER JEG SÆTTER KLEMMEN PÅ DIN NÆSE!

det tog lidt tid før Henriette også havde lært ikke at skrive, men hun begyndte at græde..

små tåre faldt fra hendes kind..

SÅSÅ trøstede maria, græd ikke, det skal nok gå alt sammen.

Nu brød Marlene ind i samtalen..

hvorfor trøster du hende maria, hun loggede os jo i en fælde..

fordi svarede maria, fordi, hun aldrig ønskede at det skulle gå så vidt..

Nu tog bo en DILDO frem, og gik over til Marlene..

Nu må det vidst være din tur sagde han..

Nej ikke det hviskede hun roligt..

Jo jo, sagde han, og i en stor og hurtig bevægelse tvang han den op i hendes skede.

Den blev siddende, og Marlene skræk.. det føltes som om fissen snart ville flække..

Hendes smerte blev værre da hun blev overvældet med kogende varmt vand, og nu skræk alle sammen igen...

Han tog nu en pille op fra en lille æske, og gav en til dem vær.

Han tog alle klemmer af dem, og dildoen tog han også væk.

Han satte sig på sengen og ventede lidt på pillernes virkning, og så kom det.. dem alle sammen på samme til OOOOOOH!

de blev brænd liderlige alle tøserne, og kunne næsten ikke få vejret..

OOOH knep mig bad hun bo, knep mig, jeg kan ikke holde det ud!

De to Andre piger havde fået samme liderlige instinkt, de ville alle kneppes!

Han gik over og rørte deres fisser i 1 sekund vær.. han vidste at det var det rene tortur for dem.

nu kneblede han dem alle og satte en klemme på vær deres næse..

Og han ventede et helt minut, han var iskold, han var helt ligeglad med om de ville dø inden for det minut..

Så tog han dem af, men maria var besvimet af luftmangel, han gik over til Henriette og gav hende en ordentlig lussing.

Tror du selv at jeg ville komme sammen med sådan en luder som dig?

Han gik videre til Marlene, der tiggede og bad med sine øjne, om han ikke ville kneppe hende, og hendes ønske blev opfyldt..

De kneppede i 10 minutter mens Henriette så til, helt ødelagt..

Så gik han over til maria igen, og satte en ring i hendes mund så den var helt åben..

Han pissede i hendes mund, hun kunne ikke gøre noget..

Tilsidst slap han maria løs, og sagde så.. hvis du knepper mig nu, kan du ikke melde det til politiet, men hvis du går kan du gøre lige hvad du vil!

Men maria var vildt liderlig, og tændt lige nu..

de piller havde gjort et eller andet, så hun uden at tøve sagde, OOOHH, lad mig kneppe dig!

Og en time senere var klokken 11 og alle var sat fri..

Ingen ville fortelle nogen om dette, for hvis Marlene, eller Henriette sagde det, ville bo vise billederne til alle, og nu da maria har været i seng med en ikke buksemyndig kan hun ikke gå til politiet uden selv af blive retsforfuldt..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.