BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg har været liderlig hele aftenen. Et par glas vin og nogle cocktails gør en hel del. Desuden, så er du så fucking lækker, at det er svært holde mine øjne fra dig. Heldigvis sidder vi ikke på restauranten mere. Du er så sød og gavmild, at du har købt os et hotelværelse for i nat.

Da vi kommer ind på værelset, lukker jeg døren. Du sidder på sengen allerede. Vores øjne mødes og du ved udmærket godt, hvad jeg gerne vil have. Jeg går langsomt imod dig. Dine øjne løber op og ned ad min krop. Den stramme, sorte kjole gemmer ikke på noget. Dine øjne er især interesseret i mine store bryster, der næsten ikke kan være i min kjole. Jeg bidder mig selv i læben. Tanken om at du gerne vil have mig er så pirrende.

SEX I DAG?

Jeg kommer helt hen til sengekanten. Jeg sætter mig med mine ben over-kors på dit skød. ”Hvordan vil du have mig?” hvisker jeg i dit øre. Jeg kysser din kind. Mine bløde, røde, fyldige læber bevæger sig langsomt ned ad din hals. Du stønner blidt. Jeg bider min læbe, da jeg placerer endnu et kys på din hals. Mere aggressivt den her gang. Det efterlader et mærke af mine læber. Jeg læner mig lidt tilbage for at se mit mesterværk. Du smiler til mig, og jeg læner mig tæt ind til dig igen. Du løfter mig helt tæt ind til dig. ”Jeg vil have din pik i munden.” hvisker jeg forførende. Jeg kan mærke din krop spænder. Jeg snor min ene arm rundt om din hals, og den anden kravler langsomt ned af din skjorte. Den ene skjorteknap efter den anden bliver løsnet. ”Du er så fucking lækker. Jeg har villet have dig hele aftenen. Det er så snyd. Du fik lov til at røre mig i taxaen hjem, men jeg fik ikke lov til noget. Det er uretfærdigt. Så nu er det MIN tur!”

Jeg hopper af dit skød og ned på knæ foran dig. Dine øjne er fylde med lyst. Jeg bevæger mit hoved helt tæt på dit skridt. Jeg vil have dig! Nu! Jeg vil smage din pik! Jeg vil have din store pik helt ned i min hals! Jeg vil smage dig! Mine tanker kører rundt i hovedet på mig. Jeg er svimmel af liderlighed.

Jeg begynder at kysse dit skridt. Dine strammer bukser gemmer ikke på noget. Du er allerede hård. Ligesom jeg kan lide dig. Du stønner af frustration, da jeg bliver ved at med at kysse dine bukser. Min ene hånd bevæger sig blidt op af dit bukseben. Dit ben ryster lidt. ”Okay, så tag dem af så.” siger jeg og læner mig tilbage. Jeg fniser, da du hurtigt river dit bælte af. Dine bukser flyver hen over hovedet på mig, og tilbage sidder du, med et frækt smil, kun iført dine stramme Calvin Klein underbukser. Der er en kæmpe bule. Jeg slikker mig om munden og trækker langsomt dine underbukser af. Din pik springer frem. Du er allerede ved fuld længe. Jeg smiler til dig, da mine øjne møder dine. ”Er du klar?”

Din pik pulserer, da jeg kysser det yderste let. Mine røde læber møder skønsomt dit hårde kød. Du stønner igen blidt. Jeg elsker, når du laver lyde. Jeg fordeler små kys langs din hårde pik. Mine hænder masserer din pung imens. Jeg lukker øjnene og nyder, at jeg endelig får lov til at tilfredsstille dig. Tilfredsstille dig som ingen anden kvinde kan.

Næst åbner jeg langsomt min mund. Du kigger på mig, og jeg kan se, at du ikke kan vendte. Jeg giver dig et lille frækt blink, før jeg bevæger mig fremad, så din pik langsomt glider ind i min våde, glatte, varme mund. Du stønner dybere end før, da jeg lukker mine læber omkring din pik. Jeg kan mærke den i min mund. Jeg elsker smagen at dit varme, hårde, mandlige kød. Min tunge leger med dit pikhoved inde i min mund. Den kører rundt om dit pikhoved. Jeg tager næsten hele din længde helt ned i min hals. Jeg hoster, men jeg kan sagtens klare dig. Min ene hånd leger med dine boller, og den anden masserer dit lange skaft.

Pludselig stopper jeg. Din frustration er ved at koge over. Du var i himlen lige før, og nu sidder jeg foran dig uden at gøre noget. Jeg elsker at se din frustrationer. Jeg vil se dit dyriske blik. Du vil bare kaste mig på sengen og rive mit tøj af. Du vil kneppe mig så dybt som over hovedet muligt. Du vil mærke min krop ryste om dig, idet du knepper mig dum.

Jeg giver dig et frækt smil. Jeg bider mig selv i læben, da jeg løsner min kjole og lader den falde ned på gulvet. Jeg står foran dig med alt på display. Jeg har taget mit mest sexede undertøj på for dig. Det er et sort sæt blonde undertøj fra Victoria’s Secret. Den måde du kigger på mig. Jeg kan mærke, at min krop også lyster dig. Min fisse tigger om pik. Den vil fyldes ud af din store pik. Men det må vente.

Mit undertøj kan næsten ikke holde på mine former. De små, stramme snore kan næsten ikke holde mine store, runde, fyldige røv tilbage. Jeg vender mig om og bukker mig fremover. Du kan se, at jeg er våd. En enkel dråbe af mine safter triller ned af mit inderlår. Jeg svajer frem og tilbage. Laver en lille sexet dans for dig. Du kan se, at min krop er i smerte af ren længsel efter dig. Efter lidt tid flyver du op fra sengen. Men jeg skubber dig ned igen. Du ligger på sengen men din kæmpe pik stående som et stolt fyrtårn. Jeg knapper min BH op, og min bryster springer frem, løsladt fra deres stramme støtte. Jeg bukker mig ned til dig og kravler hen imod din pik. Mine bløde bryster gnider blidt imod dine ben. Du er så frustreret, og jeg fucking elsker det.

Da jeg når op til din pik, sandwhicher jeg dit store, hårde, dejlige kød imellem mine bryster. Jeg strammer mit bløde brystkød omkring din pik. Jeg gnider dem op og ned ad din pik. Jeg bevæger mig frem og tilbage. Din pik imellem mine store bryster. Du stønner endnu højere og dybere. Det tænder mig bare endnu mere. Hver gang dit pikhoved kommer tæt nok på min mund, kysser jeg det.

Til sidst kan jeg ikke mere. Jeg kan ikke holde mine lyster tilbage. Jeg sluger hele din længde i et. Mine læber strammer sig og din pik, og mine hænder finder deres pladser på dit hårde skaft. Du stønner højt, og det skynder bare på mig. Jeg sutter så hårdt, som jeg kan. Min tunge leger med dit pikhoved inde i min mund igen.

Du kan snart ikke holde tilbage mere. Din pik og dine boller er ved at eksplodere! Jeg sætter farten op. Giv mig alt hvad du har! Jeg vil have din sperm! Jeg vil smage dig! Skyd min mund fuld af din varme sperm! Jeg vil smage og sluge hver en dråbe!  Pludselig brøler du af ren dyrisk lyst, og din pik eksploderer. Min mund bliver fyldt med din varme sperm. Det smager dejligt! Din saltede creme bliver hurtigt slugt. Din pik bliver ved med at sprøjte, og min mund og hals accepterer glad hver enkelt sprøjt. Jeg stønner dybt. Jeg elsker følelsen af din varme sperm, der glider ned ad min hals og til min mave. Jeg bliver ved med at sutte, imens jeg slikker det yderste af dit hoved. Du ligger på sengen, gisper efter vejret, i ren ekstase.

Jeg slikker din pik ren. Jeg vil ikke lade en enkel dråbe gå til spilde. Din pik er stadig stenhård som før. Efter hver en dråbe ligger trygt i min mave, lader jeg endelig din pik ud af min mund, og jeg slikker mine røde læber. Jeg stiller mig op, og du sætter dig op i sengen. Jeg går over til bordet, der står et par metre væk fra sengekanten. Jeg læner mig for over og holder godt fast i kanten på bordet. Du kan se, at jeg elegant har gledet ud af min stramme g-streng. Jeg spreder mine ben for dig. Du kan se, at mine drivvåde fisse, skriger efter dig.

Mine øjne møder dine. Mine øjne siger alt. Tag mig! Knep mig! Knep mig så hårdt som du kan! Gør mig til din lille kælling! Jeg vil have din kæmpe pik i mit frække, våde hul! Nu!

”Din tur.”

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.