POPULÆRT SEXTOY : TOP10 KVINDER - TOP10 MÆND - UGENS FAVORIT - TILBUD

Jeg har aldrig oplevet dig sådan før - Du får mig til at føle mig så enestående som aldrig før.

Imens du slikker min lystne knop rækker du ud efter et jordbær, det sætter du mellem dine læber og smyger sig op af mig, for til sidst at dele jordbæret med mig, i et kys. Da du kysser mig, mærker jeg din stive pik trykke let med min klit. Jeg rækker forsigtigt ned efter pikken og fører den ned til min varme grotte. Du forstår med det samme, hvad jeg vil og langsomt glider du op i mig. Du ligger helt stille med pikken inde i mig, mine hænder vandrer ned over din ryg til dine faste balder. Jeg giver dem et klem og trækker dig så helt ind til mig, så du kommer dybt ind i mig.

Langsomt begynder du at bolle mig, du trækker dig næsten helt ud for så at sænke sig langsomt ind i mig igen. Imens du langsomt boller mig, ligger jeg og kigger i spejlene på loftet, det er vildt frækt at se det hele fra en anden vinkel. Det er som at se et andet par have sex i det rum man selv er i. Nu beder jeg dig om at lægge dig på ryggen, så jeg kan sænke mig ned over din dejlige pik. På den måde kan jeg selv bestemme tempoet og jeg ved du nyder det, når jeg fører an. Du løfter dig fra mig og lægger dig om på ryggen, så pikken står lige af vejret. Jeg griber fat om pikken og sætter mig til rette over dig.

Nu er din pik igen på vej op i mig, det er bare så skønt. Jeg bevæger stille mit underliv frem og tilbage over din pik, du ligger og smiler til mig imens.og løsner min bh mine bryster begynder at hoppe i takt med mine bevægelser efterhånden som du for mere og mere.knappet op så du kan komme til mine bryster. Med et blødt tag masserer du mine bryster, imens jeg glider frem og tilbage over din pik. Det er simpelthen så dejligt, din pik er helt i bund og min klit rammer dit skamben hver gang jeg bevæger mig fremad. Jeg rider dig hårdere og hårdere, du løsner de sidste knapper og trækker bh'en af mig og smider den ned på gulvet. Jeg lægger mig ned over dig for at slappe af lidt, og for at mærke din bare krop mod min, men du griber omkring mig og ruller rundt, så jeg nu ligger nederst. Du fører mine hænder op til sengegærdet og binder dem fast med et par håndjern.

Du sætter dig imellem mine ben og løfter dem så op, så de ligger på dine skuldre. Denne gang fører du pikken op i mig og begynder at kneppe mig i et hårdt fast tempo. Din pik rammer ganske let mit g-punkt i denne stilling, du ved lige hvordan du skal tage mig for at få mig til at komme i de vildeste orgasmer. Du griber om mine ankler og løfter mine ben lidt, nu rammer du plet hver gang du presser din pik op i mig. Jeg begynder at klynke mere og mere, en orgasme nærmer sig. Ved at kigge i loftspejlene kan jeg se, hvordan din pik arbejder frem og tilbage i mig. Det er for frækt at se på, jeg kan ikke holde orgasmen tilbage, jeg skriger orgasmen ud i rummet. Imens jeg kommer, bliver du bare ved og ved med at kneppe mig, det tænder dig vildt, når jeg kommer. Du er tæt på nu, du lægger mine ben ned, så du kan lægge dig hen over mig. Du sætter langsomt tempoet op, imens du løsner min ene hånd fra gærdet. Jeg løsner selv den anden og tager nu fat i dine balder, jeg hiver dig hårdere og hårdere ind til mig, for at få pikken helt op i mig. Jeg borer mine negle i dine balder, det bliver for meget for dig, du kommer med et brøl og sprøjter så hårdt at jeg kan mærke du komme i mig.

Du hviler dig på mig mellem mine bryster, du har lagt dig så din vægt hviler på dine albuer. Vi ligger lidt og slapper af, så skubber du dig til den ene side, så vi nu ligger ved siden af hinanden. Så skænker du et glas vin op til os, vi skåler for vores oplevelse og smiler forelsket til hinanden.......

Du får mig til at føle mig begæret og elsket
I alt: 4.6 ud af 5 - fra i alt 15 stemmer

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.