Jeg ved, at han kan se, hvor liderlig jeg er. Min våde fisse afslører mig. Jeg elsker tanken om, at han kigger på mig med en desperathed og dyb lyst i øjnene...

Jeg hader at bruge penge på ting, som jeg ikke havde set komme. En ridse på min bil, en computer der bliver tabt eller fyldt med kaffe, og især noget ligegyldigt som mit køkkengulv der skal repareres, fordi en af mine veninder tabte en lille metalboks fyldt med glødende kul til en vandpibe. Suk. Det er virkelig ikke penge, som jeg gider at bruge, når jeg ellers kunne bruge dem på så meget andet spændende, men det skal jeg. Kan ham der kommer i det mindste ikke være lækker?

Jeg griber min telefon og smider mig selv på sengen. Ind på internettet for at finde en tømrer. Jeg bliver taget af en hjemmeside med et meget flot billede. Jeg kigger ikke engang på prisen. Mine øjne er limet til billedet af en lækker mand, der står i arbejdstøj, med hammer i hånden og et bestemt, stærkt, målrettet og fucking sexet blik i øjnene. Det er som om, at han kigger lige på mig. Måske skulle jeg ikke vælge en sådan flot fyr til at reparere mit gulv, jeg ville ikke kunne koncentrere mig om andet. Det er sikkert ikke engang ham der, der kommer. Det er sikkert bare et billede de har fundet. Fuck det! Jeg krydser fingre! Lyder det i min telefon, da jeg skriver en besked til det nummer, som jeg håber er hans.

Bare nogle få minutter senere ringer min telefon. Jeg tager den og aftaler en tid senere næste dag. Nå, han lød i hvert fald lækker. Please, please, please sig, at det var ham på billedet. Mit hjerte banker hårdt i brystet, og jeg glæder mig som en lille pige, der ved at hun får lige et som hun ønsker sig til jul. For mit vedkommende er det så ikke en hest, hundehvalp, dukke eller noget andet dumt, som jeg ønskede mig engang, nej, nu er det en fucking lækker tømrer. Hvor ens ønsker ændre sig med årene. Samme aften kan jeg ikke få tankerne ud at mit hoved. Mit hoved er propfyldt med billeder af den flotte tømrer, der kommer allerede her i morgen.

Næste dag ringer det på, og jeg springer op fra sofaen, og skynder mig ud til døren. ”Kom ind.” siger jeg i dørtelefonen og åbner døren. Jeg kan hører hans tunge fodskridt. Mit hjerte begynder at banke, og jeg bliver næsten lidt svimmel.

”Hej! Det er mig der er Louise.” siger jeg med et smil, da han står i døren. Det er ikke ham på billedet, nej, det er endnu bedre. Han er helt perfekt. Høj, lidt mørk i huden, sort hår, brune øjne. Jeg kan se, at han er veltrænet. Hans overarme er store og veltonede, og hans store skuldre udvider den stramme, hvide trøje. Han hilsner pænt og går ind i opgangen. Jeg kommer helt tæt på for lige at lugte lidt til ham. Duften er dejlig. Ikke for kraftigt af sved eller øl. Det er en dyb duft, som jeg kun meget sjældent har oplevet før. Han lugter som en rigtig mand. Jeg bliver helt blød i knæene og mine kinder bliver fyldt af varme og en rød farve, som man kun ser på gammeldags postkasser.

”Vil du have et eller andet at drikke?” spørger jeg, imens jeg lukker døren. Han er allerede på vej ud i køkkenet, da han siger at en kop kaffe ville da være vildt dejligt. Han skulle bare vide, hvor meget jeg kigger på ham. Jeg er så frustreret over, at han ikke allerede bare har revet min trøje af og smidt mig på min sofa. Jeg bider mig i læben, da jeg går ud efter ham. Mine øjne løber op og ned ad hans muskuløse ryg, da jeg går forsigtigt forbi ham. Hvor fanden har det firma fundet sådan en her? Han kommer jo som en fra en film eller reklame.

Få minutter senere er han allerede på knæ på mit gulv. Han spørger om, hvad der sket, da han ser det store, sorte mærke midt på gulvet. Jeg forklarer, at min veninde tabte noget kul, imens finder mine hænder en kop fra mit skab. ”Vil du have sukker eller mælk?”

Han takker høfligt nej, og jeg rækker ham koppen lidt efter. Jeg hopper let og elegant op på skranken af mit store køkkenbord, der går rundt i hele rummet. ”Ved du hvor lang tid det her kommer til at tage?”

Han svarer, at det ikke vil tage mere end et par dage, og jeg smiler til mig selv. Adskillige dage med denne her fyr? Fuck, jeg kommer jo ikke til at kunne kontrollere mig selv og mine lyster.

”Okay, det lyder fint. Hvor meget bliver det? Ved du det endnu?” spørger jeg. Han rejser sig op, da han svarer. Det er faktisk billigere, end jeg troede. Han siger, at han lige skal hente noget nede i bilen, og jeg nikker. Jeg kigger væk, da han kigger mig i øjnene. Jeg kan fornemme, at han også kigger lidt. Det har han fandme også at gøre! Jeg har ikke taget den her stramme og meget friske trøje på for ingen grund.

Da han går ud ad min hoveddør, kigger jeg igen på ham. Kæft hvor er han flot. Da jeg har forsikret mig, at han er gået, jeg går ud på mit toilet. Jeg kigger mig selv i spejlet. Mine kinder er røde, og jeg kan se mine brystvorter igennem min trøje. Jeg rødmer endnu mere og bliver endnu mere ivrig og ophidset. Måske har han set det? Måske ved han, hvor meget jeg gerne vil have ham lige nu? Det håber jeg.

Han arbejder i et par timer. Han har allerede revet de gamle gulvbrædder op og båret dem ned. Jeg har gået hele dagen og smugkigget på ham. Jeg er så pisseliderlig, at det ikke er til at tage. Jeg har overvejet mange gange at gå ind på mit soveværelse og rive min yndlingsdildo frem og gøre noget ved det, men jeg har alligevel ikke kunne få mig selv til det.

Solen er så stille ved at gå ned, da han banker på døren til min stue. Jeg har taget min computer og en kedelig psykologi bog, som jeg alligevel SKAL læse. Han siger, at han ikke vil gøre noget mere nu. Jeg smider mine briller på min bog og lukker min computer, da jeg rejser mig. Jeg skynder mig ud i køkkenet, spændt på at se hvad han har lavet. ”Det ser supergodt ud, hvordan har du kunne nå alt det her?” han smiler bare varmt til mig, imens han siger, at det ikke er hans første gulv, som han har repareret. Nej det er det godt nok ikke, tænker jeg.

Da vi står i gangen, og han skal til at gå finder jeg hans blik med mine øjne. Hans flotte brune øjne kigger ind i mine. Mit hjerte hamrer derud af. Han spørger, om der er mere, som han kan hjælpe med. Ja der er! Du kan kneppe mig lige her og nu! Tag mig! Tag mig lige som du vil have mig, skriger jeg inde i mit hoved. Jeg siger ikke noget.

Han giver mig nok det mest sexede, skæve smil jeg nogensinde har set. Uden at lægge mærke til det bidder jeg i min underlæbe. Han nikker langsomt, fordi nu ved han, hvad jeg er ude efter. Jeg tager langsomme, forsigtige skridt hen imod ham. Han bukker sig ned og sætter sin værktøjskasse og jakke. Jeg når helt op til ham. Vi har ikke sagt et ord, men vores blikke siger alt. Han lægger endelig sine store, stærke hænder på min talje. Jeg skal stå på tær for at nå ham, men mine læber finder alligevel hans. Han smager så godt! En blanding af støv, sved, kaffe og mand. Han løfter mig stille op, og jeg svinger mine ben rundt om ham. Vi begynder at kysse voldsomt, jeg bryder det efter lidt tid og min trøje flyver af. Han kigger på mine store bryster, da jeg elegant får min BH af. Jeg kan se hans lyst, og det får mit indre til at eksplodere. Vi kysser med armene om hinanden, da han går direkte ind til mit soveværelse. Jeg bliver smidt på sengen. Jeg har aldrig været mere tændt i mit liv. Han giver mig det samme sexede blik fra tidligere, da han tager sin trøje af. Mit hjerte hamrer og jeg hiver næsten efter vejret. Mine øjne løber op og ned at hans krop. Absolut perfekt. Han har en stor brystkasse og nok den flotteste sixpack nogensinde.

Hans bukser ryger også af, og jeg fniser, da jeg ser hans enorme bule. De hvide CK-underbukser gemmer det ikke. Mine shorts er også kommet af. Jeg ligger i intet andet end min frække, rød g-streng. Han læner sig langsomt ned og begynder at kysse mine ben. Hele min krop ryster. Han bevæger sig langsomt op mod mit ansigt og placere et blødt kys for næsten hver centimeter. Da hans læber møder mine igen lukker jeg øjnene og stønner jeg blidt. Hans ene hånd finder hurtigt det bløde stof af min g-streng. Hans fingre kærtegner langsomt mig. Jeg placerer min ene hånd blidt på hans øvre ryg, og den anden flyder blidt igennem hans sorte hår.

Han stopper lige pludseligt og sætter sig op i sengen. Mine øjne klistret på hvad der venter mig. Mit hjerte stopper, da jeg ser, hvad han har at gøre med. Hans pik springer ud fra hans stramme underbukser. Han kigger på mig, stolt af sit mit måbende ansigt. Jeg kommer til besindelsen igen, da jeg langsomt kravler hen ad min seng. Jeg kigger ikke på ham, mine øjne limet. Jeg har gået og fantaseret om det her så mange gange. Jeg kysser den yderste del blidt. Han stønner blødt. Det gør mig endnu mere liderlig. At vide at han kan lide, hvad jeg gør, tænder mig helt ekstremt. Jeg åbner langsomt min mund, da jeg lader ham langsomt glide ind. Min tunge leger blødt med hans pikhoved. Min ene hånd finder hans lange skaft, og den anden mig selv. Mine fingre skubber langsomt det røde stof til side, og jeg begynder at kærtegne mig selv dernede. Jeg bevæger mit hoved frem og tilbage med mine læber stramt lukket om hans pik. Den bliver helt våd, så det bliver endnu nemmere. Jeg elsker, når han stønner. Det gør mig bare endnu mere liderlig, at han kan lide, det jeg gør. Han stopper mig pludselig ud af det blå, og jeg kigger på ham underligt og fortvivlet. Han kigger på mig, næsten aggressivt og siger med sin dybe stemme: ”Min tur.”

Det går så hurtigt, at jeg næsten ikke opfatter, hvad han gør, før jeg ligger med mit hoved ned i min hovedpude, mund fyldt med stoffet, mine hænder med hver sin klump af dyne. Han er så stærk, rutineret og bestemt. Jeg FUCKING elsker det. Med et mærker jeg en tunge løbe op at inderlår. Jeg ligger på maven med hans tunge løbende op og ned ad mine lange ben. Jeg stønner dybt. Imens han får mig til at hive efter vejret med bare sin tunge, finder hans stærke hænder min røv. Han begynder at ælte og bevæge mine balder rundt. Jeg formår at hjælpe ham lidt, da jeg bruger mine egne hænder til at sprede mig selv for mig bare lidt mere. Han tager hårdt fat om mine hænder og smider dem væk. Han vil selv gøre det, og det får mig bare endnu mere op at køre.

Jeg ved, at han kan se, hvor liderlig jeg er. Min våde fisse afslører mig. Jeg elsker tanken om, at han kigger på mig med en desperathed og dyb lyst i øjnene. Jeg kan næsten mærke hans øjne. Næste kommer den sensationelle følelse af hans bløde, våde tunge på min bløde hud. Min krop ryster forsigtigt. Jeg spreder mine ben, indbydende. Han begynder at slikke mig, og mine dybe suk bliver erstattet med en stønnen. Op og ned til tempoet af min hurtige, spidse vejrtrækning. Så kommer det næste, jeg mærker to af hans fingre glide let op i mig. Han leger med mit indre, og jeg bider tænderne hårdt sammen for ikke at skrige af ren lyst, frustration og glæde. Jeg bøjer ledt i min ryg, så han får hele min røv i ansigtet. Han griber fat i min ene balde og inderlår. Jeg elsker, at han tager hårdt fat i mig, som om jeg er hans. Tungen bliver ved med at slikke, nu hurtigere og hurtigere. Jeg prøver at holde lysten inde, men jeg kan ikke holde det ud mere. Hele min krop tikker om at blive kneppet. Min fisse mangler at mærke en hård pik dybt inde i sig.

”Knep mig nu! Kom nu! Jeg vil mærke dig inden i mig! Knep mig som om du hader mig!” lyder det fra mig. Jeg bliver næsten forskrækket og flov over, at de ord kommer fra mig. Men jeg fortryder det ikke, da jeg få skarpe vejrtrækninger senere mærker ham. Hans kød mod mit. Jeg bidder endnu hårdere sammen. Hans store pik åbner langsomt mig, og jeg kan ikke holde det ud. Jeg har i lang tid tilfredsstillet mig selv med plastik og fingre, men det her er noget helt andet. Hvor har jeg savnet det. Jeg elsker bare at blive taget. Især bagfra.

Hans store, hårde, dejlig pik glider med intet besvær ind i mig. Jeg har også været så tændt i flere timer nu. Jeg har manglet et ordentligt knald. Endelig har jeg en pisselækker fyr i min seng, der bare ved, at han skal tage mig. Mine tanker bliver afbrudt af den dejlige følelse af smerte og lyst, da han klasker mig hårdt på røven. Jeg piver lidt, men jeg elsker det. Og endnu et slag kommer. Han gør det ikke hårdt, men stadig med sådan kraft at jeg virkelig kan mærke ham. Han tager mig som hans ejendom.

Jeg skriger ind i min pude, da han smadrer sig helt ind i mig. Jeg tror aldrig, at jeg har prøvet noget lignende. Hvert dybe dunk fra ham får mig til at hive og gispe efter vejret. Jeg kan mærke, at han kan lide min stønnen. ”Mmm… ja! Knep mig! Giv mig din hårde pik! Jeg vil have den!” mumle-stønner jeg ind i puden. Med dét begynder han at kneppe mig endnu hårdere. Han begynder at stønne dybere.

Pludselig bliver jeg hevet op fra min seng. Han stiller sig op over min seng. Han holder mig oppe, imens han bliver ved med at føre sin pik ind og ud af mig. Hans styrke er helt enorm. Hans hænder holder min mave, og jeg slynger mine arme rundt om hans hals. Han bider mig blidt i øret. Hans hænder rykker op på mine bryster. Hans hænder leger med dem i takt med hans pik der næsten udvider mit indre.

Jeg bliver hårdt lagt ned igen. Han flipper mig igen med sådan en kraft. Han kigger mig dybt i øjnene. Han trækker vejret dybt, da han hiver mig tættere på. ”Var det alt?” spørger jeg drillende. Jeg vil have alt, hvad han kan give.

Med et vredt smil og et ondt blik tager han hårdt fat i mig. Begge mine bryster får et hårdt slag. Han læner sig ned og glider ind i mig igen. Mine krop tikker ham om mere. Næsten som når går ud under den varme bruser, så vil kroppen have det varme igen, og det er præcis sådan, at min krop nu næsten finder hans store pik dybt inde i mig en nødvendighed. Og det er jeg meget enig i.

Han begynder at kneppe mig igen. Endnu hårdere nu. Jeg troede ikke, at han kunne gøre det hårdere. Det gør ikke ondt, det er bare helt ubeskrivelig dejligt. Ud at det blå stønner han højt, og jeg kan mærke at mine indre bliver malet hvidt. Min orgasme kommer samtidig. Med rystende ben, gispende vejrtrækning og øjne der ruller helt tilbage i hovedet på mig, griber jeg fat i alt den dyne, jeg kan og stønner som et monster.

Til sidst trækker han sig langsomt ud med et dybt suk. Jeg ligger tilbage, helt ødelagt. Han siger intet men tager bare sit tøj på igen. Da han skal til at gå ud af mit soveværelse siger jeg: ”Vent, jeg fik ikke engang dit navn.” Han vender sig halvt om og svarer: ”Vi ses i morgen, Louise.” og med det går han. Jeg hører døren smække med et tilfreds, glad og ophidset smil.

 

 

 

Håndværkeren der tog ordenlig fat - lige hvad jeg havde brug for
I alt: 4.8 ud af 5 - fra i alt 11 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér