Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg kunne mærke deres blikke mens jeg drak en kop kaffe i cafeteriaet ved motorvejen. De var fire og lignede italienere og jeg var ikke i tvivl om, at jeg var samtaleemnet. Da jeg skulle på toilettet gik jeg lidt catwork forbi dem så mine nøgne bryster vippede under kjolen. Jeg vidste, at min røv så godt ud og kjolen faldt godt over hofterne. Jeg elsker at flirte så jeg tænkte, at nu kom de nok rendende ned på toilettet alle fire, - men nej. De så nu også så pæne ud, - nærmest som nogle studenter der havde lånt fars BMW.

Min bil holdt et lille stykke nede ad p-pladsen og jeg slentrede langsomt derned mens jeg spiste en ispind. Da jeg kom hen til bilen så jeg, at de holdt ved siden af min og sad og studerede et kort. Den ene rullede vinduet ned og spurgte om jeg kunne vise dem vej. Jeg gik hen til bilen og for bedre at kunne se kortet stak jeg hovedet ind af rudeåbningen. Jeg nød deres blikke der kravlede ned i min kavalergang og tænkte, at det var nogle flotte høflige fyre. Pludselig gik elruden op og mit hoved var fanget i åbningen. Ham der sad nærmest sagde: At nu holder du kæft, - ellers....! De to på bagsædet gik ud og mens den ene dækkede skar den anden mine små trusser af og stak dem ind af vinduet. Fyren på forsædet tvang dem ind min mund, men jeg havde besluttet, at jeg ikke ville skrige om hjælp.

En efter en kneppede de mig stille og roligt og kærtegnede mig over alt. Deres sperm drev ned af mine lår og jeg nød det. Jeg fik to dejlige orgasmer og rystede og græd af liderlighed. Det var det dejligste jeg havde oplevet længe. Fyrene troede åbenbart, at jeg var ulykkelig over at blive voldtaget og truede mig til at tie, - hvilket jeg lovede. Hvis de læser dette skal de vide, at det er en af mine allerbedste oplevelser.

Jeg har selv spillet op til og er blevet voldtaget adskillige gange og jeg har aldrig fået bedre anonym sex end under disse "voldtægter".

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.