BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Hej allesammen! Tak for den fine feedback jeg fik for de to sidste historier! Får mig til at ville skrive meget mere! Nå, men her er den anden del af Min veninde og jeg! Håber i kan lide den!

"H-hvad skal det betyde?" stammer jeg. Jeg bliver nervøs igen. Jeg mærker Frederikkes hånd løbe ned af min ryg. Det giver et sug i maven, men jeg elsker det. Jeg lægger mig helt ned på den bløde seng. Jeg lader mig slappe helt af, og jeg kan mærke, at det er det, Frederikke gerne vil have. Jeg spreder langsomt mine ben.

SEX I DAG?

"Nej nej nej." lyder der bag mig "Det er mig der bestemmer!" Frederikke råber lige pludselig. Hun tager hårdt fat om mit højre håndled. Hun hiver min arm tilbage, så jeg kommer til at skrige af smerte. Hun skubber mine ben sammen igen.

"Av! Lad være!" råber jeg. Mine øjne begynder at løbe i vand.

"Hold nu din kæft din luder! Jeg ved godt, det er det her, du gerne vil ha!" råber hun. Hun giver min ene balde et hårdt klask.

"Åh Gud." mumler jeg. Frederikke spænder mit ene håndled i håndjernene. Jeg klynker. Hun griber fat i min anden arm. Jeg lader hende hive den om bag mig. Hun holder den lidt. Hendes hånd strammer om mit håndled. Det gør så ondt. Men jeg bider smerten i mig. *Klik. Jeg kan nu ikke bevæge mine arme overhovedet. De sidder hårdt spændt fast i håndledene. Jeg spræller i dem og skriger, men Frederikke lægger en finger på mine læber.

"Shhh, du skal ikke vække Michael inde ved siden af vel?" siger hun og fniser. Hun ved godt, at han flirter med mig.

"Det kunne ellers være sjovt, hvis han kom her ind og så dig sådan. Han ville ikke kunne holde sig tilbage. Og det kan jeg heller ikke!" hvisker hun i mit øre og vender mig om, så jeg ligger på ryggen. Hun spreder langsomt mine ben. Jeg prøver desperat at lukke dem, men hun er stærk, og til sidst får hun mine ben helt spredt. Hun sætter sine knæ på mine lår.

"Av! Flyt dem!" råber jeg. Pludselig kigger jeg til siden og min kind brænder. Hun slog mig.

"Ti stille!" hvæser hun. Hun tager en af dildoerne op. Det er vibrator dildoen. Hun tænder den.

"Her lille pige. En slikke pind." siger hun og smiler. Og før jeg ved af det skubber hun den ind i munden på mig. Jeg kvæles næsten i dens enorme størrelse. Hun spænder den fast med en lille læder strop. Læder stroppen kommer om bag mit hoved. Og hun strammer den. Jeg skriger, men dildoen sørger for, at lyden ikke når langt. Jeg prøver desperat at spytte den ud. Men den sidder godt fast dybt inde i min mund. Hun trykker på den knap, og DILDO vibratoren begynder at vibrerer, og får mig til at stønne.

"Se, hvad sagde jeg? Du kan godt lide det." siger hun og tager en anden dildo og begynder at sutte på den. Jeg kigger væk. Mine kinder brænd røde.Det er så pinligt at ligge her, men det er rigtigt, hvad hun siger.. Jeg tænder på at blive domineret. Og hun ved det. Hun sutter meget på sin dildo. Stikker den langt ind i munden. Længere end jeg nogensinde får en dildo eller pik ind. Hun tager den ud og smiler til mig. Den er driv våd af hendes spyt og savl. Hun fører den langsomt ned mod min fisse. Jeg er allerede så våd, at min saft løber langsomt ud af mig. Jeg klynker. Jeg ryster på hovedet for at fortælle hende, at jeg ikke vil have den inde i mig. Men hun lytter ikke. Hun lytter sjældent. Hun skubber langsomt dildoen ind i min driv våde fisse. Skubber mine skamlæber langsomt til side. Den er stor! Sindsyg stor! Jeg har aldrig haft noget så stort inde i mig.

Dildoen sidder nu helt inde i mig. Alle ti centimeter. Jeg bøjer hovedet bag ud. Det gør helvedes ondt. Mit underliv brænder. Især min fisse.

"Er den lidt for stor? Du er da ellers vild med kæmpe pikke." siger hun og sutter på mine brystvorter. Jeg ryster min krop for, at få hendes læber af mig. Det duer ikke. Det får hende bare til at sutte hårdere og hurtigere. Jeg stønner igen. Hendes små bløde læber er lukket tæt fast rundt om min brystvorte. Jeg er nød til at ligge stille. Det er forfærdeligt ikke at kunne bevæge mine arme. Jeg hiver og slider, men håndjernene giver sig ikke.

"Mm!" jeg kan ikke sige så meget end små patetiske lyde.

"For fanden! Så vær dog stille!" hun griner. Men ikke en ond latter. Mere en kærlig latter. Jeg kan ikke lade være med at smile. Selvom den ydmygende stilling jeg er i. Hun tager endnu en dildo vibrator op. Mit smil forsvinder med det samme. Jeg ryster igen på hovedet som en sindsyg. Jeg ved godt hvor den skal hen. Hun begynder også at sutte på den.

"Hmm. Den smager godt." siger hun. Hun lukker øjnene, imens hun sutter på dildoen. Små stønne lyde kommer fra hende, da hun skubber dildoen ind og ud af sine mund. Hun tænder for kæmpe dildoen inden i min fisse. Jeg skriger. Men dildoen i min mund sørger for, at det eneste der kan høres, er små klynk. Det føles godt men jeg kan ikke bevæge mig. Jeg kan mærke en orgasme på vej.Hun tager dildoen ud af munden på sig selv. Der er lange tråde af savl på den. Hun spreder mine ben lidt mere og bevæger den ned mod mit underliv. Jeg ryster på hovedet. Jeg vrider og hiver i håndjernene. Men jeg kan ikke komme fri. Jeg mærker noget spist ved mit røvhul. Endnu nogle klynk forlader min mund. Så skubber hun langsomt den lille dildo vibrator ind i mit jomfru røvhul. Jeg prøver desperat at komme væk, men Frederikkes knæ skubber mine ben ned i sengen. Jeg er fuldstændig fanget. Et lille lam der står foran en kæmpe drage. Jeg stønner og skriger, da Frederikke skubber dildoen helt ind i mig. Den sidder dybt oppe i min endetarm. Det gør helt sindssygt ondt. Den er allerede tændt. Jeg skriger igen.

Min puls går op. Mit hjerte slår hurtigere og hurtigere. Jeg kan mærke min orgasme kommer lige om lidt.

"Hmm. Jeg ved godt hvad det der ansigt betyder. Kom! Kom for mig lille Louise!" siger hun og niver begge mine brystvorter. Jeg skriger igen. Mine safter sprøjter ud af mig.

"Åhhh gudddd..." skriger jeg gennem dildoen i min mund. Min krop spjætter i orgasme. Jeg tror jeg skal dø. Dø af orgasme.

Efter en intens orgasme ligger jeg tilbage på sengen. Åndeløs. Frederikke løsner læder stroppen rundt om mit hoved og tager dildoen ud af min mund. Hun slukker for den og kaster den bag sig.

"Var det godt?" spørger hun med et usikkert smil. Jeg nikker langsomt. Hun smiler og kysser mig. Jeg gisper stadig efter luft. Jeg er fuldstændig færdig. Håndledene kommer af. Hun tager dildoen ud af min fisse. Det føltes helt mærkeligt og tomt, da hun fjerner den. Den bliver også smidt bagud.

"Vi lader den her blive." hun slukker for dildoen i røven på mig, men så skubber hun den ind så mit røvhul lukker bag den. Jeg gisper.

"Hvad hvis vi ikke kan få den ud?" spørger jeg nervøst.

"Tro mig skat. Der er altid en måde." siger hun roligt. Hun tager dynen om os. "Der er massere af legetøj vi skal lege med imorgen. Men nu skal vi sove." hun lægger sig bag mig. Hun trækker mig ind til sig, så vi ligger i ske. Der er en våd pøl af mine safter under os. Men jeg er ligeglad. Jeg ligger sammen med min lækre veninde. Hun har lige givet mig den mest intense orgasme, jeg nogensinde har oplevet.

"Godnat Frederikke." siger jeg langsomt. Jeg kan mærke Frederikkes hånd rundt om mit bryst og hun kysser min nakke. Jeg mærker hendes ene ben inde imellem mine. Jeg smiler til mig selv og lukker øjnene.

"Godnat Louise. Vi ses imorgen."

~Forsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 38 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.