Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dette var en oplevelse mig og min kæreste havde sommeren 2006, som mange nok kan huske var det en meget varm sommer, og vi havde længe snakket om muligheden om at tage ud og sejle en weekend, men der var altid kommet noget i vejen.

Så jeg måtte til sidst tage sagen i egen hånd. Jeg tog en fredag fri og tog tidligt i båden for at gøre den klar, købt ind og hvad der ellers skulle gøres.

SEX I DAG?

Kl. 12 ringede jeg til Gitte og sagde jeg var på vej ind efter hende, med en smule modstand, og jeg har travlt og en frygtelig masse undskyldninger, fik jeg hende overtalt, og efter en halv time stod vi i båden.

Solen bagte og det var bare om at komme af sted, og det varede ikke længe før vi var ud af havnen med kurs mod Ven, som er en lille hyggelig svensk ø i Øresund, og der stod vi med vinden i håret, en kold øl og splitter nøgne, en friheds følelse af de helt store, turen der over tager ca. 2 -3 timer så Gitte skyndte sig op på fordækket med en madras for at slikke sol, jeg fik sat autopiloten til, og gik i kahytten for at mixe et par drinks.

Klokken var hen af 4 da vi kastede anker ved Ven, og vi havde vel været der en halv times tid da en mindre motorbåd kastede anker ved siden af, det var en enlig fyr, og det var tydeligt at se på Gitte at hun kunne lide hvad hun så, han var høj solbrun, og lige så nøgne som os, han lå og dasede og badede. Jeg lå i cockpittet og var nok døset hen, for da jeg kom til mig selv var Gitte væk jeg kigge mig lidt omkring og fik øje på hende inde på stranden, hvor hun lå og slappe af på et tæppe, så bankede det på skroget, det var vores "nabo" han kunne ikke starte sin motor og spurgte om assistance, dette er en af grundende til at jeg ikke har motorbåd, jeg ved intet om det, og det her ikke min interesse, så hjælp kunne jeg ikke tilbyde, men vi blev enige om vi kunne trække han hjem i morgen, og så kunne han jo ligeså godt spise med.

Da Gitte kom tilbage var det med glæde i øjnene over at vi havde fået gæster, vi fik spist, drukket og snakket båd, men som aftnen gik kom snakken mere over på sex, og jeg kunne se at Gitte og Per sad og filmede med hinanden, Per gik på WC og Gitte kigge på mig med sultne øjne, og et hurtigt ok fra mig lagde linen for resten af aftnen. Da Per kom op igen, blev han nærmest overfaldet af Gitte og lange kys og hænder der undersøgte hinanden blev hurtigt afløst af to nøgne kroppe der glinsede, Gitte tog Pers pik i munden så den hurtigt stod hård og lang, han fik hende lagt ned, og førte stille hans pik ind i hende, hun kom med nogle forsigtige skrig, som blev afløst at hurtig stønnen, han pumpede hurtigere og hurtigere, Per fik Gitte op og stå, og satte sig lige overfor mig, og Gitte ovenpå, jeg havde nu frit udsyn til Gittes mis, og Pers pik der med lange stød for ind og ud af hende, jeg rejste mig op og Gitte tog min pik i munden, hun rystede af liderlighed og suttede som aldrig før, jeg kunne simpelthen ikke holde mig tilbage, og sprøjtede min sæd ind i munden på hende. Per fortsatte med et noget mindre tempo, for til sidst af stoppe, hen løftede Gitte forsigtigt op og førte pikken om til stjernen, hun trykkede forsigtigt imod og snart forsvandt han ind i det stramme hul, det var utroligt frækt at se på så der gik ikke længe for jeg var klar igen, Gitte lænede sig bagover så jeg kunne komme til hendes mis, der lå vi i den mest fantastiske sandwich og kneppede Gitte fra sands og samling, og der gik ikke længe før hun stønnede en orgasme ud i friheden. Hun bad os stoppe og stille os op, hun sad imellem os og masserede på skift vores pikke, der gik ikke langt tid før Per kom med en ordentlig ladning sæd, som sprøjtede ud over Gitte bryster og mave, hen drejede hurtigt rundt og fik suttet mig til orgasme nummer 2.

Vi drak derefter lidt vin snakkede om hvad der var sket, og almindeligt løs snak, Per tog tilbage til sin egen båd, og vi gik til køjs. Næste morgen fik vi Pers båd slæbt ind til Vedbæk havn, og der blev på intet tidspunkt nævnt noget om hvad der var foregået aftnen før.

Det er absolut ikke sidste gang vi tager på weekend til Ven, og så må vi jo se om vi skulle være heldige at møde andre spændende mennesker.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.