Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg mødte som aftalt op hos Pia kl. 18, hun stod klar på gårdspladsen og hun befalede mig at følge med." Tag dit tøj af!": Tonen var hård. Jeg havde på fornemmelsen hvad der ventede og gjorde som befalet.

Mens jeg tog tøjet af, kunne jeg høre, at hun skiftede tøj. Lyden af knirkende læder og lynlåse der blev lynet op samt kæderaslen. "Læg dig på alle fire med hovedet i gulvet", bragede kommandoen. Jeg gjorde som befalet.

SEX I DAG?

Hun tog hårdt fat om mit hår, og trak hårdt mit hoved tilbage. Hendes øjne lynede , da h hun stirrede mig hårdt in di øjnene." Latterlige usle slavekryb....når du går herfra i morgen ved du vide hvad smerte, skam og ydmygelse er....forstået..?"

Jeg kiggede op, og betragtede synet af Pia. Hun var iført en sort læderheldragt med et bredt læderbælte (3 huller lodret!), lårlange sorte læderstøvler med sporer og et par flotte læderhandsker. Handskerne var med nitter ude på knoerne og desuden at langt læderarmbånd der smøg sig op ad armene ligeledes med nitter. I bæltet havde hun en 5 meter lang tyrepisk siddende.

I hendes hånd havde hun et lænkesæt til fanger bestående af hals, fod og håndlænke forbundet til hinanden. "Armene om på ryggen.......slave!!". Jeg kiggede flovt ned i gulvet.

Hun fortsatte. " Se ikke så forundret og uskyldig ud....du ER Jo slave!" Hun begyndte at lægge mig i lænker. " Er det her ikke det du plejer at spille pik til hvad?".

Jeg svarede ikke og håbede hun ville lade det ligge. Men da den stramme halslænke blev låst fast, hev hun hårdt i kæden så mit hoved røg bagover: "ER DET IKKE!"

En syngende lussing ramte mit hoved. "Svar når din herskerinde tiltaler dig". "Jo" klynkede jeg, mens jeg mærkede hvordan det kolde stramme stål blev låst fast på mine hænder og fødder. Pia sikrede sig at alle lænker var låst solidt. Jeg hev i kæderne for at mærke hvor meget bevægelsesfrihed jeg havde. Det var ikke meget.

Pia stod med hendes læderarme over kryds. Hun grinte hånligt og kiggede ned på mig, og min pik som var blevet hård som cement. "Du kan jo kun få stiv pik, når du bliver ydmyget...ikke sandt?"

Hun stod og nedstirrede mig i et stykke tid, og kommanderede så: "Efter mig slave". Hun gik hen til trappen til hendes kælder. Jeg kunne dårligt følge med pga af lænkerne. Hun trak i halslænken så jeg næsten faldt ned ad trappen.

Jeg begyndte at blive flov over at jeg nød det her. Pia så det i mine øjne. Standsede op satte sig på hug og sagde. "Vær ikke genert eller flov. Det er bare en anderledes form for kærlighed". Jeg nikkede. Hun smilede og hev så igen i kæden, så jeg måtte nærmest krybe efter hende ned ad trappen til hendes kælder. Jeg gøs da mine øjne justerede sig til den svage belysning. Det mindede mest af alt om noget fra middelalderen.

Pia lo da hun så min reaktion. Velkommen til dit hjem de næste timer, for du trænger ærlig talt til lidt opdragelse!". Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige. Pia fortsatte. "Og du skal naturligvis have de slavepisk du har gjort dig fortjent til.

Jeg var fuldstændig lamslået og manglede ord. "Se dog ikke så forvirret ud. Jeg har hele tiden vist at du var masochist, og nu skal du have din belønning". Hun hentede en sort læderhætte og spændte den stramt ned over mit hoved.

Udover hætten blev der spændt et hovedseletøj, der yderligere strammede omkring mit hoved, samtidigt med at der var et indbygget læderbidsel, som hun spændte fast i min mund.

Hun satte derefter et par hårde metalklemmer fast på mine slavepatter og hængte to 100 grams lodder i. Jeg bed i bidslet af smerte, men samtidigt også af nydelse.

Hun fandt nu en læderpose frem med bittesmå pigge inden i. Hun spændte den rundt om både pik og nosser med snore og læderremme. Da hun strammede til, så piggene borede sig ind i mine kønsdele, sortnede det næsten for øjnene af mig.

Smerten var næsten ulidelig. Hun gik om bag mig, sparkede til mig og fik mig gennet ind i et meget lille bur. Jeg kunne lige akkurat krybe derind, og det var ekstra hårdt og besværligt da jeg var iført lænker.

Pia låste buret med en kraftig hængelås." Når du kommer ud, vil du blev straffet med denne her". Hun løsnede sin lange hestepisk og smældede den gennem luften så lydmuren sprang. "Glæder du dig ikke?". Hun grinte ondt, slukkede lyset og forsvandt.

Jeg var nu fuldstændigt i hendes magt. Og jeg gøs ved tanken om, at jeg skulle piskes.

Jeg havde vel siddet i buret i 3 timer, da hun endelig kom tilbage. Jeg blev lukket ud, og mine lænker taget af. Der var røde mærker hvor de havde strammet til. Men der var ikke tid til at slikke sårene, og jeg skulle snart blive så hjælpeløs som jeg aldrig har været før.

"Armene om på ryggen!" blev der befalet. Pia havde fundet 15-20 meter hvidt reb frem. "Har du hørt om japansk bondage?".

Det havde jeg ikke men det skulle jeg snart lære hvad gik ud på! Hele min krop blev surret ind. Arme, håndled, skridt, knæ, ankler, fødder ja selv mine fingre blev bundet stramt sammen. Alt, simpelthen alt, på min krop var bundet og snøret til.

Jeg lå på gulvet og vred mig. Hun satte sin ene støvlestilethæl oven på min brystkasse og pressede hælen ned i min krop. Hun smilte og tog så bidslet og kneblen af.

"Kom så slave.....slik mors støvler. Og de skal være HELT rene!". Jeg begyndte pinefuldt at slikke hendes støvler selvom det var meget svært, sådan som hun havde bundet mig.

Men det var svært at gøre min herskerinde tilfreds. Hun hev fat i en lænke der hang ned fra loftet og fastgjorde den til mine fødder. Derefter drejede hun så på et hjul, så jeg blev hejst op med hovedet nedad. "Se det er jo meget nemmere nu..ikke sandt?".

Hun stak sin støvlesnude hen til mit hoved, så jeg kunne fortsætte støvleslikningen. Jeg slikkede og suttede hendes sorte støvler. Duften, synet og smagen af det sorte læder gjorde mig fuldstændig vanvittig.

Slikningen af støvleskaftet var ekstra besværligt, da det indebar at jeg måtte bøje min mave, så jeg kunne komme helt op. Rebene var så stramme, så jeg tillod mig at bede hende om at løsne dem lidt.

Hun rystede blot på hovedet, og kneblede mig igen. "jeg er træt af at høre dig klynke...nu skal du få noget du virkelig kan klynke over...husk at bide i kneblen!!"

Hun hejste mig yderligere op, og fikserede mig yderligere ved at binde mit læderbetrukne hoved fast til nogle ringe, som sad fast i gulvet. Hun gik rundt om mig. "Har vi det ikke morsomt slave?".

Hun strøg den lange tyrepisk blidt hen over min svinebundne krop og lod håndtaget glide ned over min røv. Jeg var bange og liderlig som aldrig før. Jeg prøvede at skrige, men kunne ikke for kneblen.

Pia lo, og gik lidt væk fra mig. Prøvede at følge hende, men kunne ikke, da mit hoved også var fikseret. Hun rullede pisken ud og smældede med den lige ved siden af min krop.

"Er du klar til at blive straffet som den usle hund du i virkeligheden er?". Jeg MMMFFFEde, og lukkede øjnene og afventede min straf.

SÅ faldt det første slag. CRACK! Lige på min ene balle. Hun lagde hårdt ud synes jeg, men det var intet mod hvordan de sidste slag ville blive. "Husk at straf er belønning" vrissede hun mens slagene begyndte at hagle ned over hele min krop.

Jeg forsøgte at vride og undvige slagene, men forgæves. "Du er et nul og jeg skal nok lære dig hvad disciplin og smerte er" skældte hun ud. Hun holdt en kort pause. Gik rundt om mig og sparkede til min forpinte krop.

"jeg håber du nyder det, for jeg er først lige begyndt". Derefter fortsatte hun med piskningen. Slagene kom nu hurtigere og hurtigere efter hinanden samtidig med at hun lagde mere kraft i." Slave...det er hvad du er ...du kan ikke bruges til andet end mit usle redskab, jeg kan mishandle og lege med..".

Tårene begyndte at trille ned ad lædermasken, og mine øjne tryglede om nåde. "Fem slag til lille slavedreng så holder vi....for nu!". Hendes øjne lynede da hun for fuld kraft piskede min ryg til stribet flæsk. Sveden drev ned ad hendes læderklædte krop.

Da hun var færdig , blev jeg hejst ned. Hun tvang mig til at slikke sveden af fra hendes støvler og handsker.

Jeg blev frigjort fra mine hårde rebbondage og fik besked på at gå i bad. Men jeg måtte under ingen omstændigheder spille min slavepik. Jeg fik 2 minutter til badet, hvorefter jeg skulle ligge klar igen.

Hun kom tilbage med en skål med brød og en anden med vand. Jeg blev lænket på ryggen med håndjern, og foran hende, fik jeg lov til at spise min aftensmad som en anden hund.

Efter dette måltid, blev jeg ført ind i et andet rum nede i kælderen. Det var en tro kopi af en fængselscelle! Med briks og det hele med wc i hjørnet. Jeg fik besked på at tage en hvid lærredspyjamas på.

Tonen hun talte til mig i, var nu næsten venlig men stadig bestemt. "Har du det godt?" spurgte hun moderligt. Jeg nikkede. Vi stirrede hinanden i øjnene nogle sekunder. Hun smilte så til mig. "Så skal du i lænkerne igen...frem med poterne!"

Fod, arm og halslænke blev igen påsat og solidt låst. Hun lænkede mig til en jernring i væggen så jeg kun havde 2-3 meters bevægelses frihed. Min hænder lænkede hun om bag ryggen.

Min pik forsøgte at blive stiv igen, når hun fikserede mig, og jeg kunne nyde hendes læderkrop helt ind på livet af mig. Men min læderspændetrøje med indvendige pigge til pik og nosser var stadig på! Hun smækkede døren i og låste den forsvarligt. "Sov godt!". Hun forsvandt med en ond latter...

Jeg indså nu for alvor, at jeg er en slave. Klokken 0230 om natten, gik celledøren op med et brag. Lyset blev tændt. Derefter fik jeg en spand vand smidt i hovedet. "VÅGN OP SLAVE!" råbte Pia. Hun var iført ridestøvler med sporer, læderbukser med det brede bælte. Både støvler og bukser skinner som var de lak, men det ER læder. Endvidere har hun en hvid skjorte på og sorte læderhandsker.

Jeg stirrer som forstenet på hendes læderbukser. "Ja jeg ved det her giver dig ståpik, men jeg skal nok bestemme hvornår du må lege!". Hun løsnede mig fra ringen i væggen, men resten af lænkerne blev på. Hun trak mig ud af cellen og over til et hjørne, hvor der stod en særlig stol. Den er beklædt med blødt sort kalvelæder, og desuden 14 brede læderremme.

Jeg blev løsnet fra lænkerne, men kun for at blive spændt ultra stramt fast i stolen. To remme holdt mit hoved fast. En rem om halsen. 3 remme til bryst og mave og 4 remme til mine arme og 4 remme til mine ben og fødder. Jeg sad total urokkeligt fast.

Pia grinede igen ondskabsfuldt:" DU er ikke bare slave er du vel? Du er en forpulet lille masochist hund der bare tigger og tigger om at blive pint og ydmyget....en ynkelig slavepik uden rettigheder når du er hos mig.

For du er da en ynkelig slavepik er du ikke?". Jeg fik lige akkurat fremstammet et nej. "Forkert svar!. VI må hellere tage andre metode i brug". Hun hentede nogle ledninger og en strømkasse. Jeg stivnede af skræk og indrømmede forgæves at jeg var en ynkelig lille slavepik uden rettigheder.

Men for sent! Pia kneblede mig igen, så jeg ikke kunne skrige. Hun satte metalklemmer på mine bryster og nosser. Sammen er de forbundet med de ledninger hun havde med.

"Nu skal du mærke hvordan det går folk, som ikke vil makke ret!" Hun skruede langsomt op for strømmen. Det summer. Føles rart, men efterhånden som smerten stiger, bliver det et helvede. Jeg bed i kneblen, hiver og vrider mig i bælterne som holdt mig fast i stolen. Præcis som når man ser en person blive aflivet i den elektriske stol!

Efter minutter som føles som timer i stolen, stoppede hun. "Vil du gerne fri og ind i den celle og få lov til at sove på briksen?". Jeg blinker med øjene og signalere et "ja". Hun lader sit hoved komme helt hen til min fastspændte lædermaske.

Hun slog mig blidt på kinden og hvisker: "Du kan få lov til sidde fastspændt her resten af natten.." Hun stillede sig foran mig med spredte ben. Kiggede nedladende på mig i et par minutter. Gik så, og overlod mig til et sandt bondagehelvede i stolen. Total fikseret uden nogen form for bevægelsesfrihed.

6 timer senere bliver jeg befriet fra mine bælter. Efter på knæ med hænder lænket på ryggen, at have spist min morgenmad fra en hundeskål og et hurtigt bad, blev jeg befalet ned i en sort stramtsiddende slavegummidragt. Bredt stramt slaveseletøj blev på spændt, og jeg blev igen iført lænker på hænder, fødder og hals , som hun låste fast og tog nøglerne inden jeg fik en sort sæk over hovedet og blev ført ud i en bil hvor jeg blev smidt i bagagerummet.

Pia befalede en af slaverne der var opstaldet, at han skulle køre mig hjem, og at jeg de næste 14 dage skulle passe mit hjem gående med fødderne i en 50 cm. lang lænke og hænderne i lænker på maven, og lænken om halsen ville være låst fast til faldstammen på badeværelset der hjemme så jeg kunne gå som lænkeslave i 2 uger, hvor jeg ville komme fri fra hjemmet og på besøg i stalden.

Da vi kom hjem satte slaven sig ned og befalede mig at skrive hvordan Pia havde brugt mig.

Jeg fik også besked på at ligge den her på siden, så i ved jeg har fået kærligheden at føle. Mange dejlige SM hilsner fra glade Christian der med tak har taget imod min straf.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.