Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Den dejlige følelse af vinden om mine nøgne lår under det korte skørt og på det bare stykke på maven, brysternes frie bevægelse under soltoppen, musikken fra min discmann og lyden af rulleskøjterne var en dejlig forfriskende helhed efter en lang nat på diskoteket. Jeg følte mig næsten nøgen og nød nogle joggeres frække blikke. Efter et par kilometer på naturstien kunne jeg dreje ind på en stor P-plads hvor der holdt en del lastvogne og trailere parkeret. Det var dejligt og kraftfuldt at løbe slalom om de store biler med fuldt drøn på musikken. Efter kort tid så jeg en sort personbil med to fyre køre ind på pladsen og jeg genkendte straks den ene, som jeg havde afvist på diskoteket. De vinkede og jeg løb ind mellem lastvognene hvor de ikke kunne følge mig. Det var starten på en vildt spændende jagt hvor jeg let kunne løbe fra dem mellem bilerne. Jeg ventede lidt mens bilen kørte imod mig inden jeg stak af igen. Jeg følte mig grebet bagfra i samme øjeblik hvor jeg opdagede, at der kun var en person i bilen. To stærke brune arme holdt mig fast om armene under brysterne og selv om jeg var højere på grund af rulleskøjterne kunne jeg mærke hans erigerede pik mod mine baller. Den anden fyr steg roligt ud af bilen og gik hen mod mig med et overlegent hånligt blik som kun en indvandrer kan. Unden et ord rev han min soltop ned under brysterne der strittede spændte og brune ud i luften på grung af det stramme greb bagfra. Fyren kærtegne brysterne blidt og lod en hånd glide op af mine lår og flåede pludselig, med en voldsom bevægelse, mine små trusser af. "Dejlige patter og en våd fisse" sagde han med stærk accent. Hænderne der holdt mig bagfra greb fra neden hårdt om mine bryster og klemte vildt hårdt mens presset mod mine baller blev stærkere. Fyren foran tog min mobiltelefon i linningen og sagde "giv mig dit mummer ludertøs"! Jeg nægtede, men efter et par hårde slag på brysterne gav jeg ham det. Han tog den lille telefon og pressede den op i min fisse så kun den lille håndrem hang ud. Han ringede til mit nummer flere gange og vibratoren begyndte at gøre mig våd. Jeg havde besluttet mig til, at føje dem får at undgå vold da fyren foran mig åbnede bagagerummet og tog et reb frem. De bandt mine håndled med spredte arme som de fæstede mellem to trailere. "Fra nu af er du vores ludertøs" sagde den ene, - og du kommer når vi ringer til dig! Jeg mærkede en pik trænge op i mig bagfra og fyren begyndte at kneppe mig mens han tvang min røv bagud. Mine bryster begyndte at bevæge sig i takt og den anden fyr begyndte at bide i mine stiver brystvorter. Han lod en hånd glide ned til min kusse og begyndte at massere mig, mens den anden fyr kneppede. Jeg mærkede orgasmen komme og begyndte at svede og ryste af liderlighed. "Sluger du?" spurgte fyren mens han vred mine bryster. Ja,ja stønnede jeg.
De log mig nyde orgasmen fuldt ud og løsnede mig, men bandt mine håndled på ryggen og førte mig hen til bagenden af deres bil. De greb mine ben under knæene og spredte dem mens de langsomt pressede mig ned over trækkrogen på bilen. Jeg støttede med albuerne og benene og begyndte at få krampe da den ene pressede sin pik ind i min mund. Jeg suttede ham for, at få det hurtigt overstået og han sprøjtede længe mens jeg slugte spermen. Da han var færdig sprøjtede den anden over mine bryster mens en brændende smerte trængte ud i hele mit underliv. Da de forsigtigt trak mig op fra krogen brød mit underliv helt sammen og jeg kunne mærke urinen løbe ned af mine bare lår i en slags smerteorgasme. "Nu er du vores ludertøs" sagde den ene af fyrene inden de kørte. Jeg følte mig bombet da jeg trillede hjem, men bliver ofte liderlig ved tanken om den sommerdag.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.