Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hej alle sammen, den historie jeg skal til og fortælle nu er 100 % sandt.

 

SEX I DAG?

For knap 10 år siden mødte jeg min nuværende kone, og dermed også min nuværende svigermor, Birgit.

 

Der har altid været et lidt anspændt forhold mellem mig og Birgtit for hun havde nogle underlige synspunkter på nogle ting.

Trods det har jeg altid syntes hun var ret fræk, altid stramme trøjer og nederdel, næsten da. Hun er i dag 61 og jeg 29, men går stadig i det tøj for det meste og det har altid været umulig og holde øjnene væk for hendes brystvorter strittede altid igennem trøjen og det har hun nu lagt mærke til at det optager mig meget, så når vi er på besøg nu kigger hun altid med et lille skæv smil på mig og jeg må ærlig indrømme at det sætter gang i noget.

 

For nylig da vi var hjemme til kaffe en aften satte jeg mig i stolen som jeg plejer, men Birgit satte sig i en en stol overfor, vi snakkede og drak kaffe og alt var som det plejede, midt i det hele skulle min kone på toilet og min svigerfar skulle ud og fyre, hun kiggede på mig og spurgte hvordan det gik på jobbet, og jeg svarede fint, vi snakkede videre om mit job og samtidig lænede hun sig tilbage i stolen med sin kaffe og spredte benene en anelse, uden og tænke over det var mit blik fastlåst i et øjeblik, syntes jeg, op mellem hendes ben, lilla g-streng der var godt oppe mellem balderne og som kun lige med nød og næppe dækkede hendes mis.

 

Jeg kiggede op på hende og hun snakkede bare videre som om intet var hændt. Jeg har brugt flere aftener og nætter på og fantasere om det jeg så og tro mig det var ikke kedeligt.

 

Et par uger senere skulle min veninde på tur sammen med nogle veninder og havde ved samme lejlighed aftalt at Birgit skulle komme forbi, jeg havde købt noget på nettet for som hun skulle komme og betale.

 

Jeg sad foran flimmeren fredag aften, konen var taget af sted et par timer tidligere, og der blev banket på døren, jeg gik ud og åbnede og der stod Birgit, jeg gav hende et knus som altid´, men lod det vare lidt længere denne gang for og mærke hende rigtig, wauv hendes bryster nærmest sugede sig fast til mig. Kom ind sagde jeg, henter lige en kop, der er vist stadig kaffe på kanden.

 

Vi havde sat os ved siden af hinanden i sofaen og snakkede om løst og fast, samtalen kom ligeså stille ind på sex , det var aldrig noget vi sådan rigtig havde snakket om før, kun i sjov, men hun ville gerne have et godt råd da det var ved og være længe siden, ja faktisk år siden hun havde kunnet gejle min svigerfar op. Hvad gør du for det spurgte jeg.? Ikke det store mere sagde hun for der var ikke rigtig noget der kunne vække ham. Jeg har for nylig købt noget nyt undertøj som jeg måske havde håbet på ville hjælpe lidt, men nej han kiggede bare og sagde det er da flot.

 

Jeg sad lidt og tænkte men spurgte så tøvende: er det sæt med lilla g-strengs trusser til.? Hun smilte til mig og sagde ja det er det faktisk, hvor jeg vidste det fra.? Tja kunne jo ligeså være ærlig og sige at jeg ikke kunne undgå og se det sidst vi var til kaffe hos jer.

 

Ja det er jeg klar over, jeg ville lige se din reaktion, kunne du lide det spurgte hun.? Ja nu kunne jeg jo ikke se så meget men en fræk farve sagde jeg .

Birgit spurgte om jeg ville se dem igen og det ville jeg da helt sikkert gerne. Hun rejste sig og vendte ryggen til mig, lynede nederdelen ned og lod den glide ned på gulvet.

 

Jeg sad nu og kiggede ind mellem to dejlige baller som var delt af en lilla streng. Hun begyndte og tage sin trøje af og smed den på ryggen af sofaen, hun havde en tilhørende lilla BH på. Hun vendte sig om og sagde: hva synes du kan det gå an.? gå an sagde jeg med ophøjet stemme du er da skide flot nærmest råbte jeg.

 

Men der var en ting der gik mig på, svigermor har aldrig brugt det med og barbere sig, hverken under armene eller mellem benene for der strittede nogle små kulsorte hår ud ved trussekanten. Jeg anede ikke om jeg skulle sige det til hende, men omvendt hvis det var det der skulle til for og vågne svigerfar var det nok det eneste rigtige.

 

Jeg bad hende sætte sig og forklarede hende at hun nok skulle overveje og købe en skraber og noget skum og få det fjernet, hun kiggede meget intenst på mig og sagde: det har jeg faktisk prøvet engang men resultatet blev ikke godt for jeg kan ikke selv se helt derned og så bliver det ikke iorden, det under armene plejer jeg og fjerne en gang imellem.

 

Jeg sagde til hende at der faktisk fandtes nogen som gjorde det for penge rundt omkring på klinikker, det skulle jeg måske overveje sagde hun, ja med mindre du kan gøre det sagde hun så. Jeg blev totalt stum og anede ikke hvad jeg skulle sige men fik med møj og besvær sagt at det kunne jeg da godt prøve.

 

Vi gik ud på badeværelset sat en ny kniv i skraberen og fandt skummet frem, vi tager lige det under armene herude sagde jeg. Jeg smurte skummet på og fik i et snup tag fjernet hårene under hendes arme.

 

Jeg synes du skal lægge dig ind på sengen så kommer jeg om lidt, hun fik et håndklæde til og ligge på og gik derind. 2 min. efter kom jeg og der lagde hun med let spredte ben og en blottet ´mis, det gik lige i staven på og det var jo umulig og skjule den bule, nåh sagde hun der skal ikke meget til, og jeg smilte frækt til hende, hun havde lagt sig på skrå i sengen med hovedet helt op i hjørnet så jeg lagde mig ned mellem hendes ben rejste dem op og spredte dem helt ud til siden, hold kæft hvor var det dog et utrolig frækt syn, og så på min svigermor, jeg tog skummet og begyndte langsom og smøre det ud gjorde meget ud af og få det fordelt rigtig godt specielt lige ved skamlæberne, hun lukkede øjnene og er 100 % sikker på hun nød det, da jeg langt om længe fik blottet hendes fisse for hår bad jeg hende løfte benene så langt op hun kunne, og der havde jeg nu en total lækker røv lige op i hovedet, min pik var nu så stiv at den var lige ved og bore sig ned gennem madrassen, jeg begyndte på ny og smøre skum ud, startede langsomt på balderne og arbejde mig ind mod hendes røvhul. Jeg kunne næsten ikke holde mig fast da jeg begyndte og Skrave hendes frække røv, jeg kiggede op og kunne se hun slikke sig om munden med tungen i en ens bevægelse, jeg kunne se på B-Hèn at hendes vorter var ved og gennembore blonderne af bare stivhed.

 

Jeg blev færdig og bad hende lægge benene ned igen mens jeg lige hentede noget creme og smøre med så hun ikke begyndte og klø.

Mens jeg stod ude på badeværelset og kiggede efter cremen tænkte: what the hell og smed resten af mit tøj, jeg igen ind i soveværelset, hun lagde stadig med lukkede øjne og så ikke at jeg var nøgen, jeg lagde mig ned og åbnede tuben lod en god klat lande lige på venus-bjerget åh sagde hun det var godt nok koldt, jeg sagde ikke nogen men begyndte og smøre det det ud, spredte hendes ben godt og lod min glide ind mellem hendes allerede godt våde skamlæber og der lød et støn hver gang, hendes læber var svulmet godt og var enormt indbydende nu efter de var blevet blottet, jeg fortsatte om mellem balderne på hende og lod lige en finger markere sig ved anus-hullet og det var noget hun kunne lide, mere sagde hun mere.

 

Jeg blev ved med og masere hendes røv og kærtegnede nu hendes anus-hul lidt kraftigere, jeg rykkede lidt tættere på og lod min tunge glide let over hendes hårde klit, jeg var nu selv så liderlig at jeg udbrød i det mest intense fisse slikkeri, lod min tunge glide så langt ind jeg kunne og tungekneppede hende det bedste jeg har lært, samtidig var min ene finger langsomt gået på opdagelse i hendes varme røvhul, hun kom i en enorm orgasme der nærmest sprøjtede op i hovedet på mig, fuck hvor ville min pik gerne kneppes nu og jeg rejste hende op tog B-Hèn af og smurte hendes stive bryster ind i fisse saft og suttede og slikkede dem som jeg aldrig havde gjort før, hun lagde mig om på ryggen forsvandt med sit hoved ned til min pik og suttede og slikke på den, spredte mine ben og tog mine nosser i munden og lod tungen danse på dem, aldrig i mit liv havde jeg været så liderlig, hun lod nu sin tunge glide ned mellem mine balder og lod den kærtegne mit røvhul, hun rejste sig og lod pikke glide ind i hendes varme og våde fisse og vi bollede hinanden til den mest fantastiske udløsning i tider, vi lagde lidt og samlede kræfter, selvom alle var brugt, vi stod op og gik i bad sammen og vaskede hinanden meget grundig, bagefter skulle jeg lige smøre hende med creme igen efter den var blevet vasket af i badet.

 

Vi har aftalt et nyt møde om 3 uger hvor hun skal studses igen, og som hun sagde til mig ordret: Der er ingen tvivl om hvem der skal gøre det for eftertiden for med den betaling du tager er det da bare for "lækkert", og med de ord forsvandt vi et et langt og vådt tungekys og bagefter kørte hun videre.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 88 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.