BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Brmm Min telefon vibrerer på min sofa. Jeg tager den op og tjekker, hvem der har skrevet.
-Hej Louise. Jeg ville bare høre om, du ville lave noget i aften? Venlig hilsen Michael-
Det var da en sjov besked tænker jeg. Michael plejer aldrig at skrive sådan.
-Jo det kan vi da godt. Hvad tænker du? *smiley med kysse mund-
Jeg fniser. Michael og jeg har været sammen før. At se ham, ja bare når jeg skriver med ham, får jeg altid bløde knæ. Han er så dejlig, og han er røv pæn.
-*Stor smilende smiley. Hmm, hvad med noget Netflix and Chill?-
"Hvad er Netflix and Chill?" tænker jeg. Jeg går ud af beskeder og ind på Google Chrome. "Hmm. Netflix and Chill." mumler jeg, imens jeg skriver. Jeg går ind under Urban dictionary.
Netflix and Chill
code for two people going to each others houses and fucking or doing other sexual related acts
Brad: "Hey Julia wanna come over and watch Netflix and chill"
Julia: "Sure I'll pick up the condoms"
Brad: "Wait I thought we were just gonna watch Netflix and chill?"
Julia: "Netflix and Chill means we fuck, dumbass"
"Ahva!?" gisper jeg, bagefter jeg læste definitionen, men jeg kan ikke lade vær med at smile lidt. "Det er det han vil. Fint. Han får hvad man spørg efter." smiler jeg til mig selv.
-Ja! Det kan vi da godt! Hvornår? *emoji hjerte- skriver jeg med et lille fnis.
"Hehe. Michael er så fræk." tænker jeg. Jeg smutter hurtig ud på badeværelset for at gøre lidt klar til, når Michael kommer.
*Ding *Dong!
"Hej Louise! Hvordan går det?" spørger Michael. Han står i døren så lækker, som han er. Det får mit hjerte til at slå lidt hurtigere.
"Det går super godt." siger jeg og smiler. Jeg går over og krammer ham. Han dufter dejligt af parfume, og jeg kan mærke hans stærke arme under hans trøje omfavne mig. En vidunderlig følelse.
"Hvad så? Skal vi se en FILM eller to? Jeg har taget en pizza og sodavand." siger han. Michael sætter pizzaen på det lille bord, jeg har i min gang. Han holder også en to liter cola i sin ene hånd.
"Ja da! Jeg har også en flaske vind, hvis det skulle være." siger jeg glad og tager pizzaen og åbner den. Hmm. Pepperoni.
"Værsgo." siger Michael og giver mig et stykke pizza. Jeg smiler, da han sætter sig ved siden af mig i sofaen. Der er pizza på bordet og et glas vin til hver af os.
"Nå? Hvad vil du se?" spørger jeg med munden fuld af pizza. Jeg fniser, og det gør Michael også. Han rækker mig et stykke papir.
"Hmm. Måske noget Ocean's Eleven?" spørger han. Vores blikke fanges. Han smiler sødt til mig, og jeg kan ikke lade være med at smile tilbage.
"Ja det kan vi da godt." svarer jeg. Vi ser lidt af filmen, imens vi spiser. Jeg venter bare på, at han laver det først move. I det jeg skal til at spørge, om han ved hvad Netflix and Chill er, kan jeg mærke hans hånd på mit lår. Jeg har mine stramme spandex leggings på, så det er næsten som om, hans hånd er direkte på min hud.
"Nå?" spørger han uskyldigt. Jeg kan mærke på ham han er tændt.
"Nå hvad?" svarer jeg uskyldigt. Jeg fniser og rækker tunge af ham. Jeg har ligget op af han i så lang tid, at jeg næsten dufter af ham. Jeg elsker det hans lugt.
"Skal vi måske? Du ved." siger han med et stort smil. Han når ikke at sige sin sætning færdig, før mine store røde læber ligger på hans. Jeg sætter mig op på hans veltrænede lår, og han stønner. Jeg fniser. Hans hænder finder hurtigt mine store, runde og fyldige balder, og vi kysser, imens hans hænder kærtegner min røv.
"Hmm. Jeg elsker din røv Louise. Den er så perfekt." siger han og kysser min nakke. Jeg fniser igen.
"Hvad så med de her?" siger jeg og trækker min stramme trøje af. Jeg har en sports BH på. Den sidder enormt stramt. Den får min allerede site flotte bryster til at se endnu større ud. Det er bare, det jeg går med, når jeg er alene hjemme. Han smiler til mig, og hans hænder finder hurtigt mine store bryster i stedet.
"Jeg kan aldrig få nok af dem." siger han og massere mine bryster. Jeg stønner og gisper langsomt. Hans store stærke hænder føles så dejlige på mine bryster. Ocean's Twelve kører i baggrunden.
Jeg lægger mig ned på ryggen. Jeg har fået min BH af, og mine træningsbukser ligger også på gulvet. Michaels trænede overkrop er også til syne. Hans tonede krop er så pisse lækker. Han har den perfekte trænede krop. Alle dele er store og stærke. Bare at se hans trænede muskler gør mig våd. Han læner sig frem, og hans læber finder min brystvorte. Jeg gisper hurtigt.
"Åh Michael!" stønner jeg, da han begynder langsomt at sutte. "Ah! R-r-rolig nu!" fremstammer jeg. Mine hænder griber hans sorte hår i frustration af alle de dejlige følelser, der løber igennem min krop. Hans hånd finder mit andet bryst, og den anden min ryg.
"Det føles så dejligt." siger jeg langsomt. Han bliver ved med at kærtegne min krop. Han gør mig sindssyg og pisse liderlig.
"Du er så død lækker Louise." siger han langsomt. "Du er i sindsyg god form, og de her bryster er fantastiske. Du har den perfekte form, og du skal ikke engang få mig startet på din røv." siger han og giver den et klem, der får mig til st gispe igen. Jeg fniser og rødmer, da han roser min krop så meget, men jeg arbejder også hårdt for den. Især hvis jeg kan tæmme Michael med den.
"Hvilken position skal vi starte med din frække pige?" spøger han langsomt og åbner sit bælte. Jeg smiler og vender min krop rundt.
"Doggy?" spørger jeg smilende. Han trækker sine bukser ned, og hans store dejlige pik kommer til syne. Bare synet af den, får mig helt op at køre.
"Det kan vi da godt sige." svarer han og hiver langsomt mine trusser ned af mine ben. "Fuck du er våd Louise! Er der en der er liderlig hva?" spøger han drillende. Jeg bider min underlæbe. Jeg ryster min røv lidt for ham. Han giver igen med et enkelt slag på den ene balde. Jeg elsker, når han gør sådan noget. Det tænder mig sindssygt meget. Der er et lille rødt mærke efter hans hånd.
"Kom nu! Hvad venter du på!?" klager jeg. Min fisse er driv våd, og jeg kan ikke vente til at have sex med Michael. Igen.
"Fortæl mig hvor meget du gerne vil have det!" svarer han. Jeg kan mærke, at han lader sit pik hoved køre rundt om mine skamlæber. Det sender gys igennem min krop.
"Jeg beder dig! Knep mig! Knep mig hårdt! Jeg har brug for din store pik dybt inde i mig! Jeg er så liderlig! Vil du ikke nok!?" skriger jeg næsten. Mine hænder finder hver en pude, og jeg holder godt fast.
"Ok, hvis du siger det." svarer han flabet. Lige efter skubber han langsomt sin pik inde i min våde fisse. Jeg stønner og bider mig selv i læberne. Det føles så dejligt, at endelig have hans store pik inde i mig. Michael bliver ved med at skubbe længere og længere ind. Til sidst kan jeg mærke hans lår ved mine balder, og hans enorme pik er dybt ind i mig.
"Er du klar?" spørger han drillende. Jeg nikker hurtigt, og med et trækker han helt ud, og så skubber han hurtigt ind igen. Jeg stønner højt, og det gør han også.
"Åh ja! Michael! Det føles vidunderligt!" skriger jeg. Han tager fat i mine bryster med begge hans hænder, og hiver mig op. Det føles ubeskriveligt dejligt. Hans store hænder, hans muskuløse krop, hans kæmpe pik. Det føles alt sammen så vidunderligt.
"Kan du lide det?" spørger han igen drillende, imens han pumper sig ind og ud af mig. Jeg kan mærke mine safter langsomt sive ud af mig og ned af mine lår.
"Vær ikke dum! Jeg elsker det!" svarer jeg og bider min underlæbe hårdt. Det er sindssygt så meget min krop bliver fyldt af Michaels pik. Der føles som om, at den er helt oppe ved min mavesæk, som næsten er rigtigt nok.
"Hmm. Jeg vil prøve noget andet nu." siger han og trækker ud. Jeg kunne have dræbt ham.
"Hv-hvad laver du!? Det var lige så godt!" snærer jeg af ham. Min krop føles tom, efter han trak sig selv ud. Jeg vender mig om, og kigger dybt ind i hans øjne med et tiggende og vigende blik. Hans pik er stadig sten hård, og min fisse er stadig driv våd. Jeg giver ham mine bedste puppy eyes.
"Hvad med at du rider mig inde i dit soveværelse?" spørger han. Jeg kan se på ham, at han også er drøn liderlig. Jeg nikker hurtigt, og så tager jeg hans hånd, og næsten hiver ham med mig ind på mit soveværelse.
Pludselig kan jeg mærke hans hænder under mig, og jeg bliver kastet oven på min seng. Jeg lander blødt heldigvis. Han lægger sig ved siden af mig, imens han langsomt kører sin hånd op og ned af hans pik. Som om jeg ikke tændte ham nok!
"Hva? Skal vi?" spørger han. Han laver en kysse bevægelse med læberne. Fuck! Han driller mig så meget!
"Om vi skal!" siger jeg og næsten springer op på ham. Jeg finder hurtigt hans pik med mine hænder. Jeg spreder mine ben og lader min krop langsomt glide nedad. Hans store pik åbner min våde fisse. Igen og jeg gisper højt. Han stønner også højt. Michael hænder finder mine store bløde og faste balder, imens jeg bevæger min krop langsomt op og ned.
"Det føles vidunderligt Louise." siger han med en tilfreds klang i hans stemme. Jeg smiler og begynder så at bevæge mig lidt hurtigere op og ned. Jeg strammer mine muskler i underlivet, og han gisper. Jeg kan ikke lade være med at fnise.
"J-jeg kommer snart! Hvor vil du have det?" spørger han. Michaels store dejlige pik skal lige til, at skyde hans varme dejlige sæd.
"I-I-Inde i mig." svarer jeg stammende. Vi sveder begge to en hel del og mine lagner, hvor Michael ligger på, er ved at være ligeså våde som mine inder lår.
"Men bliver du så ikke gravid?" spørger han tøvende.
"Nej nej. Jeg er på piller." svare jeg og strammer lidt til dernede.
"Nå men ok! Så får du det hele derinde!" siger han. Michael tager mine arme, og hiver mig ned på ham. Mine store bryster rammer hans brystkasse med et *thump.
Vores læber mødes, og hans hænder bevæger sig tilbage til deres rette sted på min store bag del. Han giver hver balde et klask, og så spænder han, med alt hvad han har. Hans sæd sprøjter dybt inde i mig, og det får min orgasme til at gå i gang med et kanonslag. Jeg skriger inde i Michaels mund. Jeg kan mærke hans tunge bevæge sig forbi mine læber og ind i min. Jeg sutter langsomt på hans tunge, imens vores kroppe spænder og ryster af orgasme. Jeg kan mærke mine safter sprøjte ud af mig, imens Michaels sæd vælter ind i mig. Hans hænder strammer på mine balder, og sender endnu flere dejlige bølger igennem min krop.
Efter næsten to hele minutter af ren ecstasy, slapper vi begge to langsomt af. Jeg sveder enormt meget, og det gør han også. Det giver sådan en dejlig duft, synes jeg. En duft som jeg aldrig kan få nok af. Efter en god omgang.
"Hmm. Det var den bedste orgasme, jeg nogensinde har haft Louise." siger han langsomt. Jeg ligger oven på ham, med mit hoved på hans brystkasse. Mine store bløde bryster er skubbet op mod hans dejlige sixpack. Jeg bliver langsomt skubbet op af, for hvert åndedrag han tager. Hans pik er stadig inde i mig, og jeg kan stadig mærke hans varme sæd inde i min livmoder. Vores svedige kroppe er næsten limet sammen.
"Det var vidunderligt Michael. Det var helt fantastisk." svarer jeg. Mine øjenlåg falder i, imens vi ligger i min seng. Han trækker min store bløde dyne hen over os.
"Er det ok jeg overnatter her?" spørger han langsomt. Jeg ved, at han håber på et ja.
"Jeg ville blive ked af det, hvis du ikke gjorde." siger jeg, og lægger mig til rette oven på ham. Jeg tager et stort åndedrag, og jeg kan mærke, at jeg langsomt falder i søvn.
"Godnat Louise." siger han og kysser min pande. Jeg hører det ikke, fordi jeg er allerede dybt inde i en dejlig og våd drøm.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.