Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

De "store mænd" er dem der ved, at magt, position og evt. penge giver adgang til smukke kvinder. Mange kvinder vælger de store mænd der helst vil spejle deres succes i smukke kvinders øjne. De "små mænd" er den der lever i erotikkens underskov uden de store ambitioner, men de er over alt. Jeg er en smuk kvinde på 29 i godt job, lys pjuskefrisure, solbrun med streger de rigtige steder, fast veldrejet røv, lange ben og store faste bryster, der færdes hjemmevandt på de bonede gulve og er vandt til, at lade mig ledsage og beundre af de store mænd. Jeg er kjolepige. Ikke fordi det er mest behageligt eller praktisk, men fordi det giver en masse fordele når man er så liderlig som jeg er. En overgang troede jeg, at jeg var nymohoman, men en lægeven fortalte, at sådanne ikke findes og at alle er liderlige. Derfor er dette en hyldest til de "små mænd" (læs uambitiøse)der ikke tror på deres direkte succes hos kvinder, men som er eksperter i at skaffe sig sex på alle måder. De er meget diskrete og belønnes ofte for deres ihærdige indsats i det stille. Nogle af mine stærkeste oplevelser stammer fra oplevelser med små mænd. Jeg tænder totalt på deres lige på facon og giver dem altid en belønning. Som sagt er de over alt. De er eksperter i, at anbringe sig sådan at de kan se mest muligt gennem bluseåbningen og de kan med det samme se om man er nøgen under kjolen. Ved det mindste positive signal slår de (diskret) til. Det er mig en gåde hvordan den mand der skjult har iagttaget en hele dagen på konferencen har fundet ud af, at købe en billet ved siden af en i teatret eller biografen. OK, jeg synes indsatsen skal belønnes og bliver aldrig skuffet. Når han har sat sig rejser jeg for at ordne min lille kjole, men stryger den op ad låret der vender mod ham. Jeg lægger min jakke eller cape over armlænet og med usvigelig sikkerhed mærker jeg trykket af en hånd. Et lille modtryk med låret og den rutinerede hånd vandre op ad inderlåret, direkte op til skødet hvor den blidt og stille begynder at masturbere. Det er utroligt ophidsende at sidde på grænsen af en vild orgasme i et stille teater og må vente med at komme til nogle støjende sekvenser.
I flyveren mærker man straks trykket mod sit lår og behøver bare, at trække sin trøje over sig og lade som man sover. Straks kommer der en hånd der hurtigt finder vej til kussen. På længere ruter hvor man får et tæppe skal jeg bare lægge sig lidt om på siden i sædet så kommer der en dejlig pik bagfra der stille knepper en i lang tid, mens man blunder. Hvis jeg bliver meget liderlig belønner jeg ham med at onanere ham for til sidst at lade ham sprøjte i mig.
Madkøen på store konferencer er stensikker. Ham jeg har mærket diskret har iagttaget en hele formiddagen står pludselig foran mig i køen. Jeg mærker en håndryg presse blidt, men fast på venusbjerget. Jeg skifter stilling på benene så hånden gnider hvor den skal. Den anden hånd føres af ham umærkeligt hen til hans stive pik som jeg giver et solidt klem. Nu ved jeg, at der meget diskret sex i vente.
På konferencen er en udstilling med glaskunst hvor der af hensyn til belysningen af glasset var meget mørkt. Jeg stod i et hjørne og mærkede pludselig min ven fra madkøen bag mig. Uden dikkedarer løftede han min kjole op. Jeg spredte benene lidt for, at stå bedre og han tvang min røv lidt bagud, Med en lille kniv eller saks skar han mine små trusser og Bh af. Mange af de små mænd har sikkert en trofæ samling. Jeg har mistet både trusser, strømper og Bh på den konto. Han tog et fast greb om mine bryster som et par solide håndtag og kneppede mig sejt og længe til han sprøjtede op i mig. Jeg fik en dejlig orgasme og var helt udmattet resten af dagen. I metroer er der frit slag for de små mænd lige fra små forsigtige berøringer til kraftige begramsninger.
På et diskotek i Berlin kom en lille skaldet ældre neger og bød mig op. Min ven var ude at danse, så hvorfor ikke, Jeg mærkede straks hans stive pik der krummede løjerligt op af hans mave. Han førte min hånd ned så jeg kunne mærke den var uden for bukserne og uden videre tog han min hånd og løftede kjolen op med. Uden at miste rytmen masede han pikken op i mig så jeg måtte danse spiddet på den store krumme pik. Jeg blev virkelig liderlig og lagde mine arme op om hans tyrenakke så han havde fri adgang til mine bryster. I min liderlighed slikkede jeg ham på den skaldede isse og fik en kanon orgasme som jeg skreg ud. Jeg var våd af sved og fik et chok da han sprøjtede i min fisse. Det var ligesom at blive spulet og det føltes som om han havde pumpet en hel liter sperm op i mig.
Ved grilparties er der af en eller anden grund altid for lidt siddepladser, men altid en af de små mænd der tilbyder mig at sidde på hans skød. Et lille vip med kjolen og der er fri adgang. En mørk aften omkring grillen med en kold drink og en fremmed pik oppe i sig er toppen.
Jeg er hjemme på ferie i danmark og har fundet ud af at chatte. Her der dejlige små mænd der ikke tror det hele er kontaktannoncer, men som udlever deres uforbeholdne liderlighed på nettet. Næsten hver dag har en fyr givet mig en kanon orgasme for egen hånd på chatten. Ellers behøver jeg bare at gå ind i et stormagasin og vrikke lidt med røven og vippe med brysterne så er der en. Når den første berøring giver pote beder jeg ham om at hjælpe mig med at prøve en kjole. Jeg er blevet kneppet utallige gange i et prøverum og hvis ekspedienten er for emsig så på kundetoilettet. De små mænd er altid diskrete og deres direkte metode bliver ofte belønnet af liderlige kvinder som mig. Det er også dejligt at blive fulgt af en mand der med sin adfærd gør mig liderlig for så, at dreje ind i en park eller en port og sige knep mig nu. Hilsen til alle de "små mænd" også dem på chatten fra Christina.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.