TEST DIG SELVCORONATEST

Test dig selv hurtigt og enkelt med den nye Boson coronatest, der kan give dig svar på, om du er smittet med Covid-19 (SARS-CoV-2-virus) på blot 15 minutter. KØB TESTEN NU...


Jeg blev skubbet hårdt ned på deres seng. Jeg når næsten ikke at opfange lussingen, før jeg ligger med hovedet i deres dyne med den sensationelle smerte på kinden...

Jeg ved egentlig ikke, hvad der skete i går. Det eneste jeg ved er, at jeg på et tidspunkt endte i en seng med en smuk kvinde OG en lækker fyr. Måske er det præcis dét, som jeg har brug for. Det tænder mig som intet andet at blive brugt af to forskellige mennesker.

”Se hvad vi har fundet på baren i dag, hva, skat?” siger kvinden, da hun står med sin mand og kigger på mig. Jeg er beruset, og jeg sidder på deres seng og svajer stille fra side til side.

”Ja, hun er et sjældent fund. Jeg har aldrig troet, at sådan en kvinde ville være til det, som vi er.” siger manden tilfreds. Han er allerede ved at knappe sin skjorte op. Det var faktisk kvinden, som jeg fik mest øje på inde på baren, men hendes mand skuffer godt nok ikke. Imens manden tager sin skjorte af, går hans kone hen til deres garderobe.

”Jeg troede, at vi allerede havde aftalt, at du skulle tage det der af.” siger hun kommanderende til mig, imens hun roder i skabet. Jeg nikker underdanigt og får hurtigt min kjole af, så de kan se alt det, som jeg gemmer på. Jeg kan se, at manden kigger på mig lige præcis på den måde, at jeg kan lide det. Hans øjne løber op og ned ad min krop. De stopper selvfølgelig det forventede steder.

”Hvad skal vi starte med?” spørger hun så sin mand. Hun står med to forskellige slags håndjern i hænderne. Det kilder i maven. Jeg er så spændt. Jeg elsker at blive domineret.

”Lad os give hende det her på.” siger manden så. Han tager hurtigt et par sølv metal håndjern og går hen imod mig. Jeg bryder ikke øjenkontakten med ham, som jeg har haft lige siden, at jeg blev skubbet ned på deres seng. Jeg når næsten ikke at opfange lussingen, før jeg ligger med hovedet i deres dyne med den sensationelle smerte på kinden. Jeg kommer til at fnise lidt, da han hiver fat i min hofte og trækker mig op. Mine håndled bliver hurtig lænket til hinanden.

”Vi har aldrig gjort det med sådan en.” kan jeg høre kvinden siger bag mig. Jeg kan så mærke et par hænder, der let kærtegner min bagfra. Hænderne er bløde, så det kan kun være kvinden. Hun løber sin nysgerrige hænder op og ned ad min ryg. Jeg trækker vejret og sukker dybt, da hun gør. Hun får mig til at gispe, da jeg mærker hendes ene hånd på mit inderlår. Det får små bølger af elektricitet til at løbe igennem min krop.

”Nå, give hende resten af tingene på.” kommanderer manden. Han sætter sig i en stol ved siden af sengen, og han har allerede fået et glas rom eller whisky. Der står to glas mere ved siden af ham på det lille bord. Han kigger med et ondt, dystert og lystigt blik.

”Jeg glæder mig til at se, hvad vi sk-a-al!” Det sidste kommer jeg til at gispe ud. Min hals bliver strammere, da jeg får et halsbånd på. Dét er nyt. Den bliver trukket hårdt i, og jeg bliver tvunget til at sidde op på mine knæ. Jeg piver.

”Du siger intet medmindre vi beder dig om det, kælling.” Ordene bliver hvisket spidst i mine øre. Jeg smiler til mig selv.

”J-j-ja…” klynker jeg stille. Jeg kan se på manden, at det tænder ham, når han ser sin kone, dominerer andre kvinder. Hans tætte jeans gemmer ikke på noget. Jeg gisper igen, da jeg mærker kvindens hænder ved mine bryster. Min bh bliver revet af mig og smidt på gulvet. Kvinden trækker i håndjernene, så det får mig til at klynke igen. Jeg kan mærke og høre, at hun også er ophidset og liderlig, som jeg er. Hendes hænder ælter mine store bryster rundt med et fast, bestemt og nådesløs vildskab.

”Læg hende ned.” siger manden pludselig. Han stiller sig op og tager de to andre glas med hen til os. Han rækker sin kone det ene, før han får mig vendt om, så jeg ligger på ryggen. Jeg kigger på dem, og de kigger på mig. Konen tager glasset og hælder alt alkoholen ned i halsen på mig, imens manden holder mit hoved oppe. Det er stærkt. Jeg kan godt lide, at de tvinger mig til at drikke endnu mere. Den varme alkohol løber ned ad min hals og varmer mit indre.

”Vend hende om og hold hende nede.” kommanderer manden. Det bliver gjort hurtigt og effektivt. ”Få hendes røv op.” kommer næst. Det bliver også gjort hurtigt.

Jeg kan mærker kvindens hjertebanken. Jeg ligger nu på hende - vores nøgne, varme og svedige hud skubbet helt tæt sammen. Det var hurtigt, at hun kom ud at sin frække og pirrende påklædning. Jeg kunne se lige det, som jeg ville tilbage på baren.

Mine tanker bliver afbrudt med et sæt. Den genkendelige følelse af smerte, der skylder igennem mig som elektriske bølger, der pulserer, løber op og ned ad kroppen. Smerten kommer fra min ene balde. Jeg kan fornemme, at der er et knaldrødt mærke. Jeg bider min læbe og venter det næste piskesmæld. Det kommer hurtigere, end jeg forventede det. Det får mig til at hive efter vejret.

Imens jeg bliver straffet bagfra, bliver mit bryst leget med. Kvinden gør så noget uventet, da hun stikker nogle fingre ind i min mund. Jeg bliver en smule chokeret, men chokket er mere end velkommen. Jeg slikker og sutter på hendes fingre, da hun stikker dem endnu længere ind. Jeg kan mærke mit mundvand og savl dryppe ned på sengen.

Efter min store røv er næsten postkasserød fra pisken stopper manden. Jeg kan høre, at han er forpustet. Jeg elsker smerten. Den tvinger mig til at mærke - smerten er med til at gøre mig mere levende, og jeg elsker det. Alkoholen hjælper med at dulme den, men jeg er sikker på, at jeg kommer til at have en øm røv med på arbejde i morgen.

Jeg kan mærke endnu et sæt hænder på min krop. Manden kærtegner min store, røde balder. Han betragter sit værk. Jeg klynker igen, men der kommer ikke så meget lyd, da min mund er optaget af kvindens fingre. De må være godt våde nu. Mine balder opfanger et par læber, der placerer kys efter kys. Min krop har svært ved at kontrollere det, så jeg ryster blidt med hvert kys.

Min stramme g-streng bliver bevæget til side, og jeg stønner dybt, da manden stikker to fingre ind i mig. Jeg er driv våd, og min krop byder ham velkommen med åbne arme. Han bevæger dem rundt derinde. Jeg kan mærke, at han er lige så nysgerrig som sin kone. Han tager så fingrene ud af mig. Jeg sukker og tigger ham næsten om at putte dem tilbage. Konen stopper også med at lege med mig. Hun kravler op af sengen og lægger sig ned. Jeg bliver hurtigt løftet op og placeret ned oven på hende igen, vores bryster mast op ad hinanden. Hendes ben bliver spredt om mine også.

Jeg kan mærke hende. Hendes bløde hud. Hendes hurtige vejrtrækning. Jeg lukker øjnene da vores læber mødes. Hendes tunge er mindre ivrig, end jeg troede. Imens jeg kysser hans kone, giver manden sig til at slikke mig. Jeg piver stille. Først op og ned ad mine lår. Dernæst på mine våde skamlæber. Hans ene hånd giver sig til at kærtegne min klit. Jeg kan mærke dén følelse, som jeg så ofte længtes efter. Følelsen af ekstase og seksuel stimulering som jeg har så svært ved at genskabe bare med mig selv og mit erotiske legetøj.

Jeg spreder min ben endnu mere for ham, så han har nem adgang til mig. Han begynder også at lege med sin kone. Hun stønner imens hun kysser mig. Det gør mig bare endnu mere liderlig.

Efter lidt tid kan min krop næsten ikke mere. Den tigger om at blive kneppet. Min fisse vil strækkes ud og pumpes dybt af pik. Bare et eller andet. Men den første penetration sker ikke der, hvor jeg ellers ville gøre det selv. Jeg kan mærke en kold, blød konsistens ved mit røvhul. Jeg gisper og buer min ryg let, da manden hælder lidt glidecreme på mig. Derefter kan jeg mærke min røv langsomt bliver udvidet. Jeg kan ikke klare det og bryder mit kys med konen med et stort støn. Jeg kan mærke hendes hænder ved mine balder, da hun spreder min røv for sin mand.

”Du bruger glas buttplugget ikke, skat?” spørger hun sin mand.

”Hmm, det nye vi købte sidste uge. Det skal jo prøves. Måske kan hende her lide det lige så meget, som du kan.” svarer han. Jeg bider min læbe, da han skubber den helt ind i mig. Jeg har ikke så meget seksuel erfaring med ”backdoor-action”. Det giver en meget anderledes følelse. Det kolde glas blandet med mit varme indre er en hel ny følelse for mig. Det er svært at beskrive, men det fylder mig ud dernede på en anden måde. Jeg kan mærke, at jeg er meget strammere der end mine andre steder.

”Du må gerne nu.” mumler kvinden til sin mand, der så meget hurtigt får sin pik frem. Han bevæger den blidt ved min indgang, smører den ind i mine safter. Jeg ryster indbydende min røv lidt for ham. Jeg skulle ikke have drillet ham. Med ét hamre han hele sin længde ind i mig. Jeg skriger. Jeg skriger af min lungers fulde kraft, men mit skrig bliver ikke hørt på grund af kvindens tunge, der er dybt begravet i min mund.

Mine arme vrider sig i håndjernene. Manden pumper sin pik ind og ud af mig. Jeg stønner dybt med hvert stød. Jeg kan mærke hans kones hænder, der endnu engang spreder min røv for ham. Han får fri adgang til mig. Buttplugget, der er dybt begravet i mig, gnider op af hans pik. Det giver en meget unik følelse, der bare gør mig dobbelt så liderlig. Jeg bliver ved med at snave hans kone.

”Ja… det er godt skat... Knep hende… knep hende hårdt…” stønner kvinden. Hun er blevet endnu mere liderlig og ophidset af at se mig, der ligger oven på hende, blive kneppet af hendes mand. Imens hun kigger på sin mand med et dyrisk blik, bryder hun kysset med mig og bevæger sig tilbage, så hun nu sidder op ad bagvæggen på deres soveværelse. Hun tager hårdt fast i mit hår og bevæger mit ansigt ned imod hendes våde fisse. Jeg accepterer glad, hvad hun insisterer på og begynder at slikke hende. Hun stønner højt og tilfredst. Det er heller ikke første gang, at jeg gør sådan noget.

Jeg slikker i tempo til, at jeg bliver kneppet bag fra. Jeg stønner og hiver efter vejret, da mit ansigt bliver begravet i kvindens skridt, hver gang jeg bliver skubbet fremad. Min røv får et par klask. Det sviger, og smerten bevæger sig igen som elektricitet igennem min krop.

”Kom ind i hende.” lyder det så fra konen. Jeg bliver meget overrasket. ”Men vent, vi skal gøre det sammen.” svarer hun. Jeg ved godt, hvad hun vil. Jeg begynder at slikke endnu hurtigere i takt med, at hendes mand også øger tempoet. Mine øjne ruller tilbage ind i mit hoved. Det er næsten for meget. Manden begynder så nu også at bevæge buttplugget ind og ud i røven på mig. Ud over det, tager han nu fat i håndjernskæden og holder godt fast.

”J-j-j-jeg kommer!” skriger kvinden idet hendes mand også ”J-j-j-jeg kommer også!”

Min krop spasser helt ud. Den ryster voldsomt og ukontrolleret, og så kommer min orgasme. Mine safter sprøjter ud af mig samtidig med, at jeg får kvindens saft ansigtet. Hun slår sine lår sammen. De ryster også ukontrolleret. Alt det imens mit indre bliver fyldt ud med varm, klistret, dejlig sperm.

Kvinden kollapser til siden i sengen. Hendes mand falder sammen oven på mig, hans pik stadig inde i mig. Jeg ligger, brugt, på sengen med manden oven på mig og kvinden ved siden af os. Til sidst får jeg et kys på panden af kvinden, der tildækker os alle tre med en stor, varm og blød dyne. Manden trækker sig til sidst ud. Han kravler op og omfavner og kysser sin kone. Jeg bliver hevet op og lagt imellem dem. De krammer begge mig. Kvinden gaber og lægger sit hoved på mit ene bryst, da manden slukker for den lille lampe ved siden af sengen.

”Godnat, Louise. Du skuffede godt nok ikke.” er det sidste jeg hører, før mine øjne lukker i.

 

 

Kneppet i håndjern af et par
I alt: 4.9 ud af 5 - fra i alt 17 stemmer

Kommentarer  

#3 olassen 01-11-2021 08:58
Meget frækt og lækkert
Citater
#2 Kb 72 01-11-2021 06:38
Jeg er helt vild med dine fortællinger, du er god til at få detaljerne med. Jeg føler næsten selv at man er en del af det.
Citater
#1 Bollepolle 01-11-2021 00:14
Jeg kan ikke få nok af dine godt skrevne noveller.
Fortsæt endelig.
Knus herfra.
Citater

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér