BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det her er en første del af min historieserie, der handler om Frederikke og mit fantastiske eventyr i Miami, USA. Det er et plaster på såret efter Frederikkes bedste forældre døde efter et langt og lykkeligt liv. Men i er ikke kommet for at læse om Frederikkes bedsteforældre. I er kommet for at læse Frederikke og mit eventyr med hinanden og et par dejlige og lækre amerikanske fyre. Håber i nyder historien! Der kommer et part to snart!

"Kom nu Louise! " råber Frederikke længere ned af den Toldfrie afdeling af Miamis lufthavn. Hun går hurtigt op til mig og hiver mig hårdt i armen.
"Rolig nu! Jeg skal bare lige se på noget tøj, " siger jeg langsomt. Jeg kigger hurtigt op på hende, men alt det billige tøj der hænger på rækkerne tager hurtigt min opmærksomhed igen. Jeg smiler til mig selv og forestiller mig have de forskellige ting på.
"Tøj!? Det der er godt nok ikke tøj. Det er ligesom at stille et skilt op ved siden af dig, hvor der står, knep mig så! " siger hun.
"Og hvad så? Bare fordi jeg gerne vil have lidt lækkert undertøj, betyder det ikke at jeg bliver Hellerups nye luder, " siger jeg vredt, og så river jeg min arm løs af hendes greb og går langsomt videre, imens jeg kigger på de mange Bh'er og sexede trusser.
Lige pludselig bliver jeg hevet med enorm kraft den anden vej. Frederikke har mistet hendes tålmodighed.
"Du har allerede noget lingeri! Og ny vil jeg hen til hotellet og slappe af! Og lur mig om du ikke har pakket det! " vrisser hun og går hurtigt hen mod udgangen.
"Ok ok! Så lad os komme afsted, " mumler jeg. Jeg rødmer, da hun snakker om mit lingeri. Hun har ret, jeg har pakket det. Frederikke hiver mig afsted, og imens kigger jeg rundt på de mange forskellige små butikker i lufthavnen.

SEX I DAG?

"Hvor mange penge har du egentlig med? " spørger jeg da vi sidder i Taxaen.
"Jeg har allerede vekslet. Jeg har tyve tusind dollars, " svarer hun og kigger i sin håndtaske.
"Tænk at du vil bruge de fleste af de penge du arvede på den her tur med mig, " siger jeg. Jeg er stadig forbløffet, at Frederikke vil bruge så mange penge på bare to uger.
"Og derfor skal du ikke være sur over det," sagde hun med et kækt smil og et luft kys. Jeg smiler og sender et tilbage. Hold da op. Så mange penge har jeg ikke taget med. Jeg har fem tusind dollars i alt. Det er efter et helt års opsparing.

Taxichaufføren kører ind på hotelets indkørsel efter flere andre Taxaer.
"Så er vi her! The Faena Hotel! " siger Frederikke med et bredt smil. Jeg kigger ud af vinduet og gisper næsten. Indgangen til hotellet er sindssygt stort og flot! Der er springvand, palmer, lys og guld over det hele! Jeg har aldrig set noget lignende i virkelighed, jeg har et par gange set sådan noget i FILM.
"Det har også kostet cirka hundrede tusind kroner i alt " siger hun tilfreds.
"Tænk at du vil have mig med på sådan en dyr rejse, " mumler jeg. Jeg mærker et ryk i mit hoved, så jeg stirrer direkte ind i Frederikkes øjne. Pludselig kysser hun mig på munden. Lige der i Taxaen! Jeg gisper, men jeg lader hende kysse videre. Jeg lægger mine arme rundt om hendes hoved, og så trækker jeg hende op på mit skød. Hun fniser, og jeg fniser med. Taxachaufføren er ved at besvime.

Efter at Frederikke og jeg har overstået vores lille make-out session, stiger vi begge ud af bilen. Taxachaufføren skynder sig ud og tager vores kufferter ud. Godt vi ikke pakkede tøj til hele turen, fordi ellers kunne den lille unge mand aldrig få vores kufferter ind eller ud af hans store taxa.
"How much do we owe you? " spørger Frederikke med en fantastisk britisk accent, efter taxachaufføren har fået nogle af vores kufferter ud. Pludselig taber chaufføren en af mine kufferter. Jeg glemte at lukke den ordentligt og ud vælter mit makeup, parfume, hårbørste, tandbørste og allerværst mit lingeri. Han gisper og begynder at samle tingene op i en fart. Jeg står frosset på stedet. Folk rundt omkring mig kigger på Frederikke og jeg. Alle er stoppet op. Men så kommer min heltinde. Frederikke sætter sig ned ved siden af chaufføren og hurtigt pakker tingene tilbage.. Det går først op for mig senere, hvad der sker. Hun lader som om, det var hendes ting. Hun tager kufferten og smiler til mig. Så rækker hun mig hendes taske.
"Here is your bag, let's find someone who can help us shall we?" Hun er min heltinde, og hun er også min bedste veninde.

"Jeg er død træt, " sukker jeg. Jeg lader mig falde tilbage på den kæmpe store seng. Vi er kommet op på hotel værelset. Det er enormt stort og flot. Jeg har aldrig været sådan et fint og luksus sted før. Vi har fået vores kufferter båret op på værelset, og de står nu i et stort skab. Vi har ikke nået at få alt pakket ud.
"Jeg er også træt, " siger Frederikke og lægger sig ved siden af mig. "Er du liderlig? " fniser hun, og så vender hun sit hoved og kigger på mig.
"Ej jeg gider ikke rigtig ud og møde fyre nu. Amerikanske fyre er død lækre, og de har en virkelig god accent og..." jeg bliver stoppet i min sætning. Det er Frederikkes fingre, der ligger på mine læber.
"Det var ikke amerikanske mænd, jeg tænkte på, " siger hun og bevæger sig. Hun lægger sig oven på mig.
"Ohh." Et lille gisp forlader mine læber. Frederikke ligger tæt op af mig. Hendes store dejlige bryster er tæt op mod mine, men jeg har lidt større.

"Jeg tænkte på en lækker, " hun tager en hånd, og glider den op ad min side "Sød og sjov, " Frederikkes anden hånd er ved mit inderlår. "Super sexet danske veninde." Og med det sidste lægger hun sine hænder på min krop. Den ene ved mine bryster og den anden nede imellem mine ben.
Jeg stønner, imens hun rør ved min krop. Hendes hænder er så gode til at kærtegne.
"Jeg elsker når du rør mig sådan, " hvisker jeg langsomt til hende. Jeg bider hende blidt på læben. Hendes tunge bevæger sig langsomt ud af hendes mund, og står nu foran min mund og forlanger indgang. Jeg åbner min mund og lader hendes tunge komme ind til min. Jeg sutter langsomt på hendes bløde dejlige tunge, og så lægger hun sit ansigt helt tæt på mit, så vores læber rører hinanden. Frederikke giver mig et stort dejligt kys, men hun stopper ikke der. Hendes hænder er stadig i fuld gang, og hun har fået mig godt og grundig våd.

Lidt efter en helvedes masse berøringer og en god omgang snav, har Frederikke fået mit undertøj af, og jeg ligger nu med spredte ben foran hende på sengen. Jeg bider mig selv i læben, imens jeg holder øjn kontakt med min sexede veninde. Hun kysser mig på inderlåret. Længere og længere op mod min driv våde fisse. Der er allerede en stor våd plet på sengen lige under mit underliv. Jeg mærker hendes tunge langsomt bevæge sig op ad mit inderlår. Jeg gisper. Hendes bløde våde tunge føles så dejlig imellem mine ben.
"Åh, det føles så godt Frederikke, " stønner jeg lavt. "Bliv ved."
Hun fniser og slikker langsomt mine våde skamlæber. Jeg gisper igen.

Pludselig går det ikke så langsomt. Frederikke vender mig om og lægger mig på maven. Jeg får så sat en pude under mig, så jeg er hævet over sengen. Hun bevæger lynhurtigt to fingre ind i min våde fisse. De glider dejligt nemt ind og stopper når resten af hendes hånd ikke kan komme længere. Jeg stønner højt, da hun bevæger hendes fingre hurtigt ind og ud af mig. Hun begynder at slikke min fisse, imens hun giver mig et klask bag i. Jeg give et lille hop og et dybt suk.
"Jeg vil have dig til at skrige af orgasme, " siger Frederikke langsomt. Jeg nikker bare. Hun bevæger endnu en finger ind, og begynder på at pumpe sine fingre ind og ud af min driv våde fisse. Lige under mig på puden er den en lang streg and mine safter. Jeg tror vi skal have roomservice til at give os et nyt lagen.

Jeg bider mig hårdt i læben. Mine hænder har hver fået fat i en god klump seng, og jeg stønner hver gang Frederikkes fingre skubber hårdt ind i mig.
"J-jeg kommer! " gisper jeg, og det får Frederikke til at pumpe hurtigere.
"J-jeg kommer! " skriger jeg. Mine safter sprøjter ud af mig og ud på sengen. Frederikke har selv haft et par fingre op, imens hun tog sig af mig. Hun kommer lige efter at se min krop få en kraftig orgasme. Hun skriger også.

Jeg falder ned ved siden af puden og lander på min ryg. Jeg gisper efter vejret, og jeg sveder enormt meget. Frederikke falder ned ved siden af mig. Vores svedige kroppe ligger tæt op ad hinanden.
"Det var en dejlig orgasme Frederikke, " siger jeg langsomt og kysser hende.
"Du var dejlig, " svarer hun, og får mig til at fnise. Jeg lægger mig i fosterstilling, og Frederikkes slappe arme bevæger sig rundt om mig. Hun tager mig ind til hende. Hendes bryster er tæt presset op imod min ryg. Det føltes dejligt.
"Vi ses i morgen skat, " siger hun og lukker øjnene.
"Jeg ses i morgen. Vi skal ud i morgen og opleve byen ikke? " siger jeg langsomt og lukker mine egne øjne. Det er sent, og Frederikke er allerede faldet i søvn, og jeg følger hurtigt trop. Gad vide hvad der venter os i morgen?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.