BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg kigger på klokken. Der er Kun gået to minutter siden jeg sidst kiggede. Modsat andre dage, går tiden langsomt i dag. 

Vi har aftalt at vi skal mødes. Aftalen er at mødes i en skov, hvor vi også kan gå en tur. Vi har skrevet en del sammen.pg så frækt. Vi har dog  ikke snakket om frække planer for dagen i dag.

SEX I DAG?

 Alligevel har jeg taget et langt og dejligt bad. Jeg sæbede hele min krop ind, og da jeg kom til mine inderlår og min fisse, kom mine fingre til at kærtegne min klit. Nulre den til den blev helt hård. Jeg mærker små stød gennem hele min krop og to fingre smutter op i min våde fisse. Jeg forestiller mig det er dig og stønner sagte. Min fisse klemmer om mine fingre som om det var din pik. Jeg knepper min fisse i et hurtigt tempo. Jeg mærker mine skamlæber suge sig fast. Jeg burde stoppe men når at komme. Forpustet vasker jeg min fisse og sætter bruseren til at skylle mig ren. Strålerne kilder dejligt. 

Nu må jeg hellere gøre mig klar.. 

Jeg kigger en ekstra gang i spejlet, prøver tøj et par gange og vælger til sidst cowboybukser og en bluse. Jeg sætter håret flere gange. Er i tvivl om hvordan jeg skal have det. Skal jeg sætte det op eller have det løst. Jeg lader det hænge løst og lægger en let makeup. Mine kinder blusser efter den frække berøring. Min krop føles dejligt afslappet. 

Mine fingre strejfer min ene Bryst  vorte. Jeg mærker den straks bliver stiv. Det må være forventningen der gør jeg er så følsom. 

Da du skriver, du glæder dig til at se mig, får jeg sommerfugle i maven. Jeg kan ikke lade være med at tænke på om vi mon kysser ligesom sidst vi mødtes. Vi går begge to meget op i at det er vigtigt at have en god kemi og se hinanden an først. Og vi havde både kemi og var vilde med at kysse hinanden.

Jeg er klar i god tid og vælger at køre. Jeg har lagt et tæppe og et par øl i bagagerummet. På vej hen for at møde dig, ryster jeg lidt på hovedet af mig selv. Et tæppe, hvad tænker du mon ikke når du opdager det. Virker det for planlagt. 

…. Jeg skubber tankerne væk.

Jeg kører ind på parkeringspladsen. Der holder to biler. Jeg havde ellers håbet vi kunne være alene, uden at møde en masse andre mennesker. 

Der er stadigvæk 30 minutter til vi skal mødes.

Jeg går en tur selv i området for at sondere terrænet. Der er mange små stier, og jeg kigger diskret efter et godt sted…

Jeg møder en familie der går tur med deres hund. De smiler og hilser da de går forbi. Jeg hilser tilbage og rødmer lidt. Tænk hvis de vidste hvad jeg havde i tankerne.  Jeg vender mig og kigger efter dem. Manden har lagt sin ene arm om damens skulder. De virker glade for hinanden. Det var nok dem der var kørt i den ene bil. 

 

Nu så jeg et bord med unge mennesker. De snakkede og var i godt humør. De lod til at hygge dem meget. To sad og holdt i hånd, to kyssede og resten snakkede og drak øl. De skålede til mig da de så mig gå forbi. 

Jeg husker tilbage til ungdommen og festerne til den lyse morgen og alle romancerne. Jeg smiler ved tanken. Det var en god periode. På en gang så sorgløs og på samme tid fyldt med store problemer. Og de problemer hang ofte sammen med fyre. 

Nu er jeg 43 år og det er lidt tid siden jeg har været så ung. 

Jeg kom tilbage til virkeligheden og Jeg kiggede på klokken. Jeg ville  være tilbage inden du ankom til p pladsen, så jeg kunne tage imod dig. Jeg gik tilbage samme vej jeg var kommet. Jeg Fik pludselig øje på en lille vej i modsatte retning. Med raske skridt gik jeg den vej. Nysgerrigheden drev mig fremad. Vejen så ikke ud som om der plejede at komme nogen der. Græsset var ikke fladt og gruset så ikke nedtrampet ud. Grenene gang ind over stien. En hare løb over stien foran mig. Vi blev nok lige forskrækkede. Den skyndte sig at løbe langt væk. 

Og pludselig så jeg et lille grønt område ligge for sig selv ud til en lille mark. Græsset var højt og havde i hvert fald ikke været besøgt af mennesker for nylig. Jeg smilte ved tanken om hvad der kunne ske der, og sendte en tanke til tæppet i bilen. Nu var jeg pludselig glad for at jeg havde taget det med. Det gav lidt flere muligheder hvis vi nu fik lyst til hinanden. 

Jeg mærkede, jeg blev lidt fugtig mellem benene. Forventningen var efterhånden stor. Og jeg trængte så meget til at se dig. 

Jeg blev hevet ud af tankerne ved lyden af din motorcykel. Jeg mærkede igen sommerfuglene i maven. Der gik ikke lang tid før Du sendte en besked, at du var ankommet. Jeg så dig på afstand. Du parkerede din motorcykel og kiggede dig rundt..du fik også øje på bilerne. Mon du også tænkte på om vi så kunne finde et fredeligt sted..

Du smilte da du så mig. Jeg skyndte mig hen til dig og gav dig et stort Knus. Det var dejligt at mærke dig igen. Vi holdt godt fast om hinanden. Jeg nød at dufte dig igen og mærke dine stærke om mig. Jeg hengav mig lidt til mine drømme igen mens vi stod og gav hinanden knus. Jeg mærkede du trak vejret lidt tungt og jeg fik lyst til at vise dig det gode sted jeg havde fundet, men vi blev enige om at gå en tur først. Jeg undlod at  vise dig hen til det ”hemmelige” sted med det samme. 

Så vi gik den anden vej.

Vi gik og snakkede om løst og fast. Snakken gik forbavsende let. Indimellem strejfede vores hænder hinanden og der gik et stød gennem min krop. Vores hænder fandt hinanden. De passede godt sammen. Jeg havde så meget lyst til at mærke dine hænder på min krop. Lade dem udforske hver en centimeter af min krop. 

Jeg lyttede til din stemme. Den er behagelig og blød. Og du fortalte så spændende… 

Men mine tanker var lidt på rundfart. Tænkte på hvordan det ville være at kysse dig igen. Mærke dine læber og lade vores tunger udforske hinanden. . Gå på opdagelse på din krop, smage din pik….

Jeg vågner op ved at du griner. Du har vist sagt noget flere gange jeg ikke har hørt…

Du vil gerne vide hvad jeg tænkte på. Men det tør jeg ikke fortælle og kommer med en eller anden dårlig undskyldning. 

Vi fortsætter med at gå gennem skoven, hører fuglene synge og vinden der får bladene til at bevæge sig. 

Vi er tilbage ved p pladsen igen hvor vi begyndte. Vi står lidt og snakker og griner. Jeg overvejer hvordan jeg får spurgt om du vil med hen til det skønne sted. 

Du kigger på klokken. Jeg bliver bange for om du allerede  skal hjem. 

 Jeg kigger på dig, giver dig et knus ligeså varmt og skønt som første gang Og så mødes vores læber lige pludselig. . Først forsigtigt, så begynder vores tunger at gå på opdagelse. Du har dejlige bløde læber. Vores tunger danser rundt om hinanden. Vi står længe og kysser meget intenst. Jeg ænser intet rundt om os. Hører kun vores åndedrag og nyder  kysset.. Min ene hånd nusser dig i nakken, jeg trykker mig tæt ind til dig. jeg mærker din pik gennem dine bukser trykke mod mit underliv. . Det tænder mig. Jeg får lyst til dig.. Jeg ligger en hånd udenpå dine bukser på din bule. Det er skønt at mærke din stive pik… 

Vi bliver afbrudt da Der kommer en bil, og vi skynder os fra hinanden. Vi smiler indforståede til hinanden. Jeg går hen til bilen og henter min taske. Du står ved et træ og venter på mig. 

Vi bliver hurtigt enige om at finde et andet sted. Hvor vi kan være uforstyrret. 

Vi går hen til området jeg fandt. Gruset knaser under vores sko. Ellers er der helt stille. Vi skal gennem nogle grene, og du spørger nu hvor vi skal hen. Jeg tager dig i hånden, og viser dig græs pletten, der midt i det hele, men alligevel godt skjult fra andre. 

Her kan vi være i fred og ro. 

Jeg breder tæppet ud. Det ser hyggeligt ud. Jeg sætter mig ned på knæ, og beder dig komme tættere på. Jeg nusser dig på benene uden på dine bukser. Mine fingre lukker dine bukser op og lader din pik komme ud i det fri. Den kan vist godt lide at komme ud i det fri. 

Jeg klemmer forsigtigt dine nosser. Jeg lader min tunge slikke dit pik hovede, jeg suger det ind i min mund. Din pik kommer længere og længere ind i min mund. Min ene hånd har et fast tag omkring din pik imens og jeg kører din forhud frem og tilbage i takt med jeg sutter din pik.. 

Du står noget uroligt og jeg øger nu tempoet. Jeg er godt tændt og nyder at have din pik i min mund. Din pik bliver stivere og jeg mærker dine nosser spænder op…  du stønner højt da din pik tømmer sig for sperm… 

Jeg slikker dig ren.  

Jeg tager mit tøj af og ligger mig ned. Det er lidt koldt. Du tager hurtigt dit tøj af også, og kommer ned til mig. Hurtigt ligger vi tæt sammen og kysser. Vores kroppe varmer hinanden og jeg ligger ikke mærke til andet end dig. 

Jeg kysser din hals og slikker dit øre, og nipper dig i øreflippen.jeg er meget tændt. Jeg snupper din ene finger med min mund og sutter på den. Jeg tager min hånd ned til min fisse og begynder at kæle med den. Du fornemmer jeg stønner svagt, og ser min hånd kæle for min fisse. Du smiler frækt og tager mine hænder op foran mig. Du kysser mig inderligt og siger at det er din tur til at kæle for min fisse… 

Du lægger dig ned mellem mine ben og slikker min klit og min fisse. Jeg spreder benene og ligger og nyder det. Jeg nusser din nakke og ryg. Jeg mærker min liderlige fisse køre sit eget løb. Du har den helt i din magt. Jeg må overgive mig og kommer med et stort støn. Lige nu tænker jeg slet ikke over om nogen hører os. 

Min ene hånd tager fat i din pik og nusser den først stille, derefter tager jeg nogle solide tag og kører foruden  helt til roden indtil den er godt stiv igen. Jeg stiller mig på alle fire og beder dig tage mig bagfra…. 

Min fisse skriger efter din pik… 

Jeg mærker din pik massere min klit, kigge indenfor i min varme grotte, langsomt trænger du ind. Jeg forsøger at presse mit underliv bagud  imod din pik, men du holder imod. Du har fuld kontrol over din pik. Du tager den næsten helt ud igen, lidt ind, ud igen…. Jeg vrider mig af lyst og begær. Vil have pik. Du trænger nu ind i et langt sejt træk. Helt i bund. Min krop sitrer. Det er skønt endelig at mærke dig. Du knepper min fisse. Jeg mærker jeg klemmer sammen om din pik og vi kommer sammen i en stor orgasme. 

Vi putter os sammen på tæppet. Helt tæt sammen for at holde varmen. Små kysser og nusser. 

Jeg fortæller dig at jeg var lidt flov over at have tæppet med, hvis du nu slet ikke havde lyst til at lave noget frækt. Du kysser mig i panden og siger jeg er fjollet. Jeg ligger mit hoved op på din arm og ligger trygt og godt.

Du er tørstig. Jeg kommer i tanke om de to øl jeg tog med. Du vil gerne have en. 

Jeg rækker ned efter tasken. Du tager fat i min ene balle…. Kærtegner den, lader hånden glide hen over min numse og bagerste hul og over til den anden balle. 

Jeg spiller lidt fornærmet for sjov og siger du ikke kan være bekendt at tænde mig igen. Vi halvt ligger /halvt sidder og drikker vores øl. Det gør dejligt at få noget at drikke. Jeg mærker alkoholen i blodet og jeg bliver dejligt afslappet. Det er nu dejligt at ligge tæt sammen. 

Dog vil jeg gøre gengæld for dine kærtegn på min numse….

Jeg hælder to små dråber øl på din mave…. Overrasket giver du et udbrud og siger det er koldt og begynder at kilde mig. Vi ligger lidt og griner. 

Jeg slikker dråberne af din mave og kommer til at strejfe din pik igen… 

Jeg nusser den stille med læberne. Tænker den skal holde fri for i dag. Men da den stille rejser sig, får jeg en lumsk ide. Jeg nusser den stor og Kæler for den.  

Jeg slikker dig mellem benene, på nosserne og op af skaftet på din pik. 

Jeg slipper dig. 

Du ser skuffet ud. 

Jeg kravler op mellem dine ben og sætter mig til rette. Jeg rejser mig op på knæ så jeg lige kan mærke din pik på min klit. Jeg åbner mine skamlæber med to fingre og hjælper din pik ind i varmen. Jeg sænker mig langsomt ned. Mærker din varme pik hele vejen op gennem min fisse. Jeg sætter mig helt ned over din pik og nyder at blive fyldt ud. Det strammer godt. 

Jeg malker din pik med min fisse, jeg øger tempoet og rider dig hurtigt.

Jeg holder øjenkontakt med  dig og nyder at se dig liderlig. 

Da vi når klimaks ryster hele min krop. Jeg falder sammen over dig, og vi ligger i dyb omfavnelse. Tæt sammen uden at sige noget. Det behøver vi ikke. Men Vi har nu endnu en oplevelse sammen vi kan tænke tilbage på. 

Jeg lukker øjnene lidt og mærker dine hænder på min ryg. De nusser mig helt oppe fra nakken og ned af hele ryggen. Det føles virkelig dejligt og jeg nyder det. 

Vi snakker lidt sammen om hvad vi skal lave næste gang vi mødes. Det er lidt svært at planlægge med vejret. Vi aftaler at skrives ved og aftale næste møde. 

Vi kommer til at se det næsten er mørkt. Tiden er fløjet afsted. 

Fnisende tager vi tøj på, og skynder os ud til parkerings pladsen. Nu er her helt tomt. 

Vi kysser hinanden til farvel og på gensyn. Jeg står og kigger efter dig da du kører på motorcyklen. Jeg sætter mig ind i min bil. Jeg sidder lidt og tænker på dine hænder overalt på min krop, din dejlige tunge og pik. Jeg skælver lidt i kroppen ved tanken om vores dejlige oplevelse. 

Jeg kører udefra parkeringspladsen. Jeg mærker min fisse er lidt øm. Men på en god måde. Spændende hvor næste møde finder sted.  

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.