BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det her er fortællingen om hvordan jeg mødte Magnus. Hvordan jeg blev single men endte et nyt og spændende sted. 

Generelt synes jeg selv at jeg har været heldig, både med mit udseende og intellekt, men også med mænd. I de første mange år af mit liv var jeg kendt som den pæne pige. Jeg fik tidligt en kæreste og var sammen med ham indtil jeg blev 22 år hvorefter jeg hurtigt fandt en ny mand, som jeg længe var sammen med. Jeg manglede intet. Sexen var god og vi var nået dertil hvor vi skulle stifte familie. Det var i hvert fald min plan. 

SEX I DAG?

Jeg arbejdede som juridisk konsulent og havde generelt styr på tingene. Jeg trænede meget, og skal jeg selv sige det, er jeg en folk kigger efter. Jeg er fit men har store former (j-skål), vejer 59 kg og er 161 cm høj. Alting kørte. Lige indtil jeg opdagede at ham jeg havde planlagt at skulle bruge resten af livet med, var mig utro. Vi slog op, og jeg var ked af det, rasende og frustreret. For at aflede tankerne begyndte jeg at træne mere og opdagede pludselig en ny side af mig selv. Jeg elskede at fyrene kiggede på mig. Og hvor jeg tidligere havde gået ret tildækket, begyndte jeg nu at vise mine former frem. Det var skønt at blive begæret lidt. Jeg havde aldrig gået op i udseendet på mine to tidligere kærester, og aldrig tænkt over andre mænd, men nød nu at se en veltrænet mand kigge sultent efter mig. Jeg havde også altid været ret styrende under sex, men tanken om en stærk mand i sengen tændte mig nu vildt. Jeg ville opleve en der kunne håndtere mig og tage initiativ. Være en mand og behandle mig som en kvinde. Jeg ville føle mig feminin. Jeg begyndte så småt at se lyst på tingene igen. Begyndte jeg at nyde livet på en ny måde end planlagt. Jeg datede og havde skøn sex. Spændingen hver gang jeg var med en ny fyr tændte mig, men jeg fandt ikke ham jeg tændte på intellektuelt. 

Men så skete det. Corona… Centeret lukkede, og jeg blev rastløs uden træningen og de flirtende aftner. Vidste ikke hvad jeg skulle få aftenerne til at gå med. Jeg sad kedsommeligt og kiggede rundt på internettet og kom til at tænke på min veninde som havde oprettet en profil på en side. Jeg skrev til hende for at høre hvilken. Det kunne jo være. Jeg oprettede min profil, uploadede et par billeder af mig i træningstøj og blev så ellers bombet. Jeg nød opmærksomheden men ikke alle personlighederne bag. Jeg blev bombet med dickpics, dumme kommentarer og det var de færreste der formåede en normal samtale. Der var en jeg skrev en del med, hvor det blev lidt frækt. Han virkede lidt belastende med havde en flot krop. Det lagde han ikke skjul på at han vidste, men vi mødtes alligevel til en snak og det blev da også til det mest ligegyldig knald nogenside. Han troede han var jordens bedste og jeg var ikke hjemme ved ham længere end nødvendigt. 

Så jeg kom tidligt hjem efter daten, modløs, og ville læse de mange beskeder igennem jeg havde modtaget. ‘Du ser godt ud’, ‘Hej smukke skal vi knalde’, ‘Wow kæmpe bryster’.  Typisk vedhæftet et nøgenbillede eller værre. Jeg surfede selv lidt rundt og faldt over en sød profil. En ung man med et dejligt smil på profilbilledet som jeg skrev hej til. Han svarede med en lang og sød besked og havde tydeligvis læst min profil. Så jeg takkede for komplimentet og skrev tilbage, og for første gang havde jeg en rigtig samtale med en. Vi kom vidt omkring og det blev sent på natten. Jeg fik nogle helt påklædte billeder fra ham og kunne se han var flot, høj og muskuløs med et lidt nervøst smil. Det var første person som ikke havde bombet mig med alt muligt og chatten flød bare. Han virkede lidt usikker på sig selv i nogle situationer, hvilket jeg tænkte var naturligt efter så længe men en og samme partner. Men han var en dejlig forfriskelse og han endte med at invitere mig ud allerede dagen efter. Jeg takkede ja og han gav mig sit nummer. 

Jeg vågnede sent lørdag og så faktisk frem til daten og syntes dagen gik uendeligt langsomt. Omkring kl 17 begyndte jeg at gøre mig klar. Jeg forventede egentlig ikke sex på første dag, men gjorde mig alligevel helt i stand og tog afsted og ind til rådhuspladsen hvor vi havde aftalt at mødes. Jeg kunne se han stod og kiggede efter mig. Han var stor, næsten to meter vurderede jeg og man fornemmede han var muskuløs inde bag den lange grå frakke. Han smilte, bukkede sig og gav mig en krammer inden vi gik. Han havde bestilt bord på en god restaurant og førte mig indenfor, holdt døren og trak stolen ud inden han selv satte sig. Der var lidt akavet smilen og stilhed inden han skænkede lidt vand. Jeg kunne ikke lade være at bemærke, at han havde virkelig store hænder som lukkede sig om hele flasken da han skænkede og mine tanke kunne ikke lade være med at tænke vandre. 

Vi snakkede lystigt, og vi fik en del glas vin. Vi havde åbenbart boet i samme by i vores ungdom og kendte mange af de samme steder og familier dog uden at have mødt hinanden pga lidt aldersforskel. Jeg greb mig nu og da i at fnise fjollet, sætte mit hår og bide mig i underlæben. Jeg var fascineret af hans dybe stemme, usikre smil og så de store hænder. Jeg var i syv sind om jeg skulle lave joken med om det med store hænder passer, men holdt tilbage. Det havde været for plat, selvom det var der mine tanker var. Han var på en gang flot, veltalende, interesseret og meget charmerende på en forsigtig måde. 

Klokken var 22 og desserten kom. Tiden var fløjet afsted. Jeg kiggede kort væk da en tabte et glas et andet sted, og mærkede i samme øjeblik at han lod sin finger glide hen over min håndryg. Jeg smilede rødmende og han tog omsluttede min lille hånd med hans. Jeg mærkede det susede og snurrede da han rørte. Den var varm og blød. Jeg kunne knap holde om hans håndflade, og min hånd så komisk lille ud i hans. Jeg kunne ikke lade være med at rødme, og blev lidt befippet og tændt. Jeg tog mig selv i at made mine fingre omklamre og glide op af en af hans pegefinger. 

Vi spiste desserten, fik en drink og gik en tur hånd i hånd. Jeg kiggede på ham. Spurgte om han ville følge mig hjem. Han smilede usikkert og sagde “ja selvfølgelig”. Det tog 30 minutter at gå inden vi stod ude foran min lejlighed. Vi havde snakket lystigt hele vejen og stod nu og kiggede på hinanden. Der var lidt akavet stilhed, men han bukkede sig og gav mig et kys som jeg gengældte. Vi smilede til hinanden og jeg spurgte om han ikke ville med op og have et glas. Det ville han og vi gik op. Jeg viste ham sofaen og gik ud for at finde et par glas, kom tilbage og satte mig ved siden af ham. Jeg havde lige sat mig, da jeg mærkede hans store hånd blidt om nakken. Han førte os sammen i et intenst kys. Jeg kunne ikke lade være med at tænke, at jeg ville mærke de store hænder på min krop, men han lod dem bare pirre og jeg nød det. Han kyssede fantastisk, og jeg var helt opslugt da han tog fat om mig op let løftede mig op, og spurgte hvor soveværelset var. Jeg slog benene omkrig ham, mærkede hvordan hans store hænder omklamrede min krop mens jeg blev løftet, og jeg mærkede tydeligt hans stærke arme med mine hænder. Tumlende kyssede vi mens jeg blev løftet ind på værelset. 

Han satte mig i sengen og spurgte om han måtte forkæle mig lidt. “Ja, på den betingelse at du også tager noget tøj af” svarede jeg med et smil. Jeg stod på mine knæ i sengen. Der var næsten mørkt i rummet men jeg så ham knappe skjorten op og tage den af. Jeg kunne tydeligt se hans overkrop som var vildere end jeg have drømt om. Slank men brede skuldre, markerede muskler og så mavemuskler som jeg aldrig havde set. Jeg så lidt dum ud tror jeg, men fik sagt ‘hold nu kæft en krop du har’. Han smilede genert og sagde “tak”. 

Han tog et skridt tættere på, hans hænder lukkedes om mine overarme. Jeg lod min hånd glide ned af hans krop. Hans hænder gled op på mine skuldre og vippede kjolen af og trak den ned. Jeg nød at se hans ansigtsudtryk da han så min krop i undertøj. Mine bryster struttede i den lidt for lille BH. Jeg kunne se han suge mig til sig, men samtidig udviste en tilbageholdende og forsigtighed der tændte og irriterede mig. Blødt og forsigtigt gled hans hænder ned fra min nakke, arme hofter og lår. Jeg nød det, men ville samtidig bare mærke dem på hele min krop. Langsomt gled begge hænder op af min ryg, spændte min bh op og fjernede den. Og så skete det. En hånd bag hovedet, han satte sig på knæ ved sengekanten, kyssede mig og så mærkede jeg den. Hans enorme hånd lukkede sig om mit venstre bryst. Jeg stønnede lidt ved fornemmelsen. Den var så stor, og man kunne mærke styrken i den da han gravede den ind. Han lukkede sig om den, masserede, mærkede min nipple, nev. Han viskede i øret hvor skønne mine bryster var. Jeg kunne ikke lade være med beundret at sige “hold nu kæft dine hænder er store”. Jeg var betaget af dem, hvordan de holdt mig. Og min beundring blev ikke mindre da han skubbede mig bagud og lod dem glide ned over min krop. Ved maven kunne han nærmest nå omkrig livet på mig med begge hænder, inden de gled ned til mine hofter. Han løftede mig legende let lidt op med den ene hånd og trak min g-streng af. Han begyndte at kysse mine lår, mens hans hænder udforskede min overkrop. De gled ned af min ryg, og jeg mærkede ham sukke inderligt dan han mærkede mine baller. Jeg mærkede hans hænder lukke sig om dem med et fast greb, enorme som de var klemte de om en hver og jeg mærkede hans fingre let mellem mine baller. Jeg stønnede da han løftede mine røv op fra sengen og mærkede ham presse sin hans mund mod min klit. 

Få sex i dag

Langsomt men begærligt mærkede jeg ham arbejde. Først let og langsomt, men hurtigt mere voldsomt og begærligt. Mærkede hvordan hans åndedræt blev mere intenst, hvordan hænderne kraftigt kærtegnede min krop. Jeg vred mig i nydelse. Tog om hans hovede og pressede det imod mig. Og så skete det. Med let frygt mærkede jeg hans ene finger mod min fisse. Forsigtigt og overraskende let gled den ind. Det var fantastisk i min våde fisse. Den nåede langt ind. Var tyk og han vidste hvor han skulle bevæge den hen. Tempoet øgedes igen, jeg eksede ved følelsen og tanken. Rystede over hele kroppen, og gispede da jeg mærkede finger nummer to. Han slikkede og fingerkneppede mig hurtigt, jeg havde ikke prøvet lignende rutine og intensitet før. Hans mund arbejdede minutiøst hvert hjørne. Ramte de rigtige steder. Uselvisk lå han der nede og forkælede mig og bare blev ved. 

Hylende kom jeg, det sortnede og jeg sprøjtede på ham, min krop rystede og skælvede. Jeg pustede og holdt fast i sengen. Kombinationen af hans stil og tanken om ham gjorde mig vild og tændt, og hans fremfærd gjorde mig tryg og afslappet. Jeg kom lidt til mig selv og opdagede hvad der var sket. Han sad nede mellem mine ben, smurt ind. Jeg undskyldte men han sagde jeg bare skulle slappe af og det var dejligt at se jeg nød det og bare skulle tage det roligt. Jeg undskyldte alligevel igen og sagde jeg nok skulle være klar om lidt, og spurgte om han ikke kom op og lå lidt ved mig. Jeg var forfjamsket pinlig da jeg aldrig havde sprøjtet før. “Du må også gerne tage resten af dit tøj af” sagde jeg med et smil. Jeg kunne ikke se meget i mørket, men så han trak tøjet af, kravlede op i sengen under dynen og på vejen kyssede min krop. Hans store hånd gled hen over mig og jeg hvinede af følsomhed da den gled over min klit. Han kom op og kyssede mig, kærtegnede mit ansigt forsigtigt og jeg lagde mit hoved på hans brystkasse. Han lå og fortalte mig hvor fantastisk min krop var og jeg sugede det til mig. Han fortalte mig i detaljer hvorfor og alle de detaljer han havde bemærket. Og jeg beundrede hans fokus på mig. Mens jeg lå lod jeg min ene hånd lege ned af hans skulpturelle krop, mærkede alle hans muskler, nød at se på ham og hvordan han lå og kiggede på mig, med den ene hånd med et fast greb på min røv. Jeg kunne ikke komme mig over ham. Jeg følte mig lille, feminin og fræk ved siden af ham. Min hånd fulgte hans mavemuskler. Mærkede dem tydeligt og jeg var tændt af hans krop. Mærkede hvordan de spidsede til som en trekant da jeg nærmede mig pikken. Han var glatbarberet. Pirrende og tændt lå jeg og mærkede. Jeg kiggede på ham, og sagde forlegent at jeg havde tænkt meget på hans pik, om den bare var halvt så stor som hans hænder antydede. Han smilede bare lidt akavet til mig. For at pirre ham lod jeg mine lille hånd glide ud på hans hofte og langsomt ned ad låret. Jeg fik et chok og trak min hånd til mig, Jeg kom til at sige en lille lyd. Han så undrende og lidt undskyldende på mig. “Er der noget galt?” spurgte han. “Synes bare jeg ramte noget“ sagde jeg spørgende. “Det er bare min pung” sagde han forlegent, “det skal du ikke bekymre dig om”. Jeg kunne ikke få det til at passe i mit hovede, men bevægede forsigtigt min hånd tilbage. Mærkede huden igen og lod en finger glide op på det der mærkede som en stor hudfold. Jeg var tydeligt bevist om at jeg så underlig ud i ansigtet. Jeg lod min hånd følge hans pung. Ud mod ydersiden af låret. Hængende lidt ud over toppen af låret mærkede jeg starten. Det begyndte at bule op. Måbende fortsatte min hånd op på den. Da jeg ramte, mærkede jeg han spændte lidt. Jeg gloede underligt på ham mens jeg fandt den anden. Jeg lukkede min hånd omkring den ene kugle og kunne ikke helt få det til at passe. Den føltes absurd i den glatte pung og den fyldte min hånd. Jeg tog fat i den anden og slap. Lod min håndflade glide over begge. De hang ud over toppen af låret. Lange og tunge. Jeg gloede på ham. “Tager du pis på mig?” spurgte jeg. “Hvad tænker du på?” svarede han. “Jeg tror bare ikke helt på det jeg mærker” svarede jeg halvt grinende og forfjamsket. “Dine kugler mærkes gigantiske”. Han var også lidt forfjamsket og så undskyldende ud. Jeg bed min underlæbe. Min hjerne galoperede med forestillinger om pikken. “Jeg ved ikke helt hvad jeg skal forvente af din pik. Du er godt klar over at dine kugler et enorme?” sagde jeg til ham. Han trak genert på skuldrene. Nervøst fulgte jeg pungen tilbage til kroppen. Halvvejs kunne jeg ikke holde mig tilbage og greb om pungen og mærkede hvor stor den var. Jeg slap og min pegefinger ramte roden. Jeg mærkede den pulserede og jeg tog en dyb indånding. Spændt lod jeg min tommelfinger glide nedenom og mine andre fingre glide om toppen. Der gik ikke længe inden jeg gloede dumt på ham. Det her kan ikke være rigtigt tænkte jeg. Jeg kunne på ingen måde lukke hånden om hans pik. Den var som en varm, pulserende og halvstiv stamme der voksede ud fra ham. Jeg var mundlam og gik lidt i stå. Jeg løftede lidt i pikken og måbede da jeg mærkede vægten. Jeg vippede den op og den slaskede tungt op ad hans mave. Jeg lod min hånd følge den op. “Fuck, fuck, fuck, fuck…” kom jeg til at sige da jeg søgte efter spidsen. Jeg gloede vantro op ham da jeg nåede hans enorme pikhoved. “Jeg bliver nødt til at se” sagde jeg og rakte ud efter kontakten på sengelampe hvor han lå. Jeg mærkede han slikkede mine bryster da jeg lænede ind over ham for at tænde. 

Der blev lyst og jeg kunne ikke holde et udbrud tilbage. “Er der noget galt?” spurgte han og satte sig lidt op, så pikken gled ned fra maven og hang ud over hans lår. Perpleks sagde jeg bare “Det er sindssygt”. “Hvad er sindssygt?” spurgte han forsigtigt og skubbede forsigtigt håret væk fra mit ansigt. “Jeg har bare aldrig set noget lignende” sagde jeg og rakte ud efter pikkende og mærkede. Den var stor og flot. “Jeg håber ikke den bliver større sagde” jeg nervøst men sultent. Jeg holdt om den med min ene hånd og min egen overarm med min anden. Den var næsten lige så tyk. “Kan du have sex med den der?” spurgte jeg halvgrinende. “Hvor stor er den?”. Spørgsmålene væltede ud af mig. “Den bliver lidt større” sagde han med et glimt i øjet, “men det tager lidt tid”. “Og ja jeg kan godt have sex, men har ikke prøvet andre kvinder end dig og min eks. Det krævede bare god tålmodighed” sagde han smilende. “Og jeg ved ikke hvor stor den er” tilføjede han. Jeg så hans hånd lagde sig omkring den mens vi sad, og begyndte at gnide den. Han kunne knap nå omkring med sin kæmpehånd. “Du er godt klar over den er enorm? Altså sådan virkelig unaturligt giga?“ sagde jeg forundret. Jeg tilføjede grinende “jeg har set meget porno på det sidste og har ikke set sådan en”. Han smilede akavet. “Ja det har jeg efterhånden fundet ud af” svarede han. “Jeg ved ikke om jeg kan tage den” sagde jeg undskyldende, men han smilede til mig og sagde vi nok skulle tage det stille og roligt. Jeg skubbede ham bagover, og begyndte at kysse på pikken og lege med den. Jeg mærkede hvordan den langsomt pulserede og voksede. Jeg prøvede at gabe, men måtte hostende opgive da jeg knap fik hovedets spids mast ind. Han tog fat i mine hofter og løftede mig let op så min fisse og røv sad på hans ansigt. Jeg beundrede hans styrke. Liderlig som jeg var legede, spyttede og gned jeg på pikken mens jeg maste og gnubbede jeg min fisse ned mod hans ansigt. Mærkede hvordan han begærligt slikkede og igen begyndt at åbne min fisse med fingrene. Jeg stønnede imens, og gloede måbende da pikken begyndte at rette sig ud. Blive helt stiv og årene langs den sprang frem. Vantro mærkede jeg den, stenhånd, længere end min underarm og tykkere end min overarm. Jeg var så liderlig. Jeg kunne ikke fatte det mine øjne så og mine hænder mærkede. Og havde jeg så meget lyst til at måle på den. ”Det er det mest absurde og frækkeste jeg har set”, stønnede jeg til ham. Jeg satte mig op, holdt pikken strakt og gloede. “Må jeg tage et billede?” spurgte jeg forlegent. Hørte ham sige “Ja” nede fra min fisse. Jeg slap pikken og den klaskede op ad mave og nærmest helt op til brystet. Jeg rejste mig og fandt min mobil. Gloede på ham, “det er jo en fucking hestepik du har” sagde jeg måbende. Jeg tog et billede, og kiggede på ham ligge der. Jeg så på billedet og da jeg så op igen havde han taget pikken i sin egen mund. “Det mener du ikke seriøst?” råbte jeg halvgrinende jeg. Tanken om at hans pik var så stor han selv kunne slikke den gjorde mig ør. Jeg stod og gloede lidt mens han legede med sig selv. Jeg nød det. “Ved godt det er mærkeligt, men må jeg måle den?” spurgte jeg. Han sagde “ja”. Jeg løb ud med safterne løbende og fandt et målebånd. Jeg stod kort i døren og slugte hans krop med øjnene. “Det lyder frækt når dine store bryster klasker når du løber” sagde han. Jeg smilede. “Du er fandeme det sygeste handyr” grinte jeg. Han smilte forlegent, spændte i pikken så den løftede sig lidt og klaskede ned igen. “Skal jeg rejse mig” spurgte han. Jeg nikkede og han rejste sig. 

Jeg sugede ham til mig. Den store muskuløse krop, de enorme kugler der hang ned til midt på låret og skiftevis løftede sig op og ned. Og så pikken der stod ud fra kroppen. Hovedet glinsede af presperm. Jeg tog mig selv i at min hånd var gledet ned og jeg stod og rørte ved mig selv. Jeg gik på knæ, og rullede båndet langs pikken. Jeg følte mig lille ved siden af den og gispede sultent da jeg aflæste. Han spændte så den blev helt spændt og årene poppede ud og hovedet svulmede. Fuck. Jeg lagde båndet omkring og målte omkredsen. Mit hoved kunne ikke helt rumme det jeg så. Jeg gik i stå og fik et chok da han let daskede pikken mod mit hoved. Jeg havde aldrig tænkt på det før, men det her, dét tændte mig vildt. Jeg undskyldte forfjamsket. Kiggede spørgende på ham. Jeg greb med den ene hånd om pikken og den anden om en kugle. Jeg kiggede ham sultent i øjnene, rejste mig og kyssede ham mens mærkede hans manddom. “Du kommer jo til at ødelægge mig hvis jeg overhovedet kan tage dig” stønnede jeg. “Er du klar over hvor fucking massive du er?” Sagde jeg beundrende. “Hehe nej har som sagt ikke selv målt” svarede han forlegent. Vi stod sammen. Han tog fat om den, vippede den op af maven og trak mig fast ind til ham. Den lå nu mellem mine bryster og jeg skulle ikke andet lige bukke hovedet for at slikke den som vi stod der. “Den ser godt ud mellem dine store bryster” sagde han smilende. “Du snakker udenom” sagde jeg, “du er næsten 3 gange så lang som min eks. og jeg kan ikke beskrive hvor meget tykkere”. Jeg slikkede sultent på den, spyttede på pikhovedet og klemte mine bryster omkring den. Han begyndte at vugge med hofterne så den gled op og ned mellem. “Det er fucking frækt” mumlede jeg. Jeg fattede ikke helt det jeg så. Han tog fat om mig og smed mig op i sengen og kravlede selv hen over den med pikken slæbende hen af madrassen. Jeg kunne ikke holde et grin tilbage “der kan man da tale om et tredje ben”. Han satte sid over skrævs og lagde pikken mellem mine bryster og stødte den op forbi så den lå på mit ansigt, mens hans ene hånd igen gled ned til min fisse. Nev, dansede og kærtegnede fra min røv til min klit legede hans store hånd rutineret. Pikken gled frem og tilbage, mens mit spyt blandede sig med hans pre-sperm og tværede mit ansigt og mine store bryster til. Jeg havde aldrig prøvet den slags, men det var så vulgært og frækt at mærke. Mærke den ligge på mig. Mærke den svulme mellem mine bryster, og glimtvis, når den forsvandt fra øjnene, se ham sidde på mig som en muskuløs gud. Og så var der kuglerne, der lå tungt på min mave og blev slæbt frem og tilbage. Han løftede han mit hoved lidt op og lagde pikken mod min mund og pressede imod. Jeg havde ikke en chance for at gabe, men fornemmelsen og tanken ved at den var så stor i forhold til mig, og alt andet, tændte mig. Der var noget svært ophidsende over at føle sig så lille. Som en kvinde der virkelig har fundet en mand. Han lettede presset mod min mund, og løftede i stedet pikken op og lod den falde tungt mod mit ansigt et par gange. Jeg greb en af hans kæmpe kugler i hver hånd og mærkede det tændte ham. Jeg styrede tempoet han slog mig med pikken i mit ansigt og på mine bryster. Jeg hvinede da han, alt imens, gled finger nummer to ind med den anden hånd. De to store fingre var tykkere end noget jeg tidligere havde haft i mig, og det føltes fantastisk. Jeg stønnede højlydt og inderligt. Han lænede sig ind over mig og vi kyssede intenst. Hans store pik lå ad maven og mellem brysterne på mig og jeg nød at mærke den glide mellem vores kroppe mens han rokkede hofterne.

Han kyssede ned over min krop, bed i mine store bryster, legede med dem. Han lagde hovedet ned mellem mine ben, og begyndte igen at slikke, nappe, bide, lege. Vi lå hver sin vej, og hans store pik lå tværs hen over mig. Jeg brugte begge hænder og trak i hans lange, fede lem. Han var så vulgær at se på. Hans krop emmede af erotik og manddom. Jeg legede med pikken, spyttede, slikkede mens han forsigtigt var ved at massere den tredje finger ind. Jeg skruttede ryggen og klemte hårdt om ham da den kom ind. Langsomt begyndte han at presse fingrene ud mod min mave og masserede mit g-punkt. Jeg rystede vildt som han øgede tempoet. Hans tunge hvirvlede rundt på min klit, fingrene udforskede min våde skede mens hans anden hånd fast kærtegnede min krop. Jeg hvinede og pustede, kroppen rystede af alle følelserne. Begæret gav mig lyst til mere, men jeg kunne ikke fokusere. Han løftede kroppen lidt, inden han løftede mig lidt op med de tre fingre i min fisse, jeg stønnede, kramperne kom og jeg sprøjtede igen. Men jeg fik ikke lov til at slippe denne gang. Han trak sig ud, tog mine arme og spredte dem ud til siden. Jeg lå forpustet og gjorde ikke modstand. Jeg følte mig tryg og liderlig. Han satte sig over skrævs ved mit ansigt og mine arme blev holdt nede af hans skinneben. Han satte sig op, så mit hoved lå mellem hans muskuløse lår, skubbede pikken og kuglerne til siden så de ikke lå i mit ansigt, smilede til mig og spurgte om jeg var ok. Pustende fik jeg fremstammet “ja, det her er fucking sygt”. “Du må sige til hvis der er noget” sagde han bestemt. Jeg nikkede. Han løftede sin krop lidt op, tog fat om sine kugler og lagde dem på mit ansigt inden han lænede sig fremover og ned til min fisse. 

Begge hans store hænder gled om bag min ryg, ned ad lænden og hver greb om en balle, kilede sig ind imellem, inden hans arme løftede mig lidt op fra sengen og pressede mit drivvåde underliv mod hans mund. Jeg mærkede hvordan han sugede sig til mig. Hans tunge gled lidt ind i mig, slikkede. Jeg mærkede lystigt hvordan han blev mere og mere ivrig og løftede min røv højere og højere op, mens han med smaskende lyde slikkede og sugede mig ren. Jeg tændtes på hans åbenlyse lyst og dyriskhed, og hvordan hans stærke krop og arme let holdt mig løftet op fra sengen. Min røv var vel løftet op i en vinkel på 45 grader, da jeg spruttende måtte stoppe ham da mine kæmpe bryster var væltet ned oveni mit ansigt og var ved at kvæle mig. Han lagde mig ned og undskyldte. “Jeg havde slet ikke tænkt på at det kunne gå galt” sagde han og kyssede mig. Vores tunger dansede mod hinanden. Han stoppede og kiggede intenst på mig. “Skal vi prøve?” spurgte han. Jeg kiggede nervøst på ham og svarede “tror du jeg kan?”. “Måske, skal nok passe på dig” sagde Magnus. “Men du er meget stram. Finder lige et kondom”. “Kan du overhovedet få et på?” fniste jeg. Han rejste sig og gik hen til sine bukser og fandt en og kastede pakken hen til mig. Jeg slugte synet af ham med mine øjne og kunne ikke komme mig over hans krop og synet af hvordan det hele svingede frem og tilbage når han gik. Jeg mærkede igen samme gysen og kildren i hele kroppen. Han emmede af sex og manddom. Han stillede sig ved sengekanten og jeg kravlede hen til ham og åbnede kondomet. “Fuck et stort kondom” udbrød jeg, men kunne godt se at det ville gå meget stramt da jeg pressede det mod hans svulmende pikhoved. “Skal jeg bare mase det på?” spurgte jeg. “Ja, der skal bruges lidt vold” svarede han grinende. Jeg kæmpede med at rulle ringen over hovedet, og kunne se hvordan det klemte hans pik. Det gik lettere da jeg nåede ind på skaftet. Jeg løb tør for kondom, og havde lidt ond af ham, hvordan den forreste halvdel var klemt inde. Men jeg kunne ikke komme mig over synet og halvt frygtede og halvt tændte på det der nu skulle ske. 

Han tog en tube glidecreme, sprøjtede det på pikken og begyndte at gnide det ind. “Skal jeg ikke hjælpe dig?” sagde jeg, og sammen stod vi og masserede hans pik og hans kugler. Mine små hænder blev styret af hans. Han puffede mig bagover og skubbede mig op i sengen. Han kravlede hen over mig og jeg nød synet af hans krop, skinnede af sved med de markerede muskler. Han spredte mine ben og han lod pikken glide ned over min mave og klit og lagde den an. Jeg mærkede og så da han spændte i kroppe og pressede. Der kom et lille hvin fra mig, men den pressede stadig bare mod. Han pressede og roterede lidt, men jeg kunne ikke lade være med at spænde i kroppen. Jeg var betaget og nervøs af synet og fornemmelsen af at se hans vinflaske tykke pik presse mod min fisse. Jeg spændte i hele kroppen - hvorfor fuck kunne jeg ikke bare slappe af. Han smilede til mig. “Luk øjnene og tag en dyb indånding. Tænk på noget dejligt” sagde han. Jeg lukkede øjnene og trak vejret dybt ind et par gange. Han masserede blidt min nakke med den ene hånd. Ved udåndingen tredje gang mærkede jeg pludselig han trykkede til mens han holdt mig så jeg ikke gled op i sengen. Der kom et lille hvin fra mig da jeg mærkede spidsen begyndte at udvide mig. Jeg spændte og begyndte nærmest at hyperventilere, men ved hver udånding skubbede han den lidt længere ind. Jeg mærkede det virkelig begyndte at strække og blev nødt til at kigge. “Fuck, fuck, fuck” stønnede jeg da jeg så hvordan den tydeligt var begyndt at presse min mave udad. 

Jeg kunne ikke sætte ord på mine følelser. På den ene side tændte det mig vildt, det var ubehageligt men samtidig fantastisk. “Pas på, pas på, pas på” stønnede jeg. Han lagde forsigtigt en beroligende hånd på min pande og jeg slappede lidt af. Langsomt kom den ind. Det føltes som evigheder men i virkeligheden tog det nok kun 10 minutter. Da skete det. Hele hovedet var inde og jeg mærkede han i en lang sej bevægelse stødte den i bund. Til den dag i dag, har jeg stadig svært ved at beskrive det når vi er sammen. Men jeg stønnede og fornemmelsen af at mærke den lange, tykke og pulserende pik glide ind var vanvittig. Jeg spændte i ryggen og greb fat i madrassen. Varmen og følelserne spredte sig ud i kroppen og jeg sukkede dybt og inderligt. Forpustet slappede jeg af igen og kiggede på ham. Han hang ind over mig, svedende. Jeg smilede og pustede i dybe vejrtrækninger. “Sig til når du er klar igen” sagde han. Han spændte kækt i pikken og jeg gispede da den spændte mig til bristepunktet. Jeg kiggede ned. Det var vildt at se. Min mave bulede ud. Og jeg måbede da jeg så at under halvdelen var inde. “Kan den ikke komme mere ind?” spurgte jeg. “Nej, men du gør det fantastisk” sagde han glad. “Jeg er klar” sagde jeg, men støttede mine hænder mod ham så jeg kunne holde igen. Langsomt trak han den næsten ud, holdt en lille pause og maste på. Fik igen den vilde følelse af at blive fyldt ud. Hvordan den maste sig vej. Han ramte bunden, men stoppede præcist så det ikke gjorde ondt. Eller, det hele gjorde faktisk vildt ondt, men det var til at klare i forhold til den vilde fornemmelse det var. Han gentog og jeg stønnede og vred mig. Jeg mærkede hvordan den rørte alle steder i min fisse, hvordan den spændte mig ud. Det visuelle af hans krop over mig. Os samlet gennem hans store pik, der stak ud af mig, og gik over i hans krop. Synet af halvdelen af pikken den var udækket af kondom og ubenyttet. Stimulanserne var overvældende og jeg var forpustet allerede. “Du er jo fucking insane” skreg jeg. Han sænkede sig ned på albuerne og støttede på dem. “Hold dine bryster om mit ansigt” sagde han. Jeg gjorde som han sagde, og så begyndte han igen. Lange seje stød. Jeg stønnede højt hver gang han skiftede retning. Han satte tempoet op. Hver gang spidsen var næsten helt ude, skiftede hans krop retning og maste den beslutsomt ind igen. Det hele var så vulgært. De svuppende lyde når den blev mast ind. Mine safter der blev presset ud. Fornemmelsen af kuglerne der digtede mod mine lår. Styrken i hans arbejdende krop. Der gik vel ti stød inden jeg opgav at holde mine bryster eller gøre andet. Han stødte hurtigere og hurtigere, jeg eksede og mærkede bølgen komme. Mistede fornemmelsen og mærkede bare fornemmelsen af ham i mig. Min udspilede krop. Min hoppende bryster svingede mod mit ansigt ved hvert stød. Jeg vred mig og skreg da jeg kom, mens han fortsatte og jeg kom igen. Jeg mistede fornemmelsen. Det sortnede for mine øjne, alle mine muskler krampede og jeg ved ikke helt hvad der skete før jeg mærkede det blev for meget. Jeg var så følsom at det gjorde ondt. Fik råbt stop og han stoppede straks og trak sig ud. Jeg lå og gloede. Min hjerne var træt og tom for tanker og min fisse stod på vid gab og var ødelagt. Han lagde sig op til mig og kælede mig beroligende. “Jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige” sagde jeg forpustet da jeg kom til mig selv. “Kom du?” Spurgte jeg. “Nej, men det gør ikke noget” sagde han. “Jeg var ked af at jeg ikke holdt til mere. Holdt jeg længe?” spurgte jeg ham. “Det synes jeg” sagde han. Jeg havde ikke fornemmelsen af tiden. Jeg lå på siden og han lå op ad mig. Jeg kunne mærke pikken op af min ryg. “Jeg skal nok være klar igen om lidt” sagde jeg. “Har bare aldrig prøvet noget lignende”. Jeg rakte min ene hånd bagover og tog fat om pikken igen og begyndte at lege med den. “Det er sindssygt den er så stor, du kunne blive den sygeste pornostjerne” grinte jeg. Han lo, tydelig forlegen. Jeg vendte mig op imod ham. Kiggede ham i øjnene mens jeg fortsat holdt om ham og nød at mærke det store lem mellem mine små hænder. “Det er et dumt spørgsmål, men hvordan er din pik blevet så stor?” spurgte jeg. “Jeg har aldrig set lignende. En hingst ville jo være misundelig” halvgrinte jeg. “Jeg har ikke gjort noget, har bare altid været ret stor og så gik det vildt for sig i puberteten” svarede han. “Lidt vildt?” grinte jeg. “Den er så stor at du da umuligt kan skjule den” sagde jeg. Jeg spillede ham hårdere, trak i hans store kugler. “Skal jeg ikke tage kondomet af dig? Tror ikke jeg kommer til at klare mere lige med det samme” spurgte jeg. Han nikkede og jeg tog det af. “Rul dig om på ryggen, så er det min tur” beordrede jeg med et kækt smil. Han rullede om på ryggen, jeg satte mig over skrævs ved hans lår og begyndte at lege med hans pik. Spillede den, slikkede, spyttede på den. Forsøgte af mase den ind i munden. Jeg nød at lege med den, se ham ligge og se på mig. Jeg lod den falde for at høre smældet når den ramte hans spændstige krop, gled den mellem mine bryster og mærkede han langsomt begyndte at spænde mere og mere i kroppen. Jeg sad og rykkede hans kugler den ene vej mens jeg strokede pikken modsat. Det var sygt hvor langt der var fra kugler til spids. Jeg nød synes af min lille hånd på ham. Han stønende, og jeg blev ved med at gribe fastere om ham. Pre-spermen væltede ud af ham og jeg masserede det ind i hans pikhoved der svulmede i min lille hånd. Han kiggede op og sagde “kommer snart skal jeg finde noget at komme i så det ikke sviner?”. “Jeg vil have din ladning” sagde jeg liderligt. Jeg rettede pikken opad og lagde mine læber omkring spidsen, sugede og trak hård i pikken så huden blev strakt og trak i hans store kugler. Jeg mærkede hans krop spænde, pikken spændtes og svulmede yderligere, kuglerne trak sig op og han pressede sine hofter op mod mine læber. Jeg var så klar på at tømme ham. Han holdt spændingen længe og så kom første ladning. Jeg må have set så dum ud, da han kom. Spærrede øjnene op i overraskelse da han kom, inden han spændte igen og anden ladning kom. Jeg kunne ikke holde det inde og flåede spruttende mit hoved væk. Han lå og brølede mens jeg panisk holdt hans pumpende pik hvor store varme ladninger af sperm skød ustyrligt ud af. Det var overalt, seng, gulv og mig. Jeg spyttede det ud af munden for at få luft og endelig stoppede det og jeg slap pikken. Længe lå den og pulserede, løftede sig let of klaskede ned mod ham. Jeg råbte nærmest af ham “hvad fanden laver du?”. Han så undrende og samtidig undskyldende på mig. “Jeg spurgte jo om jeg skulle komme et sted” svarede han. “Havde bare ikke regnet med at du også kom SÅ voldsomt” sagde jeg og kiggede lidt omkring. Han kiggede stadigt undrende på mig. “Du ved godt at det ikke er normalt det her?” Spurgte jeg. Han kiggede undskyldende på mig. “Fuck du spermer meget” grinte jeg til ham, “du er så frækt!”. Han lyste op. Jeg sad og gloede lidt og opdagede pikken stadig lå og pulserede på ham. “Falder den ikke til ro?” Spurgte jeg. “På et tidspunkt gør den nok” sagde han. Jeg tog hans pik og mærkede den. “Du er vild” sagde jeg, “kan stadig ikke helt fatte det.” Jeg slap ham og lagde med ned på hans bryst. “Du er det vildeste jeg har prøvet i sengen, by far. Håber jeg var ok for dig” sagde jeg. “Ja du var virkelig fantastisk, har aldrig set så fræk en krop. Jeg kunne kærtegne dig i evigheder” sagde han smilende. Vi lå og kælede lidt, snakkede om løst og fast. Min hånd gled ned på hans pik igen. Den tiltrak mig, jeg kunne ikke få nok af mærke. “Fatter ikke du kan holde den stiv endnu” sagde jeg med et frækt smil.  Vi lå og nød hinandens selskab og kroppe. Jeg elskede at mærke varmen fra hans krop og hans store hånd der holdt om mig. Jeg følte mig sikker, fræk og værdsat. Jeg havde så mange spørgsmål, men syntes også det var upassende at bombardere ham, så lod det ligge. Vi snakkede længe, og det begyndte at blive lyst. “Kan jeg lave lidt morgenmad til dig?” spurgte han. “Vil du ikke med i bad først?” Svarede jeg. Han nikkede og rejste sig. Jeg så ham står foran mig. Den stærke krop, hvor pikken nu hang slapt. “Er det slap?” spurgte jeg. “Ja” svarede han. Jeg kunne ikke komme mig over hvor stor den stadig var. Hvordan man kunne se de lange kugler hænde bagved som to bolde i et net. Jeg mærkede det sitre i kroppen - han så så fræk ud. Han var vulgær og en seksualisering af mandekroppen. “Den er jo stadig fucking giga” sagde jeg, og tilføjede “Du ser fucking lækker ud med det kæmpe dyr svingende”. Den vippede lang og tyk ned ad låret. Det var vildt at se hvordan den kom ud af hans krop. Hvordan kuglerne hang langt og tungt foran lårene. Han rakte mig hånden, jeg greb den og han hjalp mig op og vi gik ud til badet. For hver skridt hørte jeg den klaske mod hans lår og så hvordan pik og kugler svingede fra side til side. “Gør det ikke ondt i kuglerne?” Spurgte jeg, og tilføjede “og kigger folk ikke når vandrer rundt i en omklædning med det våben?” “Jo folk kigger lidt, nogle glor næsten” svarede han. “Og de kan godt være lidt i vejen”. “Sådan er det også med mine bryster” sagde jeg. “De er ellers de smukkeste jeg har set” sagde han med et ømt blik på den. Vi gik ind i badet sammen, og jeg kunne ikke holde mig tilbage længere. Jeg tog hans slappe pik i hånden for at mærke den. Den var massiv og tung og jeg ville se den vokse.

 

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 62 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.