Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er uddannet smed og lever sammen med min herskerinde der i sommeren 2009 blev meget vred på mig. Derfor befalede hun mig at svejse 3 forskellige slavebure i stål, som hun ville bruge som mit nye hjem.

Hun sagde at hun syntes jeg fortjente en straf hvor hun fandt det pirrende hver dag at sætte mig i bur, som skulle være mit nye hjem ligesom det skulle vise andre at hun ejer mig.

SEX I DAG?

Hun befalede mig at lave 3 forskellige bure, så min hverdag ikke blev for ens.  Burene skulle indrettes så jeg kunne straffes forskelligt og enten stå op, lægge ned eller være i stilling hvor jeg hverken kunne stå op eller lægge ned.

Burene skulle laves i kraftigt jern, eller stål, så jeg ikke kunne bryde ud når min herskerinde har anbragt mig i mit bur, som skulle passe til hverdagen uanset hvad min herskerinde havde af lyster med mig.

Hun sagde at det var vigtigt at burene er så jeg kun kan bevæge mig, hvis det passer hende, og at de var lavet sådan at hun bestemte hvordan jeg skulle opholde mig i buret. Døren skal kunne låses og der skal være plads til remme, kæder og bælter så arme, hænder, hoved, mave, ben og fødder kan bindes fast i buret.

Hun fortalte at burene skulle bruges så jeg hver aften kunne lukkes ind i det bur der passede hende, så det var mit hjem for tid og evighed i fangenskab, ligesom burene var mit fangebur når det passede hende at straffe mig, hvad enten det var i kort eller meget lang tid.

Jeg fik lavet 3 meget forskellige bure, som nu i snart et år har været mig hjem. Både min herskerinde og jeg holder meget af mine nye hjem og de forskellige bure hvor hun helt og aldeles bestemmer over mig som burslave.

Når jeg er i buret får jeg ikke lov til at komme på toilet. Derfor giver min herskerinde mig hver dag en stor ble og gummibukser på inden jeg sættes i buret. De dage hvor jeg er i buret i flere dage må jeg lide med at have våde og ildelugtende ble på, uden mulighed for at blive skiftet.

Når jeg lukkes ud af buret er det mig selv der skal skifte den beskidte ble, og værst af alt er hvis jeg er blevet tvangsfodret i boksen med mælk og honning, så stinker det slemt i boksen og jeg må lægge indespærret i lort og meget eget pis, hvilket er direkte ulækkert, men det tager min herskerinde sig ikke af.

Min herskerinde gør meget ud af at komme med hånende bemærkninger når jeg føres ind i buret, og hun gør meget ud af at jeg anbringes så stramt og ubehageligt som muligt, så jeg ikke kan lege med mig selv.

Jeg har skreget af smerte, men der er ingen nåde, og når hun knebler mig stramt med læderbidsel eller en knebel, så fortæller hun jeg er en slave pik, der ligger stramt så det gør ondt og at jeg skal lære at holde  kæft

Hver dag når jeg kommer hjem fra arbejde, kommer hun og befaler mig at jeg skal i buret, og hver nat tvinges jeg til at være i mit slavebur, så det meste af min fritid tilbringer jeg sovende og fastlænket i slaveburet.

Klager og brok vil hun ikke høre på, og hun er en hersker der får sin vilje, selv om det er hårdt at være indelukket i bur hver nat, eller når hun siger jeg skal straffes.

Skammmekrogen er et bur i hjørnet af soveværelset, hvor min  hals låses fast i et kravejern i væggen så jeg ikke kan sætte eller lægge mig ned. Mod mit bryst presses et jerngitter der er sat fast i den ene væg med hængsler og i den anden væg kan gitteret låses fast så jeg står fastspændt i skammekrogen.

Skammekrogen er så lille at jeg ikke kan lege med mig selv da armene presses helt ind til kroppen.Indimellem sætter min herskerinde klemmer i mine bryster, ligesom hun gerne sætter en gagg eller knible i munden på mig hvis jeg åbner munden, og enkelte gange snører hun nosserne stramt op og sætter lodder i, så min pik bliver lang og tyk af smerte.

Foran gitteret til skammekrogen er et sort tæppe der kan trækkes for, så jeg ikke kan se når min herskerinde har besøg, eller hvis hun ikke gider se på mig når hun lægger og hygger sig i sengen.

Boksen er en boks af stålpader der er 2 meter lang og 50 cm. bred med låg der presses ned over min brystkasse når låget lukkes.

I boksen lænkes mine hænder fast til siderne, og hovedet lænkes fast i den ene ende, mens fødderne lænkes i fodenden så jeg ikke kan lege med mig selv. I låget er der en lem lige over min mund og ved min pik, som min herskerinde kan åbne når hun vil straffe mig.

Lågen ved nosserne bruges når hun eksempelvis sætter klemmer på min pik, eller hvis hun vil have jeg skal bore min pik op i hendes røv når hun lægger og vil have pik på låget.

Lågen ved hovedet bruges når jeg skal slikke hendes røv ren, så lægger hun den lige over hullet og befaler mig at slikke hende ren med min tunge. Gør jeg det ikke ordentlig lader hun mig få ulækkert vand ned i hovedet. Lågen bruges også når jeg er længe i boksen så hun giver mig vand og mad gennem hullet, eller hvis jeg har været uartig så tvangsfodres jeg med honning og mælk, som gør at jeg får tynd mave og skider i boksen.

Boksen er det rene tortur rum når hun bruger den som tromme og banker på stålpladerne mens jeg lægger fastspændt i den mørke stålboks uden at kunne røre mig det mindste.

Slaveburet er et bur med tremmer hele vejen rundt der  er 1,5 meter højt og 1,5 meter langt samt 80 cm. bredt. Det lyder måske ikke så farligt, men det er buret der både kan bruges til straf og som gave.

Når jeg straffes lænkes min ene arm fast til toppen af buret, mens den anden lænkes til siden af buret, hvilket gør at jeg hverken kan sidde ned eller stå op, og derfor umuligt kan sove, og der går ikke lang tid før mine ben er ømme og svulmer op fordi de er under konstant pres, og så er smerten virkelig grusom og hård.

Når jeg skal have en gave lænkes mine hænder fast på ryggen og jeg presses ind i buret, som er så lille at jeg ikke kan lægge helt udstrakt, og derfor må krybe sammen i bunden af buret. I starten gav det krampe og smerte i benene, men efter nogen tid lærer jeg at slappe af så jeg føler det som en gave at lægge sammenkrøllet i buret.

Nogle gange kommer min herskerinde og siger jeg skal slikke hendes krop gennem buret, eller jeg skal lægge mig så min pik kommer ud mellem tremmerne og ind i hendes spændte røv.

Skulle jeg finde på at klage kommer hun et gummibidsel i munden på mig, så jeg lærer ikke at snakke.

Men slaveburet er ikke altid kun noget rart. En varm sommerdag lænkede min herskerinde mine ben og hænder sammen og smed mig ind i buret jeg lige kunne lægge i, og så kørte hun til stranden hvor hun stillede buret så alle strandløverne kunne se burslaven.

Det var meget varmt og efterhånden var jeg helt rød på kroppen af den varme sol, så derfor lukkede hun mig ud af buret og befalede mig til at bade i mine underbukser med lænker om benene og hænderne bundet på ryggen.

Efter bade turen lagde hun mig på brystet hen over buret, og lænkede mine hænder og ben fast til buret, og tilbød så strandløverne at de måtte give mig pisk på ryggen med et vådt tov hvorpå der var bundet blylodder.

Efter flere slag skreg jeg højt da en slog pisken ind i skridtet så mine nosser blev helt hævet.

Min herskerinde flåede straks underbukserne af mig og proppede dem i munden på mig og bandt et stykke stof om munden så jeg ikke kunne sige en lyd, og samtidig stod jeg bar røv, hvilket fik endnu flere til at få lyst til at give mig pisk.

Efterhånden blødte jeg flere steder fra ryggen ligesom min røv var sønderbanket. Sidst på dagen løsnede min hersker mig fra buret og smed mig ind i buret, og lagde en stor sort sæk over buret.

Den sorte sæk gjorde det bagende varmt i buret. Jeg følte mig som fange i et solarium, og hen under aftenen løftede hun buret ind i bilen og så kørte vi hjem efter en lang dag med varme og tæv på stranden.

Da vi kom hjem blev jeg løsnet fra lænkerne og stillet i skammekrogen med ansigtet låst fast ind mod væggen, så hun kunne nyde min blodige ryg og røv og jeg stod hele natten i skammekrogen som afslutning på en varm dag i buret.

Min herskerinde gør meget ud af at fortælle, og vise hendes gæster, at burene er både til straf og en gave til  mig.

Vi er begge glade for mine bure. Selv om det kan være ydmygende at stå eller lægge i bur, så er det alligevel dejligt for min herskerinde at have mig i bur som bevis på hun ejer mig, samt at hun altid ved hvor hun har mig.

For mig er det dejligt at vide min herskerinde glæder sig over de 3 bure jeg har lavet som mit hjem, og lykkeligvis har vi da også haft gæster der har fået lov til at lege med mig, jeg glemmer sent den kvinde der var på besøg der sagde jeg skulle stå og spille pik over brysterne på hende, mens hendes mand lå med min herskerinde i sengen og nød synet, der sluttede af jeg blev tvunget til at slikke min sperm, der var kommet på hendes bryster, op og synke den. Det er meget ydmygende, da jeg ikke kan fordrage sperm.

Jeg ved ikke hvor længe min herskerinde vil holde mig i bur, eller om hun har tanker om at jeg skal svejse flere bure til mig så, hun kan holde mig i bur, og måske også invitere andre til at bo i et bur i en periode, så jeg kan se hvordan andre holdes indespærret.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.