POPULÆRT SEXTOY : TOP10 KVINDER - TOP10 MÆND - UGENS FAVORIT - TILBUD

Mine uger flyder simpelthen så meget sammen… studiet og arbejdet fylder så meget for tiden. Jeg har ikke engang tid til at hygge mig med bare mig selv. Stressen presser på så derfor ville jeg prøve noget nyt med massage hos en meget luksuriøs spa. Det er også på tide, at jeg forkæler mig selv.

Jeg kommer ned på klinikken. Her er virkelig dejligt. Glasdøren lukker næsten lydløst bag mig. Den ikoniske og enestående duft af varmt vådt træ fra en sauna fylder det kridhvide lokale. Mine højhælede støvler slår imod stengulvet og er næsten den eneste lyd. Der sidder en smuk ung kvinde bag disken, da jeg går op.

”Hej, jeg har en aftale her kl. 15.00. Louise.” siger jeg og smiler til hende. Hun smiler tilbage og kigger hen på sin computerskærm.

”Ja. Jeg kan se, at du har bestilt en all inclusive.” svarer hun med et sødt smil. ”Bare gå ind ad dørene til højre, klæd dig om og gå ind i lokalet for enden. Du skal bare vente derinde.”

Jeg nikker og går derhen. Jeg er den eneste, der er i omklædningsrummet. Jeg sukker, da jeg sætter min taske ned og tager min frakke af. Jeg løsner mit hår, da jeg kigger stolt på mig i spejlet. Min trøje kommer hurtigt af. Min BH kan næsten ikke holde på min bryster, så jeg skåner den og lægger den i min taske. Jeg er så glad for min sexede krop. Min stramme nederdel kommer af næst, og til sidst ryger min frække g-streng. Jeg elsker at gå med sexet tøj, der virkelig viser mine bedste egenskaber frem. Mine øjne beundrer min egen krop i spejlet. Perfekte former. Jeg kan næsten blive helt liderlig af at se på min egen krop. Der ligger nogle håndklæder til mig på en hylde. Det bløde stof bliver stramt godt ind til min krop. Den dejlige varme følelse af blødt stof på min bløde hud er vidunderlig.

Efter jeg får pakket mine ting ind i et skab og kigget på mig selv en lille smule mere, går jeg ind i lokalet. Jeg tager en dyb indånding, da jeg træder ind i lokalet. Væggene er lavet af træ. Der er en lille vandfontæne i hjørnet. I midten af rummet står en massagebænk. Jeg tager mit håndklæde af og lægger mig blidt på det lune læder. Jeg ligger med hovedet nedad, lukker øjnene og tømmer mine lunger for ilt. Døren, modsat den dør jeg kom ind ad, åbner langsomt.

”God eftermiddag, jeg skal være din massør her i dag. Jeg hedder Stefano.” siger en dejlig mande stemme. Jeg havde egentlig forventet en kvindelig massør, men en mand er da mere en velkommen. Jeg retter mig lidt på bænken, da han går ind i lokalet.

”Hej jeg hedder Louise. Hvor er du fra?” spørger jeg venligt. Jeg ved dog udmærket, hvor han er fra. Italienere har altid svært ved at gemme deres accent.

”Italien, signorina.” svarer han med en venlig og varm stemme. Jeg elsker han stemme. Accenten er så sexet. Mine knæ bliver helt bløde. Godt jeg ligger ned.

”Lad mig lige tage noget olie på hænderne, og så lad os starte.” siger han bag mig. Jeg bider mig langsomt i læben. Jeg kan mærke hans øjne på min halvnøgne krop. Mit håndklæde er foldet, så det dækker min røv, men jeg kan næsten mærke, hvordan hans øjne ville ønske, at der ikke lå noget og gemte på seværdighederne.

”Okay, jeg vil begynde nu.” siger han efter lidt tid og med dét, mærker jeg hans hænder på mine skuldre. Jeg ånder lettet ud. Hans hænder er dejlig bløde, men han har et vist fast greb. Perfekt. Han løber sine hænder op ad min nakke og masserer det øverste af min ryg. Det er en vidunderlig følelse af hans bløde hænder, der løber hen ad min nøgne hud.

Næst mærker jeg hans hænder glide ned ad min ryg. Det ender ved min talje, da Stefano lader dem glide op igen. Bagefter kommer der nogle mere faste cirkelbevægelser hele vejen ned af min krop. Jeg bliver så tændt af hele situationen. Både hans stemme, hans måde et røre ved mig. Jeg ville ønske, at han rørte andre steder også.

”Du siger bare til, hvis jeg er lidt for hård, eller hvis du gerne vil have, at jeg masserer andre steder.”

Jeg kan ikke lade være med at fnise. ”Ja det er helt fint. Du må gerne gøre det lidt hårdere.”

Jeg kan mærke hans smil. Jeg kommer næsten til at stønne, da han tager hårdt fat om min talje. Hans stærke hænder flyder elegant let under mit håndklæde og ned ad mine hofter. Det føles fantastisk. Jeg lukker øjnene og nyder hans milde bevægelser imod min glatte hud. De løber ned ad mine lange ben og massere mine fødder blidt.

”Fortæl mig, signorina. Hvad laver sådan en smuk kvinde som dig.” spørger han. Jeg bliver helt rød og kinderne.

”Jeg studerer og arbejder bare. Det er sjældent, at jeg forkæler mig.”

”Ah, jeg forventer da, at det er et model arbejde.” siger han igen. Hans accent er så ufattelig sexet og gør komplimenterne endnu mere pirrende.

”Nej da…” griner jeg mildt. ”Hvad med dig, er du bare massør eller?” jeg er nysgerrig. Det er svært ikke at vende mig om og se på ham, men jeg må beherske mig selv.

”Jeg arbejder som massør, og så er jeg bare her for at nyde livet i et andet land, men jeg er faktisk uddannet som kiropraktor.” siger han. Jeg mærker hans hænder langsomt glide op ad min ben, men denne gang på indersiden. Jeg holder vejret. Hele min opmærksomhed er på Stefanos berøringer. Han klemmer let hist og her. Absolut fantastisk.

”Okay, hold da op.” svarer jeg dæmpet. Jeg kan mærke, at hele min krop er vildt tændt. Jeg er våd dernede, min hjertebanken er hurtig, min vejrtrækning skarp og min stive brystvorter ligger presset op ad massørbænkens varme, fugtige læder.

”Du må gerne gå længere op.” Jeg kan næsten ikke ligge stille af bare spændthed. Jeg vil bare så gerne mærke hans hænder på alle dele af min krop. Jeg vil have, at han udforsker mig. Over alt.

”Okay, du siger bare stop.”

Det kommer jeg ikke til. Tænker jeg og smiler til mig selv. Jeg er nødt til at bide i min læbe igen, da jeg mærker hans hænder langsomt komme op af mine inderlår. Min krop spænder let, da han klemmer imødekommende. Han skulle bare vide, hvor fucking liderlig jeg er lige nu. Hvis han bare rykkede sine hænder op et par centimeter mere, ville han mærke, hvor driv våd jeg er.

Jeg gisper pludseligt, da hans hænder kommer op og tager godt fast om mine store balder. ”Det er okay det her ik?”

”Ja ja, det er så dejligt.” Mine inderlår står i flammer. Hans hænder masserer og ælter mine balder rundt. Jeg er ved at eksplodere! Jeg tænker kun på ham. Jeg vil mærke hver en millimeter af nydelse. For hvor berøring sender han næsten små elektriske impulser gennem hele min krop. De løber langs min nervebaner og får min krop til at spænde. Hans hænder er ivrige men tilbageholdende. Jeg vil vædde med, at han er lige så liderlig, som jeg er. Godt at vi er alene.

”Mmmm, det er så dejligt, Stefano. Du er godt nok god til det her.” siger jeg forførende. ”Er det okay, hvis jeg ligger på ryggen lidt?”.

”Ja selvfølgelig, du bestemmer.” siger han. Jeg vender mig om og for første gang ser jeg, hvem der har stået og rørt mig i godt 20 minutter allerede. Han er enormt flot. Mørkt hår, brune øjne, let skæg. Han står i en hvid skjorte. Jeg skriger af glæde inden i. Skjorten er let gennemsigtig, så jeg kan se hans veltrænede brystkasse. Han er også tynd nok, så jeg kan se hver enkel af hans mavemuskler. Fuck hvor er han dejlig - han er lige til at spise.

”Skal jeg hente et håndklæde eller noget andet der kan dække dig?” spørger han høfligt. Han holder øjenkontakten med mig selv om hele mit bryst er fuldstændig blottet.

”Nej, jeg ville faktisk høre, om du ikke kunne massere nogle andre dele...” siger jeg tillokkende og smiler frækt til ham. Han forstår fuldstændig godt, hvad jeg vil have. Han nikker og tager noget mere olie på hænderne, da jeg lægger mig ned på bænken igen. Jeg lukker øjnene og venter i spænding.

Jeg hiver spidst efter vejret, da det lune olie rammer min brysthud. Det løber langs min krop og ned til hver sin side. Jeg bider igen i min læbe, da hans hænder langsomt tager hårdere fat om dem. Jeg klynker lidt, da han klemmer dem roligt. Jeg kan næsten ikke lade være med at røre ved mig selv. Min fisse tigger om at blive rørt. Det er næsten uretfærdigt.

”Jeg må sige, vi får meget sjældent kvinder af dit udseende herinde.” siger han med et smil. Vores øjne mødes. Jeg mærker, at det varmer i mine kinder. Jeg smiler bare til ham og lukker øjnene igen. Hans hænder er stadig optaget af at lege med mine store bryster.

”Er det ikke lidt uretfærdigt, at jeg er helt nøgen, og du kan se mig, og jeg ikke får noget igen?” surmuler jeg.

”Desværre, det må jeg ikke.” siger han opgivende.

”Og du må gerne lege rundt med mine bryster sådan der? Kom nu, af med tøjet.” tigger jeg. Jeg beder til alt, hvad jeg kan for, at han smider tøjet også. De hvide bukser gemmer alligevel ikke på noget.

”Okay, men det holder vi imellem os. Jeg kan blive fyret for det her. Vent her.” siger han. Jeg er næsten ved at lave en sejrsdans. I dét låser han døren og tager sin skjorte af. Det er lang tid siden, at jeg har set sådan en flot ryg. Veltrænet og markeret men ikke alt for stor. Han har ingen tatoveringer. Det er kun olivenbrunt hud. Han glider langsomt ud af sine bukser, og jeg slikker mig om munden, da jeg ser, hvad han har gemt på i al den tid. Vores blikke mødes, hans øjne spørger ”hvad så nu?”

”Kom herhen. Jeg vil gerne prøve det sådan, at du ligger ned.” siger jeg, da jeg sætter mig op på bænken. ”Tag noget mere olie på.” siger jeg beordrende til ham. Han nikker og adlyder. Vores øjne bryder ikke kontakten, da han hælder olie ud over sig selv. Han lægger sig langsomt ned på bænken, og nu er det mig, der står og kigger på ham. Jeg vender mig let om kravler op på bænken sammen med ham. Jeg håber bare, at den kan holde til os begge. Jeg kan mærke han kigger på min nøgne krop, da jeg vender min røv mod ham. Jeg har hans pik lige, hvor jeg gerne vil have den.

Der går ikke et sekund, før jeg mærker hans tunge på min ene balde. Jeg stønner lidt højere. Min fisse skriger efter hans bløde, våde tunge. Jeg begynder langsomt at slikke hans pik. Op og ned. Han smager dejligt. Jeg gisper, da jeg endelig mærker hans tunge slikke mig. Først på det yderste at mine læber og så længere inde. Han smager mine safter. Det tænder mig bare endnu mere, og jeg sluger hele hans pik. Jeg er forsigtig, så han kun mærker min tunge og kindkød - ingen tænder. Det er ikke første gang, at jeg tilfredsstiller en mand med min mund.

Stefanos hænder begynder at lege med balder, og min ene hånd griber hans skaft og den anden leger med hans boller. Han begynder at slikke mere ivrigt og hurtigt, og jeg gør det samme. Fuck hvor er det dejligt. Jeg er aldrig blevet slikket sådan, som han gør det. Det føles så fantastisk. Jeg kan næsten ikke beskrive, hvor dejligt det er. Han ved lige præcis hvor meget, hvor hårdt, hvor og hvordan han skal gøre det. Det er vist heller ikke hans første gang.

Jeg bider ham næsten, da jeg mærker to af hans fingre glide ind i mig. Min fisse strammer velkommende om dem. Jeg kan mærke, at jeg skal til at komme, og jeg begynder at sutte endnu hårdere, imens jeg nu bevæger begge af mine hænder op og ned ad hans skaft. Jeg sluger så meget, som jeg kan af hans pik - deepthroater ham.

Jeg kan mærke hans kød helt ned i min hals. Med det kan jeg mærke, at jeg orgasme rammer mig. Hele min krop begynder voldsomt at ryste og spænde. Jeg ville have skreget, hvis jeg ikke havde hele halsen fyldt af mandekød. Stefanos arme bliver elegant viklet om mine ben, så jeg ikke kan bevæge min krop. Han stikker sin tunge så langt ind i mig som muligt. Mine øjne ruller tilbage i mit hoved og mine tanker går blanke.

Efter det kollapser jeg på ham. Mine bløde bryster presset op ad hans mave. Han ligger stille og roligt, men jeg er nødt til at få vejret.

”Wauw, signorina…” siger han forpustet. Jeg griner. ”Det er mig, der siger wauw. Er du helt færdig?”

Han griner ”Nej.” Med ét sætter han sig op. Hans pik er stadig stenhård. ”Hvad med, at jeg viser dig noget lyt nyt?”

”Hvad er det?” spørger jeg fascineret. Han sætter sig ned på gulvet og beordrer mig ned sammen med ham - jeg lystrer. Pludselig kan jeg mærke noget, som jeg ikke havde forventet, hans hårde pik presser hårdt mod en anden indgang. Jeg smiler bredt til mig selv. Jeg slapper af og lader hans pik glide ind i mit røvhul. Jeg sætter mig ned med et dybt støn. Fuck han er stor. Jeg er også endnu strammere i røven. Jeg elsker at blive strækket ud på den her måde. Godt at vi stadig har masser af olie.

Med en raffineret bevægelse kommer jeg pludselig til at ligge oven på ham. Jeg gisper efter vejret. Jeg mærker hans ene hånd tage hårdt omkring min hals og den inden smutter tre fingre ind i min fisse. Mine hænder griber hans ene arm, der holder om min hals og den anden tager godt fat i hans hår. Han begynder at pumpe sig ind og ud af min stramme røv, imens hans fingre har travlt med at røre mig dybt inde lige dér, hvor jeg gerne vil have det. Hans hårde pik smadrer ind og ud af mit stramme røvhul. Jeg jamrer for hvert stød.

Min krop ryster voldsomt, da min anden orgasme rammer mig. Jeg kommer næsten til at skrige, og jeg bider næsten min tunge over af ren ekstase. Min fisse sprøjter ukontrolleret ud på gulvet. Han stønner dybt, og jeg mærker hans pik udvide let, da han sprøjter mit indre fyldt med hans sperm. Jeg bliver druknet i eufori.

Jeg ligger på ham, hivende efter vejret. Min krop bevæger sig let op og ned på ham.

”Hold. Da. Op.” siger jeg. Der ligger vi i lidt tid.

Jeg får kæmpet mig op med lidt besvær og går ud i omklædningsrummet med vaklende ben. Jeg får taget mit tøj på hurtigt igen. Efter at have ligget så lang tid med Stefanos pik begravet inde i røven på mig, er det som om, at min krop mangler noget. Jeg smiler til mig selv, da jeg lægger den lille seddel i lommen med Stefanos snap på. Jeg gav ham også et enkelt kys og en lille souvenir, før jeg gik.

Jeg kommer ud i lobbyen, og den sammen kvinde sidder bag skranken. Hun smiler til mig. Hvis hun bare vidste, hvilken massage jeg gik, og at jeg ikke har min g-streng på under min nederdel. Jeg nåede ikke engang saunaen - ikke at jeg har brug for den nu. Jeg fik en… anden… oplevelse.

”Jeg håber, at alt var som det skulle være. Kom snart igen.” Jeg smiler til hende.

Det kan du fucking bande på jeg gør.

 

 

En massage jeg aldrig vil glemme
I alt: 4.9 ud af 5 - fra i alt 30 stemmer

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.