BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg står nede i trænings centeret med et par vægte. Jeg sveder af helvedes til. Mit tøj er klistret. Pludselig mærker jeg to hænder på min hofte.

"Du ser godt ud i stramme trænings bukser." siger en fremmed stemme bag mig. Jeg fryser og står helt stille. Ifølge stemmen er personen tydeligvis en mand. Jeg gisper langsomt, da manden bevæger sine hænder lidt længere op af mig. Jeg gør ikke noget. Jeg tør ikke. Hans hænder er kæmpe store og han er sindsyge stor og muskuløs.

SEX I DAG?

"Hvis du gør noget kælling, så river jeg dig i små stykker." Jeg synker en klump. Jeg nikker og kigger væk. Han tager mig langsomt ud på badeværelset. Jeg kigger på ham i spejlet med bedende øjne. Han er som sagt kæmpe stor, mørkebrun hud, kæmpe arme, sort skæg og skaldet. Han står også i træningstøj. Han kigger på mig. Eller rettere sagt. Min krop. Han låser døren. Jeg bakker tilbage, så langt jeg kan.

"J-j-jeg arbejder her! Jeg kan få smidt dig ud af centeret!" fremstammer jeg. Jeg er så skide nervøs. Sveden begynder at pible frem overalt på min krop. Han griner. Hånende.

"Jeg tror ikke du kan nå at sige det til nogen. Før du er død. Hvis du siger det her til nogen slår jeg dig ihjel. Louise." siger han og ned stirrer mig.

"Hv-hvor kan du mit navn fra!?" råber jeg næsten. Jeg begynder at blive endnu mere bange. Han svarer ikke men går tættere på mig. Jeg vil væk, men han er hurtigt henne ved mig. Hans store hænder tager fat om mig og sørger for, at jeg ikke kan komme nogen steder hen.

"Åh nej, j-j-jeg beder dig. Lad vær!" fremstammer jeg.

"Jeg kender også din lille flirt. Michael. Han sagde i var kærester. Og Michael skylder mig mange tusinder kroner. Måske hoster han op med dem, hvis jeg voldtager hans kælling." Hans stemme er dyb og tør. Jeg synker en klump igen.

"M-Michael?" mumler jeg. "Hv-hvad skylder han dig? Jeg betaler hvad han skylder, bare du lader mig være i fred! Jeg siger det ikke til nogen! Det lover jeg!" råber jeg desperat.

"Fint. Host op med tohundrede tusind kroner. Så har du givet, hvad han skylder cirka." siger han og tager ét skridt baglæns.

"T-t-tohundrede tusind kroner!?" jeg gisper. "Det er sindssygt mange penge! Dem får jeg aldrig!"

"Nå. Det er ærgerligt." siger han og går tæt på mig igen. Jeg kan ikke bevæge mig. Jeg er som frosset på stedet.

"L-lad vær." beder jeg ham, men han stopper ikke. Jeg klynker og lukker mine øjne. Hans kæmpe hænder løber op af min mave. Og op på min store bryster, og så klemmer han til, og jeg kommer til at skrige. Det gør så ondt. Han er alt for voldsom! Han tager fat i min stramme trænings top. Han flår den af. Fitness World trøjen flyver hen i hjørnet af træningscenteret. Min trænings bh er det eneste mellem ham og mine store bryster. Han er pisse liderlig. Jeg kan se det. Den måde hans øjne løber over min krop. Der er også en kæmpe bule i hans bukser.

"Tag dit tøj af!" kommanderer han. Jeg nikker og tager mine stramme trænings bukser og sko af. Jeg står tilbage i trusser og bh.

Det er koldt ude på badeværelset, og jeg fryser lidt. Jeg prøver at dække så meget af mig, som jeg kan.

"Nej nej. Kom her." siger han og tager fat i min arm. Han hiver mig tæt ind til ham. Han har taget sin træningstrøje af. Han er faktisk enormt veltrænet. Jeg elsker mænd med en veltrænet krop. Men han er stadig forfærdelig! Han voldtager mig næsten og er grænseoverskridende på alle mulige måder! Pludselig river han min bh af og smider den ud af det åbne vindue!

"Hv-hvad laver du!? Jeg skal bruge den!" hvæser jeg stille. Han holder sin kæmpe hånd over min mund. Hans anden hånd kommer langsomt ned i min trusser.

"Hvis du prøver at lave flere små lyde knækker jeg halsen på dig. " siger han. Hans hån bevæger sig helt ned i mine stramme og små underbukser. Så putter han en finger ind i mig! Jeg skriger. Selv hans finger en kæmpe stor! Jeg prøver desperat at komme fri. Men han holder mig godt fast. Jeg prøver alt, hvad jeg kan, men jeg kan stadig ikke komme ud af hans stramme greb. Han er liderlig. Hans hjerte er begyndt at slå næsten lige så hurtigt som mit. Han tager sine bukser af og tager min hånd. Han fører den ned mod hans skridt.

"Du skal mærke hvad der kommer til at være dybt inde i dig om lidt." siger han og lægger min hånd på hans kæmpe store pik! Den er enorm! Alt for stor! Meget større en Michaels og alle dem jeg har prøvet før! Han skubber sin pik imellem mine ben. Han samler mine ben rundt om den. Han skubber den langsomt frem og tilbage.

Så river han mine trusser af og smider dem ned ved siden af mig.

"Hvad skal jeg så have på hjem!?" mumler jeg. Hans hånd stadig over min mund.

"Ingenting din lille luder." siger han og spreder mine ben. "Nu skal du være en god lille luder og lade være med at bekæmpe det!" Jeg kan mærke hans pik hoved ved min indgang. Jeg klynker og tårerne begynder at løbe ned af mine kinder og hans hånd. Han skubber sin store pik langsomt ind i mig. Den river mine fisse i stykker! Jeg skriger alt, hvad jeg kan! Men han skubber sin hånd ind i min mund. Jeg kan næsten ikke trække vejret. Jeg skriger ind i hans hånd, da han skubber sin pik ind i mig.

"Jeg skal fandme ikke bides af dig. Her!" siger han. Han samler mine trusser op og skubber mine trusser ind i munden på mig. Ad! Jeg ryster mit hoved og prøver at spytte dem ud, men det kan jeg ikke. Det føles som om jeg skal dø. Den er simpelthen så stor! Hele min krop skriger af smerte. Den fylder hele min fisse ud! Jeg har aldrig haft sådan en følelse. Han begynder langsomt at bevæge den ind og ud. Det føltes forfærdeligt! Men han elsker det. Han stønner dybt. Hans ene hånd holder helt rundt om mit bryst og den anden holder begge mine arme. Han holder om mig, så jeg ikke kan slippe fri.

Han sætter sig på toilettet. Tænk at min fisse ikke er revet fuldstændig i stykker endnu. Han sætter sine store ben på mine og ryster mig op og ned på hans pik. Jeg er bare en sex dukke for ham. Jeg føltes som en. Jeg er stoppet med at skrige. Min krop kan ikke skrige. Den fokusere på at dulme smerterne så meget den kan. Jeg besvimer snart.

"Hvad så din kælling kan du lide det?" spørger han pludselig og stopper, men han løfter mig ikke af. Jeg ryster på hovedet og skriger.

"Det tager jeg som et nej. Sure møg so!" siger han og går tilbage til at løfte mig op og ned over ham.

"Jeg skal til at komme! Hvor skal det være henne!? Inde i dig? Vil du gerne være gravid din lille luder!?" han griner. En ond latter. Det er, som om jeg kan høre torden i baggrunden. Jeg ryster mit hoved og skriger nej.

"Fuck dig! Jeg er fucking ligeglad! Det er ikke mig der skal bære barnet!" siger han og giver mig et klask på låret. Det er så hårdt, at det laver et rødt mærke. Jeg skriger. Men mine egne trusser får det til at ikke give lyd. De er helt våde af savl og spyt. Ad.

"Jeg kommer snart. Jeg tror du får det hele inde i dig." siger han ondt. Han bevæger mig op og ned hurtigere og hurtigere!

"Ah! Jeg kommer!" råber han. Hans pik pulserer, og det vælter ud med sperm! Jeg skriger! Jeg vil ikke have hans barn. Det er endda en rigtig dårlig tid på måneden for mig. Åh nej. Det begynder at løbe ud af mig og ned over toilet brættet og helt ned på jorden. Det er varmt og klisteret. Han stønner dybt. Jeg kan ikke tage det mere. Min krop er følelsesløs. Jeg ligger op af hans svedige krop. Min egen krop er selv svedig efter min træning og voldtægten. Jeg bliver helt sikkert gravid. Jeg klynker. Han tager mig op og lægger mig ned på jorden. Min krop gisper stadig.

"Sut den ren eller jeg smadre dig." siger han koldt. Jeg nikker langsomt og kravler ynkeligt over til han. Jeg begynder langsomt at slikke hans store pik.

Et par minutter senere er den hel ren. Han klapper mig på hovedet.

"God lille kælling. Godt min ven sørgede for at deaktivere sikkerheds kameraet. En ven der giver en anden ven en tjeneste. Nå, sig til din ven Michael. At han stadig skylder mig penge. Men vi siger hundrede halvfems tusind nu. Og hvis du siger noget til nogen, kommer jeg efter dig!" Han tager sit tøj på. Og åbner døren lidt. Der er stadig mange i træningscenteret.

"Få noget tøj på luder. Du ville da ikke have alle i træningscenteret ser dig. Oh! Jeg glemte det næsten. Giv mig din telefon. Eller fuck dig. Jeg tager den selv." siger han og fumler rundt i mine trænings bukser. "Liderligere kælling. Din telefon sidder omme på røven på dig. Får du den så til at vibrere af sig selv?" griner han. "Lås den op!" kommanderer han, og jeg taster langsomt min kode. Han tager et biled af mig. Nøgen og med sperm ud over min røv og inder lår. "En lille souvenir og en besked til Michael." siger han og sender billedet til sig selv og Michael. Jeg klynker igen. "Jeg snupper også de her." Han tager mine trusser ud af munden på mig og putter dem ned i hans lomme.

"Du har mit nummer, hvis du nogensinde vil kneppes igen." Han ler højt. "Vi ses kælling. Det var hyggeligt." siger han og lukker døren bag sig.

Min krop var øm efter voldtægten. Hele min krop rystede da jeg tog tøj på igen. Jeg gik ud og skyndte mig hjem. Jeg tørrede det værste af min voldtægtmands sperm af mig, men jeg kunne langt fra få alt væk. Jeg bed det i mig og skyndte mig bare hjem. Jeg sagde jeg havde det dårligt til en af mine kollegaer. Jeg fik lov til at gå hjem. Det var underligt og mærkeligt at gå uden undertøj ud af døren. Jeg gik hjem, så hurtigt som jeg kunne. Jeg mødte Michael.

"L-Louise." sagde han langsomt. Jeg slog ham. Og løb op af trapperne.

Louise - Jeg ved ikke hvad der er galt med mig. Men jeg kan huske det så tydeligt, da jeg blev voldtaget for et par måneder siden. Men jeg er ikke gået til politiet. Først og fremmest af frygt, men også fordi mit "twistede" sind kan lide det. Jeg er fucked op. Men jeg kan lide det hårdt. Jeg var nød til at dele min historie.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.