BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Fuck mig! råbte jeg ud i værelset! "Jeg får altid så dårlige kort!"

Jeg er pisse dårlig til pokker. Jeg kan aldrig holde masken. Og det værste er, at jeg har lagt noget meget værre end penge på bordet. Jeg har tilbudt mig selv. Mine tre veninder grinede og fnisede da jeg tilbød det. Jeg havde ikke mange penge til at spille for, og jeg er også allerede fuld. Aftalen er således, at de må bestemme over mig i en hel dag, hvis jeg taber. Fuck jeg var dumb! Jeg kan ikke huske meget, af det der skete igår.

SEX I DAG?

Næste morgen ligger mine veninder og jeg inde i Frederikkes store sove værelse. Pokker bordet og alle alkohols flaskerne ligger stadig spredt rundt i sofaerne og lejligheden.

"Vågn op skatte pige." siger en sød blød stemme i mit øre.

"Hmm. Gå væk, lad mig sive noget mere." siger jeg.

"Nej, op med dig." siger en anden stemme.

"Vi skal have det sjovt med dig idag." siger en tredje. Og så går det op for mig, hvem det er der snakker. Det er selvfølgelig Frederikke, Caroline og Sophia.

"Du væddede med, at vi måtte bestemme over dig fuldkommen, hvis du tabte, og du tabte." siger Frederikke.

"Stå nu op! Jeg kan ikke vente!" siger Caroline utålmodigt.

Mens de to kvinder står, og tigger mig om at stå op, går Sophia rundt og leder efter et eller andet i Frederikkes skuffer.

"Nå, hvis ikke deres søde stemmer får dig op, så skal den her nok gøre det." siger Sophia. Pludselig tager hun fat i min trusser og trækker dem til side. Jeg spærre øjnene op og gisper!

"Hv-hvad laver...!?" Jeg når ikke at sige hele sætningen færdig, før Sophia skubber noget ind i min fisse. Og så noget ind i min røv!

"Hvad fanden!?" gisper jeg og sætter mig op. Alle de tre andre kvinder fniser.

"Det skal du nok finde ud af. Jeg har lige købt dem, og jeg er også spændt på at se, hvordan de virker." siger Frederikke. Og pludselig begynder det at vibrerer i min røv og min fisse. Jeg gisper igen! Vibrator dildoer! Og ikke kun vibrator dildoer! Men fjernstyret vibrator dildoer. Sophia står med en lille lyserød fjernbetjening. Hun skruer op for styrken på vibratorerne. Jeg gisper igen.

"Stop! Lad vær! Tag dem ud!" klynker jeg. Jeg bevæger min hænder ned for at fjerne dem, men de bliver holdt tilbage af Caroline.

"Du væddede din krop væk. Din lille luder. Så nu er du vores." siger hun og kigger dybt ind i mine øjne. Hendes store blå øjne kigger næsten igennem mig.

"De bliver der inde, indtil vi fjerner dem!" siger Frederikke.

"Lad os gå i udenfor med kællingen!" foreslår Sophia råbende.

"God idé!" siger de andre to i kor. Jeg klynker.

Senere går vi langsomt ned af gaden. Jeg har fået tøj på. Højhælede støvler, mine stramme sorte jeans, min hvide løse top og til sidst, min elskede læder jakke. Mine veninder har sørget for, at mine trusser sidder stramt op imod mit underliv, så dildoerne sidder dybt og fast. Sophia har været så nådig, at hun har slukket for dem indtil videre. De andre har alle sammen deres stramme trænings tøj på. De skal nemlig op og træne tømmermændene væk senere. Men først skal jeg have min straf.

Vi går ind i Magasin. Vi går ind på en cafe. Frederikke bestiller noget til os. Da jeg rækker ud efter en cupcake slår Sophia mig over hånden. "Nej nej nej. Du skal fodres." siger hun og skær den over. "Du er vores lille kæledyr."

"Ej det er ikke nødvendigt." siger jeg langsomt og sukker. Jeg er ved at blive træt af den her leg.

"Åben op eller jeg tænder for dem!" siger Sophia. Caroline giver mig et puf i ryggen, så jeg er nød til at læne mig frem. Sophia smiler, og så propper hun cupcake stykket ind i munden på mig.

"Smager det godt lille skat?" spørger hun.

Jeg kigger ned i jorden. De folk der går forbi giver os nogle mærkelige blikke. En voksen kvinde bliver fodret, som om hun var en baby.

"Du må kun snakke,når vi siger det. Forstået?"

Jeg nikker. Jeg vil meget gerne undgå, at hun tænder for vibratorerne inde i mig.

"Skulle du ikke have noget mere SEXLEGETØJ Caroline? Vi kan få lille Louise her til, at købe det til dig. Det kunne være ironisk." siger sexlegetøj dronningen Frederikke pludselig ud af det blå.

"Jo! God ide. Kom skat. Den her vej." siger hun, og vi går ud af Magasin. Jeg har allerede været nød til at gå rundt i Magasin med små vibrationer i underlivet. Som om det ikke var straf nok. Et par mænd gav mig nogle spørgende blikke på den måde, jeg gik på. Og mine veninder kunne stå og lade, som om de kiggede på tøj, og torturerer mig samtidig. Der var endda en af mændene der sagde en kæk bemærkning til mig.

"Hvad så smukke, har kæresten kneppet dig får hårdt?" spurgte han og grinede til sine venner. Jeg gav dem fingeren og prøvede, om jeg kunne gå mere normalt. Men det fik dildoerne bare til at føles endnu større! Ikke en god idé.

Vi kom ind i en sex legetøjs forretning et par minutter senere. Mine trusser var allerede våde. Det var mega irriterende. Caroline fandt en stor DILDO frem og gav den til mig.

"Her. Og her." sagde hun og rakte mig en tusindkronseddel. "Gå op til kassen med dig smukke."

Jeg tog dildoen og pengene og gik op mod kassen. Jeg lagde dildoen på kassen.

"Hej." sagde jeg og smilede kort til damen bag kassen. Hun tog dildoen og bippede den ind.

Jeg gispede og rødmede, da jeg pludselig mærkede vibrationer starte i underlivet. Jeg tager hårdt fat i bordkanten oppe ved kassen.

"Er du ok?" spørger damen som har stoppet med at pakke dildoen ind.

"Jaja. Bare fortsæt." siger jeg. Min stemme dirrer. Jeg giver hende tusindkroneseddelen.

"Tak og have en god dag." siger jeg og går ud af butikken. Pigerne kigger på mig, da jeg kommer ud. Jeg giver Caroline hendes dildo og resten af pengene.

"Hv-hva nu?" spørger jeg stille.

"Nu? Nu skal vi hjem til Frederikke og ha det lidt sjovt." siger Caroline. "Er i to også på?"

"Ja da!" siger Frederikke. Sophia nikker bare og skruer lidt op for vibrationerne. Jeg rødmer endnu mere. Mine kinder er knald røde.

"Lad os gå så." siger Frederikke og vi går hjem.

Da vi kommer op hos Frederikke falder jeg pludselig til jorden. Sophia har puttet dildoerne på maks vibration.

"Ah! Stop!" skriger jeg. Frederikke tager fat i mine hænder og vrikker dem om på min ryg.

"Av! Stop så!" siger jeg højt. Jeg prøver at komme fri, men Caroline hjælper med at holde mig nede. De tager min læder jakke og min top af. Jeg ligger på gulvet med BH og bukser på. Mine støvler bliver kastet ud i gangen. *Klik! *Klik!

"Hv-hvad er det!?" spørger jeg med et gisp.

Frederikke læner sig helt ned til mit ende øre. "Det er håndjern. Du har nemlig brudt loven og skal straffes!" hvisker Frederikke og fniser.

"Nej! Jeg gider ikke dine lege! Stop! Tag dem af!" beder jeg hende. Vibratorerne er stadig på fuld tryk inde i min røv og fisse.

"Skal vi ikke prøve den nye dildo?" spørger Caroline. Hun tager den frem og pakker den ud. Det er en kæmpe stor lilla dildo. Formet præcis som en pik. Jeg klynker.

"Den må dig og Sophia lege med. Jeg tager hende her." siger Frederikke og snupper fjernbetjeningen fra Sophia. Hun putter den i lommen og smiler til mig.

"Skal du ikke af med bukserne? Det synes jeg du skal!" siger Frederikke. Hun begynder langsomt at trække mine stramme sorte jeans af mig. Jeg klynker og sparker med benene, men hun får dem alligevel af. Jeg rødmer igen. Mine trusser, inder lår og balder er helt våde.

"Hmm. Der har godt nok været gang i den her nede hva?" siger Frederikke og griner. "Hmm. Jeg synes bare du er så lækker Louise. Dine former. Du gør mig bare så våd bare ved, at jeg ser dig." siger hun. "Du er så lækker." Hun tager hårdt fat om mine bryster og klemmer.

"Ah! Av! Ikke så hårdt!" klynker jeg.

"Du bestemmer ikke her." siger hun og ligger sig oven på mig og leger videre med mine bryster.

"Hold da op Frederikke. Gå til den pige!" siger Sophia og griner. Caroline går op til hende og hvisker noget. De fniser og tager overtøj på. De åbner Frederikkes hoved dør.

"Ej! Går i allerede!?" spørger Frederikke.

"Vi ses imorgen. Jeg skal hjem og prøve den her af." siger Caroline og holder sin nye lilla dildo op.

"Og jeg hjælper hende." siger Sophia.

"Nå ok, vi ses!" råber Frederikke.

"Ha det sjovt. Også dig Louise!" råber Sophia og lukker døren.

Jeg er nu alene med Frederikke.

Hun vender mig om, så jeg ligger på ryggen. Hun leger videre med mine store bryster. Jeg kan mærke en orgasme på vej.

"Kom her smukke." siger hun og hiver mig lidt op. Hun lægger hurtigt en sofa pude bag mig. Jeg klynker da hun skruer op for vibratorerne igen.

"Jeg vil ha du skal skrige af orgasme!" siger hun og kysser min hals. Hun bevæger sit hoved op til mit. Hendes mund op til min. Så rykker hun hovedet så hurtigt, og præcist så begge vores læber mødes i et vådt kys. Jeg kan faktisk rigtig godt lide at kysse med Frederikke. Hun hiver min tunge ind i hendes mund og sutter på den. Jeg kan ikke holde tilbage. Og så rammer min orgasme. Jeg skriger højt, imens jeg kysser med Frederikke. Jeg falder bag over på puden og skriger. Min orgasme bliver bare større og større. Mine safter løber ud af og med på hendes gulvtæppe.

"Ah! Stop den! Stop den! Stop den! Stop den!" skriger jeg højt! Hun slukker for vibrator dildoerne. Jeg gisper og kan næsten ikke få vejret.

"Var det godt?" spørger hun og kysser mig igen.

"J-J-ja." siger jeg og smiler. Hun fniser og låser mine håndjern op. Hun tager langsomt min bh af. Hun sutter langsomt på mine bryster, som får mig til at stønne.

"Jeg tror, jeg skal have et nyt par trusser på. Kan jeg låne af dig?" spørger jeg.

"Nej." siger hun bare. Jeg kigger underligt på hende. Hun låner altid tøj af mig. Jeg skal til at sige noget, men hun stopper mig.

"Du skal bare lade være med at have trusser på." sige hun og fniser. Hun hjælper mig op og stå. Og tager mine trusser af og kaster dem bag sig. Hun har noget med at kaste tøj bag sig. Hun kysser mine inder lår. De er smurt ind i mine safter fuldstændig.

"Hmm. Du smager godt." siger hun og slikker mine safter op. "Men vi beholder de her inde." siger hun og skubber vibrator dildoerne endnu længere op i mig. Så meget så man ikke kan se dem mere. Jeg stønner hårdt. Hun sætter dig i sofaen.

"Kom her. Sid på mit skød." siger hun og smiler. Hun tager sin trøje af. "Træningen kan vente."

Jeg kravler langsomt over til hende. Dildoerne gør det svært at bevæge sig. Jeg sætter mig op på hendes skød. Hun smiler og lægger hendes arme om mig. Hun trækker mig ind til hende. Vores bryster mødes og bliver mast op af hinanden. Hendes krop er lidt kold. Og min brand varm.

"Hmm du er dejlig varm Louise." siger hun og kysser mig. Jeg smiler og kysser tilbage. Hendes hænder rykker ned til min store røv. Hun tager fat i mine store faste balder og klemmer til. Jeg stønner.

"Du må lære mig, hvordan du får såden nogle store dejlige balder Louise." siger hun. Jeg smiler. Og trækker mit hoved tilbage.

"Ja. Det skal jeg nok, men du må lege med mine ind til videre." siger jeg og slikker mig om læberne.

"Det skal jeg nok." siger hun og skubber mig ind til hende igen. Hun kysser mig igen. Det mest dybe og passioneret kys, jeg nogensinde har fået. Jeg lukker øjnene og langsomt driver væk ind i paradiset.

Frederikke og mit forhold er ret kompliceret. Man kan sige vi er...hmm... Hvad med bollevenner?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.