Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I begyndelsen af 1960erne holdt de fleste forældre op med at straffe deres børn med endefulde og den slags. Men Henrik fik stadig klø - regelmæssigt og grundigt. Hans mor førte dagbog - Henriks opdragelse hed den - og alt blev skrevet op. Når han så kom hjem fra skole om lørdagen, så regnede moderen omhyggeligt det hele sammen og meddelte, at han skulle have så og så mange slag i den bare ende over hendes knæ. Havde det været mere uskyldige ting, så "slap" han med en almindelig endefuld. Det gjorde vist ret ondt. Når han efter et par timer fik lov til at lege igen, så fortalte han, hvor mange slag han havde fået. Men ca. hver tredje uge havde hans numre været sådan, at moderen - det var altid hende, aldrig hans far - gav ham med spanskrøret. Det lå øverst på køkkenskabet. Henrik fortalte om ritualet: "Ja så må vi have kæppen frem, Henrik - den har vist samlet støv, så vi skal lige have tørret det af. Ja, du kender turen. Ned med bukserne, også underbukserne, hen over køkkenbordet, ja, det er fint. 8 slag i din frække numse. Røde streger hen over hans røv. De første år - han var ikke mere en 10 - så græd han, når han viste mig, hvad der var sket med bagdelen.

Jeg var mere end naturligt optaget af hans afstraffelse - og af hans mor. Da vi var 12 eller 13 og sad i familiens køkken og drak kakao, så tog jeg mod til mig og spurgte hans mor - en stor og frodig dame, der hed Martha - om Henrik stadig fik med spanskrøret. "Ja, det kan du da tro. I to bliver to frækkere og frække. Vil du se det, det svirper godt. Hvis jeg var din mor, så skulle jeg sandelig også give dig en omgang, ligesom den Henrik får". Hun holdt det lange tynde spanskrør hen under min næse og vippede det lidt op og ned. Henrik så ud som om, vi skulle snakke om noget andet. Jeg blev bange, men mærkede - ligesom da jeg havde været til skolefest og havde danset med Birgitte - at noget voksende i bukserne på mig. Jeg blev mere og mere optaget af smæk, af spanskrør og af Henriks mor. Min interesse for voksne kvinder og endefulde fik endnu en tand, da jeg en ganske almindelig hverdag
- ikke en lørdag - overværede, at Henrik fik en ekstra omgang. Der var ringet fra skolen, at Henrik "ikke havde deltager i de tre sidste timer, men blandt andet havde røget på drenge-toilettet". At han røg, kunne ikke overraske, for det gjorde man hjemme hos ham. Moderen sad selv i stuen med sit lange cigaretrør, da vi kom hjem. Hun havde sin kimono på, man kunne ikke undgå at se hendes store, flotte babser bag det tyde stof. "Ja, det kan ikke vente til på lørdag Henrik". Jeg omfandt nogle meget presserende lektier og ville forsvinde. "Næh, bliv du bare og se, hvad der sker med sådan nogle knægte som jer to!" Jeg tror måske, at hun så småt var ved at opdage, at jeg var interesseret. "Rædsel". Spanskrøret kom ned, fik sin aftørring - var vist ikke meget støv på - Henrik afførte sig langsomt sine bukser og sine underbukser og blev lagt over sofaens ryg. Hans skulle nu tælle sine slag. "Du får 6 i dag og 6 på lørdag - hvis der ikke løber mere på, men det gør der vel nok, som du er for tiden". Hun pustede en sidste gang røg ud af næseborene og tog fat. Langsomt, overraskende langsomt gjorde det lange, tynde spanskrør sit arbejde. Henrik græd ikke, men blev lidt fugtig i øjenkrogene.

Nogle år senere var Henrik og jeg til 1. g-fest på gymnasiet. Vi havde rom med i en ikke helt lille flaske. Vi gik uden for og drak et par gange og til sidst var vi så fulde, at vi brækkede os i aulaen. Mine forældre var ude at rejse, og jeg skulle overnatte hos Henrik. Og der blev ringet hjem. Vi blev hentet af faderen i bil. "I kan sgu vente jer, når I er hjemme - Martha er ved at støve en vis, lang, tynd tingest af. Denne gang slippe du ikke, Christian. Vi har lovet at holde dig i ørene til i morgen. Nå, det bliver sgu ikke ørene, vi skal have fat i.". Jeg var møg-bange, men på den anden side - en vis legemsdel rørte på sig!

Vi kom inden for. "Hvad har I to lavet - nu er det altså nok! Rektor sagde, at det var slut med fester for jer i mindst ét år". "Vi begynder med Henrik". "Jeg går ind i soveværelset, sagde faderen. Giv dig bare godt tid. Jeg venter!" Blottet røv, hen over sofaen. Moderen sagde - det havde jeg ikke hørt om før - at nu skulle der opvarmning til, så Henrik fik først en ordentlig endefuld med flad hånd. Det klaskede i stuen. "Hen i hjørnet med dig Henrik, nej, du skal ikke trække bukserne op, du skal have en ordentlig tur med kæppen, skal jeg lige love dig". "Så dig, Christian". Bukserne kom ned. "Også underbukserne". "Ja, men den er stiv!" "I bliver da også værre og værre - har I bollet derhenne?" "Nej, men øh". "Lige meget - ned med dem!". Hen over skødet, pikken låst fast mellem hendes lår og så det ene slag efter det andet i røven". Det gjorde skide ondt og pikken lagde sig efterhånden. "Du venter i hjørnet, mens jeg klarer lille Henrik - jeg synes, at hun smilede til mig, det kunne da ikke være rigtigt. "Ja, så er det spanskrør, Henrik". "Du får 12 denne gang - og så kan du glæde dig til i morgen tidligt, for jeg sætter 10 i banken til dig!" Metodisk arbejdede det lange, tynde spanskrør sig op og ned at Henriks blottede bagdel. "Så kan du godt gå, tag et bad og så på hovedet i seng. Du sover på dit værelse, der er redt op til Christian på gæsteværelset". "Nå, lad os så se, hvor stor Christian er nu!". Hen over sofaen, skulle jeg også have 12 slag, og "ville der komme noget banken?". "Du er jo ikke så vant til dette her, så jeg tager det en lille smule let". Marthas kimono gled op, da hun løftede det lange tynde spanskrør første gang. Hun tog sig god tid - meget god tid - og pikken var usikkert ved at komme til live igen. Med lav, sexet stemme sagde hun: "Er det sådan, at du kan lide det her?" Jeg var stadig lidt fuld og kunne ikke lade være med at sige, at hun ophidsede mig. "Jeg har tænkt på, hvordan det ville være, hvis du gav mig spanskrør, mens du røg på dit cigaretrør". "Nå, ja - det kunne være rart med en smøg", sagde hun uden at fortrække en mine. Hun satte en lang hvid cigaret i sin holder, tændte og sagde så, at hun lige skulle se, hvordan jeg lå. Min pik var ved at revne. Men så kom slagene. 10 hårde, langsomme slag. "Så i seng med dig!"

Jeg lå i gæsteværelset. Rejsningen kom tilbage, tankerne om Martha kom tilbage. Cigaretrør, tunge bryster bag tyndt stof. Jeg havde ikke onaneret længe, før spermen kom væltende. Da jeg gik tilbage fra badeværelset kunne jeg høre Henrik stønne og snorke. Fra soveværelset kunne man høre lyde, der ikke var til at tage fejl af. Forældrene kneppede! Jeg stoppede og lyttede. "Ja, den lille Christian fik så en ordentlig omgang?" "Han er ved at være stor nu - han fik ståpik, da jeg klarede ham!" "Kom nu ikke for godt i gang med den unge herre, jeg tror sgu, at du kan lide det!" "Det er da værre mig dig, du står og glor bag døren!" Efter en halv times tid blev alt roligt, men sove kunne jeg ikke. Røven gjorde skrækkeligt ondt. Langsomt gik døren op. "Shhh, jeg skal lige tilse din ende". "Det er godt med en gang creme, når røven har været på komedie!" "Ja, men har du onaneret?" Min vask havde ikke været grundig nok. "Jeg kunne ikke lade være!". "Så er jeg nødt til at vise dig, hvordan vi ser på den slags svineri her i huset!". "Helt stille, af med bukserne. Ja, hen over mit knæ". Så fik jeg nattens anden endefuld med flad hånd. "Uhh, ja, du KAN lide det her, ja, ja! Metodisk, fast og denne gang mere blidt bearbejdede Henriks mor min stakkels ende, mens pikken rejste sig til fuld højde. "Du er en fræk knægt, I teenagere kan vist flere gange. Lad mig nu se!" Hun knubbede min stakkels pik, så jeg var lige ved at komme. "Hvis du sprøjter nu, så må vi vist hente kæppen, ja det tror jeg, at vi skal!". Hun forsvandt i køkkenet og kom tilbage - med sit lange cigaretrør i munden. Jeg var vildt liderlig nu. "Nu tager du alt tøjet af - det gør jeg også" "så skal vi se, om en lille dreng kan klare en stor opgave". "Nu slikker du mig i fissen!" "Det var dog rædselsfuldt - har du heller ikke lært det?" Efterhånden gik det bedre og til sidst måtte jeg tysse på hende. "Nå, det kan ikke nytte, at du tager mig forfra, du er vist lidt øm bagi hva'? For første gang i mit liv skulle jeg kneppe en voksen kvinde - faktisk var det første gang, at jeg overhovedet bollede rigtigt. Hendes store tunge bryster væltede frem, da hun lagde sig på hug. Ciraretrøret dinglede i den ene mundvie. Hun stak en meget erfaren hånd bagud og førte min eksplosionsklare pik ind i sin kusse. Det var helt vidunderligt, men varede kort. Jeg kom lynhurtigt.

"Nå, næste gang du får smæk, kan du vel holde længere".

Næste morgen, efter morgenmaden, skulle Henrik have, hvad der stod i banken. 10 hårde slag med spanskrøret. Hans ømme røv gjorde rigtig ondt. Jeg så spændt til - blev det snart min tur? "Ja Christian, du fortjener det samme, men jeg kan ikke forsvare at straffe en fremmed dreng så hårdt. Det er slemt at få kæppen to dage i træk. Men for din egen skyld vil jeg bede dig om at komme på torsdag efter skole. "Men der skal jeg jo til håndbold, sagde Henrik". "Åh, det havde jeg glemt, men du har jo heller ikke mere til gode - endnu! Ja, men skal vi så få det overstået nu, Christian?" "Nej, det gør stadig meget ondt, må jeg ikke nok vente?" "Jo, men så bliver det to slag ekstra!".

Jeg kunne næsten ikke vente til torsdag eftermiddag! Da tidspunktet endelig kom og jeg ringede på, så stod hun parat. Cigaretrør i den ene hånd, spanskrør i den anden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.